- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.801
Aslında haftada bir kere toplu atılsa daha güzel olmaz mıKızlar genelde spor alintilariniz cikmiyor nedenini anlamadim acaba ismi yanlis mi yaziyorsunuz ben gecmis yaptigimda denk gelis goruyorum cogunu ama illami gozden kacan olabillir bu sekilde artik listeyi paylastigimda ordanda takip edin
anlıyorum canım rahatsızlığını mutlaka belli et . buna çok canının sıkıldığını, ona güvendiğini ama aynı şeyi senin yapman durumunda neler hissedeceğini, empati yapması gerektiğini söyle .... endişelendiğini de söyle bence. arkadaşlarının yanında hiç hoş olmadığını ve herhangi bir şey olmadığına seni ikna etmesi gerektiğini söyle. sürekli bu kişiden bahsetmesinin sende şüpheler uyandırdığını ifade et. 40 yaşında kocaman insana pek yakışmayan bir hareket bu fazla çocuksu bence ..şimdi sinirlisin daha sakinleştiğinde ve tekrar bu kişiden bahsettiğinde konuyu açabilirsin.Kız farkında video çekildiğinin kuzum yani işyerindekilerle hep beraber video çekmiş ama en çok kızı konuşturmuş falan
Eşim 40 Yaşında 6 yıllık evliyiz
ahhh ah annesizliğin getirdikleri işte... bende de var aynı hallerden toplamalıyız kendimizi. önce öz güven tamir edilecek benim de bir terapiye ihtiyacım var....Öyle canım da bu kız da hepsi var
Şu anda özgüveni yerlerde nasıl toplarım bilmem
ben olsam alırdım bebeğimi gezmelere giderdim .... o hiçbir şey söylemeden çekip gidiyorsa senin de oturup evde onu bekleyecek halin yok herhalde.... canın ne çekiyorsa git alışveriş yap gez dolan geç vakte kadar bu günü kendine ve bebeğine ayır...eve gelmeden karnını da doyur ev işi mev işi akşama da yemek fln yapma. sorarsa tüm gün işlerinin olduğunu yorgun olduğunu söylersin1 saat önce uyandı kahvaltısını yaptı şimdi de çıktı gitti
İçimden yüzüne bakmak bile gelmedi
Bakalım artık kaç gün küs kalır da sonra kendi kendine konuşur
İki kızla çıkmak zor oluyor yoksa aklımdaydı çıkmak çok istiyorum ama büyük kızım çok zorluyor tek başına dışarıdaben olsam alırdım bebeğimi gezmelere giderdim .... o hiçbir şey söylemeden çekip gidiyorsa senin de oturup evde onu bekleyecek halin yok herhalde.... canın ne çekiyorsa git alışveriş yap gez dolan geç vakte kadar bu günü kendine ve bebeğine ayır...eve gelmeden karnını da doyur ev işi mev işi akşama da yemek fln yapma. sorarsa tüm gün işlerinin olduğunu yorgun olduğunu söylersinbaşının çaresine baksın. tabi ki eşlerin birbirine ihtiyacı var lakin erkekler daha muhtaç varlıklar bence...
görüştüğün arkadaşların fln varsa müsait park gezmesi fln yapın. at bebeğini pusete yürüyüş yap. oturup evde kendi kendini yeme .....
Evet canım kendi kendimizi tamir etmeliyizahhh ah annesizliğin getirdikleri işte... bende de var aynı hallerden toplamalıyız kendimizi. önce öz güven tamir edilecek benim de bir terapiye ihtiyacım var....
Konuşacağım canım ikimiz de sakinleşelim bi iki gün sonra gidip yanına neden öyle davrandığımı ne hissettiğimi anlatacağım anlarsa tabiianlıyorum canım rahatsızlığını mutlaka belli et . buna çok canının sıkıldığını, ona güvendiğini ama aynı şeyi senin yapman durumunda neler hissedeceğini, empati yapması gerektiğini söyle .... endişelendiğini de söyle bence. arkadaşlarının yanında hiç hoş olmadığını ve herhangi bir şey olmadığına seni ikna etmesi gerektiğini söyle. sürekli bu kişiden bahsetmesinin sende şüpheler uyandırdığını ifade et. 40 yaşında kocaman insana pek yakışmayan bir hareket bu fazla çocuksu bence ..şimdi sinirlisin daha sakinleştiğinde ve tekrar bu kişiden bahsettiğinde konuyu açabilirsin.
