- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.261
Eşim 27 ben 24. Ama kendisi nin akıl yaşı hala 3.. Whatsapptan bana biriyle beraber gibi imalara falan bulunup onu terk ettiğime pişman etmeye çalışıyor çocuk olsa yapmaz. Midemi bulandırıyor haberi yok zaten yaşattıkları yeterince canıma tak etti allahım izniyle kendimi toparlar özgüvenimi kazanırsam herşey çok güzell olacakYaşlarınız kacti canim ?
Biliyorum ama dayanamadïm yedim bu gün hiç ekmek yemedim nasïlsa diye civdanimi rahatlatmïstïmAksam olmamis ki kuzu manti ve sarma kacamaktir aklında olsun. Ilk sayfada spor puanlari var ordan bakabilirsin
Ozguvenimi kazanirsam degil canim. Sen zaten o ozguvene sahipsin ama senin iyi niyetin suistimal edilmis. Artik buna izin vermeyeceksin. Dedigim gibi bizler güçlü kadınlarız. Birseye tamam dediysek bitmistir o konu kapanmıştırEşim 27 ben 24. Ama kendisi nin akıl yaşı hala 3.. Whatsapptan bana biriyle beraber gibi imalara falan bulunup onu terk ettiğime pişman etmeye çalışıyor çocuk olsa yapmaz. Midemi bulandırıyor haberi yok zaten yaşattıkları yeterince canıma tak etti allahım izniyle kendimi toparlar özgüvenimi kazanırsam herşey çok güzell olacak
Ama oyle olmuyor canim onu yemedim bunu yeyim mantigiyla bi yere varamayızBiliyorum ama dayanamadïm yedim bu gün hiç ekmek yemedim nasïlsa diye civdanimi rahatlatmïstïm
Daha önce katılmıştïm bir hafta yada 10 gün sürdü zaten esas listeye geçmişmiydim onu bile hatırlamiyorum rejimide bırakmıştım ,yarışmayıda bıraktım zaten 3 sene olduMETANOL bilgilerine ulaşmam lazım daha önce yarıştım demişsin ama sonuc listelerinde adın yok ve profilin gizli olduğu için geçmiş msjlari göremiyorum profilini açar mısın ben bakayım etaplara sonra kapatırsın
Sahur 02.00
1 muz
Yarım domatesyarım salatalık
1 parça peynirzeytin
İftar 20.20
1 kase domates çorba
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
Cacık
1 kayısı 1 yeni dünya
Su 1 lt şimdilik 2.5 olur
Spora halim kalmadı kayın validemler geliyor bu gün hep ev topladım
Kusura bakmayın cevap yazamadım kızımı yıkıyordumOzguvenimi kazanirsam degil canim. Sen zaten o ozguvene sahipsin ama senin iyi niyetin suistimal edilmis. Artik buna izin vermeyeceksin. Dedigim gibi bizler güçlü kadınlarız. Birseye tamam dediysek bitmistir o konu kapanmıştır
tek celse temiz işAnlaşmalı boşanma =)
Sorun degil beybiKusura bakmayın cevap yazamadım kızımı yıkıyordum
Evet ama kaç ay sonraya verirler acaba gününü daha belli değiltek celse temiz iş
Kuzu allahini seversen üstüne alinma dahada bu adam affedilmez aklini basina topla yol yakınken kendini ve evladini kurtarEki Görüntüle 2268494 bakar mısınız eşim bana paylaşıyor bu erkeklerin pisliklerin böyle kılıf bulmaları =)) allahım kararlılığımı bozmasın inşallah
