- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.821
Bunu söyleme, kabarıp durmasın....kocamı da kıskanamayacak mıyım
Ben de seninle aynı fikirdeyim ama eşim asla gelmez hele bi de kendini şu an haklı görüyor ki asla gelmez
Yine de bekleyeyim mi o adım atsın?
Aslında yaptığının farkında ve kendini haklı görmüyor...sen o ortamda ona tepki vererek onun imajını zedeledin, insanlardan utandı....ben bu değilim diye düşünüyor... aslında oda kendi dünyasında kendini sorguluyordur....Ben de seninle aynı fikirdeyim ama eşim asla gelmez hele bi de kendini şu an haklı görüyor ki asla gelmez
Yine de bekleyeyim mi o adım atsın?
vuhhuuu süpperrrrBunu söyleme, kabarıp durmasın....
"utandım senin o anki imajindan, yer yarılsa da içine girseydim de, o an karın olarak o ortamda olmasaydım" de mesela konu açılınca...
İnsan daha ince olmanın tadını alınca ve bilhassa eski fotolara bakınca kiloyu alma fobisi oluşuyor ama tüm bunlara rağmen bırakınca direk 200-300g derken alıyorum benAynen bebeğim . Bu akşam karpuz fln yedim ya kendimi bin kilo gibi hissetmeye başladım hemen. Verdiğim kiloları geri alacağım diye ödüm kopuyor
Yok yok, bittiİnsan daha ince olmanın tadını alınca ve bilhassa eski fotolara bakınca kiloyu alma fobisi oluşuyor ama tüm bunlara rağmen bırakınca direk 200-300g derken alıyorum ben
Ins. Arkasi yoktur daha :))))
Bisey farketmiyor tarhanada karbon
Yaşının biraz gerisinde davranıyor ne yazık ki ve hiç bir zaman da evli bi erkeğin davranması gerektiği gibi davranamıyorçok kötü birşey biri mideni matkapla deliyor gibi oruç degilsdn az az ye birseyler
çok bir artı değil halledilir
hoşgeldin canım iyi eğlenmissin ama.hemen tartı ile yüzleş
daha ne olsun:)
Türkiye de aynı birden sogudu
Yani daha olgun davranmalı 40 yaş az değil
Eceye t katılıyorum cik dolaş vs
O kadarına cesaretim yok, keşke olsam da biraz burnunu sürtsemAsla gelmezse gelmesin canım...
Daha büyük huzursuzluklar yaşatırsın sende o zaman...
Sen yapabilir misin bilmem ama ben "İşte çocukların işte sen, ben gidiyorum, ne halin varsa gör" derdim....sonra bak bakalım ayaklarına kapanmıyor mu?
Bekleyeceğim canımBence bekle canım elbet pes edecek
İki çocukla çıkmam çok zor be balım bi de yağmur başladı şimdiJasminium84
ben olsam alırdım bebeğimi gezmelere giderdim ....
o hiçbir şey söylemeden çekip gidiyorsa senin de oturup evde onu bekleyecek halin yok herhalde....
canın ne çekiyorsa git alışveriş yap gez dolan geç vakte kadar bu günü kendine ve bebeğine ayır..
eve gelmeden karnını da doyur.ev işi mev işi akşama da yemek fln yapma. sorarsa tüm gün işlerinin olduğunu yorgun olduğunu söylersin
başının çaresine baksın.tabi ki eşlerin birbirine ihtiyacı var lakin erkekler daha muhtaç varlıklar bence...
görüştüğün arkadaşların fln varsa müsait park gezmesi fln yapın. at bebeğini pusete yürüyüş yap.
oturup evde kendi kendini yeme .....
