Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zayıflaman dalga gecenlere güzel cevap olmuş.....başladık inş bitiririz gitsin bu kilolar gitsin...

***9. TAKIM 240 . ETAP SONUÇLARI***

Edda1985: (68,4/68,9/-0,5/%-0,73)
Fadime02: (101,3/100,5/0,8/%0,79)
Hoppidicik (85,9/85,9/0,0/%0,00)
Mursh: (81,1/82/-0,9/%-1,11)
TrulyScrumptious (89,7/89,9/-0,2/%-0,22)
Siyamum (56,2/55,6/0,6/%1,07)
Nagieymen (68,2/68,7/-0,5/%-0,73)
Hicranöztürk (55/55,3/ -0,3/%-0,55)

9. TAKIM ORTALAMASI :%-0,19

Kilo veren tek takım arkadaşımız siyamumu tebrik ederim

Kızlar şaka gibi yaaa 82 kılo cıktım sabah tartıda...Bu nasıl bı kabus anlayamadım gıttı...Buyrun bu sabahtan bı goruntu sanırım goguslerım 150 beden felan acayıp bı sıslık var ılk defa boyle bıseyle karsılasıyorum

bence 6 ay çok uzun bir süre okadar uzun gidemiyor kimse paran yanar bence hiç gerek yok

Çok Teşekkürederim canım benim fec adresim Eklerseniz Cok mutlu olurum Hicran Öztürk:))

Son düzenleme:

murccum hakketen sana ne oldu normalde diğer fotoğraflarda böyle durmuyo göğüslerin reglin falan mı yanaştı evli olsan hamilemisin dicem :44:

sonra istedigini secince next bassonra gene istedigin sekli seç canım sonra gene next bas
sonra
Choose a Password/Pin:3006838 benim pin mesela
Track: Weight ikinci kutuyu işaretle
Weight Units: okla kilogremes yap canım
Your target weight: Hedef kilo:
Your starting weight: Başlangıç ​​ağırlığı:
Your current weight:Mevcut ağırlığı:
Sonra tarihin üzerine hel 20ye bas otamatik atar
Waist Units:metric/s yap
Height Units:metric/s yap
Your Height: bot 1m 58cm sonra next

Sonra üstünde böyle yazan kutucugun
bbCode:
(Message Boards code, FertilityFriend.com's boards, phpBB based boards, Invision Power Board, vBulletin...)
İçinden

İmg almadan yani su bölgeyi kopyalade http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w61ZpIc/weight.png
sonra prefiline gir profilimi düzenle de
kişisel bilgilerdeki cizelge bölümüne yapıstır kayded:13:

ben boğa o boğa..durumlar çok fenaaa...Allahım mutsuzken bile espri yapabiliyorum..ne kadan muhteşem bir varlığım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…