Zaten her barışmamız böyle oldu o bana bişey paylaştı ben karşılık verdim o verdi derken hep hata yaptım bu sefer karşılık veriyorum ama whatsapp durumuma ne yazarsam cevap yazıyor.. Bende artık değiştiremiyorum sabit kalsın. Dönmcem allahın izniyle yoksa en sonda tv lara ölüm haberim çıkacak =))Kuzu allahini seversen üstüne alinma dahada bu adam affedilmez aklini basina topla yol yakınken kendini ve evladini kurtar
saol cnm Allah razı olsunevet canım yaptım
kuzu başınız sağolsun sabah menunu görünce inan sonra aklıma geldi yeni gidebildim
Ama yedin de 3 dilim nedir böyle olursa korumak daha zor olur
favladim sağol abla
cumaya kadar telafi etmelisin tatlim
ptesi sorun yok canım
evet cuma yediğim için telafi etmiş galiba
düşünüyorum da bir çocuğun en çok ihtiyacı olan şey sarılmak , oğlum gün boyu sarılma zamanı diye gelir arada hele ki bir işle ugrasiyorsam yatmadan önce kalkınca hep sarılma zamanları
Bir annenin saramamasi ne kadar acı
canım çok dikkatli ol aman deyim 65 ideal ama hamile olduğun için acaba 55 mi alsan
insAllah hayırlısı olsun canım vicdan merhametli biridirKızlar bugün bakıcımız başladı inşallah vicdanlı bi kadındır inşallah temiz bir ailesi vardır Allahım kızımın yüzüne baksın öpe koklaya büyütsün yavrumu
Şimdi gönderdim kadıncağız oruç akşama kadar durmasına gerek yok o yüzden ancak girebildim
Bildirimim sabit ne yazık ki
kız niye öyle oldu ki gerçi senin menulerde de bi kac karbon çokluğu hatırlıyorum telafi edersin insAllah canımGünün bombasını patlatmaya geldim
Cuma: 76.7
Bugün: 78.3
Fark: +1.6
tebrikler canımKızlar öğlen 14.00 de tartılmıştım unuttum gitti tekrar tartılmayı dışarı çıktım
Cuma 99
Pazartesi 98.7
Fark -300 gr
Eğer dar vakit geçmez isem eve tekrar iftar öncesi tartılırım
güzel eksi canım cumaya artarBende güncelleme yapayım
Cuma:69.4
Ptesi:69.2
Fark; 0.2
Ögleden sonra değişti
hakkında hayırlısı olsun cnmBugün resmi olarak boşanma davam açıldı. Mahkeme ye dimdik gidebilmek için diyeti bozmamam lazım.. Çok üzülüyorum gerek eşimin yaptıkları gerke yaşadıklarım yüzünden çok hırslıyım..
güzel eksi canımMerhabalar kızlar
Kontrol tartısı bildireyim
Geçen cuma: 61.8
Bugün: 61.6
güzel eksi canımKızlar gün boyu dışardaydım az önce geldim
Bildirimim
Cuma :95.5
Bugün:95.3
Fark: -200
waaooww çok iyi kız cumaya eksi 2 yi garantiledin snrmCuma:72.0
Bugün:70.60
Fark:-1.4
güzel canım başlangıç için tebriklerCuma
70.8
Bugün
69.8
tamam canımTabikide gideceksin sen taviz verme daha neler olacak hayatinda sen bile şaşıracaksın nerden nereye geldim diyeceksin
Tebrikler kizlar
Hic vazgecmezsen istedigini alacaksin canim. Eski eşim hala barışalım diyor. Ki yaşadıklarımı kizlar cok iyi bilir.
Sagol tatlimm
Allah bozmasin canım yok kuzum gercekten kızı gibi görmüşler yoksa boyle davranmazlardi bence
Cok guzel canim tebrikler
Haftaici sıkı tut cumaya surpriz yasamayalim sonra kuzum
Tebrikler tatlim cok guzel
Kolay gelsin ablam
Ozlettin kendini gel artik
evet kız +200 muş ben yanlış hesaplamsimHerşey karşılıklı tabi ama bence kalmakla haklısın. Öylesini bulmuşsun maşallah keyfini çıkar.
