Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım

Günahını almayım ama evet öyle bi tip gibi
Cilveli neşeli güzel bi kız
Eşim asla bu konuyu açmaz açtırmaz artık 5 gün surat asar haklı gibi bi de
Offff içim çok sıkkın ya
Biraz sakinles kuzum sonra esinde kendini topladiginda konusmaya calis. Suan sen gerginsin oda gergin simdi konusmaya calisman ters tepebilir. Birazcik aklini toplamasins izin ver sen
Kahvalti yapmazsan vucut kendini kilitleyebilir canim az yeme sansin yokmu disarda

Canim anladigim kadariyla kız zaten dedikodusu yapılan herkesle adı çıkmaya hazır biri. Sen bu durumu arkadaşlarinin yaninda konuştuysan bu dedikodu eşin hakkındada dönmeye başlar. Bu yüzden eşin sinirlenmiş olabilir. Işyerinde bu sefer eşinle adını çıkarırlar. Sirrini söyleme dostuna oda söyler dostuna misali. Bu durumdan yine sen muzdarip olursun daha çok moralin bozulur. Diğer türlü evde başbaşa konuştuysan haklisin tabiki eşini seviyorsan onu beğeniyorsun ve doğal olarak kıskaniyorsun. Eşinde bu durumun tadını çıkarıp ikide bi o kızdan bahsediyor olabilir. Son olarak o kız güzel falan değil. Güzel olan sensin. Eşin beğenmiş sevmiş seni. Bence eğer şüphelenmiyor eşine güveniyorsan çok fazla kızdan bahsedip adamın dikkatini kıza çekme. Muhattap olmiycaksa bile ya eşim beni bu kızdan mı kıskanıyor diyip kıza bakar

Hayır canım sana belli etmeyecek ama dikkatli davranacaktır. Ama keşke sabredip evde başbaşa konuşsaydınız. Eşin de şimdi kendini çok kötü hissetmiştir. Küçük düşmüştür
Ama o benim ne hissettiğimi umursadı mı
İyice ev arkadaşı moduna girdik zaten bunu istiyor heralde kanka gibi takılalım ohhh

Benim eşim de bu konuda adla yanlışını kabul etmez. Ama sen söylemesen de biliyorum çok daha kötü hissedecektin. Konuyu çok uzatma derim en azından eşin artık rahatsız olduğunun farkında

Bişe olacağı da yok 5 gün surat asar biter gider işte ben kendi kendimi yediğimle kalırım hep aynı hep aynı

Benim eşim de bu konuda adla yanlışını kabul etmez. Ama sen söylemesen de biliyorum çok daha kötü hissedecektin. Konuyu çok uzatma derim en azından eşin artık rahatsız olduğunun farkında
Ya kuzum böyle şeylerden hep rahatsız olduğumu olacağımı bilir ama asla kendini düzeltmez sorun da bu onun için ne hissettiğimin bi önemi yok ki

Valla bu konularda pek tavsiye vermeyi beceremem canım kızlarin söyledikleri doğru sakinleyin biraz bklm öyle konuşun şu akar yolunu bulur üzülme

Bu gün börek tatlı ve içeceği bıraktım

Yarında çorba salata ızgara tabağı düşünüyorum tatlı börek olursa yemem yine

Ama o benim ne hissettiğimi umursadı mı
İyice ev arkadaşı moduna girdik zaten bunu istiyor heralde kanka gibi takılalım ohhh
Kuzum hiçbir şey tek taraflı olmuyor. Belki o da senden bir adım bekliyordur. Sen de bakımını yap evde işveli dolaş şarkılar söyle enerjinin farkına varsın

Kuzum arkadaşlarımız iş ortamından tamamen bağımsız arkadaşlarımız o yüzden bundan endişeleneceği bişe yok
Kız ilk gün eşimle yemeğe çıkmaya falan kalktı nasıl sinirlenmeyeyim
Güzel falan değilim evet eşim beğenip aldı belki ama artık beğendiği falan yok işte
Kız da çok güzel bebek gibi

Ya kuzum böyle şeylerden hep rahatsız olduğumu olacağımı bilir ama asla kendini düzeltmez sorun da bu onun için ne hissettiğimin bi önemi yok ki
Seni çok iyi anlıyorum canım. Bu kıza karşı düzeltse başkası çıkacak. Ben de aynılarını yaşıyorum. Seni önemsemediğinden falan değil. Kendince hata yapmıyor ki

Tıpkı benim ki. 1 hafta küs kalsak ben perişan olurum o hiçbir zevkinden ödün vermez. Erkekler belki de bizim gibi değiller. Sen de rahatlamaya çalış . Nasılsa aranız düzelecek.
Düzelecek biliyorum ama bu sefer başka kırıldım canım bi başka yandı niye bilmiyorum bu sadece kıskançlık değil
İçim çok sıkkın zaten kaç gündür şimdi daha da beterim

Günahını almayım ama evet öyle bi tip gibi
Cilveli neşeli güzel bi kız
Eşim asla bu konuyu açmaz açtırmaz artık 5 gün surat asar haklı gibi bi de
Offff içim çok sıkkın ya
yok öyle daha lafını açmamak v.s. senin içine kurt düştü yesin mi seni içten içeeee ileride daha büyük patlak verir uslubunu ayarlayıp ikiniz de sakinlediğiniz zaman konuşmanız lazım

Canımm herşey güzelliğe bakmıyor ki İnan bana sen eşine giyin süslen evde onun gözünü doyur dışarı kaymasın gözü biliyorum yeni Doğum yaptın zor geliyor herşey ama sen hazırlan yanına git ama boşverme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…