- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.721
yaaav illa söyleteceksin haaa, kuzumm o erkek milletini etkilemek için bebek gibi olmaya gerek yokkk kendine güven duruş ve yaydığın enerji önemli şimdiye kadar kaç tane afedersin ama ben erkek olsam kadın diye bakıp bir yerimi değdirmeyeceğim bildiğin yamuk görünümlü kadın, evli barklı adamları ayarttıyordu iş güzellik de değil ki sen kendini beğenmiyorsun, nedennnn ,,kendini kimle kıyaslıyorsun ki beğenmiyorsun neyse sen git dualarını oku uyu yarın daha detaylı konuşalımKuzum arkadaşlarımız iş ortamından tamamen bağımsız arkadaşlarımız o yüzden bundan endişeleneceği bişe yok
Kız ilk gün eşimle yemeğe çıkmaya falan kalktı nasıl sinirlenmeyeyim
Güzel falan değilim evet eşim beğenip aldı belki ama artık beğendiği falan yok işte
Kız da çok güzel bebek gibi
iyi uykular gülüm yarın ola hayrolaBen yatıyorum kızlar sinirimi bi türlü atamıyorum uyanıp ben böyle görsün istemiyorum ben de uyumaya çalışayım o da ne hali varsa görsün
Cuma için güzel08:00=== 2 yumurta yağda
3-4 zeytin
Domates, salatalık, kuru soğan
2 yk labne peynir
1 dilim tam buğday ekmeği (Vakfıkebir)
17:00=== 2 kase ezogelin çorbası
2 yk mercimekli bulgur pilavı
2 yk bezelye yemeği
2 adet küçük kuru soğan
2 lt
Güzel olmuş canımMenüm
Sahur
1 soğanlı yumurta
1 dlm peynir
1 minik salatalık
İftar
4 kaşık kavurma
2 kaşık bulgur pilavı
Taze soğan
3 süs biberi turşusu
1 ince dilim karpuz
Su:2 lt
Spor:30 dk yürüyüş =90 puan @pnrrr-20
Güzel olmuş canımIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 02:30
6 zeytin
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Çeyrek yufka
Cay
Su: 0.75 lt
İftar 19:55
2 kase salata
Guvecte Patates püreli tavuk sote
(6-7 kaşık sebzeli tavuk sote)
(1 büyük patates püresi 1 kasik kaşar vardi uzerinde)
1 küçük kase yoğurt
2 lt suya tamamlarım snrm
Yok be çok kötü değil bence toplatsın hemenMenum
Kizlar beni topa tutacaksiniz patlama yasadim resmen
Sahur yok uyuya kalmisim
Iftar
Bi kepceden az mercimek corbasi
Bir servis kaşığı patates salatasi
Bir servis kaşığı bulgur salatasi
10 tane kızarmış patates
2 tane kapya
2 lokma patlican ezme
Su icebildigim kadar icicem
Suan patlicak gibi hissediyorum kendimi yaa
Bence güzelİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
salatalık
İftar
Çok yedim
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytinsalatalık
6 dilim sucuk 1 yk hindi sote
3 dilim
Pek su içemedim çok yemişim rahatsız oldum yaa
Suyu 2 lt yapmaya çalışacağım
Spor yok maalesef
Güzel olmuş canımSahur 1 adet haşlanmis yumurta
Salatalik
3 zeytin
Şekersiz cay
Bir bardak süt
1 hurma
2 çatal beyaz peynir
Yarım ince dilim kepek ekmegi
1 adet nektarin
İftar
Yayla çorbası yarım kase
Çeyrek ramazan pidesi
2 adet fırınlanmış derisiz tavuk but
Salata
Karpuz
Spor
Bir saat tempolu yürüyüş
İftar az ama sahur hangisi anlamadımnMerhaba kızlar menümmmm
Sahur yok
İftar
1 şiş kuşbaşı
Salata
1 kuru kayısı
1 Kk peynir
Ara:
1 sade kahve
Sahurumu çok acıkmıştım şimdi yaptım
1 yumurtalı menemen
1 yk bulgur pilavı
2 yk türlü
Spor 200 ip atlama 40 puan @Pnrrr-20
