Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mutlu akşamlar hanımlar
Menüm

Sahur
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
4 zeytin
Domtis zalatalıh

İftar
5 adet fırın köfte
Domates salatalık
Birkaç çatal peynir
3 kücük dilim

21:30 çay+ 1 adet Dukan krakeri

Su
1.5 olur çok yorgunum erken yatacağım
Spor
20 dk yürüyüş 40 puan @Pnrrr-20

Menuler guzel kizlar afiyet olsun

Cuma:72.0
Bugün:70.60
Fark:-1.4
çok iyi eksi
Böyleyse kal tabi...

El kızı diye hor görülmüyorsan, hizmetçi muamelesi yapılmıyorsa, insan olduğun kabul ediliyorsa, saygı görüyorsan neden kalmayasın....
yok canım mesela sahuru annem hazırlıyor beni uyandırıyor , iftarı ben bizim misafirimiz bitmez ama dört koldan gelirler ne bulaşık biter ne ikram bak ama sıkıntı olmuyor , gündüz illa ısrar eder uyu diye sabah erken kalkma sakin der ben çok çektim ne uykulara ne eşime nede çocuklarıma yetemedim size kıyamam diyor Allah var yukarda
Kizlar bildirimim gec kaldı k.bakmaykn
Cuma: 86.3
Pazartesi: 86.5
Fark: +300
Yediğim boreklerin gazabı maalesef
daha kötü bekliyordum ben bu boreklerden inan
Cuma
70.8
Bugün
69.8
oo güzel eksi
Yani buraya başlayalı doldu ama listede dolmadı galiba napças şimdi ooooğ netçes şimdi ooooğ
bakacağım başlangıcına ona göre yapcaz ki zaten bu hafta bildirim yapacaksın o eksi gelecek cuma günü naocaz netcez yokkkk
yaspastayi renklendirmeyi unutmuşsun
Menum
Sahur
Biraz domates
Biraz salatalik
9 tane zeytin
Bir avuc findik
2 kuru incir
2 lokma tam bugday lavaş
Kk vegan peynir

Iftar
5 y.k. bulgur pilavi
Biraz domates corbasi

Su icebildigim kadar icicem
afiyet olsun canım
kabağa pirinç atma canım kiymali yapabilirsin yada bulgurlu
sen bu karpuzları bıraksan daha iyi gidecek sanki daha havalar çok ısınmadi karpuza ara ver bence

Sagol baharcimm

Yemekleri annem yapıyor ya ben görmedim

Anam heskeste emoji sevdasi
Afiyet olsun beybii

Yemekleri annem yapıyor ya ben görmedim
Konularına baktım arkana bile bakma bırak vicdan yapmayı tukursen tukuruguns yazık CurukElma boşandım dediğinde biz burda halay çektik resmen darısı sana , öyle bir evde ,öyle bir baba ile hiçbir çocuk büyümemeli hele hele bir kız çocuğu asla en doğru kararı veriyorsun

Ben bakmadim ama benzer seylermi bahar eger oyleyse hic arkana bile bakma kuzum hicbisey senden ve evladindan onemli degill

Desteğiniz için teşekkür ederim.. Artık önüme bakmalıyım ve çok azimliyim =) inşallah özgüvenimi de kazanıcam 3 günde 1.5 a yakın kilo verdim bile ilk zamanlar hızlı gidiyor durduğunda napıcaz bakalım =)

Onunda çözümünü buluruz sen simdilik verebildigin kadar ver kuzum
Sizin olayını o bilmediğim için yorum yapamıyorum ama psikopat bir işe sahibim hem beni asla bırakmayan hemde döven söven aldatan herkese ezdiren =))
Benimkide pek farkli degildi canim. Alkol uyusturucu dayak hakaret. Bi aldatilmadim oda kafasi ayik gezmedigi icindi ayık olsa onuda yapardi asalak

Onunda çözümünü buluruz sen simdilik verebildigin kadar ver kuzum

Benimkide pek farkli degildi canim. Alkol uyusturucu dayak hakaret. Bi aldatilmadim oda kafasi ayik gezmedigi icindi ayık olsa onuda yapardi asalak
Valla benim ki şimdi whatsapp da aşk sözleri falan paylaşıyor bana göstryor liseli gibi mutluyum tavırları.. Ama ben bişey paylaşınca karşılığını veriyor salak. Takip ettiğini belli ediyor bide.. Böyle yaparak kendinden iyice soğutuyor birine aşık olmuş havası yaratınca sanki pişman mı oluyorum onu terk ettiğime.. İyiki bırakmışım diyorum

Yaşlarınız kacti canim ?

Aksam olmamis ki kuzu manti ve sarma kacamaktir aklında olsun. Ilk sayfada spor puanlari var ordan bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…