- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.301
Menün güzelmiş canım afiyet olsunBugün menüm
11.00 2 dilim peynirli ve yumurtalı tbe fırınlanmış
13.00 1 kase elmalı yoğurt
20.15 2 karniyarik (patlican kizartmadim firinladim)
1 kase tarhana çorbasi
1 tbe
1 kase yogurt
Su 3l spor 60 dk yuruyus 30 dk gym 270 pPnrrr-12
Aynen mesela eski diyetisyenim çok iyidi ama sırf utancımdan gidemiyorum adam o kadar uğraştı biraz o kiloya yaklasiyim sonra yine ona gitcem ama simdilik salonun diyetisyeninide deniycem biBen de diyetisyene gidiyorum canımmm her hafta tartıyor benimki ve kilo veremediysem laf söylüyor ben de korkumdan dikkat ediyorum benim için bu yüzden etkili oluyor. İnşallah sen de faydasını görürsün
20 temmuz öncesi olmazsa adli tatil başlıyor 1 eylüle kadar, yani daha sonrasına sarkarEvet ama kaç ay sonraya verirler acaba gününü daha belli değil
he heee biz de acımızdan öldük de böyle nette yazan duvar yazısı gibi şeyleri yerizzzEki Görüntüle 2268494 bakar mısınız eşim bana paylaşıyor bu erkeklerin pisliklerin böyle kılıf bulmaları =)) allahım kararlılığımı bozmasın inşallah
rabbim korusunZaten her barışmamız böyle oldu o bana bişey paylaştı ben karşılık verdim o verdi derken hep hata yaptım bu sefer karşılık veriyorum ama whatsapp durumuma ne yazarsam cevap yazıyor.. Bende artık değiştiremiyorum sabit kalsın. Dönmcem allahın izniyle yoksa en sonda tv lara ölüm haberim çıkacak =))
Bakabilirsiniz konularımdan =)rabbim korusun
gülüm olaylar neydi ben kaçırmışım ama bildiğim bir şey var ki bir kere affedip barıştıktan sonra tekrar aynı hataları yapan eşler ömür boyu dozunu arttırarak yapıyor nasıl olsa affeder kafasın da oluyorlar
insAllah cnmGüzel eksi canım tebrikler
Güzel canım
Güzel eksi
Oooo süper eksi tebrikler
Cuma’ya kadar halledersin canım inşallah
Ne güzel eksi tebrikler
Sporla telafi edersin canım inşallah
Güzel menü canım afiyet olsun
Gayet güzel canım
Güzel menü canım afiyet olsun
Güzel menü canımm
Ooo mantıııııı. Çok olmuş canım
Güzel menü canımmm
Güzel menü canım afiyet olsunnnn
artı olmadan güzel canım cumaya eksiye geçersinKızlar kusura bakmayın sabah temizlik akşam misafir vardı kilom sabit
Cuma 74,5
Pazartesi 74,5
Fark 0
Dün biraz kaçamak vardı @CurukElma bana kızmıştı korkuyla çıktım tartıya ama buna da şükür@CurukElma bugün de kızarsın diye çok dikkat ettim canımmmm
afiyet olsun canımSahur yok
İftar
2 kaşık yumurta salatası
1 kase çorba
1 biber dolması
Salata
Ara 1 kupa sütlü kahve
Su 1,5 olur
Afiyet olsun canımBugün menüm
11.00 2 dilim peynirli ve yumurtalı tbe fırınlanmış
13.00 1 kase elmalı yoğurt
20.15 2 karniyarik (patlican kizartmadim firinladim)
1 kase tarhana çorbasi
1 tbe
1 kase yogurt
Su 3l spor 60 dk yuruyus 30 dk gym 270 pPnrrr-12
vayyy nasını dedim okurkenBakabilirsiniz konularımdan =)
Evet biraz öyle oldu =)vayyy nasını dedim okurken
gülümmmmm senin de psikolojini bozmuş bu adam bir değil bin insanlık dışı hatası var şimdiye kadar yaşadığına , çocuğuna da saldırmadığına yat kalk şükret
dün bile yaşadığın bir şey olsa geçmişte kalmış demektir bundan sonra tek yapman gereken önüne bakmak kendi ayakların üzerin de güçlü bir şekilde durmak , artık tek kendinden sorumlu değilsin evladın da var o yüzden çok çabuk toparlanmaya bak gülüm ve babanın annenin değerini iyi bil gerçekten sessiz çok iyi insanlar , böyle bir şey biz de olsa o adam bir gece alınır ıssız bir yere götürülür önce bir güzel dövülür sonra bir ağaca bağlanır üzerine de reçel bal v.s. dökülüp orada bırakılırdı ilkin, gece boyu börtü böcük kemirsin diye :)) (ekimin cani yani depreşti) :))))[
Evet biraz öyle oldu =)
Canım çalışıyor musun işin var mıEki Görüntüle 2268494 bakar mısınız eşim bana paylaşıyor bu erkeklerin pisliklerin böyle kılıf bulmaları =)) allahım kararlılığımı bozmasın inşallah
canım benimkinin hareketini dışardan herkes görürdu onun için korkmadim langırt diye döndü
söz konusu bebek dediğin gibi dili yok ki belli saat aralıkları aktif olabilir çıkarken açarsanız gelince kapanır ne olacak
ben burada spor yapamıyorum malesef iftardan sonra bile bordürü kişi geliyor bize kafeterya diye dalga geçiyoruz hep gunduzde hiç enerjim olmuyor
kesinlikle öyle canım
yap canım birşey olmaz içine karanfil tarçın at meyvesi az olsun suyu bol
ikişer kase içilen çorbalar ekmekten daha kötü Niran sende bilgilisin ama kendine gelince işler değişiyor bak
ben kullanmadım canım ama netten arastir istersen kalorisi besin değerleri vs yazar
inusilin için yada başta çok yüksek kilodakilere verilen bir ilaç var ondan filan mı verdi doktor ki mide bulantısı var
Bugün resmi olarak boşanma davam açıldı. Mahkeme ye dimdik gidebilmek için diyeti bozmamam lazım.. Çok üzülüyorum gerek eşimin yaptıkları gerke yaşadıklarım yüzünden çok hırslıyım..
