- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.701
Sabah 11.15
2 dilim sucuklu yumurta
1 dilim tbe
Peynri zeytin
domates salatalık
2 taze kayısı 2 yeni dünya yarım muz
Akşam 20.15 dışarda iftara gittik
1 kepçe mercimek çorbası
Avuç içinden biraz büyük et
1 kase salata
İftariye tabağı ( 3 zeytin 2 dilim peynir 1 ceviz 1 hurma 1kayısı)
Su 2.5 lt
Spor 1 saattempolu yürüyüş=180p @Pnrrr-20
Biraz sakinles kuzum sonra esinde kendini topladiginda konusmaya calis. Suan sen gerginsin oda gergin simdi konusmaya calisman ters tepebilir. Birazcik aklini toplamasins izin ver senGünahını almayım ama evet öyle bi tip gibi
Cilveli neşeli güzel bi kız
Eşim asla bu konuyu açmaz açtırmaz artık 5 gün surat asar haklı gibi bi de
Offff içim çok sıkkın ya
Kahvalti yapmazsan vucut kendini kilitleyebilir canim az yeme sansin yokmu disardaŞimdi kızlar ben yarında iftara dışardayım Pazar da davetliyim diyorum ki kahvaltı yapmasam akşam çok şişiyorum ya birde ilk defa bu saatte yedim ya sıkıntı yaptı şiştim yarın kahvaltı yapmayı düşünmüyorum
Canim anladigim kadariyla kız zaten dedikodusu yapılan herkesle adı çıkmaya hazır biri. Sen bu durumu arkadaşlarinin yaninda konuştuysan bu dedikodu eşin hakkındada dönmeye başlar. Bu yüzden eşin sinirlenmiş olabilir. Işyerinde bu sefer eşinle adını çıkarırlar. Sirrini söyleme dostuna oda söyler dostuna misali. Bu durumdan yine sen muzdarip olursun daha çok moralin bozulur. Diğer türlü evde başbaşa konuştuysan haklisin tabiki eşini seviyorsan onu beğeniyorsun ve doğal olarak kıskaniyorsun. Eşinde bu durumun tadını çıkarıp ikide bi o kızdan bahsediyor olabilir. Son olarak o kız güzel falan değil. Güzel olan sensin. Eşin beğenmiş sevmiş seni. Bence eğer şüphelenmiyor eşine güveniyorsan çok fazla kızdan bahsedip adamın dikkatini kıza çekme. Muhattap olmiycaksa bile ya eşim beni bu kızdan mı kıskanıyor diyip kıza bakarKızlar şu an çok sinirli ve kırgınım
Hatırlar Musınız eşimin işyerindeki bi kızdan bahsetmiştim
2 günde bir bu kızla ilgili bi mevzu dönüyor evde x şunu yaptı x patronla geldi x şöyle dedi
Bu kızın patronun sevgilisi olduğundan şüpheleniyorlar
Bugün arkadaşların yanında yine bu mevzu açıldı eşim bi video çekmiş bütün iş arkadaşları en çok da bu kızı çekmiş (kız da nasıl güzel bi görseniz)
Sinirlendim artık ne bu dedim niye bu kadar çektin bu közü dedim hemen parladı ne demek istiyorsun bilmem ne ya dedim ne bu ya dedim kız hakkında eli ayağı düzgün hoş bi kız falan diyorsun kızmaya bağırmaya başladı sen ne demeye çalışıyorsun bi daha sana bişe anlatmayacağım hemen saçmalıyorsun bilmem ne, ne var ya dedim kocamı da kıskanamayack mıyım aynı şeyi ben yapsam ne yaparsın dedim
Arkadaşların yanında bana bağırmasına mı üzüleyim bu kızın bu kadar hayatımızın içine girmesine mi kızayım yoksa kızın bu kadar güzel olmasına mı bozulayım bilemedim
Çok kötü hissediyorum kendimi
Yatmak uyumak istiyorum eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum
Ama o benim ne hissettiğimi umursadı mıHayır canım sana belli etmeyecek ama dikkatli davranacaktır. Ama keşke sabredip evde başbaşa konuşsaydınız. Eşin de şimdi kendini çok kötü hissetmiştir. Küçük düşmüştür
Yok canım başkalarının anında olduğu için değil patlaması benzer konudan başbaşa da tartışsak aşırı tepki veriyor beni ne sanıyorsun diye ama dayanamadım ya bi x lafıdır gidiyor yeter o beni düşünmeden ortalık yerde konuşmayı biliyorsa bana kızmaya hakkı yok
Bişe olacağı da yok 5 gün surat asar biter gider işte ben kendi kendimi yediğimle kalırım hep aynı hep aynısen önceden de dolmuşsun gülüm o yüzden arkadaşlarının yanında sinir boşalması gibi olmuş tutamamışsın keşke olmasaydı v.s. demenin anlamı yok artık oldu bitti , bundan sonra nasıl davranacağına çözüme odaklanmamız lazım hemen
Ya kuzum böyle şeylerden hep rahatsız olduğumu olacağımı bilir ama asla kendini düzeltmez sorun da bu onun için ne hissettiğimin bi önemi yok kiBenim eşim de bu konuda adla yanlışını kabul etmez. Ama sen söylemesen de biliyorum çok daha kötü hissedecektin. Konuyu çok uzatma derim en azından eşin artık rahatsız olduğunun farkında
