Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tabii ki kızdan önce bizim ilişkimiz epey sekteye uğradı üstüne de bu kız tuz biber ekti
Eşimi hep kıskanırım ben bu ilk değil ama ilk defa daha farklı bi elektrik alıyorum bu durumdan

Kuzum tabii ki her güzel kızdan kıskanacak sakınacak halim yok ama videodaki görüntülerde farklı bişe vardı farklı bişeler hissettim bilmiyorum ya

Şu an onun için hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden tek istediğim aynı şeyi ona yaşatmak

Bilmiyorum abla şu an içimden gelmiyor belki çok sonra

Ohh masallah bahar bugun kacamaksiz kimse kalmamis afiyet olsun
Abla sahurda yapinca midem kötü oldu. Aha fazla yemenin zararlari iste orucumda gitti. Sahur yaptiktan sonra istifra ettim hala midem allak bullak
bence senden çıtır elma olur
huuuu bahar hanim rizede tatli denizi mi vardi
Yaaa daha var çıtır olmamaa
Afiyet olsun beybi
Niye çürük olsun ay sen 58kilocuk fit bir elmasın:)
Yaaaa yerim seninkizzz
Haftasonunu lutfen iyi gecirmeye calisin kizlar
Ilk hedef pazartesi eksi cikmak

Yarin misafirim var pek gelemem

Iyi geceler mucukkkkkk :))
Gorusuruz ablacim
Kuzum tabii ki her güzel kızdan kıskanacak sakınacak halim yok ama videodaki görüntülerde farklı bişe vardı farklı bişeler hissettim bilmiyorum ya
Nasil bisi hissettin farkli olan neydi ?

Bİlmiyorum görüntüde farklı bişe yoktu ama kızın hali tavrı farklı bi elektrik verdi işte his yani sadece
Bi de ilk geldiği gün eşimle yemeğe gitmek için atlaması falan

Bu arada geçmiş olsun canım

Sagol kuzum
Eger bi hissiyatin varsa asla peşini birakma. Ben o konuda kadınların yanilmadigini düşünüyorum. Seni panik yaptırmak istemem ama gözün üstünde olsun. Gerekirse çık isyerinede git yani

Sagol kuzum
Eger bi hissiyatin varsa asla peşini birakma. Ben o konuda kadınların yanilmadigini düşünüyorum. Seni panik yaptırmak istemem ama gözün üstünde olsun. Gerekirse çık isyerinede git yani
Ben de bu sebepten çok sinirliyim zaten tatlım
Sırf kıskançlık olsa anlık kıskanır geçerim lafını bile etmezdim
Bir anda patlamam o videodan sonra oldu

Valla kuzum dedigim gibi hissiyat cok farklı bisi. Bisiler var biliyosun ama adlandiramiyosun konduramiyosun. Buda zaten ayri bi sinir stres yapiyor

waaooww karbon şöleni afiyet olsun cuma kacamagi mi yaptın canım
tsk ederim abla aynen lahanadan sanırım ben en çok göbekte hissediyorum yanma ondan sanırım ama her yer çalışıyor aslinda bacaklar kollar sevdim yani spor puanima yansımıyor pek ama
afiyet olsun canım biraz kacamakli ama güzel
Gunaydin kizlarr. Sahur yaptım ama oruclu degilim bugün napsam bilmiyorum bisi yiyecek haldede degilim zaten midem cok kötü
günaydın canım geçmiş olsun

Sagol abla sabah acele atıstırdım ondan yani farkedemedik simdi mesela sorunu farkedince düzeltme yoluna gittik ama 5 aydır sorunu farkedemedikki ilk çocuk acemilik falan derken ben şimdi kendimi daha degerli görüyorum kendime bakıyorum spora gidiyorum zayıflıyorum Dünya yansa umrumda degil modundayım yani

canım sakin ol öncelikle. umursamaz davranmak da bir çözüm olabilir ama eğer eşin seni kıskandırmaya çalışıyorsa. ben olsaydım bu durumdan rahatsızlığımı dile getirirdim. video çekmek fln hoş şeyler değil. zaten suç bile teşkil ediyor olabilir. görüntülerin eşinde olması onun başını ağrıtabilir.
bence bir an önce medyayı telefonundan silsin ve ortak paylaşım alanlarında paylaşım yapmasın. kadın takacak olsa davacı olmaya kalksa sıkıntı olur. eşin kaç yaşında canım? kaç yıllık evlisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…