Canım ben senin sinirlenmene kızmana hak veriyorum zaten ama sorun kızdan ziyade eşinle aranızın eskisi gibi olmayışı sanırım. Bu bebekten sonra olan bir durum mu. Mesela ornek veriyim kendimden önceden biz evde başbaşayken sarılıp tv izlerdik vs. Bebek dogdu 5 aylık oldu. Belirli ritüaller dısinda kutlama ugurlama vs hariç eşimle hiç sarılmamışız. Çunkü ben doğumdan sonra çocukla uyanip gün boyu çocuk kucagimda cocuk olmadigi zaman ev işlerini yetistirmeye calisiyorum eşim isten yorgun geliyor cocugu seviyor o arada evimiz hiç boş kalmıyor vs derken hiç zaman ayiramıyoruz birbirimize. Bu arada aramıza ister istemez soğukluk giriyor birbirimizi artik karı koca değilde anne baba gibi görmeye basladik. Buda kendimi degersiz hissetmeme sebep oldu. Acaba seninde bebeğin var bu tarz bişey olabilir miKuzum arkadaşlarımız iş ortamından tamamen bağımsız arkadaşlarımız o yüzden bundan endişeleneceği bişe yok
Güzel falan değilim evet eşim beğenip aldı belki ama artık beğendiği falan yok işte
saol cnmCuma için güzel
Güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım
Yok be çok kötü değil bence toplatsın hemen
Bence güzel
Güzel olmuş canım
İftar az ama sahur hangisi anlamadımn
Afiyet olsun canımBugün menüm
11.00 1 dilim kaşar
1 çk bal
2 zeytin
14.00 1 ince dilim kek
19.00 1 porsiyon uskumru
Soğan
Köz biber
Su 2l spor yok
Gayet uygun bence canimBu gün börek tatlı ve içeceği bıraktım
Yarında çorba salata ızgara tabağı düşünüyorum tatlı börek olursa yemem yine
Ins canim ama cok sis hissediyorum kendimi ya bana cok geldiCuma için güzel
Güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım
Yok be çok kötü değil bence toplatsın hemen
Bence güzel
Güzel olmuş canım
İftar az ama sahur hangisi anlamadımn
Kacamak yapilmisBugün menüm
11.00 1 dilim kaşar
1 çk bal
2 zeytin
14.00 1 ince dilim kek
19.00 1 porsiyon uskumru
Soğan
Köz biber
Su 2l spor yok
Hey masallah abla benim 6 olacak sanirimayyy tam 10. yılım dolmuş bu gün KK de bildirim geldi artık ben de KK dinazoruyummmmmmm
kız benim tokayı bilem çıkarasım geliyor, kıyafetle tartılan var mı kiSende mi kiyqfetsiz tartiliyon eşim bana manyak dio
ayy ne güzel vermişsin gene maşallah, senin adın artık benim için elma1.3 :)Abla 1.3 de takildim hep ayni gidiyor benden yahu
hoşgeldin canım, o davaya gayet fit, enerjik, mutlu gideceksin ama bunu psipsikopat ex için değil kendin için yapmaya çalış tabi. ne zaman dava?Adı:tuğçe
Yaşı:23
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:1tane/2yaşnda
Emziriyormusun:hayır
Meslek:ev hnn
Şu anda çalışıyomusun:hayr
Boy:175
Kilo:102
Hedef:68
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 23 yaşındayım eşimden yeni ayrıldım ve kaybettiğim özgüvenimi kazanmam lazım hamileliğimde 62 kilodan 102 ye çıktım eski halime dönmek istiyorum buyrun
biz de sürekli üşüyooom diye geziyoruz evde, açken insanın böyle bi kanı çekiliyor sanki.Acayip uykum var ama abdestim kaçmasın diye uyumuyorum abdest sonrası isinamiyorum bir türlü çünkü buz gibi oluyorum oruçtan galiba
neler oluyooor bize yine neler oluyooor gülüm, neler oluyoooor sana, bana neler oluyooooğğğrrrKızlar çok üzgünüm bu saate kadar da bekledim fakat malesef artılardan kurtulamadım. Ve ilk defa artıyla geliyorum inanılmaz kötü hissettim . İnşallah takımı çok fazla etkilemem. Gidip kan verdim bugün ne zamandır kilo veremiyorum belki bir sebebi vardır vitamin, demir eksikliği falan....
