- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.741
bence senden çıtır elma olurallah seni napmaya kizzz benden olsa olsa curukelma olur
huuuu bahar hanim rizede tatli deniziMenü
Sahur (2:30)
2 yumurta
1 kk peynir
1 kase yogurt
İftar
1 kepçe yeşil mercimekli erişte çorbası
1 tane küçük dolma biber
1 avuç pide
10 zeytin
1 dilim baklava 2 tane kalbura bastı
Sonrasında çayla biraz çekirdek
Oy oy tatlı kısmı beni bitirdi.Menü
Sahur (2:30)
2 yumurta
1 kk peynir
1 kase yogurt
İftar
1 kepçe yeşil mercimekli erişte çorbası
1 tane küçük dolma biber
1 avuç pide
10 zeytin
1 dilim baklava 2 tane kalbura bastı
Sonrasında çayla biraz çekirdek
Niye çürük olsun ay sen 58kilocuk fit bir elmasın:)allah seni napmaya kizzz benden olsa olsa curukelma olur
Spora ucundan ucundan giriyorum, bir sonraki mesajımda da görücüksüğğğnnnn
Vayyyy spora gellll hanimmmmİftar
1.5 kepçe tarhana çorbası
3 mercimekli köfte, marul
3 yk etli bulgur pilavı
2 avuç yoğurtlu domates soslu kabak kavurma
Yarım bardak diyet kola
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tost haline gelmiş tbe üzeri baharatlı krem peynir (2 çk civarı)
Su: valla 1 litre anca olmuştur sanki. İçecek vakit kalmıyor
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş, 100 bölgesel, 15 dk eliptik, 16 zumbik
180+20+60+56=316 puan @Pnrrr-20 @bi prenses annesi
Eceeee tatliyi bosver de bireyselde3.olmusun :))) coookkk tebrikler canikomOy oy tatlı kısmı beni bitirdi.
Evet ya, biraz gözüm dönüyorVayyyy spora gellll hanimmmm
Senin ilacin spor bebegim
Ama menune daha cok dikkat etmen lazim
Aksam fazla karbon olmus
Teşekkür ederim kaptanımEceeee tatliyi bosver de bireyselde3.olmusun :))) coookkk tebrikler canikom
Vuuuu spora ucundan girmek bu muuuuİftar
1.5 kepçe tarhana çorbası
3 mercimekli köfte, marul
3 yk etli bulgur pilavı
2 avuç yoğurtlu domates soslu kabak kavurma
Yarım bardak diyet kola
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tost haline gelmiş tbe üzeri baharatlı krem peynir (2 çk civarı)
Su: valla 1 litre anca olmuştur sanki. İçecek vakit kalmıyor
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş, 100 bölgesel, 15 dk eliptik, 16 zumbik
180+20+60+56=316 puan @Pnrrr-20 @bi prenses annesi
Cici hurma güzel hurma tatlı hurma kalorili hurmaaaaEvet ya, biraz gözüm dönüyor
Beni biliyorsun paşa kahvaltımı etmezsem güne başlayamıyordum, şimdi ayrı düşünce acısı akşam çıkıyorBi deRamazan ruhu diyerekten hurmayı masumlaştırıyordum, bugün ellemedim.
Iftarda 1 tane yemende bi sakinca yok tatlicimEvet ya, biraz gözüm dönüyor
Beni biliyorsun paşa kahvaltımı etmezsem güne başlayamıyordum, şimdi ayrı düşünce acısı akşam çıkıyorBi deRamazan ruhu diyerekten hurmayı masumlaştırıyordum, bugün ellemedim.
Başta çooook soğuk ama girince alışıyorsun beybiVuuuu spora ucundan girmek bu muuuu
Öldür biziii
Ya abla hani ilk başladığım hafta bitip tükenmek bilmeyen bir mercimekli köfte yapmıştım ya, onun mercimek-bulgur karışımından azıcık buzluğa koymuşum. Ramazan hazırlığından yer kalmayınca dün çıkardım, aynı genleri taşıyor yani ilkiyleIftarda 1 tane yemende bi sakinca yok tatlicim
Ama hem mercimek kofte hem bulgur pilavi ne alaka anlamadimbide ustune ezogelin gelmiş
Böyle tatlı tatlı, minnoş minnoş duruyor. Sonra bi tartıya çıkıyorsun artılarla dansss dansss danssssCici hurma güzel hurma tatlı hurma kalorili hurmaaaa
Aynen bebeğim . Bu akşam karpuz fln yedim ya kendimi bin kilo gibi hissetmeye başladım hemen. Verdiğim kiloları geri alacağım diye ödüm kopuyorBöyle tatlı tatlı, minnoş minnoş duruyor. Sonra bi tartıya çıkıyorsun artılarla dansss dansss danssss
[/QUOTE]Ya abla hani ilk başladığım hafta bitip tükenmek bilmeyen bir mercimekli köfte yapmıştım ya, onun mercimek-bulgur karışımından azıcık buzluğa koymuşum. Ramazan hazırlığından yer kalmayınca dün çıkardım, aynı genleri taşıyor yani ilkiylebence yeni bir başlangıcı, diyetimin ikinci yarısını sembolize ediyor bu durum ezogelin değil bikerem, tarhana
Bu konuda sakinleşemem gibi geliyor hal sinirimden kuduruyorumyok öyle daha lafını açmamak v.s. senin içine kurt düştü yesin mi seni içten içeeee ileride daha büyük patlak verir uslubunu ayarlayıp ikiniz de sakinlediğiniz zaman konuşmanız lazım
Tavsiyelerin de doğrusun kuzum ama onun için içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor ne hali varsa görsünCanımm herşey güzelliğe bakmıyor ki İnan bana sen eşine giyin süslen evde onun gözünü doyur dışarı kaymasın gözü biliyorum yeni Doğum yaptın zor geliyor herşey ama sen hazırlan yanına git ama boşverme
Öyle canım da bu kız da hepsi varyaaav illa söyleteceksin haaa, kuzumm o erkek milletini etkilemek için bebek gibi olmaya gerek yokkk kendine güven duruş ve yaydığın enerji önemli şimdiye kadar kaç tane afedersin ama ben erkek olsam kadın diye bakıp bir yerimi değdirmeyeceğim bildiğin yamuk görünümlü kadın, evli barklı adamları ayarttıyordu iş güzellik de değil ki sen kendini beğenmiyorsun, nedennnn ,,kendini kimle kıyaslıyorsun ki beğenmiyorsun neyse sen git dualarını oku uyu yarın daha detaylı konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?