- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.241
Sabah 1 yemek kaşığı lor peyniri 2 dilim kepek ekmeği ile tost.
Domates
5 adet zeytin 🕊
Yeşil çay
Öğle yeşil elma
Akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 kase kabak yemeği1 yemek kşğ yoğurt
Domates salatasıkabakta pirinç olduğu için ekmek yemedim.
1 lt su (2ye tamamlarım)
30dk voleybol
20 dk yürüyüşPumpkin00 1puan
Gece yatmadan yoğurt kürü yicem.
Menuler guzel kizlar afiyet olsunMutlu akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
4 zeytin
Domtis zalatalıh
İftar
5 adet fırın köfte
Domates salatalık
Birkaç çatal peynir
3 kücük dilim
21:30 çay+ 1 adet Dukan krakeri
Su
1.5 olur çok yorgunum erken yatacağım
Spor
20 dk yürüyüş 40 puan @Pnrrr-20
çok iyi eksiCuma:72.0
Bugün:70.60
Fark:-1.4
yok canım mesela sahuru annem hazırlıyor beni uyandırıyor , iftarı ben bizim misafirimiz bitmez ama dört koldan gelirler ne bulaşık biter ne ikram bak ama sıkıntı olmuyor , gündüz illa ısrar eder uyu diye sabah erken kalkma sakin der ben çok çektim ne uykulara ne eşime nede çocuklarıma yetemedim size kıyamam diyor Allah var yukardaBöyleyse kal tabi...
El kızı diye hor görülmüyorsan, hizmetçi muamelesi yapılmıyorsa, insan olduğun kabul ediliyorsa, saygı görüyorsan neden kalmayasın....
daha kötü bekliyordum ben bu boreklerden inanKizlar bildirimim gec kaldı k.bakmaykn
Cuma: 86.3
Pazartesi: 86.5
Fark: +300
Yediğim boreklerin gazabı maalesef
oo güzel eksiCuma
70.8
Bugün
69.8
bakacağım başlangıcına ona göre yapcaz ki zaten bu hafta bildirim yapacaksın o eksi gelecek cuma günü naocaz netcez yokkkkYani buraya başlayalı doldu ama listede dolmadı galibanapças şimdi ooooğ netçes şimdi ooooğ
yaspastayi renklendirmeyi unutmuşsunMenüm( bende özendim renkli yaptım)
Sahur
1 yumurtadan menemen
1 dlm hellim
1 dlm beyaz peynir(bu sarı ama )
Salatalık
İftar
3 parça fırında tavuk
Salata
1 bardak ayran
3 çatal yaş pasta (eşimin doğum gününü kutladık)
Su:2 lt
Spor:40 dk yürüyüş =120 puan @pnrrr-20
afiyet olsun canımMenum
Sahur
Biraz domates
Biraz salatalik
9 tane zeytin
Bir avuc findik
2 kuru incir
2 lokma tam bugday lavaş
Kk vegan peynir
Iftar
5 y.k. bulgur pilavi
Biraz domates corbasi
Su icebildigim kadar icicem
kabağa pirinç atma canım kiymali yapabilirsin yada bulgurluSabah 1 yemek kaşığı lor peyniri 2 dilim kepek ekmeği ile tost.
Domates
5 adet zeytin 🕊
Yeşil çay
Öğle yeşil elma
Akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 kase kabak yemeği1 yemek kşğ yoğurt
Domates salatasıkabakta pirinç olduğu için ekmek yemedim.
1 lt su (2ye tamamlarım)
30dk voleybol
20 dk yürüyüşPumpkin00 1puan
Gece yatmadan yoğurt kürü yicem.