Valla bu konularda pek tavsiye vermeyi beceremem canım kızlarin söyledikleri doğru sakinleyin biraz bklm öyle konuşun şu akar yolunu bulur üzülmeYok canım başkalarının anında olduğu için değil patlaması benzer konudan başbaşa da tartışsak aşırı tepki veriyor beni ne sanıyorsun diye ama dayanamadım ya bi x lafıdır gidiyor yeter o beni düşünmeden ortalık yerde konuşmayı biliyorsa bana kızmaya hakkı yok
Bu gün börek tatlı ve içeceği bıraktımBiraz sakinles kuzum sonra esinde kendini topladiginda konusmaya calis. Suan sen gerginsin oda gergin simdi konusmaya calisman ters tepebilir. Birazcik aklini toplamasins izin ver sen
Kahvalti yapmazsan vucut kendini kilitleyebilir canim az yeme sansin yokmu disarda
Kuzum hiçbir şey tek taraflı olmuyor. Belki o da senden bir adım bekliyordur. Sen de bakımını yap evde işveli dolaş şarkılar söyle enerjinin farkına varsınAma o benim ne hissettiğimi umursadı mı
İyice ev arkadaşı moduna girdik zaten bunu istiyor heralde kanka gibi takılalım ohhh
Kuzum arkadaşlarımız iş ortamından tamamen bağımsız arkadaşlarımız o yüzden bundan endişeleneceği bişe yokCanim anladigim kadariyla kız zaten dedikodusu yapılan herkesle adı çıkmaya hazır biri. Sen bu durumu arkadaşlarinin yaninda konuştuysan bu dedikodu eşin hakkındada dönmeye başlar. Bu yüzden eşin sinirlenmiş olabilir. Işyerinde bu sefer eşinle adını çıkarırlar. Sirrini söyleme dostuna oda söyler dostuna misali. Bu durumdan yine sen muzdarip olursun daha çok moralin bozulur. Diğer türlü evde başbaşa konuştuysan haklisin tabiki eşini seviyorsan onu beğeniyorsun ve doğal olarak kıskaniyorsun. Eşinde bu durumun tadını çıkarıp ikide bi o kızdan bahsediyor olabilir. Son olarak o kız güzel falan değil. Güzel olan sensin. Eşin beğenmiş sevmiş seni. Bence eğer şüphelenmiyor eşine güveniyorsan çok fazla kızdan bahsedip adamın dikkatini kıza çekme. Muhattap olmiycaksa bile ya eşim beni bu kızdan mı kıskanıyor diyip kıza bakar
Seni çok iyi anlıyorum canım. Bu kıza karşı düzeltse başkası çıkacak. Ben de aynılarını yaşıyorum. Seni önemsemediğinden falan değil. Kendince hata yapmıyor kiYa kuzum böyle şeylerden hep rahatsız olduğumu olacağımı bilir ama asla kendini düzeltmez sorun da bu onun için ne hissettiğimin bi önemi yok ki
Görmüyor görmüyorKuzum hiçbir şey tek taraflı olmuyor. Belki o da senden bir adım bekliyordur. Sen de bakımını yap evde işveli dolaş şarkılar söyle enerjinin farkına varsın
Önemsemiyor işte ben burda sinirden kudururken bu kadar mutsuzken o içerde fosur fosur uyuyorSeni çok iyi anlıyorum canım. Bu kıza karşı düzeltse başkası çıkacak. Ben de aynılarını yaşıyorum. Seni önemsemediğinden falan değil. Kendince hata yapmıyor ki
Canım bunu önce kendin için yap . Sonra eşine güzel sözler söyle . Onu ne kadar çok sevdiğini onunlayken zamanın ne kadar güzel geçtiğini falan anlat .Görmüyor görmüyor
Evin içinde full makyaj dolandım giyindim süslendim yok işte
Önemsemiyor işte ben burda sinirden kudururken bu kadar mutsuzken o içerde fosur fosur uyuyor
Düzelecek biliyorum ama bu sefer başka kırıldım canım bi başka yandı niye bilmiyorum bu sadece kıskançlık değilTıpkı benim ki. 1 hafta küs kalsak ben perişan olurum o hiçbir zevkinden ödün vermez. Erkekler belki de bizim gibi değiller. Sen de rahatlamaya çalış . Nasılsa aranız düzelecek.
yok öyle daha lafını açmamak v.s. senin içine kurt düştü yesin mi seni içten içeeee ileride daha büyük patlak verir uslubunu ayarlayıp ikiniz de sakinlediğiniz zaman konuşmanız lazımGünahını almayım ama evet öyle bi tip gibi
Cilveli neşeli güzel bi kız
Eşim asla bu konuyu açmaz açtırmaz artık 5 gün surat asar haklı gibi bi de
Offff içim çok sıkkın ya
Canımm herşey güzelliğe bakmıyor ki İnan bana sen eşine giyin süslen evde onun gözünü doyur dışarı kaymasın gözü biliyorum yeni Doğum yaptın zor geliyor herşey ama sen hazırlan yanına git ama boşvermeKuzum arkadaşlarımız iş ortamından tamamen bağımsız arkadaşlarımız o yüzden bundan endişeleneceği bişe yok
Kız ilk gün eşimle yemeğe çıkmaya falan kalktı nasıl sinirlenmeyeyim
Güzel falan değilim evet eşim beğenip aldı belki ama artık beğendiği falan yok işte
Kız da çok güzel bebek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?