çok kötü birşey biri mideni matkapla deliyor gibi oruç degilsdn az az ye birseylerGunaydin kizlarr. Sahur yaptım ama oruclu degilim bugün napsam bilmiyorum bisi yiyecek haldede degilim zaten midem cok kötü
çok bir artı değil halledilirSelamlarrrrr kızlar dün sabah tartldm ama aksamı bekledim daha doğru bi sonu için kiiii okuldayken 5 kişilk bi misafr geleceğini öğrendim evde bi corba bile yoktu(ojuldan snra hemn eve gectm alısvers yemek derken iftar öncesi tartlmya halim kalmdı..sonrada gec gittiler zaten gelemedim buraya..helali hos olsun güzel geçti cok sükür.gelelim bildrimime..
En son:71.10
Dün:72.0
2 2.5 hafta gbi bi süre gecyi.bugün itibariyle aranıza döndüm kabül ederseniz inş :)
hoşgeldin canım iyi eğlenmissin ama.hemen tartı ile yüzleşGeldim abla izin süper geçti araba kiraladik gezdik Nevşehir urgup goreme kopadokya gezdik tarsus esab i keyf e gittik cok guzel gecti sizin ordanda gectik yerinde duruyo memleket merak etme
biraz kilo aldım tekrar kiloları vermek için fre yarışacam daha tartılmadım 70 e yaklaştım galiba
daha ne olsun:)bu muydu hepimizi meraklandırdığın menü :))
Türkiye de aynı birden soguduBuz gibi burası yaw dışarda hem güneş hem rüzgar güneşin etkisi yok
TR yine biraz sıcaktı Adana bu hafta 35 e kadar çıkacakmış
Yani daha olgun davranmalı 40 yaş az değilKız farkında video çekildiğinin kuzum yani işyerindekilerle hep beraber video çekmiş ama en çok kızı konuşturmuş falan
Eşim 40 Yaşında 6 yıllık evliyiz
waaooww karbon şöleni afiyet olsun cuma kacamagi mi yaptın canım
tsk ederim abla aynen lahanadan sanırım ben en çok göbekte hissediyorum yanma ondan sanırım ama her yer çalışıyor aslinda bacaklar kollar sevdim yani spor puanima yansımıyor pek ama
afiyet olsun canım biraz kacamakli ama güzel
günaydın canım geçmiş olsun
Sagolun kizlarrcanım benim çok geçmiş olsun...
Tekrar Hosgeldin o zaman tatlimmSelamlarrrrr kızlar dün sabah tartldm ama aksamı bekledim daha doğru bi sonu için kiiii okuldayken 5 kişilk bi misafr geleceğini öğrendim evde bi corba bile yoktu(ojuldan snra hemn eve gectm alısvers yemek derken iftar öncesi tartlmya halim kalmdı..sonrada gec gittiler zaten gelemedim buraya..helali hos olsun güzel geçti cok sükür.gelelim bildrimime..