Çevrem bana diyor ki nasıl kalıyorsun kb kp ile eşin olmadan 40 gün sanırım karislikli oluyor
Bugün kp pide yaptırmış bana da tam buğday ramazan pidesi almis , sonra kabizim evde herkes biliyor 4 paket gün kurusu almış
Ee şimdi ben evimde gibi hissetmekte haksizmiyim çok mu polyanayim
Çalışmıyorum =)Canım çalışıyor musun işin var mı
değişik bir insan. Çift karakterli. Benimle yemek yapar temizlik yapmama yardım eder evden asla çıkmaz heryere benimle gider bana ayda 1 kesin çiçek yollar sürpriz yapar canım birşeystedi deyim çıkar getirir geri gider. Bana sarılmadan asla uyumaz bensiz asla yatmaz. Bu 1.karakteri =) aşırı kıskanç psikopat ve şizofrence telefonu 1 dk geç açsam sen ne haltlar karıştırıyorsun deyip küfür etmeye başlıyor. Gün içinde eğer çalışıyorsa 10 kere resim istiyor ne yapıyorum diye=) dışarda asla makyaj şu bu yapmama izin vermiyor kafamı kaldırınca kavga çıkıyor. 1 kere onu istemezsem şey anlamında.. Küfürler ediyor hakaret ediyor. Ailesinin yanında değişiyor onlar olmayınca bambaşka biri oluyor. Onu bırakmaya kalktığım da çok dayak yemiştim. Ailemi siliyim o bana naparsa yapsın gidecek yerim olmasın istiyor. Bide ayrıldığımız da başka kızlarla mesajlaşıyor. Sonra sen beni bıraktın gittin seni unutmaya çalıştım diyor o ne demekse artık. Ama peşimde hiç bırakmıyor 1 seneye yakın ailemle kalmışlığı var. Ama ne çektiğimi ben bilirim markete bile göndermiyor du ben çok seviyodum katlanıyodum. Evlenirken 60 kiloydum olmuşum 100 kilo bir kere olsun bana kilo aldın ver şuran şöyle dmiyodu. Yani 1 canavarla 1 de çok seven gibi görünen bi adamla evliydim.. O yüzden hiç bırakamadım hep düzelir sabret dedim ama düzelmedi olmadı. Bir insan nasıl böyle 2 karakterli olr bilmiyorum.dün bile yaşadığın bir şey olsa geçmişte kalmış demektir bundan sonra tek yapman gereken önüne bakmak kendi ayakların üzerin de güçlü bir şekilde durmak , artık tek kendinden sorumlu değilsin evladın da var o yüzden çok çabuk toparlanmaya bak gülüm ve babanın annenin değerini iyi bil gerçekten sessiz çok iyi insanlar , böyle bir şey biz de olsa o adam bir gece alınır ıssız bir yere götürülür önce bir güzel dövülür sonra bir ağaca bağlanır üzerine de reçel bal v.s. dökülüp orada bırakılırdı ilkin, gece boyu börtü böcük kemirsin diye :)) (ekimin cani yani depreşti) :))))
abla tavsiyesi vericem nacizene asla mesajlarna v.s. cevap verme herhangi bir şekilde görüşmen gerektiğin de asla tek gitme hatta boş gitme yanına biber gazı v.s. bir şeyler de bulundur
Esasında en başta koyduğum hedefe ulaştım. Tam bilmiyorum söylediğin kuralları ama 2 ay dolmadı galibaçok iyi eksi
yok canım mesela sahuru annem hazırlıyor beni uyandırıyor , iftarı ben bizim misafirimiz bitmez ama dört koldan gelirler ne bulaşık biter ne ikram bak ama sıkıntı olmuyor , gündüz illa ısrar eder uyu diye sabah erken kalkma sakin der ben çok çektim ne uykulara ne eşime nede çocuklarıma yetemedim size kıyamam diyor Allah var yukarda
daha kötü bekliyordum ben bu boreklerden inan
oo güzel eksi
bakacağım başlangıcına ona göre yapcaz ki zaten bu hafta bildirim yapacaksın o eksi gelecek cuma günü naocaz netcez yokkkk
yaspastayi renklendirmeyi unutmuşsun
afiyet olsun canım
kabağa pirinç atma canım kiymali yapabilirsin yada bulgurlu
sen bu karpuzları bıraksan daha iyi gidecek sanki daha havalar çok ısınmadi karpuza ara ver bence
