- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.781
Geldim abla izin süper geçti araba kiraladik gezdik Nevşehir urgup goreme kopadokya gezdik tarsus esab i keyf e gittik cok guzel gecti sizin ordanda gectik yerinde duruyo memleket merak etme
senin de baya olmuş gülüm artık biz KK nin yerlisiyiz diyebiliriz:))))))))Gayet uygun bence canim
Ins canim ama cok sis hissediyorum kendimi ya bana cok geldi
Kacamak yapilmisafiyet olsun canim
Hey masallah abla benim 6 olacak sanirim
astigmat adam yakın için de ayrı gözlük kullanıyor normal gözlüğü ayrı ama bana gelince şahııınn gibi görüyor adamkız benim tokayı bilem çıkarasım geliyor, kıyafetle tartılan var mı ki
ayy ne güzel vermişsin gene maşallah, senin adın artık benim için elma1.3 :)
hoşgeldin canım, o davaya gayet fit, enerjik, mutlu gideceksin ama bunu psipsikopat ex için değil kendin için yapmaya çalış tabi. ne zaman dava?
@METANOL selam, senin postunu da gündüz okumuştum ama şimdi göremedim etiketleyeyim dedim. hoşgeldin:) beraber vereceğiz kiloları. kendimi tanıtayım; evli ve çocuksuzum, yakında 29 olacağım. ingiltereden katılıyorum, gıda mühendisiyim, uzun süredir iş arıyorum. gece yemeyi çok sevdiğimden ve streslenince yemekle rahatladığımdan kilo aldım.
biz de sürekli üşüyooom diye geziyoruz evde, açken insanın böyle bi kanı çekiliyor sanki.
neler oluyooor bize yine neler oluyooor gülüm, neler oluyoooor sana, bana neler oluyooooğğğrrr
acaba içimdeki deli soruların cevabı bu mu.. sanki streslendikçe şişiyorum gibi hissediyorum.
boşanmak için çok mantıklı bir sebep
ooy kuzum. okudum yazdıklarını sabah ama alıntılayamadım. insan israf ettiği, kıymetini bilmediği ne varsa ona muhtaç olur, hayatta bunu gözlemledim. bu yerine göre bir kap yemek de olabilir ve maalesef evladının sevgisi de olabilir. Annen senin ona duymaya heves ettiğin masum sevgiyi baltalamış, en büyük kötülüğü kendine etmiş. Artı durumları epey yanlış anlamış, 'senden gönlüm geçti' tarzı bir şımarıklık anne-kız ilişkisi için acayip saçma, biraz kafası karışmış galiba..
neyse, sonuç olarak sen ondan daha bilinçli, özbenliğinin daha farkında birisin. Kendi değerini bil ve kendini sevgiye boğ lütfen..
abinin de gözler maşallah şahin gibiymiş
aman abla kuzum, kendini zorlamaman en iyisi. bu beden de sana emanet, elinden gelse zaten tutarsın. dikkat et kendineee
aneyyyyy, döküll kardiş
ya canım, arkadaşlar zaten yazmış, el içinde olunca eşin de iyice paniklemiştir. biraz haklıyken haksız durumuna düşmüş gibi olacaksın belki ama her işte bir hayır vardır. sonuçta arkadaşlarının yanında ufak da olsa bir travma yaşamış belki elinde kamerayla ortama neşe saçan delikanlı olmaktan çekinir. en azından yanında söz etmemeyi öğrenir.
kız sokağa adımını atsan her yer bebek gibi kız dolu, hepsini potansitel tehlike olarak görsek psikolojimiz bozulur. sen bu sözlerinle savaşmadan yeniliyorsun. eşine trip de atma, özellikle alttan da alma. çaydanlık başında beklersen kaynamazmış, başka şeylerle ilgilenmeye çalış.
