- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.861
Neresinden biz kelkitliyizAnnem Gümüşhaneli ya...
karalar bağlama devri bitti gülümmm ...
artık biz varız , yalnız değilsin , insan ne yapacağını bilmediğin de amacı, önceliği olmadığın da boşluğa düşer ki hepimizin hayatın da olumsuz üzücü kalbimizi acıtacak şeyler oluyor hayat böyle bir şey , önemli olan çabuk toparlanıp ne yapacağını bilmek ki bence biz kadınlar erkeklerden , sakin olmayı başardığımız da çok daha güçlü ve kıvrak zekalıyız, hele de el ele verdik mi dünyayı bile elimize alır yönetiriz
kadınızzzz
anneyizzz
güçlüyüzzzzzzz
Dün çok fazla yemiştim ya bugün canım hiçbişe istemedi tatlım yayetersiz bence az olmuş gülüm
Gel bakayım yamacımaohhh kızlar ne güzel karadenizliler günü yapın barii yok kastamonu yok gümüşhane yok trabzon sevgi yumağı olmanız iyi hoş da bu malatyalı ne yapsınnnnn bana da sarılın daaaaaaaa
Annemde KelkitliNeresinden biz kelkitliyiz
gel anam gel biz malatyalıları da seviyoruz...bize her yer trabzonohhh kızlar ne güzel karadenizliler günü yapın barii yok kastamonu yok gümüşhane yok trabzon sevgi yumağı olmanız iyi hoş da bu malatyalı ne yapsınnnnn bana da sarılın daaaaaaaa
Biraz daha didiklersek akraba çıkacağız canım. Kelkit dediğin büyük köy.Seninle de hemşeri sayılırız desene
Kız kocana yemek yapma dediysek kendine de yapma demedik...Kızlar günümü kapattım
13.00 tbe ile tost beyaz peynirli
14.40 1 fincan kahve 3 hurma
16.20 15 zeytin
2 avuç kuruyemiş
1 kase yoğurt (5-6 kaşık)
Su: 2 lt
Kendimi dışlanmış hissediyorumohhh kızlar ne güzel karadenizliler günü yapın barii yok kastamonu yok gümüşhane yok trabzon sevgi yumağı olmanız iyi hoş da bu malatyalı ne yapsınnnnn bana da sarılın daaaaaaaa
Kuzum bir aydır çok yedim ya yumurta, dün de biraz fazla kaçırdım yemeği bugün canım hiçbişe yemek istemediKız kocana yemek yapma dediysek kendine de yapma demedik...
Yumurta kırsaydın bari.
Az olmuş ama afiyet olsun yinede canım
Senin memleket nireydi Hilalcim? Gel ben kucak açarım sana... Türkiyeliyim ben..Kendimi dışlanmış hissediyorum
Afiyet olsun canım.İlaç kullandığım için normalde oruç tutmuyorum ama bugün tuttum..
Sahur : biber kavurması 1 dilim ekmek beyaz peynir çay
İFTAR mercimek çorbası salata 2 kşk makarna 2 kaşık ıspanak 1 dilim ekmek
Su hiç içemedim bugün nedense midem bulandı
Evet ama ıspanağı öyle yiyemedim :)Afiyet olsun canım.
Makarna var iken ekmek olmamalıydı.
Hedefine kısa sürede ulaşmak istiyorsan karbonhidratı sadece sebzelerden almalısın...ekmek olmamalı, aslında makarna da olmamalı canım.Evet ama ıspanağı öyle yiyemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?