Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne güzel yazmış....

Aslında aynı annenin çocuğu bile olsanız kızkardeşin senden daha şanslı... çünkü anne yerine koyabilecegi ve anne eksikliğini hissettirmeyecek bir ablası var....

Yazar diyor ki "kendinize anne sevgisini hissettirecek birilerini bulun"....bence karşılıklı birbirinize anne desteği sağlayabilirsiniz....

ıııssslaaaakkkkk keeeekkkkkk

Cuma için güzel

Güzel olmuş canım

Güzel olmuş canım

Yok be çok kötü değil bence toplatsın hemen

Bence güzel

Güzel olmuş canım

İftar az ama sahur hangisi anlamadımn
Teşekkürler canım
Bugün menüm
11.00 1 dilim kaşar
1 çk bal
2 zeytin

14.00 1 ince dilim kek

19.00 1 porsiyon uskumru
Soğan
Köz biber

Su 2l spor yok
Afiyet olsun canım
neler oluyooor bize yine neler oluyooor gülüm, neler oluyoooor sana, bana neler oluyooooğğğrrr
Toparlanmamız lazım balım ya
Teşekkürler kaptanım
Afiyet olsun canım
Gunaydin kizlarr. Sahur yaptım ama oruclu degilim bugün napsam bilmiyorum bisi yiyecek haldede degilim zaten midem cok kötü
Geçmiş olsun canım biraz toparlandın mı?
Kızlar günümü kapattım

13.00 tbe ile tost beyaz peynirli

14.40 1 fincan kahve 3 hurma

16.20 15 zeytin
2 avuç kuruyemiş
1 kase yoğurt (5-6 kaşık)

Su: 2 lt
Çok az olmuş canım ya. Dikkatli beslenmelisin birde emziriyorsun
Afiyet olsun canım makarna olmasa daha iyiymiş
Afiyet olsun kuzum ne yaptın hem börek hem ıslak kek canım bu aralar acayip börek istiyor

bu eşler niye böyle yapıyor yaaa....
benimki de diyette olduğumu bildiği halde açmış telefon lokma tatlısı getireyim mi diye soruyor (acayip severim aramızda kalsın)
yok teşekkür ederim dedim. ramazan ama..... "başlayacam diyetine" dedi bozuldu.
yaff dedim ne bozuluyon ... hedefime ulaşayım yiyecem söz aaaa tövbe tövbe zorla günaha sokacaklar bizi aziz mübarek günde

nöbetçiyim diye jest yapmak istedi herhalde yazık yaaaa

Sahur
Menemen
1/6 pide
2 çatal peynir
1 bardak süt
2 badem
2 kuru kayısı
İftar
1/4 pide
Salata
Yarım kase tarhana çorbası
Kuş başı kavurma 4 kaşık
4 kaşık yogurt
2 dilim karpuz
Ve kabak tatlisi yedim iki dilim dayanamadım inşallah çok degildir kalorisi

Son düzenleme:
Gel gel sen de gel
Yaaa
Makarna ve ekmek beraber olmamis canim dikkat et ona afiyet olsun
Senin memleket nireydi Hilalcim? Gel ben kucak açarım sana... Türkiyeliyim ben..
Kırıkkale kuzum
Aha o ne oyle kiz borekler kekler
Daha iyim kuzum ama tuvalet sikintim var bugun ve ilk defa boyle oldu
Tabikide hayirrrrr yeme kuzum fit bi sekilde salinmalarini düşün yemee
Uyma sen ona kizzz sakin
Aha bi tane daha kacamakci tatli olmamis canim

Olmadi evet buradaki menüleri görünce fazla yedigimi düşünüyorum zaten ,canim çok sıkıldı yürüyüşte yapamadim bu gün yagmur vardi 15 dak plates yaptım

Olmadi evet buradaki menüleri görünce fazla yedigimi düşünüyorum zaten ,canim çok sıkıldı yürüyüşte yapamadim bu gün yagmur vardi 15 dak plates yaptım
Farkettim yalnız hic karbonhidrat olmiyorsunuz sanki
Fazla karbon almamaya çalışıyoruz canim evet. Ama en yogun bende görürsün sanirim karbonu
Evde leslie vs yapabilirsin kuzum eve kapandigini dusunme sakın. Biraz takip et menuleri sende alışırsın

Fazla karbon almamaya çalışıyoruz canim evet. Ama en yogun bende görürsün sanirim karbonu
Evde leslie vs yapabilirsin kuzum eve kapandigini dusunme sakın. Biraz takip et menuleri sende alışırsın
Kafam karıştı vallahi ,karbonhidratı tamamen kesmeyelim demişti diyetisyen yetersiz karbonhidrat alimi kas erimelerine sebep oluyormuş acaba fazlamı yiyorum diyorum ama hala açım bi yandan :) ramazan dolayisiyla evde cesitte bol zaten kayinvalidem tatli getirmis kabak tatlisi,komşumda tatli getirdi oof çok ümitsizlige kapıldım bugün

hiç uyar mıyım

hedefime ne kaldı şurada

Kuzum kas erimesine karşılık spor yapacaksinki kasların guclensin. Vücudun fazla yemeye alışkın oldugu icin miden genislemis durumda. Zamanla kuculecek daha az yedikce daha kolay doymaya baslayacaksin
ben gönlümü bir açtım mı bir şehri kucaklayacak kadar yer olur gülümmmm sen hiç dışarıda kalmazsınnn
Yaaa senin kalbin o kadar buyukki herkese yer var ablaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…