Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

harika daha ne istiyorsun koca sulale sana ozenmis bak benim hakkimda da birgun boyle diyenler olacak mi acaba

bende menümü yazayım bugün az oldu yeiklerim sanki ama birde siz yorumlayın bakalım :))

sabah2 dilim ekmek beyaz peynir şekersizçay bir mandalina
ara az şekerli türk kahvesi
öğlebir elma bol dereotu konuş bir kase yoğurt 2 dilim ekmek
ara yok
akşam 2 küçük köz patlıcan bir kase tarhana çorbası yoğurt
spor bir saat tempolu yürüyüş kızım uyuduktan sonrada leslie düşünüyorum
yeşil çay 2 bardak bir bardak biberiye çayı
su henüz bir litre evde değildim bugün ama yatana kadar yine 2 litre yaparım
yatarken bir barda süt içmeyi düşünüyorum

ben begendim menunu canim bu gidisle kisa zamanda fistik olcaksin sen de :)

harika daha ne istiyorsun koca sulale sana ozenmis bak benim hakkimda da birgun boyle diyenler olacak mi acaba
Derler cnm yaa sende başarıcaksın hadi mayısta bombayı patlat bize fıstık gibi gel at havanı

Menün güzel cnm bende beğendim. Süte geceleri bende başlıcam wc sorunumu düzene sokuyor ama bugünkü su azmime diyorum çünkü ben sudan nefret ederim içmesem aklımın ucuna gelmez...

kizlar tam 3 saattir ev hanimiyim henuz hicbisey anlamadim haftaya pazartesi dank eder heralde anca

Ben okul mezuniyetinde etti o dank 48 saati doldurmamıştım sudan çıkmış balık gibi İnş. Sende öyle olmz

kizlar uyku tutmadi karin agrisindan oluyorum ilac alicam simdi..
kocisle film izledik aslinda basta biraz didismistik yine dayanamadi geldi yanima oturdu, sonra filmi izlerken kus oldugumu falan unutmusum film bittiginde sarmas dolastik nasil oldu anlamadim cidden ne ara elimi tuttu ondan bile haberim yok filme dalmisim o da zayif animdan faydalanmis heralde
bu arada bugun ogle aramda internette alisveris sitelerini gezerken icimden geldi ona uzun kollu arsenal formasi aldim 200 lira da oraya bayildim allah bilir 10 lira falandir maliyeti. umarim ayni hassasiyeti o da 2 ay sonraki yildonumumuzde gosterir
neyse ben kaciyorum kizlar haftasonu buralar sessiz olur gerci ama olsun, ben butun gun evdeyim ara ara hep gelir bakarim gelen giden var mi
iyi geceler

günaydın kızlar benim dukan diyeti çok güzel gidiyor düne göre 200 grm eksideyim kabız oldugum halde yaşasın dukan .bugün 6.günüm yarın son günüm ,pazartesi sebze yiyebilicem artık

Fulyacım sen ıstenmı cıktın ? yoksa ofısmı degıstırıyorsun? ben kacırdım sanırsam orasını.Her ne olduysa senın ıcın hayırlısı olsun

Bende bugun uyuya kalmısım ıs yerıne 8:30 da anca gelebıldım geldıgımden berıde harıl gurul calısıyorum anca bıtırdım ıslerımı dun ferihayı ızleyemedım sımdı ızlıcem ıns.Önce bı sıze bakatım dedım...

Eddacım ıns ıslerın yolunda gıder fulyanın dedıgı gıbı donlarına kadar alırsın Bende bu haftaya sıkı basladım kepeklı ekmekten sand yaptım sabah 2 bardak cay ıctım sımdılık ıyıyım ama oglen hakkında pek fıkrım yok :44:

Gunaydin kizlar.. Solotica topigindeki Vetman'dan lens almistim ingiltereye yolladi dun gelmis ama kart birakmislar evde olmayinca, birazdan almaya gidiyoruz :)) hemen denemek istiyorummmmmmm...

Evet canim isten ciktim kontratim bitti zaten kisa sureliydi, pazartesi baska bir isyeriyle mulakat var dua edin de su isi kapayim, cunku bu kalici bir kontrat cok zor bulmak cooookkk... Sen nasil oldun bu arada iyilestin mi?

ilk defa bir diyete tam uyuyorum agustos ayına kadar 70 olucakmışım tam devam edersem

günaydın kızlar benim dukan diyeti çok güzel gidiyor düne göre 200 grm eksideyim kabız oldugum halde yaşasın dukan .bugün 6.günüm yarın son günüm ,pazartesi sebze yiyebilicem artık

fadime harika gidiyorsun canim tam gaz devam

ilk defa bir diyete tam uyuyorum agustos ayına kadar 70 olucakmışım tam devam edersem

kitabını okuyorsundur sanırım önce bir test yapılıyor diye biliyorum dukan amca ne kadar kilo vericeğini ideal kilonu söylüyor sonra muhakkak kitap şart diyordu arkadaşım
yazın bende çok niyetlendim ama yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…