ağır psikolojik hastalığı var da o yüzden çift karakterli gibi gülümdeğişik bir insan. Çift karakterli. Benimle yemek yapar temizlik yapmama yardım eder evden asla çıkmaz heryere benimle gider bana ayda 1 kesin çiçek yollar sürpriz yapar canım birşeystedi deyim çıkar getirir geri gider. Bana sarılmadan asla uyumaz bensiz asla yatmaz. Bu 1.karakteri =) aşırı kıskanç psikopat ve şizofrence telefonu 1 dk geç açsam sen ne haltlar karıştırıyorsun deyip küfür etmeye başlıyor. Gün içinde eğer çalışıyorsa 10 kere resim istiyor ne yapıyorum diye=) dışarda asla makyaj şu bu yapmama izin vermiyor kafamı kaldırınca kavga çıkıyor. 1 kere onu istemezsem şey anlamında.. Küfürler ediyor hakaret ediyor. Ailesinin yanında değişiyor onlar olmayınca bambaşka biri oluyor. Onu bırakmaya kalktığım da çok dayak yemiştim. Ailemi siliyim o bana naparsa yapsın gidecek yerim olmasın istiyor. Bide ayrıldığımız da başka kızlarla mesajlaşıyor. Sonra sen beni bıraktın gittin seni unutmaya çalıştım diyor o ne demekse artık. Ama peşimde hiç bırakmıyor 1 seneye yakın ailemle kalmışlığı var. Ama ne çektiğimi ben bilirim markete bile göndermiyor du ben çok seviyodum katlanıyodum. Evlenirken 60 kiloydum olmuşum 100 kilo bir kere olsun bana kilo aldın ver şuran şöyle dmiyodu. Yani 1 canavarla 1 de çok seven gibi görünen bi adamla evliydim.. O yüzden hiç bırakamadım hep düzelir sabret dedim ama düzelmedi olmadı. Bir insan nasıl böyle 2 karakterli olr bilmiyorum.
Canım ya böylesi de iyice zor. İyi hali aşırı iyi diye bir tarafın katlanmak ister ama böyle sevgi olmaz. İnsan en yakınındaki beş kişinin ortalamasıdır derler, sürekli dengesizliğe maruz kaldıkça senin duygu ve davranışlarının da dengesi bozulur. Sabahtan beri yoktum, birden konuya giriş yaptım ama görünce dayanamadım:)değişik bir insan. Çift karakterli. Benimle yemek yapar temizlik yapmama yardım eder evden asla çıkmaz heryere benimle gider bana ayda 1 kesin çiçek yollar sürpriz yapar canım birşeystedi deyim çıkar getirir geri gider. Bana sarılmadan asla uyumaz bensiz asla yatmaz. Bu 1.karakteri =) aşırı kıskanç psikopat ve şizofrence telefonu 1 dk geç açsam sen ne haltlar karıştırıyorsun deyip küfür etmeye başlıyor. Gün içinde eğer çalışıyorsa 10 kere resim istiyor ne yapıyorum diye=) dışarda asla makyaj şu bu yapmama izin vermiyor kafamı kaldırınca kavga çıkıyor. 1 kere onu istemezsem şey anlamında.. Küfürler ediyor hakaret ediyor. Ailesinin yanında değişiyor onlar olmayınca bambaşka biri oluyor. Onu bırakmaya kalktığım da çok dayak yemiştim. Ailemi siliyim o bana naparsa yapsın gidecek yerim olmasın istiyor. Bide ayrıldığımız da başka kızlarla mesajlaşıyor. Sonra sen beni bıraktın gittin seni unutmaya çalıştım diyor o ne demekse artık. Ama peşimde hiç bırakmıyor 1 seneye yakın ailemle kalmışlığı var. Ama ne çektiğimi ben bilirim markete bile göndermiyor du ben çok seviyodum katlanıyodum. Evlenirken 60 kiloydum olmuşum 100 kilo bir kere olsun bana kilo aldın ver şuran şöyle dmiyodu. Yani 1 canavarla 1 de çok seven gibi görünen bi adamla evliydim.. O yüzden hiç bırakamadım hep düzelir sabret dedim ama düzelmedi olmadı. Bir insan nasıl böyle 2 karakterli olr bilmiyorum.
dayanma zaten gülüm yazıcaz destekliycez her konu da biribirimizi aile olduk daaaa:)Canım ya böylesi de iyice zor. İyi hali aşırı iyi diye bir tarafın katlanmak ister ama böyle sevgi olmaz. İnsan en yakınındaki beş kişinin ortalamasıdır derler, sürekli dengesizliğe maruz kaldıkça senin duygu ve davranışlarının da dengesi bozulur. Sabahtan beri yoktum, birden konuya giriş yaptım ama görünce dayanamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?