- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.181
Teşekkür ederim kızlar. Verirsiniz ya ben başlayana kadar ne umutsuzluklar içersindeydim kuzenlerim hep dalga geçerdi dün gelip nasıl vrdgmi sormya gelmişlerGeç oldu dalga geçmeseydiniz sizde verirdiniz dedim... Başlamak harbi bitirmenin yarısı...
500gr da benden gitmiş regli oldugum için hiç vermemişimdir diye düşünüyordum.
buda büyük bir başarı 60mışlı rakamlara bir düşsem ahhhh ahhhhEki Görüntüle 330425
selam kızlar...kilom aynı...birkaç spor salonu ile konuştum..bir tanesi çok hoşuma gitti..6 aylık paket program..içinde herşey var..yüzme, masaj, sauna vs...kızkardeşimde oraya üye ama gidiyomu 6 aylık 1.200 dedi..nakit 1000 lira..ben misafir olarak gidiyordum oraya..arada havuza falan gidiyordum kendime güvenip paraya kıyamıyorum işte..ki önümde böyle güzel bir örnek var(kızkardeşim).sonra bi yer daha var..haftada 3 gün ..aylık 75 lira ama burda havuz neyin bişey yok..kesin bir karar verip önümüzdeki hafta başlıycam inşallah...
Cnm sende bi ticker yapsan artık... Bilelim kim kaç kilo...
Üzülme cnm sen cok guzel ve zayıf bı kızsın facede eklıyım ac benım foyolara bak bı bıde kendı fotona bak anlarsın hergun kendını telkın et zayıfım guzelım dıe bıran once bu pıskolojıden cık...Haaa aslında dusuncen yanlıs deıl her daım kendıne dıkkat etmelısın ama kılo vermek farklı form tutmak farklı unutma...
Aynen katılıyorum cnm sana :)
Kızlar ben lazer yaptırıyorum kollarıma bacaklarımı koltuk altıma ve yuzume....Kullanılan cıhaz DIOD lazer .Başlamadan önce ıyı araştırmak ve makınaya guvenmek gerekır.Ben ılk baslarda IPL dıe bı makınayla gırdım 8 ay kadar pek bı ıse yaramadı ama bu DIOD dan memnunum kesınlıkle kıllı butun bayanların yaptırması gereklı dıe dusunuyorum buyuk kolaylık.Bacaklarım %80 azalmıs durumda yuzum %70 azalmıs durumda kollarım %90 azalmıs durumda tabı tuylerın tamamen bıtmesını beklemeyın ama kıllar kalın olanlar dokuluyor.
Üzülme kuzucummm buda gelır buda gecer...
Çok Teşekkürederim canım benim fec adresim hicranozturk@mynet.com Eklerseniz Cok mutlu olurum Hicran Öztürk:))
deniyorum ama yapamıyorum..rica etsem benim için yaparmısın şifremide veririm..
Çok Teşekkürederim canım benim fec adresim hicranozturk@mynet.com Eklerseniz Cok mutlu olurum Hicran Öztürk:))
Kızlar şaka gibi yaaa 82 kılo cıktım sabah tartıda...Bu nasıl bı kabus anlayamadım gıttı...Buyrun bu sabahtan bı goruntu Eki Görüntüle 330455 sanırım goguslerım 150 beden felan acayıp bı sıslık var ılk defa boyle bıseyle karsılasıyorum
cnm mesaj düzenlemeden sil istersen
günün anlam ve önemine binaen.....Eki Görüntüle 330518
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?