- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.841
Yaaaa ayyyynııııı..ben de geçen şey anlatmıştım burda; küçükken annemler evden gidince ablamla evde cipsin başrol oynadığı abur cubur partileri verirdik. çok gizemli ve eğlenceli bişey yaptığımızı düşünüp coşardıkayyy aynıyız vallahii nasıl değiştirebiliriz sence kendimizi. "oleyyy partiii" lafını gördüm koptum burada. bu kadar benzerlik olamaz
hatta çocuklarla, eşim şehir dışında fln olduğunda evde parti yapıyoruz. nedense o yokken sanki parti daha zevkli oluyor.
oohh sabahlar olmasın ....
tabi ondan sonra da gelsin kilolar
çünkü içinde ki kadın uyanmaya başladı ........Ayyyy ağladım yazını okuyunca neden bilmiyorum ama
Tamam kuzum netten araştıracağım toparlanmam gerek haklısın
trabzon + kastamonu canım... ama sanırım trabzon daha ağır basıyorİki çocukla çıkmam çok zor be balım bi de yağmur başladı şimdi
Ama yok ben çok yüz verdim ona hiçbir anlatmayarak da hata etmişim görür bundan sonra
Bu arada sende mi Karadenizlisin neresinden
ahh kuzumm ablası kurban olsun yaradanınaaa ne güzel yazmış sana kim olsa salya sümük ağlar ben bile duygulandım gözüm dolduuKızlar sizlerle bugün beni çok mutlu eden bir olay paylaşmak istiyorum......
İş yerimde ciddi anlamda mutsuzluk yaşadığım şu günlerde çookk iyi geldi bana....
Yarın anneler günü malumunuz.
Kardeşim bana bir sürpriz yapmış ve çiçek göndermiş. Bir de yanına kart iliştirmiş ki çok ağladım. Hem de nöbetçiyim. Çok yoğun duygular içindeyim.
Anne meselesi benim gibi birçok kadının kapanmayan yarası. Kardeşim de çok çekti annemizden.
Bu vesileyle de bana gelen bu çiçeği ve kartı ben de buradan sizlere göndermek istiyorum. ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.
TÜM ANNELER ANNE ADAYLARI VE KALBİNDE ANNELİK MERHAMETİ TAŞIYAN TÜM HANIMLARIN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMhepimize maşallah.
Kadın olduğum için anne olduğum için herşeyden öte gerçek annelik vasfını tasıyan evlatları için uğraşan didinen bir kişiliğe sahip olduğum için çok şanslıyım. Hepimiz oyleyiz.....Eki Görüntüle 2267798 Eki Görüntüle 2267799 Eki Görüntüle 2267798
teşekkür ederim canım ağlayıp duruyorum işte ben deahh kuzumm ablası kurban olsun yaradanınaaa ne güzel yazmış sana kim olsa salya sümük ağlar ben bile duygulandım gözüm dolduu
rabbim ikinizi de iki dünyada da mutlu kılsın inşallahhh
aminnnn inşallah kendi gibi hatta daha iyilerle karşılaştırsın kardeşini de seni de hepimizi deeeeeteşekkür ederim canım ağlayıp duruyorum işte ben deeşşek sıpası çok duygulandırdı beni. Rabbime dua ediyorum inşallah aramızdaki muhabbet hiç bozulmaz. aramızda 14 yaş olduğu için evlatlarımdan hiçbir farkı yoktur.öyle temiz kalplidir ki Allah onu hep iyilerle karşılaştırsın inşallah değerini bilenlerle karşılaştırsın...