ekim abladan rol çalıp enerjiii demek istemezdim ama hakkaten öyle. bazen giyinip süslenince iyice tribe giriyolar hani 'benim için uğraşıyor yazık' düşüncesi mi hasıl oluyor nedir.. en güzel kadın mutlu kadın, mutlu kadın da hayatı kendi için yaşayan kadın. sen kendine odaklanıp keyiflendiğinde makyaj yapmasan da mecbur dikkatini çekeceksin. biraz da yeni bebikle alakalıdır, ikinizin de hayatı ve bir noktada önceliği değişmiş ama oturacak inşallah..
kız senden dinazor olur mu, senden neşeli ve çılgın bir kırlangıç olur:)
bu muydu hepimizi meraklandırdığın menü :))Menü
Sahur (2:30)
2 yumurta
1 kk peynir
1 kase yogurt
İftar
1 kepçe yeşil mercimekli erişte çorbası
1 tane küçük dolma biber
1 avuç pide
10 zeytin
1 dilim baklava 2 tane kalbura bastı
Sonrasında çayla biraz çekirdek
iş de yapmadım mefkuşum bu gün hala ağrı var ama şükür düne göre baya az galiba fibromiyalji ağrıları depreşiyor , hava da kapalıydı hatta az önce dolu bile yağdı o da etkiliyor sanırımstresle kortizol hormonu salgilaniyor buda kilo vermeye engel
Bi sekilde kendimizi iyi hissettirecek seylere odaklanmaliyiz
sende iddalisin anlasilan
ellerine saglik cnm yuzde guzeldi ama yazik oldu :))
aksam baya karbonlu olmus cnm 2 gun ust uste kötü etkilemesin
kimisinde olumlu etkisi yapti bazisinda negatif
Ama takimlar genel olarak iyiydi bu hafta
guzel olmus cnm
bugun icin iyi cnm
Lahana sisirmistir seni
yemeyip yemeyip birden boyle yersen patlaman normal
karpuz rahatsiz etmistir cnm bide sucuk fazla olmus
niye agrin var işmi yaptin cnm
tabiki olmazzzzz
darisi sana ins. Pinarim
Ikiside iyiymiş
pide yerine tb olsa daha iyi degilmi tatlim
Karpuz miktarini yazmamisin
aslinda süreyi yavas yavas artirsan daha iyi olur
sadece göbeğe degil bütün vucut icin etkili plank
guzel olmus cnm
Sahura yogurt, salatalik falan eklersen susuzluk icin iyi olur bide doyurucu
cok biliyor senin adam :))
tatlinin birini yemesen iyiymis cnm
kuzum herkes demis zaten haklisin ama yanlis yerde tepki vermişsin
Sonraki mesajlarida okudum
Bence seni asıl rahatsiz eden aranizdaki sogukluk
Yarin sakin kafayla eşinle konus
Ona cok guvendigini sorunun bu olmadigini
Ama baskalarinin yaninda bu kiz hakkinda konusulmasinin seni incittigini
Bu soguklugun neden oldugunu, seni rahatsiz ettigini vs.
