Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaşlarınız kacti canim ?
Eşim 27 ben 24. Ama kendisi nin akıl yaşı hala 3.. Whatsapptan bana biriyle beraber gibi imalara falan bulunup onu terk ettiğime pişman etmeye çalışıyor çocuk olsa yapmaz. Midemi bulandırıyor haberi yok zaten yaşattıkları yeterince canıma tak etti allahım izniyle kendimi toparlar özgüvenimi kazanırsam herşey çok güzell olacak

Ozguvenimi kazanirsam degil canim. Sen zaten o ozguvene sahipsin ama senin iyi niyetin suistimal edilmis. Artik buna izin vermeyeceksin. Dedigim gibi bizler güçlü kadınlarız. Birseye tamam dediysek bitmistir o konu kapanmıştır

Daha önce yari Daha önce katılmıştïm bir hafta yada 10 gün sürdü zaten esas listeye geçmişmiydim onu bile hatırlamiyorum rejimide bırakmıştım ,yarışmayıda bıraktım zaten 3 sene oldu

Sahur 02.00
1 muz
Yarım domates yarım salatalık
1 parça peynir zeytin

İftar 20.20
1 kase domates çorba
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
Cacık
1 kayısı 1 yeni dünya

Su 1 lt şimdilik 2.5 olur
Spora halim kalmadı kayın validemler geliyor bu gün hep ev topladım

Afiyet olsun canim guzel bence

Ozguvenimi kazanirsam degil canim. Sen zaten o ozguvene sahipsin ama senin iyi niyetin suistimal edilmis. Artik buna izin vermeyeceksin. Dedigim gibi bizler güçlü kadınlarız. Birseye tamam dediysek bitmistir o konu kapanmıştır
Kusura bakmayın cevap yazamadım kızımı yıkıyordum

Eki Görüntüle 2268494 bakar mısınız eşim bana paylaşıyor bu erkeklerin pisliklerin böyle kılıf bulmaları =)) allahım kararlılığımı bozmasın inşallah

Kuzu allahini seversen üstüne alinma dahada bu adam affedilmez aklini basina topla yol yakınken kendini ve evladini kurtar

Kuzu allahini seversen üstüne alinma dahada bu adam affedilmez aklini basina topla yol yakınken kendini ve evladini kurtar
Zaten her barışmamız böyle oldu o bana bişey paylaştı ben karşılık verdim o verdi derken hep hata yaptım bu sefer karşılık veriyorum ama whatsapp durumuma ne yazarsam cevap yazıyor.. Bende artık değiştiremiyorum sabit kalsın. Dönmcem allahın izniyle yoksa en sonda tv lara ölüm haberim çıkacak =))

saol cnm Allah razı olsun
insAllah hayırlısı olsun canım vicdan merhametli biridir
Günün bombasını patlatmaya geldim

Cuma: 76.7

Bugün: 78.3

Fark: +1.6
kız niye öyle oldu ki gerçi senin menulerde de bi kac karbon çokluğu hatırlıyorum telafi edersin insAllah canım
Kızlar öğlen 14.00 de tartılmıştım unuttum gitti tekrar tartılmayı dışarı çıktım
Cuma 99
Pazartesi 98.7
Fark -300 gr

Eğer dar vakit geçmez isem eve tekrar iftar öncesi tartılırım
tebrikler canım
Bende güncelleme yapayım
Cuma:69.4
Ptesi:69.2
Fark; 0.2
Ögleden sonra değişti
güzel eksi canım cumaya artar
Bugün resmi olarak boşanma davam açıldı. Mahkeme ye dimdik gidebilmek için diyeti bozmamam lazım.. Çok üzülüyorum gerek eşimin yaptıkları gerke yaşadıklarım yüzünden çok hırslıyım..
hakkında hayırlısı olsun cnm
Merhabalar kızlar

Kontrol tartısı bildireyim
Geçen cuma: 61.8
Bugün: 61.6
güzel eksi canım
Kızlar gün boyu dışardaydım az önce geldim
Bildirimim
Cuma :95.5
Bugün:95.3
Fark: -200
güzel eksi canım
Cuma:72.0
Bugün:70.60
Fark:-1.4
waaooww çok iyi kız cumaya eksi 2 yi garantiledin snrm
Cuma
70.8
Bugün
69.8
güzel canım başlangıç için tebrikler
tamam canım
evet kız +200 muş ben yanlış hesaplamsim
afiyet olsun canım
Menum
Sahur
Biraz domates
Biraz salatalik
9 tane zeytin
Bir avuc findik
2 kuru incir
2 lokma tam bugday lavaş
Kk vegan peynir

Iftar
5 y.k. bulgur pilavi
Biraz domates corbasi

Su icebildigim kadar icicem
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
bende öyle düşünüyordum canım şükür fazla çıkmadı
afiyet olsun canım
ben mantı hem sana çok olmuş bence afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Kızlar bugün spor hocasıyla konustum salonun diyetisyeninede baslicam o daha iyi bilgilendirir ama ramazandan sonra gelcekmis. Kadin dediki eger spor yaparken kısarak yersen az kalori alorsan vucut yedigin elmadan bile yag depolamaya baslar dedi o yuzden spor yaparken kilo alirsin dedi ona uygun beslenmen lazim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…