Geçen hafta:95.1
Bu hafta:95.5
Fark:+400
acaba içimdeki deli soruların cevabı bu mu.. sanki streslendikçe şişiyorum gibi hissediyorum.İyi akşamlar kızlar
Stres kesinlikle kilo vermeyi zorlaştırıyor .hatta tuhaf artılara neden oluyor. Bir şekilde kendimizi sakinleştirmeyi öğrenmemiz lazım. Ama bunu nasıl yapmalı bilmiyorum
boşanmak için çok mantıklı bir sebepBenim eşim psikopatın baş çekeni zaten o yüzden boşanıyorum.. =)
ooy kuzum. okudum yazdıklarını sabah ama alıntılayamadım. insan israf ettiği, kıymetini bilmediği ne varsa ona muhtaç olur, hayatta bunu gözlemledim. bu yerine göre bir kap yemek de olabilir ve maalesef evladının sevgisi de olabilir. Annen senin ona duymaya heves ettiğin masum sevgiyi baltalamış, en büyük kötülüğü kendine etmiş. Artı durumları epey yanlış anlamış, 'senden gönlüm geçti' tarzı bir şımarıklık anne-kız ilişkisi için acayip saçma, biraz kafası karışmış galiba..Sağol ablam
Yok ablacım artık eskisi kadar takmıyorum zaten sadece özel günlerde ya da özel bi durumda canımı sıkıyor
Konusu geçince yaşadıklarım depreşti
abinin de gözler maşallah şahin gibiymişeşime göre ödem değil yanların çıkmış diyor
aman abla kuzum, kendini zorlamaman en iyisi. bu beden de sana emanet, elinden gelse zaten tutarsın. dikkat et kendineeeorucu bıraktım bu gün daha iyiyim öğleden sonra süpürge açtım komşuya başsağlığına bile gittim , bu gün sadece sağ omzumda şiddetli ağrı var kıpırtatırsam yada bir şeye uzanırsam baya ağrıyor başka da sıkıntı yok çok şükür
aneyyyyy, döküll kardişBen bugün menü yazmasam
ya canım, arkadaşlar zaten yazmış, el içinde olunca eşin de iyice paniklemiştir. biraz haklıyken haksız durumuna düşmüş gibi olacaksın belki ama her işte bir hayır vardır. sonuçta arkadaşlarının yanında ufak da olsa bir travma yaşamış belki elinde kamerayla ortama neşe saçan delikanlı olmaktan çekinir. en azından yanında söz etmemeyi öğrenir.Kızlar şu an çok sinirli ve kırgınım
Hatırlar Musınız eşimin işyerindeki bi kızdan bahsetmiştim
2 günde bir bu kızla ilgili bi mevzu dönüyor evde x şunu yaptı x patronla geldi x şöyle dedi
Bu kızın patronun sevgilisi olduğundan şüpheleniyorlar
Bugün arkadaşların yanında yine bu mevzu açıldı eşim bi video çekmiş bütün iş arkadaşları en çok da bu kızı çekmiş (kız da nasıl güzel bi görseniz)
Sinirlendim artık ne bu dedim niye bu kadar çektin bu közü dedim hemen parladı ne demek istiyorsun bilmem ne ya dedim ne bu ya dedim kız hakkında eli ayağı düzgün hoş bi kız falan diyorsun kızmaya bağırmaya başladı sen ne demeye çalışıyorsun bi daha sana bişe anlatmayacağım hemen saçmalıyorsun bilmem ne, ne var ya dedim kocamı da kıskanamayack mıyım aynı şeyi ben yapsam ne yaparsın dedim
Arkadaşların yanında bana bağırmasına mı üzüleyim bu kızın bu kadar hayatımızın içine girmesine mi kızayım yoksa kızın bu kadar güzel olmasına mı bozulayım bilemedim
Çok kötü hissediyorum kendimi
Yatmak uyumak istiyorum eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum
kız sokağa adımını atsan her yer bebek gibi kız dolu, hepsini potansitel tehlike olarak görsek psikolojimiz bozulur. sen bu sözlerinle savaşmadan yeniliyorsun. eşine trip de atma, özellikle alttan da alma. çaydanlık başında beklersen kaynamazmış, başka şeylerle ilgilenmeye çalış.Kuzum arkadaşlarımız iş ortamından tamamen bağımsız arkadaşlarımız o yüzden bundan endişeleneceği bişe yok
ekim abladan rol çalıp enerjiii demek istemezdim ama hakkaten öyle. bazen giyinip süslenince iyice tribe giriyolar hani 'benim için uğraşıyor yazık' düşüncesi mi hasıl oluyor nedir.. en güzel kadın mutlu kadın, mutlu kadın da hayatı kendi için yaşayan kadın. sen kendine odaklanıp keyiflendiğinde makyaj yapmasan da mecbur dikkatini çekeceksin. biraz da yeni bebikle alakalıdır, ikinizin de hayatı ve bir noktada önceliği değişmiş ama oturacak inşallah..Görmüyor görmüyor
Evin içinde full makyaj dolandım giyindim süslendim yok işte
kız senden dinazor olur mu, senden neşeli ve çılgın bir kırlangıç olur:)ayyy tam 10. yılım dolmuş bu gün KK de bildirim geldi artık ben de KK dinazoruyummmmmmm
Oyle pat diye boyami yapilir ya bide oruc oruc
Afiyet olsun canim
Sagol tatlim
Sagol rakibemm
Cok fazla karbon olmus canim. Krep ekmek yogurt çorbası tarti oncesi tehlikeli
Kolay gelsin canim
Isyerinde yada evde sıkıntı yaşamıyorum kuzum. Ama disarda biseyler bulmak zorluyor sadece
Sagol canimm
Ne kadar cok kahve iciyosan bilemicem ablaaaa
Bakalim aksam tarti ne dicek ona gore guncelleme yapicam abla sagol ablam
Tebrikler tatlim cok guzel bence
Afiyet olsun canim
Sagol canimm
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kuzumm
Hosgeldin tatlimm kendini tanıt tanışalım:)
Tebrikler nirancimm
kız benim tokayı bilem çıkarasım geliyor, kıyafetle tartılan var mı ki
ayy ne güzel vermişsin gene maşallah, senin adın artık benim için elma1.3 :)
hoşgeldin canım, o davaya gayet fit, enerjik, mutlu gideceksin ama bunu psipsikopat ex için değil kendin için yapmaya çalış tabi. ne zaman dava?
METANOL selam, senin postunu da gündüz okumuştum ama şimdi göremedim etiketleyeyim dedim. hoşgeldin:) beraber vereceğiz kiloları. kendimi tanıtayım; evli ve çocuksuzum, yakında 29 olacağım. ingiltereden katılıyorum, gıda mühendisiyim, uzun süredir iş arıyorum. gece yemeyi çok sevdiğimden ve streslenince yemekle rahatladığımdan kilo aldım.
biz de sürekli üşüyooom diye geziyoruz evde, açken insanın böyle bi kanı çekiliyor sanki.
neler oluyooor bize yine neler oluyooor gülüm, neler oluyoooor sana, bana neler oluyooooğğğrrr
acaba içimdeki deli soruların cevabı bu mu.. sanki streslendikçe şişiyorum gibi hissediyorum.
boşanmak için çok mantıklı bir sebep
ooy kuzum. okudum yazdıklarını sabah ama alıntılayamadım. insan israf ettiği, kıymetini bilmediği ne varsa ona muhtaç olur, hayatta bunu gözlemledim. bu yerine göre bir kap yemek de olabilir ve maalesef evladının sevgisi de olabilir. Annen senin ona duymaya heves ettiğin masum sevgiyi baltalamış, en büyük kötülüğü kendine etmiş. Artı durumları epey yanlış anlamış, 'senden gönlüm geçti' tarzı bir şımarıklık anne-kız ilişkisi için acayip saçma, biraz kafası karışmış galiba..