ayh ayyyy çok sinirlendim..gençken yaşadıklarım geldi aklıma.......seni böyle germeye hiç hakkı yok. hiç kimsenin böyle bir hakkı yok. ne demek çekip gitmek yaa alırım ayağımın altına . kapının kilidini değiştiririm bakayım nasıl girecek eve
ooyyy karadenizli damarım tuttu gene
Yahu eninde sonunda bu konu olmasa baska biseyden konuşacak sen sadece bekleBekleyeceğim canımHandandandan nın da dediği gibi hatasını anlasın da kendi konuşmaya çalışsın
Hiç açmazsa da konuyu işe başladığımdan ben yapacağımı biliyorum
ben de öyleyim 3-5 derken bir bakıyorum pofidik olmuşum. yiyerek mutlu olduğum için bu sorunu düzeltmeden kilo almanın önüne geçemeyeceğim sanırım ... kilomu veriyorum fakat 1 yılda fln eski halime geri dönmem çok kolay.Yok yok, bitti
O anda ortam yumuşasın diye dedim ama bin pişman oldum rezil etti iyiceBunu söyleme, kabarıp durmasın....
"utandım senin o anki imajindan, yer yarılsa da içine girseydim de, o an karın olarak o ortamda olmasaydım" de mesela konu açılınca...
Bekleyeceğim tatlım Bİ kerede o adım atsın bakalımYahu eninde sonunda bu konu olmasa baska biseyden konuşacak sen sadece bekle
Öyle yapacağım sanmasın ki evde karalar bağlıyorum şimdi bi güzel kendime bakımımı yapayım sonra keyif yapacağım görsün bakalımo vakit hiçbir şey olamamış gibi yap. ama sadece çocuklarına ve kendine zaman ayır. gerekmedikçe konuşma. ev işi fln tamamen askıya al. sen iki çocuklu hem de bir bebeği olan kadınsın işleri de o yapsın.
gelmezse gelmesin sen keyfine bak. canının ençok sitediği şeyleri yap. çocukları bırak ona kuaföre git mesela. arkadaşlarınla yemeğe git. soğuk savaş yani kapiş ?
BEter olsun 40 yaşında adam hala nelerle uğraşıyorAslında yaptığının farkında ve kendini haklı görmüyor...sen o ortamda ona tepki vererek onun imajını zedeledin, insanlardan utandı....ben bu değilim diye düşünüyor... aslında oda kendi dünyasında kendini sorguluyordur....
Sende sadece imajindan vur onu....
Sen farkında değilsin, ben karşıdan senin o çirkin hallerinden utandım" de..
"Ben sana böyle bir utanç yaşatsam, bir erkeğin videosunu çekip izlesem, kendini nasıl hissederdin" de
sakın ayağına gitme...
Aferin kuzum sanaBekleyeceğim tatlım Bİ kerede o adım atsın bakalım
şu erkekler çok geç olgunlaşıyorlarYaşının biraz gerisinde davranıyor ne yazık ki ve hiç bir zaman da evli bi erkeğin davranması gerektiği gibi davranamıyor
ayyy aynıyız vallahii nasıl değiştirebiliriz sence kendimizi. "oleyyy partiii" lafını gördüm koptum burada. bu kadar benzerlik olamazben de öyleyim 3-5 derken bir bakıyorum pofidik olmuşum. yiyerek mutlu olduğum için bu sorunu düzeltmeden kilo almanın önüne geçemeyeceğim sanırım ... kilomu veriyorum fakat 1 yılda fln eski halime geri dönmem çok kolay.
Offf nasıl değiştircez bu yeme alışkanlıklarını bilmiyorum.. daha önce bahsetmiştim kendi halimden ama sen yoktun, böyle cipstir pizzadır hani yenmemesi gereken şeyleri özellikle gece vaktinde tükettiğimde ‘oleeey partiii‘ hissi geliyor bana, anlık rahatlama yaşıyorum.
Bişeyin de sağlıklı olduğunu biliyorsam tadı güzel olsa bile ikinci plana atabiliyorumvelhasıl novzaradanın dediği gibi, yemekle ilişkimizi düzeltmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?