- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.901
Ayyy bu gidisle bayrama mezun edicez seni dimi kuzumhiç uyar mıyım
hedefime ne kaldı şurada
su içmemişsin ya gülüm vücut susuzlukla açlığı sürekli karıştırır 1-2 bardak su iç ne açlık kalır ne de tatlı isteği dene bakKafam karıştı vallahi ,karbonhidratı tamamen kesmeyelim demişti diyetisyen yetersiz karbonhidrat alimi kas erimelerine sebep oluyormuş acaba fazlamı yiyorum diyorum ama hala açım bi yandan :) ramazan dolayisiyla evde cesitte bol zaten kayinvalidem tatli getirmis kabak tatlisi,komşumda tatli getirdi oof çok ümitsizlige kapıldım bugün
ooo şimdi o elindeki çeşit çeşit tatlıları yavaşça yere bırak. ellerini başının üzerine koy kıpırdama....Kafam karıştı vallahi ,karbonhidratı tamamen kesmeyelim demişti diyetisyen yetersiz karbonhidrat alimi kas erimelerine sebep oluyormuş acaba fazlamı yiyorum diyorum ama hala açım bi yandan :) ramazan dolayisiyla evde cesitte bol zaten kayinvalidem tatli getirmis kabak tatlisi,komşumda tatli getirdi oof çok ümitsizlige kapıldım bugün
Ayyy bu gidisle bayrama mezun edicez seni dimi kuzum
vallaha varKuzum kas erimesine karşılık spor yapacaksinki kasların guclensin. Vücudun fazla yemeye alışkın oldugu icin miden genislemis durumda. Zamanla kuculecek daha az yedikce daha kolay doymaya baslayacaksin
Yaaa senin kalbin o kadar buyukki herkese yer var ablaaa
Beraber mezun olucaz sanirim kuzum benimde 3 kilo kaldi ama 5 te olabilir. Listedeki 58 di aslinda %100 le mezun olabiliyodum bu haftaayy inşallah
ooo şimdi o elindeki çeşit çeşit tatlıları yavaşça yere bırak. ellerini başının üzerine koy kıpırdama....
imtihan dünyası gülüm öyle hemen pes etmek yokkkk
Allah kalbini hic bozmasin ablamvallaha varçünkü kendimi seviyorum kendini seven rabbinin yarattığı her şeyi sever ( yalan olmasın da sürüngenlerden pek haz etmiyimm ama sevmiyorum da diyemem) :)))))
Hemen gitme canım ya.... üzülürüm...ayy inşallah
gayet güzel devam böyle böyle ortama ayak uyduracaksın. deli motivasyon var burada takıl bize zayıflaaaaOlmadi evet buradaki menüleri görünce fazla yedigimi düşünüyorum zaten ,canim çok sıkıldı yürüyüşte yapamadim bu gün yagmur vardi 15 dak plates yaptım
Lütfen gitme....Beraber mezun olucaz sanirim kuzum benimde 3 kilo kaldi ama 5 te olabilir. Listedeki 58 di aslinda %100 le mezun olabiliyodum bu hafta
Gitmicem canim burda olucamLütfen gitme....
hiç gider miyim bunun koruması var daha. öyle cıslara çok yapışınca uyaracaksınız. tek başıma olmaz anca beraber kanca beraber....Hemen gitme canım ya.... üzülürüm...
yook öyle hemen gitmek .....Beraber mezun olucaz sanirim kuzum benimde 3 kilo kaldi ama 5 te olabilir. Listedeki 58 di aslinda %100 le mezun olabiliyodum bu hafta
aminnn gülüm hepimizin kalbini sevgiyle doldursun rabbimAllah kalbini hic bozmasin ablam
Ay gidermiyiz hic bu sefer bütün düzenim de yerinde hayatta bırakmam burayı gecen sefer baya sorunlarım vardı kopmuştum burdanyook öyle hemen gitmek .....
Amin ablammaminnn gülüm hepimizin kalbini sevgiyle doldursun rabbim
ama hiçbir şey yememişsin kuzum sağlıklı değil bu. metabolizma yavaşlayıverir maazallahSahur
Domates
Salatalik
Haslanmis patates
2 tane kapya (kizlar sahurdan sonra midem kötü oldu yediklerimi geri cikardim ama yazim dedim genede)
Midem kötü olunca gun icinde bisi yiyemedim
Iftar
Salata
Züber bitanede
Su 1.5 icmisimdir sahura kadar icerim
Midem o kadar kotuyduki tek lokma yiyemedim aksamda salatayi zorla yedim kuzumama hiçbir şey yememişsin kuzum sağlıklı değil bu. metabolizma yavaşlayıverir maazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?