neyse, sonuç olarak sen ondan daha bilinçli, özbenliğinin daha farkında birisin. Kendi değerini bil ve kendini sevgiye boğ lütfen..
abinin de gözler maşallah şahin gibiymiş
aman abla kuzum, kendini zorlamaman en iyisi. bu beden de sana emanet, elinden gelse zaten tutarsın. dikkat et kendineee
aneyyyyy, döküll kardiş
ya canım, arkadaşlar zaten yazmış, el içinde olunca eşin de iyice paniklemiştir. biraz haklıyken haksız durumuna düşmüş gibi olacaksın belki ama her işte bir hayır vardır. sonuçta arkadaşlarının yanında ufak da olsa bir travma yaşamış belki elinde kamerayla ortama neşe saçan delikanlı olmaktan çekinir. en azından yanında söz etmemeyi öğrenir.
kız sokağa adımını atsan her yer bebek gibi kız dolu, hepsini potansitel tehlike olarak görsek psikolojimiz bozulur. sen bu sözlerinle savaşmadan yeniliyorsun. eşine trip de atma, özellikle alttan da alma. çaydanlık başında beklersen kaynamazmış, başka şeylerle ilgilenmeye çalış.
ekim abladan rol çalıp enerjiii demek istemezdim ama hakkaten öyle. bazen giyinip süslenince iyice tribe giriyolar hani 'benim için uğraşıyor yazık' düşüncesi mi hasıl oluyor nedir.. en güzel kadın mutlu kadın, mutlu kadın da hayatı kendi için yaşayan kadın. sen kendine odaklanıp keyiflendiğinde makyaj yapmasan da mecbur dikkatini çekeceksin. biraz da yeni bebikle alakalıdır, ikinizin de hayatı ve bir noktada önceliği değişmiş ama oturacak inşallah..
kız senden dinazor olur mu, senden neşeli ve çılgın bir kırlangıç olur:)
Yok kuzum olmadi öyle şeyler ama mesela omleti severdim onu arıyorum bitek bide yogurt. Enerjimde bi degisiklik yok gene ayniyim yorgunluk halsizlik vs olmadi. Ama milletle ugrasmak zor ya bu yoruyor benikız yok daha entel dantel şeyler duymak istiyorumyani başta yoksunluk krizine girmedin mi, sonra beden kimyasının hafif hafif alışması, sonra belki arınması veya enerjinde-bağışıklığında artma, azalma gibi
doktor özel diyet verdi falan de madem, en azından çok görüşmek zorunda olmadığın kişilere.. açıklama yapmaktan kurtulmuş olursun. ramazan ramazan yalana teşvik etme çılgınlığı..Yok kuzum olmadi öyle şeyler ama mesela omleti severdim onu arıyorum bitek bide yogurt. Enerjimde bi degisiklik yok gene ayniyim yorgunluk halsizlik vs olmadi. Ama milletle ugrasmak zor ya bu yoruyor beni
Kiz cevremdekilerle ugrasiyorum zatendoktor özel diyet verdi falan de madem, en azından çok görüşmek zorunda olmadığın kişilere.. açıklama yapmaktan kurtulmuş olursun. ramazan ramazan yalana teşvik etme çılgınlığı..