En son:71.10
Dün:72.0
2 2.5 hafta gbi bi süre gecyi.bugün itibariyle aranıza döndüm kabül ederseniz inş :)
Gunaydin canimmGunaydinn canlar
Aynen oyle ablaasenin de baya olmuş gülüm artık biz KK nin yerlisiyiz diyebiliriz:))))))))
Sende hosgeldin tatlimYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Bal tüketmiyorum ablaılık ballı su iç gülüm, inşallah miden de iyi olur
Valla bahar taş gibi oldu midem. Bide tartiya çıktım 400 gram fark var dünle sinir oldum.çok kötü birşey biri mideni matkapla deliyor gibi oruç degilsdn az az ye birseyler
çok bir artı değil halledilir
hoşgeldin canım iyi eğlenmissin ama.hemen tartı ile yüzleş
daha ne olsun:)
Türkiye de aynı birden sogudu
Yani daha olgun davranmalı 40 yaş az değil
Eceye t katılıyorum cik dolaş vs
Sen yanına gitme, o gelsin ...Konuşacağım canım ikimiz de sakinleşelim bi iki gün sonra gidip yanına neden öyle davrandığımı ne hissettiğimi anlatacağım anlarsa tabii
katılıyorum sonuna kadar....Jasminium84 ne diyeceğimi bilemedim canım ya...sonuna kadar haklısın ama söyleye söyleye "eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme"... farklı bir şekilde ifade et kendini...mesela "öyle bir videoyu çekmen ve arkadaş ortamında izletmen, senin karı-kiz peşinde koşan evli-cocuklu adam imajını bozuyor, hakkında yanlış düşündürüyor" desen....yada empati yapmasını sağlayarak pişmanlık duygusunu uyandırmaya çalış..."aynı şeyi ben yapsam nasıl karşılardın" diyerek haklı olmadığını hissettir....
En son seçenek; restine rest.... İşe başlayınca sende benzer şeyler söyle mesela...ben yokken ise yeni biri başlamış......
Bende katılıyorum canımSen yanına gitme, o gelsin ...
Seninle barismaya çalışsın, biraz uğraştır, sonra konuş...
Erkek olsam hatalı olduğum halde ayağıma gelen kadına saygı duymazdım açıkçası....
Haksız olan ayağa gelir, sen gidersen "pişman oldu bana öyle dediğine" diye düşünecek ve devam edecek yaptıklarına...
Bir kaç gün evde iş bırakma eylemi yap....
yemek sadece kendine göre yap, o gelmeden ye...
Hiçbir işe dokunma...
ohhh vallahi içimin yağları eridi. de kız hele de .....Sen yanına gitme, o gelsin ...
Erkek olsam hatalı olduğum halde ayağıma gelen kadına saygı duymazdım açıkçası....
Haksız olan ayağa gelir, sen gidersen "pişman oldu bana öyle dediğine" diye düşünecek ve devam edecek yaptıklarına...
Hiçbir işe dokunma...
Ben de seninle aynı fikirdeyim ama eşim asla gelmez hele bi de kendini şu an haklı görüyor ki asla gelmezSen yanına gitme, o gelsin ...
Hiçbir işe dokunma...
Bence bekle canım elbet pes edecekBen de seninle aynı fikirdeyim ama eşim asla gelmez hele bi de kendini şu an haklı görüyor ki asla gelmez
Yine de bekleyeyim mi o adım atsın?
Kuzum zaten bana bağırmaya başladığı anda dedim ki bağırmanı gerektirecek bişe söylemedim kocamı da kıskanamayacak mıyım hem düşün aynı şeyi ben yapsam ne düşünürdün dedim cevap bile veremediJasminium84 ne diyeceğimi bilemedim canım ya...sonuna kadar haklısın ama söyleye söyleye "eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme"... farklı bir şekilde ifade et kendini...mesela "öyle bir videoyu çekmen ve arkadaş ortamında izletmen, senin karı-kiz peşinde koşan evli-cocuklu adam imajını bozuyor, hakkında yanlış düşündürüyor" desen....yada empati yapmasını sağlayarak pişmanlık duygusunu uyandırmaya çalış..."aynı şeyi ben yapsam nasıl karşılardın" diyerek haklı olmadığını hissettir....
En son seçenek; restine rest.... İşe başlayınca sende benzer şeyler söyle mesela...ben yokken ise yeni biri başlamış......
Asla gelmezse gelmesin canım...Ben de seninle aynı fikirdeyim ama eşim asla gelmez hele bi de kendini şu an haklı görüyor ki asla gelmez
Yine de bekleyeyim mi o adım atsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?