- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.221
HeheheBizde bir laf vardı yiyenden korkmıcan bırak yesin
Evet ya güzel atlattım buarada ufak bi dedikodu kulağıma geldi geçende kuzenler sormaya geldi falan dedim ya bütün aile diyete başlamış hepsinin elinde yeşilçay varmışBendende fıstık gibi oldu o yaptıysa bizde yaparız diyorlarmış Çok güldüm ya ufff
bende menümü yazayım bugün az oldu yeiklerim sanki ama birde siz yorumlayın bakalım :))
sabah2 dilim ekmek beyaz peynir şekersizçay bir mandalina
ara az şekerli türk kahvesi
öğlebir elma bol dereotu konuş bir kase yoğurt 2 dilim ekmek
ara yok
akşam 2 küçük köz patlıcan bir kase tarhana çorbası yoğurt
spor bir saat tempolu yürüyüş kızım uyuduktan sonrada leslie düşünüyorum
yeşil çay 2 bardak bir bardak biberiye çayı
su henüz bir litre evde değildim bugün ama yatana kadar yine 2 litre yaparım
yatarken bir barda süt içmeyi düşünüyorum
ben begendim menunu canim bu gidisle kisa zamanda fistik olcaksin sen de :)
Derler cnm yaa sende başarıcaksın hadi mayısta bombayı patlat bize fıstık gibi gel at havanıharika daha ne istiyorsun koca sulale sana ozenmis bak benim hakkimda da birgun boyle diyenler olacak mi acaba
bende menümü yazayım bugün az oldu yeiklerim sanki ama birde siz yorumlayın bakalım :))
sabah2 dilim ekmek beyaz peynir şekersizçay bir mandalina
ara az şekerli türk kahvesi
öğlebir elma bol dereotu konuş bir kase yoğurt 2 dilim ekmek
ara yok
akşam 2 küçük köz patlıcan bir kase tarhana çorbası yoğurt
spor bir saat tempolu yürüyüş kızım uyuduktan sonrada leslie düşünüyorum
yeşil çay 2 bardak bir bardak biberiye çayı
su henüz bir litre evde değildim bugün ama yatana kadar yine 2 litre yaparım
yatarken bir barda süt içmeyi düşünüyorum
kizlar tam 3 saattir ev hanimiyimhenuz hicbisey anlamadim haftaya pazartesi dank eder heralde anca
Canım ben sana yardım ede bilirim
http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.phpm bu linle tıkla önce sonra
Weight Loss buna tıkla
cnm çizelgeyi yapıyorum ama buraya yapıştıramıyorum bir türlü..
cnm çizelgeyi yapıyorum ama buraya yapıştıramıyorum bir türlü..
cuma gününe kadar 99 kilo olmayı istiyorum
benim bir arkadaşım dukan diyetiyle on kilodan fazla verdi diyete uyulursa güzel kilo veriliyor
Fulyacım sen ıstenmı cıktın ? yoksa ofısmı degıstırıyorsun? ben kacırdım sanırsam orasını.Her ne olduysa senın ıcın hayırlısı olsun
Bende bugun uyuya kalmısım ıs yerıne 8:30 da anca gelebıldım geldıgımden berıde harıl gurul calısıyorum anca bıtırdım ıslerımı dun ferihayı ızleyemedım sımdı ızlıcem ıns.Önce bı sıze bakatım dedım...
Eddacım ıns ıslerın yolunda gıder fulyanın dedıgı gıbı donlarına kadar alırsınBende bu haftaya sıkı basladım kepeklı ekmekten sand yaptım sabah 2 bardak cay ıctım sımdılık ıyıyım ama oglen hakkında pek fıkrım yok :44:
ilk defa bir diyete tam uyuyorum agustos ayına kadar 70 olucakmışım tam devam edersem
günaydın kızlar benim dukan diyeti çok güzel gidiyor düne göre 200 grm eksideyim kabız oldugum halde yaşasın dukan .bugün 6.günüm yarın son günüm ,pazartesi sebze yiyebilicem artık
ilk defa bir diyete tam uyuyorum agustos ayına kadar 70 olucakmışım tam devam edersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?