yeni başladığın için kaslar ısınıp soğurken atıyor ama sonra da olması normal birşey aşırı tempolu yürüyüş yada kardio sonunda hala olur benimYürüyüse yeni başladim iki gündür süreyi artirmaya bi saate tamamlamaya çalisiyorum yürüyüs bitiminde bacaklarımda segirmeler oluyor özellikle son iki gündür sanirim kaslarim çok zayıf hiç spor geçmişim yok zaten sizdede oluyormu bacak atması yada oluyormuydu
bilmemmmm kineden kiiiiiiiiiiiiii
mide gün boyu küçülüp akşam genisleyince normalAyyyy kızlar ben acayip şiş hissediyorim yaniye öyle oldu ki
afiyet olsun canım güzelMerhaba kızlar menümmmm
Sahur yok
İftar
1 şiş kuşbaşı
Salata
1 kuru kayısı
1 Kk peynir
Ara:
1 sade kahve
1 yumurtalı menemen
1 yk bulgur pilavı
2 yk türlü
eniştenin ki göz değil hassas terazivalla yanların çıkmış popon büyümüş sanki dedi
cuma ödülü olsunBugün arkadaşıma yemeğe davetliydim hem geç yedik hem de biraz kaçamaklı oldu
08.00 10 zeytin
3 dilim peynir
1 yumurta
12.00 bir avuç dut kurusu
15.30 bir fincan kahve
1 hurma
20.00 2 yk pilav
2 yk kurufasulye
1 yk brokoli
1 tane vezir parmağı 1 dilim un helvası
Su: 2 lt
tepkinin arkadaş yanında olması kötü olmuş ama erkekler duz yaratıklardir , özellikle doğum sonrası kankalik modunda iseniz ona şuan eğlence lazım ve bizden çok dedikodu yapan onlardır sana anlatması niyetinin kötü olamadığını gösterir bildiğin dedikodu yapiyor video olayı da büyük ihtimalle yine dedikodu için erkek niyeti farklı ise ortaya dökmez ilgilenmiyor gibi yapar bilmezden gelir . Kankalik moduna çare bulun önce talepkar olmak suç değil çocukları uyuyu ca talepkar ol o senin eşinKızlar şu an çok sinirli ve kırgınım
2 günde bir bu kızla ilgili bi mevzu dönüyor evde x şunu yaptı x patronla geldi x şöyle dedi
Bugün arkadaşların yanında yine bu mevzu açıldı eşim bi video çekmiş bütün iş arkadaşları en çok da bu kızı çekmiş (kız da nasıl güzel bi görseniz)
Sinirlendim artık ne bu dedim niye bu kadar çektin bu közü dedim hemen parladı ne demek istiyorsun bilmem ne ya dedim ne bu ya dedim kız hakkında eli ayağı düzgün hoş bi kız falan diyorsun kızmaya bağırmaya başladı sen ne demeye çalışıyorsun bi daha sana bişe anlatmayacağım hemen saçmalıyorsun bilmem ne, ne var ya dedim kocamı da kıskanamayack mıyım aynı şeyi ben yapsam ne yaparsın dedim
Arkadaşların yanında bana bağırmasına mı üzüleyim bu kızın bu kadar hayatımızın içine girmesine mi kızayım yoksa kızın bu kadar güzel olmasına mı bozulayım bilemedim
güzel olmuş canımSabah 11.15
2 dilim sucuklu yumurta
1 dilim tbe
Peynri zeytin
domates salatalık
2 taze kayısı 2 yeni dünya yarım muz
Akşam 20.15 dışarda iftara gittik
1 kepçe mercimek çorbası
Avuç içinden biraz büyük et
1 kase salata
İftariye tabağı ( 3 zeytin 2 dilim peynir 1 ceviz 1 hurma 1kayısı)
Su 2.5 lt
Spor 1 saattempolu yürüyüş=180p @Pnrrr-20
kahvaltini hafif yap akşamda abartma canım kahvaltı yapmasan akşam yine çok yersen siseceksinŞimdi kızlar ben yarında iftara dışardayım Pazar da davetliyim diyorum ki kahvaltı yapmasam akşam çok şişiyorum ya birde ilk defa bu saatte yedim ya sıkıntı yaptı şiştim yarın kahvaltı yapmayı düşünmüyorum
kek kaçamak olmuşBugün menüm
11.00 1 dilim kaşar
1 çk bal
2 zeytin
14.00 1 ince dilim kek
