Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bence 6 ay çok uzun bir süre okadar uzun gidemiyor kimse paran yanar bence hiç gerek yok

sağolun kızlar..siz olmasanız ben ne yapardım bilmiyorum..o zaman aylık 75 olana gideyim ..ama o da haftada 3 gün...bi başlayayım bakalım memnun kalmazsamda 75 lirayla batmayız demi..

günün anlam ve önemine binaen.....Eki Görüntüle 330518

çok güldüm çokkk enişte seni çok kızdırmış anlaşılan sakin ol cnm sakin

hopiş ve fadime ablaa tebrik ediyorum çocuklarınızı nasıl gururmışsınızdır siz şimdi (haklı gurur tabi) anne olmak böyle çocuklarının herşeyine kendimize mal etmek galiba
bunlarda benden gençlere başarıları daim olsun vatana millete ve ailelerine hayırlı evlatlar olsunlar darısıda benim minik oğluma olsun teyzeleri

sağol canım...darısı başına..

murccum hakketen sana ne oldu normalde diğer fotoğraflarda böyle durmuyo göğüslerin reglin falan mı yanaştı evli olsan hamilemisin dicem :44:

Sorma cnm yaa ılk defa basıma boyle bısey gelıo resmen gobegım ve o koca goguslerım aynı hızada anlamış deilim sebebini işlerim bitti şimdi araştırıcam bıraz belkı odem attırıcı bıseyler bulurum nette....

ahhaa koparımmm :)))

Canım şimdi fec den resimlerine baktım cok güzelsiz Kendine haksızlık etme

Selam kizlar ben geldim ogle aramdayim sonunda, cok acikmistim zor dayandim 1e kadar. Dun gece fena regl oldum o kadar gecikme olunca tabi bir anda fena bastirdi agridan zor duruyorum... Yanima ilac da almamisim oyle kivrana kivrana calisiyorum. Bir de daha once bahsettigim gibi bugun bu sirketteki son gunum, beraber calistigim arkadas bana hediye almis koca bir sepet icinde her renk oje dizilmis bir suru.. cok hosuma gitti... Yaninda cikolata da olsaydi iyiydi tabi ama yok hem regl yuzunden, hem de bu isyerini sevmistim ayrilmak istemiyorum o yuzden bugun moralim sifir.. Dokunsalar aglayacak gibiyim su an iyi ki yanimda cikolata biskuvi yok, yoksa hepsini silip supururdum.. Tam o moddayim

BEYAZ BULUT ELA41 VE OKYANUS ADA sizleri haftaya listeye eklıycem ... Yanı bugun ıtıbarıyle yarısmaya baslamıs oluyorsunuz sonuclarını onumuzdekı hafta gorucez :) Şimdiden başarılar size

ayyy süper ya çocuk lafı fena oturturmuş :))))))))))))))))))
sağolun kızlar..siz olmasanız ben ne yapardım bilmiyorum..o zaman aylık 75 olana gideyim ..ama o da haftada 3 gün...bi başlayayım bakalım memnun kalmazsamda 75 lirayla batmayız demi..
haftada 3 günü küçümseme bence 2 gün evde leslie yapsan yarım saat yada yürüyüş tamamdır
ayy ne güzel arkadaşmış o valla mesajı okurken sepet içinde çikolata filan diyeceksin sandım ama oje deyince birden gözümün önüne geldi bayılırım oje ye sakın yenilip yeme sakın bek ne güzel adet olmuşsun vücut ödemi atıcak tam sırası kilo vermenin metobolizma daha hızlı çalışıyormuş bu zamnlarda kıymetini bil
BEYAZ BULUT ELA41 VE OKYANUS ADA sizleri haftaya listeye eklıycem ... Yanı bugun ıtıbarıyle yarısmaya baslamıs oluyorsunuz sonuclarını onumuzdekı hafta gorucez :) Şimdiden başarılar size
yarışa başladık oleyyy hayırlı olsun 65 küsürle listeye girmek nasip olsun inşallah

Teşekkür ederim beklenmedik sonuç oldu aldım derken vermişim

deniyorum ama yapamıyorum..rica etsem benim için yaparmısın şifremide veririm..

Özelden msj at cnm şifreni kilonu boyunu ben yapayım yada sen yap ben profiline aktarayım... Bekliyorum

selam kızlarrr
bugün gelemedim ultrason randevum vardı gögsüm için onu çekildim

sonrada avukata gittim
avukatımı tuttum şirketimi mahkemeye veriyorum
beni uzuuun işler bekliyo yani

sonuçlar baktım fadime ve siyamum kilo vermişl gerimizz hep almışsız yada aynıyız :2:

inşallah haftaya hepimiz düzelteceğiz kızlarrr
bu hafta sıkı yönetim yapalımm

Yediklerim & İçtiklerim
Sabah: tost kepek ekmeğine
1 domates
yarım bardak yeşilçay
2 zeytin
1 çaykaşığı reçel

Ara yok

Öğle: Misafirim geldi ama korudum yine
yarım sigara böreği
çeyrek lahmacun
çeyrek patates salatası
1 bardak siyah çay

Ara yok

Akşam: 2 kaşık bezelye 1 kaşık pilav
1 porsiyon salata

Bugün 9 bardak su+1saat spor ve fıstıklaşmaya 5buçuk kilooooo

hadi kolay gelsin canim donlarina kadar al
bu arada evet bu hafta resmen dokulmusuz, haftaya ben de bomba gbi gelmek istiyorum bugun dikkat ettim bozmicam bu hafta hic

bence misafir olayini iyi atlatmissin ben malesef olunca yiyorum cok zayif iradeliyim :18:

bence misafir olayini iyi atlatmissin ben malesef olunca yiyorum cok zayif iradeliyim :18:

Hehehe Bizde bir laf vardı yiyenden korkmıcan bırak yesin
Evet ya güzel atlattım buarada ufak bi dedikodu kulağıma geldi geçende kuzenler sormaya geldi falan dedim ya bütün aile diyete başlamış hepsinin elinde yeşilçay varmış Bendende fıstık gibi oldu o yaptıysa bizde yaparız diyorlarmış Çok güldüm ya ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…