sen bu karpuzları bıraksan daha iyi gidecek sanki daha havalar çok ısınmadi karpuza ara ver benceMutlu akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
4 zeytin
Domtis zalatalıh
İftar
5 adet fırın köfte
Domates salatalık
Birkaç çatal peynir
3 kücük dilim
21:30 çay+ 1 adet Dukan krakeri
Su
1.5 olur çok yorgunum erken yatacağım
Spor
20 dk yürüyüş 40 puan @Pnrrr-20
Sagol baharcimmçok iyi eksi
yok canım mesela sahuru annem hazırlıyor beni uyandırıyor , iftarı ben bizim misafirimiz bitmez ama dört koldan gelirler ne bulaşık biter ne ikram bak ama sıkıntı olmuyor , gündüz illa ısrar eder uyu diye sabah erken kalkma sakin der ben çok çektim ne uykulara ne eşime nede çocuklarıma yetemedim size kıyamam diyor Allah var yukarda
daha kötü bekliyordum ben bu boreklerden inan
oo güzel eksi
bakacağım başlangıcına ona göre yapcaz ki zaten bu hafta bildirim yapacaksın o eksi gelecek cuma günü naocaz netcez yokkkk
yaspastayi renklendirmeyi unutmuşsun
afiyet olsun canım
kabağa pirinç atma canım kiymali yapabilirsin yada bulgurlu
sen bu karpuzları bıraksan daha iyi gidecek sanki daha havalar çok ısınmadi karpuza ara ver bence
Yemekleri annem yapıyor ya ben görmedimçok iyi eksi
yok canım mesela sahuru annem hazırlıyor beni uyandırıyor , iftarı ben bizim misafirimiz bitmez ama dört koldan gelirler ne bulaşık biter ne ikram bak ama sıkıntı olmuyor , gündüz illa ısrar eder uyu diye sabah erken kalkma sakin der ben çok çektim ne uykulara ne eşime nede çocuklarıma yetemedim size kıyamam diyor Allah var yukarda
daha kötü bekliyordum ben bu boreklerden inan
oo güzel eksi
bakacağım başlangıcına ona göre yapcaz ki zaten bu hafta bildirim yapacaksın o eksi gelecek cuma günü naocaz netcez yokkkk
yaspastayi renklendirmeyi unutmuşsun
afiyet olsun canım
kabağa pirinç atma canım kiymali yapabilirsin yada bulgurlu
sen bu karpuzları bıraksan daha iyi gidecek sanki daha havalar çok ısınmadi karpuza ara ver bence
Anam heskeste emoji sevdasiMenü
Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday
İftar
1 kepce mercimek çorbası
3 köfteli patates (4 dilim patates parmak şeklinde )
2 dilim muz 2 gün kurusu
Su: 1lt oldu
Size uydum renkli menü yazdım ama çok zor :)
Konularına baktım arkana bile bakma bırak vicdan yapmayı tukursen tukuruguns yazıkYemekleri annem yapıyor ya ben görmedim
Ben bakmadim ama benzer seylermi baharKonularına baktım arkana bile bakma bırak vicdan yapmayı tukursen tukuruguns yazıkCurukElma boşandım dediğinde biz burda halay çektik resmen darısı sana , öyle bir evde ,öyle bir baba ile hiçbir çocuk büyümemeli hele hele bir kız çocuğu asla en doğru kararı veriyorsun
Artısi bile var canımBen bakmadim ama benzer seylermi bahareger oyleyse hic arkana bile bakma kuzum hicbisey senden ve evladindan onemli degill
Ciddimisim yaaArtısi bile var canım
Desteğiniz için teşekkür ederim.. Artık önüme bakmalıyım ve çok azimliyim =) inşallah özgüvenimi de kazanıcam 3 günde 1.5 a yakın kilo verdim bile ilk zamanlar hızlı gidiyor durduğunda napıcaz bakalım =)Konularına baktım arkana bile bakma bırak vicdan yapmayı tukursen tukuruguns yazıkCurukElma boşandım dediğinde biz burda halay çektik resmen darısı sana , öyle bir evde ,öyle bir baba ile hiçbir çocuk büyümemeli hele hele bir kız çocuğu asla en doğru kararı veriyorsun
Sizin olayını o bilmediğim için yorum yapamıyorum ama psikopat bir işe sahibim hem beni asla bırakmayan hemde döven söven aldatan herkese ezdiren =))Ciddimisim yaa
Onunda çözümünü buluruz sen simdilik verebildigin kadar ver kuzumDesteğiniz için teşekkür ederim.. Artık önüme bakmalıyım ve çok azimliyim =) inşallah özgüvenimi de kazanıcam 3 günde 1.5 a yakın kilo verdim bile ilk zamanlar hızlı gidiyor durduğunda napıcaz bakalım =)
Benimkide pek farkli degildi canim. Alkol uyusturucu dayak hakaret. Bi aldatilmadim oda kafasi ayik gezmedigi icindi ayık olsa onuda yapardi asalakSizin olayını o bilmediğim için yorum yapamıyorum ama psikopat bir işe sahibim hem beni asla bırakmayan hemde döven söven aldatan herkese ezdiren =))
Valla benim ki şimdi whatsapp da aşk sözleri falan paylaşıyor bana göstryorOnunda çözümünü buluruz sen simdilik verebildigin kadar ver kuzum
Benimkide pek farkli degildi canim. Alkol uyusturucu dayak hakaret. Bi aldatilmadim oda kafasi ayik gezmedigi icindi ayık olsa onuda yapardi asalak
Yaşlarınız kacti canim ?Valla benim ki şimdi whatsapp da aşk sözleri falan paylaşıyor bana göstryorliseli gibi mutluyum tavırları.. Ama ben bişey paylaşınca karşılığını veriyor salak. Takip ettiğini belli ediyor bide.. Böyle yaparak kendinden iyice soğutuyor birine aşık olmuş havası yaratınca sanki pişman mı oluyorum onu terk ettiğime.. İyiki bırakmışım diyorum
Aksam olmamis ki kuzu manti ve sarma kacamaktir aklında olsun. Ilk sayfada spor puanlari var ordan bakabilirsinSahur 2 haşlanmis yumurta
3 ceviz
Domates2 dilim
Salatalik 3 dilim
İftar
Yarim tabak yogurtlu mantı
5 yk güveç
3 adet sarma
Su 1 lt
Spor 1 saat yürüyüş puani kactı birde kimi ekiketleyecektim kızlar,ha bide nasıl etiketleniyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?