19.00 1 porsiyon uskumru
Soğan
Köz biber
Su 2l spor yok
stresle kortizol hormonu salgilaniyor buda kilo vermeye engelİyi akşamlar kızlar
Stres kesinlikle kilo vermeyi zorlaştırıyor .hatta tuhaf artılara neden oluyor. Bir şekilde kendimizi sakinleştirmeyi öğrenmemiz lazım. Ama bunu nasıl yapmalı bilmiyorum
sende iddalisin anlasilanDur daha ben spora başlamadım
ellerine saglik cnm yuzde guzeldi ama yazik oldu :))** * 9.Takim 621. Etap * * *
Fatlayd(95,1/95,5/+0,4/%-0,42)
AhSen_2504 (78,7/78,3/0,4/%0,51)
Bi prenses annesi (87,3/86,3/1/%1,15)
pesto26 (69/69,1/+0,1/-0,14)
Gulbeseker(99,8/99/0,8/%0,80)
ebruebrulii (85,6/85/0,6/%0,70)+ 0.5 tartı farkı eklendi
CurukElma (59,3/58,0/1,3/%2,19)
Niran Nevra( 77,8/76,7/1,1/%1,41)
Jasminium84 (64,2/63,4/0,8/%1,25)
nanekekik(69,9/69,4/0,5/%0,72)
eceboce(63,7/61,8/1,9/%2,98)
Bayankokosh (75,5/74,5/1/%1,32)
9.takim ortalamasi : % 1,039
❤ FREE CANLAR ❤
Ekim2009 (85,9/87,3/+1.4
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56
Hayyal(61,7
elfkkk
İzine ayrılan uyeler
*askrhpozitif(74,6//) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(75/75,6/+0,6
Mefkurem
aksam baya karbonlu olmus cnm 2 gun ust uste kötü etkilemesin08:00=== 2 yumurta yağda
3-4 zeytin
Domates, salatalık, kuru soğan
2 yk labne peynir
1 dilim tam buğday ekmeği (Vakfıkebir)
17:00=== 2 kase ezogelin çorbası
2 yk mercimekli bulgur pilavı
2 yk bezelye yemeği
2 adet küçük kuru soğan
2 lt
kimisinde olumlu etkisi yapti bazisinda negatifcanım bu hafta da yarışıyor muyuz ramazanin ilk haftasinin günahı olmaz sonucta vücut şaşırıyor
guzel olmus cnmMenüm
Sahur
1 soğanlı yumurta
1 dlm peynir
1 minik salatalık
İftar
4 kaşık kavurma
2 kaşık bulgur pilavı
Taze soğan
3 süs biberi turşusu
1 ince dilim karpuz
Su:2 lt
Spor:30 dk yürüyüş =90 puan @pnrrr-20
bugun icin iyi cnmIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 02:30
6 zeytin
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Çeyrek yufka
Cay
Su: 0.75 lt
İftar 19:55
2 kase salata
Guvecte Patates püreli tavuk sote
(6-7 kaşık sebzeli tavuk sote)
(1 büyük patates püresi 1 kasik kaşar vardi uzerinde)
1 küçük kase yoğurt
2 lt suya tamamlarım snrm
yemeyip yemeyip birden boyle yersen patlaman normalMenum
Kizlar beni topa tutacaksiniz patlama yasadim resmen
Sahur yok uyuya kalmisim
Iftar
Bi kepceden az mercimek corbasi
Bir servis kaşığı patates salatasi
Bir servis kaşığı bulgur salatasi
10 tane kızarmış patates
2 tane kapya
2 lokma patlican ezme
Su icebildigim kadar icicem
Suan patlicak gibi hissediyorum kendimi yaa
karpuz rahatsiz etmistir cnm bide sucuk fazla olmusİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
salatalık
İftar
Çok yedim
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytinsalatalık
6 dilim sucuk 1 yk hindi sote
3 dilim
Pek su içemedim çok yemişim rahatsız oldum yaa
Suyu 2 lt yapmaya çalışacağım
Spor yok maalesef
niye agrin var işmi yaptin cnmorucu bıraktım bu gün daha iyiyim öğleden sonra süpürge açtım komşuya başsağlığına bile gittim , bu gün sadece sağ omzumda şiddetli ağrı var kıpırtatırsam yada bir şeye uzanırsam baya ağrıyor başka da sıkıntı yok çok şükür
tabiki olmazzzzzBen bugün menü yazmasam