Çok teşekkür ederim iyiki varsın iyiki varsınızçünkü içinde ki kadın uyanmaya başladı ........
güç sadece bedensel değildir ruh olarak da güçlüsün bak niran neva ile eceboce ile konuşmuşsun önce yok o konuşmaz ben mi konuşsam diye bocalayıp sonun da güçlü bir şekilde karar verip ne konuşacağına emin olmuşsun ve bekleyeceğim kendime bakacağım demişsin işteeee GÜÇ bu gülüm kendine güvenmek ne yapacağını bilmek gerektiğin de çok sevdiğin birini aynı evdeyken bile umursamadan iyiliğiniz için ben demektir
her şey senin için çook güzel olacak bundan sonra tohumları ektin bu şekilde kararlı kendinden emin olduğun sürece o tohum büyüyüp yeşerecek veee sonun da göz kamaştıran çiçeklerini açacak sen mükemmelsin bunu asla unutma
Ahhhhh canımm benimmm ben kadar güzel bir sürprizKızlar sizlerle bugün beni çok mutlu eden bir olay paylaşmak istiyorum......
İş yerimde ciddi anlamda mutsuzluk yaşadığım şu günlerde çookk iyi geldi bana....
Kardeşim bana bir sürpriz yapmış ve çiçek göndermiş. Bir de yanına kart iliştirmiş ki çok ağladım. Hem de nöbetçiyim. Çok yoğun duygular içindeyim.
Anne meselesi benim gibi birçok kadının kapanmayan yarası. Kardeşim de çok çekti annemizden.
Bu vesileyle de bana gelen bu çiçeği ve kartı ben de buradan sizlere göndermek istiyorum. ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.
TÜM ANNELER ANNE ADAYLARI VE KALBİNDE ANNELİK MERHAMETİ TAŞIYAN TÜM HANIMLARIN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMhepimize maşallah.
Kadın olduğum için anne olduğum için herşeyden öte gerçek annelik vasfını tasıyan evlatları için uğraşan didinen bir kişiliğe sahip olduğum için çok şanslıyım. Hepimiz oyleyiz.....Eki Görüntüle 2267801 Eki Görüntüle 2267802
Oy ne güzel düşünmüş yaaKızlar sizlerle bugün beni çok mutlu eden bir olay paylaşmak istiyorum......
Kadın olduğum için anne olduğum için herşeyden öte gerçek annelik vasfını tasıyan evlatları için uğraşan didinen bir kişiliğe sahip olduğum için çok şanslıyım. Hepimiz oyleyiz.....Eki Görüntüle 2267801 Eki Görüntüle 2267802
Aaaaa ben de Trabzon doğumluyumtrabzon + kastamonu canım... ama sanırım trabzon daha ağır basıyor
Afiyet olsun bebegimKızlar günümü kapattım
13.00 tbe ile tost beyaz peynirli
14.40 1 fincan kahve 3 hurma
16.20 15 zeytin
2 avuç kuruyemiş
1 kase yoğurt (5-6 kaşık)
Su: 2 lt
Sağol kuzumAfiyet olsun bebegim
Amiiinnn kuzummteşekkür ederim canım ağlayıp duruyorum işte ben deeşşek sıpası çok duygulandırdı beni. Rabbime dua ediyorum inşallah aramızdaki muhabbet hiç bozulmaz. aramızda 14 yaş olduğu için evlatlarımdan hiçbir farkı yoktur.öyle temiz kalplidir ki Allah onu hep iyilerle karşılaştırsın inşallah değerini bilenlerle karşılaştırsın...
sev beni bebeğim ben de seni seviyorumAaaaa ben de Trabzon doğumluyum
Gümüşhaneliyim
Ve trabzonluları çok severim
Annem Gümüşhaneli ya...Aaaaa ben de Trabzon doğumluyum
Gümüşhaneliyim
Ve trabzonluları çok severim
karalar bağlama devri bitti gülümmm ...Çok teşekkür ederim iyiki varsın iyiki varsınız
Sayenizde bu kadar çabuk aydınlandım toparladım yoksa günlerce karalar bağlardım biliyorum
yetersiz bence az olmuş gülümKızlar günümü kapattım
13.00 tbe ile tost beyaz peynirli
14.40 1 fincan kahve 3 hurma
16.20 15 zeytin
2 avuç kuruyemiş
1 kase yoğurt (5-6 kaşık)
Su: 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?