- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.201
harika canım..büyük kızım takdir ve onur belgesiyle geldi..küçüğü birazdan gidecek almaya ama ondada bir belge var sanırsam..sende durumlar nasıl??hopiş karneler nasıl
ben boğa o boğa..durumlar çok fenaaa...Allahım mutsuzken bile espri yapabiliyorum..ne kadan muhteşem bir varlığım ben
bence 6 ay çok uzun bir süre okadar uzun gidemiyor kimse paran yanar bence hiç gerek yok
hopişim ben olsam ayda 75 olana giderdim sonuçta sabahtan akşama salonda kalmıcaksın yada haftada 5 gün gidemiceksin işin olacak,vakit olmucak vs seçeneğin çok olması cezbediyo seni yüzme sauna vs vs bir ay 75 olana git beğenmezsen ve azminde değişiklik olmazsa diğerine git
sağolun kızlar..siz olmasanız ben ne yapardım bilmiyorum..o zaman aylık 75 olana gideyim ..ama o da haftada 3 gün...bi başlayayım bakalım memnun kalmazsamda 75 lirayla batmayız demi..Aynen kızlara katılıyorum hopıscım tuzak bunlar bende 3 aylık yazıldım gıdemedım kı benımkımde sauna felan yuzme yoktu...Paramı zar zor antın kuntın ıslerle kurtardım.O yuzden gıt ver 75 tl 3 ay gıt gıdebılırsen gıdemezsen de 1 aylık 75 tl yanar.......[/B]
harika canım..büyük kızım takdir ve onur belgesiyle geldi..küçüğü birazdan gidecek almaya ama ondada bir belge var sanırsam..sende durumlar nasıl??
günün anlam ve önemine binaen.....Eki Görüntüle 330518
sağol canım...darısı başına..çok güldüm çokkk enişte seni çok kızdırmış anlaşılan sakin ol cnm sakin
hopiş ve fadime ablaa tebrik ediyorum çocuklarınızı nasıl gururmışsınızdır siz şimdi (haklı gurur tabi) anne olmak böyle çocuklarının herşeyine kendimize mal etmek galiba
bunlarda benden gençlere başarıları daim olsun vatana millete ve ailelerine hayırlı evlatlar olsunlar darısıda benim minik oğluma olsun teyzeleri
murccum hakketen sana ne oldu normalde diğer fotoğraflarda böyle durmuyo göğüslerin reglin falan mı yanaştı evli olsan hamilemisin dicem :44:
günün anlam ve önemine binaen.....Eki Görüntüle 330518
Sorma cnm yaa ılk defa basıma boyle bısey gelıo resmen gobegım ve o koca goguslerım aynı hızada anlamış deilim sebebini işlerim bitti şimdi araştırıcam bıraz belkı odem attırıcı bıseyler bulurum nette....
ahhaa koparımmm :)))
oiy kiyamam aglama ben de zaten aglayacak sebep ariyorum ben de baslarim sonraben neden yokum listede
ayyy süper ya çocuk lafı fena oturturmuş :))))))))))))))))))günün anlam ve önemine binaen.....Eki Görüntüle 330518
haftada 3 günü küçümseme bence 2 gün evde leslie yapsan yarım saat yada yürüyüş tamamdırsağolun kızlar..siz olmasanız ben ne yapardım bilmiyorum..o zaman aylık 75 olana gideyim ..ama o da haftada 3 gün...bi başlayayım bakalım memnun kalmazsamda 75 lirayla batmayız demi..
ayy ne güzel arkadaşmış o valla mesajı okurken sepet içinde çikolata filan diyeceksin sandım ama oje deyince birden gözümün önüne geldi bayılırım oje ye sakın yenilip yeme sakın bek ne güzel adet olmuşsun vücut ödemi atıcak tam sırası kilo vermenin metobolizma daha hızlı çalışıyormuş bu zamnlarda kıymetini bilSelam kizlar ben geldim ogle aramdayim sonunda, cok acikmistim zor dayandim 1e kadar. Dun gece fena regl oldum o kadar gecikme olunca tabi bir anda fena bastirdi agridan zor duruyorum... Yanima ilac da almamisim oyle kivrana kivrana calisiyorum. Bir de daha once bahsettigim gibi bugun bu sirketteki son gunum, beraber calistigim arkadas bana hediye almis koca bir sepet icinde her renk oje dizilmis bir suru..cok hosuma gitti... Yaninda cikolata da olsaydi iyiydi tabi ama yok hem regl yuzunden, hem de bu isyerini sevmistim ayrilmak istemiyorum o yuzden bugun moralim sifir.. Dokunsalar aglayacak gibiyim su an iyi ki yanimda cikolata biskuvi yok, yoksa hepsini silip supururdum.. Tam o moddayim
yarışa başladık oleyyyBEYAZ BULUT ELA41 VE OKYANUS ADA sizleri haftaya listeye eklıycem ... Yanı bugun ıtıbarıyle yarısmaya baslamıs oluyorsunuz sonuclarını onumuzdekı hafta gorucez :) Şimdiden başarılar size
***9. TAKIM 240 . ETAP SONUÇLARI***
Edda1985: (68,4/68,9/-0,5/%-0,73)
Fadime02: (101,3/100,5/0,8/%0,79)
Hoppidicik (85,9/85,9/0,0/%0,00)
Mursh: (81,1/82/-0,9/%-1,11)
TrulyScrumptious (89,7/89,9/-0,2/%-0,22)
Siyamum (56,2/55,6/0,6/%1,07)
Nagieymen (68,2/68,7/-0,5/%-0,73)
Hicranöztürk (55/55,3/ -0,3/%-0,55)
9. TAKIM ORTALAMASI :%-0,19
Kilo veren tek takım arkadaşımız siyamumu tebrik ederim
deniyorum ama yapamıyorum..rica etsem benim için yaparmısın şifremide veririm..
selam kızlarrr
bugün gelemedim ultrason randevum vardı gögsüm için onu çekildim
sonrada avukata gittim
avukatımı tuttum şirketimi mahkemeye veriyorum
beni uzuuun işler bekliyo yani
sonuçlar baktım fadime ve siyamum kilo vermişl gerimizz hep almışsız yada aynıyız :2:
inşallah haftaya hepimiz düzelteceğiz kızlarrr
bu hafta sıkı yönetim yapalımm
bence misafir olayini iyi atlatmissin ben malesef olunca yiyorum cok zayif iradeliyim :18:Yediklerim & İçtiklerim
Sabah: tost kepek ekmeğine
1 domates
yarım bardak yeşilçay
2 zeytin
1 çaykaşığı reçel
Ara yok
Öğle: Misafirim geldi ama korudum yine
yarım sigara böreği
çeyrek lahmacun
çeyrek patates salatası
1 bardak siyah çay
Ara yok
Akşam: 2 kaşık bezelye 1 kaşık pilav
1 porsiyon salata
Bugün 9 bardak su+1saat spor ve fıstıklaşmaya 5buçuk kilooooo
bence misafir olayini iyi atlatmissin ben malesef olunca yiyorum cok zayif iradeliyim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?