Çok güzel canım tebrikler
Evet canım malesef ama +200 değil mi
Tebrikler canım
Teşekkürler canım
afiyet olsun canımMenüm( bende özendim renkli yaptım)
Sahur
1 yumurtadan menemen
1 dlm hellim
1 dlm beyaz peynir(bu sarı ama )
Salatalık
İftar
3 parça fırında tavuk
Salata
1 bardak ayran
3 çatal yaş pasta (eşimin doğum gününü kutladık)
Su:2 lt
Spor:40 dk yürüyüş =120 puan @pnrrr-20
afiyet olsun canımMenum
Sahur
Biraz domates
Biraz salatalik
9 tane zeytin
Bir avuc findik
2 kuru incir
2 lokma tam bugday lavaş
Kk vegan peynir
Iftar
5 y.k. bulgur pilavi
Biraz domates corbasi
Su icebildigim kadar icicem
afiyet olsun canımSabah 1 yemek kaşığı lor peyniri 2 dilim kepek ekmeği ile tost.
Domates
5 adet zeytin 🕊
Yeşil çay
Öğle yeşil elma
Akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 kase kabak yemeği1 yemek kşğ yoğurt
Domates salatasıkabakta pirinç olduğu için ekmek yemedim.
1 lt su (2ye tamamlarım)
30dk voleybol
20 dk yürüyüşPumpkin00 1puan
Gece yatmadan yoğurt kürü yicem.
afiyet olsun canımMutlu akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
4 zeytin
Domtis zalatalıh
İftar
5 adet fırın köfte
Domates salatalık
Birkaç çatal peynir
3 kücük dilim
21:30 çay+ 1 adet Dukan krakeri
Su
1.5 olur çok yorgunum erken yatacağım
Spor
20 dk yürüyüş 40 puan @Pnrrr-20
bende öyle düşünüyordum canım şükür fazla çıkmadıçok iyi eksi
yok canım mesela sahuru annem hazırlıyor beni uyandırıyor , iftarı ben bizim misafirimiz bitmez ama dört koldan gelirler ne bulaşık biter ne ikram bak ama sıkıntı olmuyor , gündüz illa ısrar eder uyu diye sabah erken kalkma sakin der ben çok çektim ne uykulara ne eşime nede çocuklarıma yetemedim size kıyamam diyor Allah var yukarda
daha kötü bekliyordum ben bu boreklerden inan
oo güzel eksi
bakacağım başlangıcına ona göre yapcaz ki zaten bu hafta bildirim yapacaksın o eksi gelecek cuma günü naocaz netcez yokkkk
yaspastayi renklendirmeyi unutmuşsun
afiyet olsun canım
kabağa pirinç atma canım kiymali yapabilirsin yada bulgurlu
sen bu karpuzları bıraksan daha iyi gidecek sanki daha havalar çok ısınmadi karpuza ara ver bence
afiyet olsun canımMenü
Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday
İftar
1 kepce mercimek çorbası
3 köfteli patates (4 dilim patates parmak şeklinde )
2 dilim muz 2 gün kurusu
Su: 1lt oldu
Size uydum renkli menü yazdım ama çok zor :)
ben mantı hem sana çok olmuş bence afiyet olsun canımSahur 2 haşlanmis yumurta
3 ceviz
Domates2 dilim
Salatalik 3 dilim
İftar
Yarim tabak yogurtlu mantı
5 yk güveç
3 adet sarma
Su 1 lt
Spor 1 saat yürüyüş puani kactı birde kimi ekiketleyecektim kızlar,ha bide nasıl etiketleniyor:)
Afiyet olsun canımSahur 02.00
1 muz
Yarım domatesyarım salatalık
1 parça peynirzeytin
İftar 20.20
1 kase domates çorba
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
Cacık
1 kayısı 1 yeni dünya
Su 1 lt şimdilik 2.5 olur
Spora halim kalmadı kayın validemler geliyor bu gün hep ev topladım
Valla kuzum biliyorum ama yemiş bulundumOhoo yas pasta hic olmamis afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?