İçini dokmeye calis ama onu suclamadan yap
sabah meyve fazla geldi cnm
Yarin icinde sabah hic yememekde degilde hafif biseyler atistir
kuzum daha cok gencsiniz birbirinize vakit ayirmaya calisin
aksam guzel sabah yetersiz geldi cnm
Buz gibi burası yaw dışarda hem güneş hem rüzgar güneşin etkisi yokyok kuzum hic imrenilcek bisey degil
Bak hala kalorifer yakiyoruz
Ben pazarda bagiranlari bile ozluyorum :)))
tatlim dun mu yazmisin
hah işte burada yanılıyorsun gülüm onun için yapmayacaksın zaten kendin için yapacaksın bu aralar odağın da ilk sen ol bebeğini doyurup altını değiştin mi ilk işin banyoya gidip ayna karşısına geçmek olsun , evet süslen ama eşine yapışma ,havalı havalı dolan evde gülüm ben kendimi bırakmadım istediğim an bakımlı .. kadın ... olabilirim mesajını ver yeterTavsiyelerin de doğrusun kuzum ama onun için içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor ne hali varsa görsün
yanlış düşünüyorsun dediği zaman o yanlışı düşündürenin kendisi olduğunu söyleyeceksin yoksa nerden bileceksin iş yerin de öyle biri var bu gün şunu yapmış dün bunu diyeeBu konuda sakinleşemem gibi geliyor hal sinirimden kuduruyorum
Konuşmamız gerek anan ben diyecek sen saçmalıyorsun sen yanlış düşünüyorsun vs vs
Ben kızı beğendim dilimden düşüremiyorum diyecek hali yok
Kız farkında video çekildiğinin kuzum yani işyerindekilerle hep beraber video çekmiş ama en çok kızı konuşturmuş falancanım sakin ol öncelikle. umursamaz davranmak da bir çözüm olabilir ama eğer eşin seni kıskandırmaya çalışıyorsa. ben olsaydım bu durumdan rahatsızlığımı dile getirirdim. video çekmek fln hoş şeyler değil. zaten suç bile teşkil ediyor olabilir. görüntülerin eşinde olması onun başını ağrıtabilir.
bence bir an önce medyayı telefonundan silsin ve ortak paylaşım alanlarında paylaşım yapmasın. kadın takacak olsa davacı olmaya kalksa sıkıntı olur. eşin kaç yaşında canım? kaç yıllık evlisiniz?
1 saat önce uyandı kahvaltısını yaptı şimdi de çıktı gittiyanlış düşünüyorsun dediği zaman o yanlışı düşündürenin kendisi olduğunu söyleyeceksin yoksa nerden bileceksin iş yerin de öyle biri var bu gün şunu yapmış dün bunu diyee
senin öz güven yer de kaldığı sürece hep üzüleceksin farkında mısın gülüm ,Öyle canım da bu kız da hepsi var
Şu anda özgüveni yerlerde nasıl toplarım bilmem
ılık ballı su iç gülüm, inşallah miden de iyi olurGunaydin kizlarr. Sahur yaptım ama oruclu degilim bugün napsam bilmiyorum bisi yiyecek haldede degilim zaten midem cok kötü
eni sonu konuşacak bu mevzular da geçip gidecek o yüzden çok strese girme gülüm sen kendine odaklan şimdi1 saat önce uyandı kahvaltısını yaptı şimdi de çıktı gitti
İçimden yüzüne bakmak bile gelmedi
Bakalım artık kaç gün küs kalır da sonra kendi kendine konuşur
yazdım cevap gelmedi az kendini toparlasın cevap verince mutlaka iletirim gülüm
Kızlar şu an çok sinirli ve kırgınım
Hatırlar Musınız eşimin işyerindeki bi kızdan bahsetmiştim
2 günde bir bu kızla ilgili bi mevzu dönüyor evde x şunu yaptı x patronla geldi x şöyle dedi
Bu kızın patronun sevgilisi olduğundan şüpheleniyorlar
Bugün arkadaşların yanında yine bu mevzu açıldı eşim bi video çekmiş bütün iş arkadaşları en çok da bu kızı çekmiş (kız da nasıl güzel bi görseniz)
Sinirlendim artık ne bu dedim niye bu kadar çektin bu közü dedim hemen parladı ne demek istiyorsun bilmem ne ya dedim ne bu ya dedim kız hakkında eli ayağı düzgün hoş bi kız falan diyorsun kızmaya bağırmaya başladı sen ne demeye çalışıyorsun bi daha sana bişe anlatmayacağım hemen saçmalıyorsun bilmem ne, ne var ya dedim kocamı da kıskanamayack mıyım aynı şeyi ben yapsam ne yaparsın dedim