darisi sana ins. PinarimAyy ne guzel ya tebrik dileklerimizi ilet cnm insallah ikiside iyidir :)
pide yerine tb olsa daha iyi degilmi tatlimSahur 1 adet haşlanmis yumurta
Salatalik
3 zeytin
Şekersiz cay
Bir bardak süt
1 hurma
2 çatal beyaz peynir
Yarım ince dilim kepek ekmegi
1 adet nektarin
İftar
Yayla çorbası yarım kase
Çeyrek ramazan pidesi
2 adet fırınlanmış derisiz tavuk but
Salata
Karpuz
Spor
Bir saat tempolu yürüyüş
aslinda süreyi yavas yavas artirsan daha iyi olurYürüyüse yeni başladim iki gündür süreyi artirmaya bi saate tamamlamaya çalisiyorum yürüyüs bitiminde bacaklarımda segirmeler oluyor özellikle son iki gündür sanirim kaslarim çok zayıf hiç spor geçmişim yok zaten sizdede oluyormu bacak atması yada oluyormuydu
sadece göbeğe degil bütün vucut icin etkili plankIyi akşamlar kızlar spor bildirmeyi unutmuşum
50 mekik çektim
2 dk plank (30snlik setler halinde)
Yatmadan mutfak toparlicam henuz topqrlayamadm ondan sonra dans edebilirim biraz
O degil kızlar plank yapmayi sevdim ben bildiğin özellikle göbeğimde yanmayı acayip hissediyorum
guzel olmus cnmMerhaba kızlar menümmmm
Sahur yok
İftar
1 şiş kuşbaşı
Salata
1 kuru kayısı
1 Kk peynir
Ara:
1 sade kahve
1 yumurtalı menemen
1 yk bulgur pilavı
2 yk türlü
cok biliyor senin adam :))valla yanların çıkmış popon büyümüş sanki dedi
tatlinin birini yemesen iyiymis cnmBugün arkadaşıma yemeğe davetliydim hem geç yedik hem de biraz kaçamaklı oldu
08.00 10 zeytin
3 dilim peynir
1 yumurta
12.00 bir avuç dut kurusu
15.30 bir fincan kahve
1 hurma
20.00 2 yk pilav
2 yk kurufasulye
1 yk brokoli
1 tane vezir parmağı 1 dilim un helvası
Su: 2 lt
kuzum herkes demis zaten haklisin ama yanlis yerde tepki vermişsinKızlar şu an çok sinirli ve kırgınım
sabah meyve fazla geldi cnmSabah 11.15
2 dilim sucuklu yumurta
1 dilim tbe
Peynri zeytin
domates salatalık
2 taze kayısı 2 yeni dünya yarım muz
Akşam 20.15 dışarda iftara gittik
1 kepçe mercimek çorbası
Avuç içinden biraz büyük et
1 kase salata
İftariye tabağı ( 3 zeytin 2 dilim peynir 1 ceviz 1 hurma 1kayısı)
Su 2.5 lt
Spor 1 saattempolu yürüyüş=180p @Pnrrr-20
kuzum daha cok gencsiniz birbirinize vakit ayirmaya calisinCanım ben senin sinirlenmene kızmana hak veriyorum zaten ama sorun kızdan ziyade eşinle aranızın eskisi gibi olmayışı sanırım. Bu bebekten sonra olan bir durum mu. Mesela ornek veriyim kendimden önceden biz evde başbaşayken sarılıp tv izlerdik vs. Bebek dogdu 5 aylık oldu. Belirli ritüaller dısinda kutlama ugurlama vs hariç eşimle hiç sarılmamışız. Çunkü ben doğumdan sonra çocukla uyanip gün boyu çocuk kucagimda cocuk olmadigi zaman ev işlerini yetistirmeye calisiyorum eşim isten yorgun geliyor cocugu seviyor o arada evimiz hiç boş kalmıyor vs derken hiç zaman ayiramıyoruz birbirimize. Bu arada aramıza ister istemez soğukluk giriyor birbirimizi artik karı koca değilde anne baba gibi görmeye basladik. Buda kendimi degersiz hissetmeme sebep oldu. Acaba seninde bebeğin var bu tarz bişey olabilir mi
aksam guzel sabah yetersiz geldi cnmBugün menüm
11.00 1 dilim kaşar
1 çk bal
2 zeytin
14.00 1 ince dilim kek
19.00 1 porsiyon uskumru
Soğan
Köz biber
Su 2l spor yok
Eeee hosgeldinnnn o zamann
Yaptinmi yeni planlar dökül bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?