Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlarrrrr kızlar dün sabah tartldm ama aksamı bekledim daha doğru bi sonu için kiiii okuldayken 5 kişilk bi misafr geleceğini öğrendim evde bi corba bile yoktu(ojuldan snra hemn eve gectm alısvers yemek derken iftar öncesi tartlmya halim kalmdı..sonrada gec gittiler zaten gelemedim buraya..helali hos olsun güzel geçti cok sükür.gelelim bildrimime..
En son:71.10
Dün:72.0
2 2.5 hafta gbi bi süre gecyi.bugün itibariyle aranıza döndüm kabül ederseniz inş :)

Hollanda daha sen gelmedinmi tr den
@Sweetyy83
Geldim abla izin süper geçti araba kiraladik gezdik Nevşehir urgup goreme kopadokya gezdik tarsus esab i keyf e gittik cok guzel gecti sizin ordanda gectik yerinde duruyo memleket merak etme
biraz kilo aldım tekrar kiloları vermek için fre yarışacam daha tartılmadım 70 e yaklaştım galiba

astigmat adam yakın için de ayrı gözlük kullanıyor normal gözlüğü ayrı ama bana gelince şahııınn gibi görüyor adam
benden ne olur biliyor musun avatar resmimde ki pegasus o benim özgür ruhumu ifade ediyordu zaten 10 yıldır aynı hiç değiştirmedim avatarımı:)

bu muydu hepimizi meraklandırdığın menü :))

iş de yapmadım mefkuşum bu gün hala ağrı var ama şükür düne göre baya az galiba fibromiyalji ağrıları depreşiyor , hava da kapalıydı hatta az önce dolu bile yağdı o da etkiliyor sanırım

yok kuzum hic imrenilcek bisey degil
Bak hala kalorifer yakiyoruz
Ben pazarda bagiranlari bile ozluyorum :)))
tatlim dun mu yazmisin
Buz gibi burası yaw dışarda hem güneş hem rüzgar güneşin etkisi yok
TR yine biraz sıcaktı Adana bu hafta 35 e kadar çıkacakmış

Tavsiyelerin de doğrusun kuzum ama onun için içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor ne hali varsa görsün
hah işte burada yanılıyorsun gülüm onun için yapmayacaksın zaten kendin için yapacaksın bu aralar odağın da ilk sen ol bebeğini doyurup altını değiştin mi ilk işin banyoya gidip ayna karşısına geçmek olsun , evet süslen ama eşine yapışma ,havalı havalı dolan evde gülüm ben kendimi bırakmadım istediğim an bakımlı .. kadın ... olabilirim mesajını ver yeter

yanlış düşünüyorsun dediği zaman o yanlışı düşündürenin kendisi olduğunu söyleyeceksin yoksa nerden bileceksin iş yerin de öyle biri var bu gün şunu yapmış dün bunu diyee

Kız farkında video çekildiğinin kuzum yani işyerindekilerle hep beraber video çekmiş ama en çok kızı konuşturmuş falan
Eşim 40 Yaşında 6 yıllık evliyiz

yanlış düşünüyorsun dediği zaman o yanlışı düşündürenin kendisi olduğunu söyleyeceksin yoksa nerden bileceksin iş yerin de öyle biri var bu gün şunu yapmış dün bunu diyee
1 saat önce uyandı kahvaltısını yaptı şimdi de çıktı gitti
İçimden yüzüne bakmak bile gelmedi
Bakalım artık kaç gün küs kalır da sonra kendi kendine konuşur

Öyle canım da bu kız da hepsi var
Şu anda özgüveni yerlerde nasıl toplarım bilmem
senin öz güven yer de kaldığı sürece hep üzüleceksin farkında mısın gülüm ,
nete yaz öz güven olumlamaları diye baya bir cümle cümle olumlama bulursun bunlardan sana uyan bir kaç cümleyi seç ve her gece sabah uyandığın da aynanın önünden her geçtiğin de kendine tekrarla güne kendine çeki düzen verip saçınımı tararsın hafif makyaj mı yaparsın sen bilirsin ama bir bakım yap kimyasal içermeyen(bebeğe dokunmaz) parfüm deodorant v.s. koku mutlaka kullan , iş yaparken acele acele hareket ediyorsan yavaşla arada dur derin nefes al kendine kahve molası ver sonra yavaşdan işine devam et ,
unutma sen mucizesin ve küçük bir mucize daha dünyaya getirdin anne olan kadınların zor durum da ne kadar güçlü olduğunu bilsen gerçek kahramanlar annelerdir derdin artık sen de annesin gücünü hafife alma her şey bedeninin dışardan görüntüsü değil böyle basit şeylere kafanı takıp enerjini yere yapıştırma kadınsın sen annesin istediğin de yapabileceklerinin farkına varsan kendine hayran kalırdın özetleee sirkelennnn kendine gel kaldır özgüvenini yerden parlat havalar da uçsun

1 saat önce uyandı kahvaltısını yaptı şimdi de çıktı gitti
İçimden yüzüne bakmak bile gelmedi
Bakalım artık kaç gün küs kalır da sonra kendi kendine konuşur
eni sonu konuşacak bu mevzular da geçip gidecek o yüzden çok strese girme gülüm sen kendine odaklan şimdi

yazdım cevap gelmedi az kendini toparlasın cevap verince mutlaka iletirim gülüm

Tamam canimm

Canim cok haklisin tepkinde ama arkadaslarinda dedigi gbi baskalarinin yaninda bu tepkiyi vermen onunda daha cok yukselmesine sebeb olmusdur bence. Ama sakinlesince 1-2 gune bence tekrar guzelce konusmalisiniz, konusmadan bu konu senin icin kapanmiycak cnku icin icini yicegine konuş.

Amin insallah abla :)

Aynen öyle canım konuşmadan rahat etmeyeceğim ama bakalım ne zaman

Ayyyy ağladım yazını okuyunca neden bilmiyorum ama
Tamam kuzum netten araştıracağım toparlanmam gerek haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…