Arkadaşların yanında bana bağırmasına mı üzüleyim bu kızın bu kadar hayatımızın içine girmesine mi kızayım yoksa kızın bu kadar güzel olmasına mı bozulayım bilemedim
Çok kötü hissediyorum kendimi
Yatmak uyumak istiyorum eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum
stresle kortizol hormonu salgilaniyor buda kilo vermeye engel
Bi sekilde kendimizi iyi hissettirecek seylere odaklanmaliyiz
sende iddalisin anlasilan
ellerine saglik cnm yuzde guzeldi ama yazik oldu :))
aksam baya karbonlu olmus cnm 2 gun ust uste kötü etkilemesin
kimisinde olumlu etkisi yapti bazisinda negatif
Ama takimlar genel olarak iyiydi bu hafta
guzel olmus cnm
bugun icin iyi cnm
Lahana sisirmistir seni
yemeyip yemeyip birden boyle yersen patlaman normal
karpuz rahatsiz etmistir cnm bide sucuk fazla olmus
niye agrin var işmi yaptin cnm
tabiki olmazzzzz
darisi sana ins. Pinarim
Ikiside iyiymiş
pide yerine tb olsa daha iyi degilmi tatlim
Karpuz miktarini yazmamisin
aslinda süreyi yavas yavas artirsan daha iyi olur
sadece göbeğe degil bütün vucut icin etkili plank
guzel olmus cnm
Sahura yogurt, salatalik falan eklersen susuzluk icin iyi olur bide doyurucu
cok biliyor senin adam :))
tatlinin birini yemesen iyiymis cnm
kuzum herkes demis zaten haklisin ama yanlis yerde tepki vermişsin
Sonraki mesajlarida okudum
Bence seni asıl rahatsiz eden aranizdaki sogukluk
Yarin sakin kafayla eşinle konus
Ona cok guvendigini sorunun bu olmadigini
Ama baskalarinin yaninda bu kiz hakkinda konusulmasinin seni incittigini
Bu soguklugun neden oldugunu, seni rahatsiz ettigini vs.
İçini dokmeye calis ama onu suclamadan yap
sabah meyve fazla geldi cnm
Yarin icinde sabah hic yememekde degilde hafif biseyler atistir
kuzum daha cok gencsiniz birbirinize vakit ayirmaya calisin
aksam guzel sabah yetersiz geldi cnm
Aynen öyle canım konuşmadan rahat etmeyeceğim ama bakalım ne zamanTamam canimm
Canim cok haklisin tepkinde ama arkadaslarinda dedigi gbi baskalarinin yaninda bu tepkiyi vermen onunda daha cok yukselmesine sebeb olmusdur bence. Ama sakinlesince 1-2 gune bence tekrar guzelce konusmalisiniz, konusmadan bu konu senin icin kapanmiycak cnku icin icini yicegine konuş.
Amin insallah abla :)
Ayyyy ağladım yazını okuyunca neden bilmiyorum amasenin öz güven yer de kaldığı sürece hep üzüleceksin farkında mısın gülüm ,
nete yaz öz güven olumlamaları diye baya bir cümle cümle olumlama bulursun bunlardan sana uyan bir kaç cümleyi seç ve her gece sabah uyandığın da aynanın önünden her geçtiğin de kendine tekrarla güne kendine çeki düzen verip saçınımı tararsın hafif makyaj mı yaparsın sen bilirsin ama bir bakım yap kimyasal içermeyen(bebeğe dokunmaz) parfüm deodorant v.s. koku mutlaka kullan , iş yaparken acele acele hareket ediyorsan yavaşla arada dur derin nefes al kendine kahve molası ver sonra yavaşdan işine devam et ,
unutma sen mucizesin ve küçük bir mucize daha dünyaya getirdin anne olan kadınların zor durum da ne kadar güçlü olduğunu bilsen gerçek kahramanlar annelerdir derdin artık sen de annesin gücünü hafife alma her şey bedeninin dışardan görüntüsü değil böyle basit şeylere kafanı takıp enerjini yere yapıştırma kadınsın sen annesin istediğin de yapabileceklerinin farkına varsan kendine hayran kalırdın özetleee sirkelennnn kendine gel kaldır özgüvenini yerden parlat havalar da uçsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?