Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menün güzelmiş canım afiyet olsun

Ben de diyetisyene gidiyorum canımmm her hafta tartıyor benimki ve kilo veremediysem laf söylüyor ben de korkumdan dikkat ediyorum benim için bu yüzden etkili oluyor. İnşallah sen de faydasını görürsün
Aynen mesela eski diyetisyenim çok iyidi ama sırf utancımdan gidemiyorum adam o kadar uğraştı biraz o kiloya yaklasiyim sonra yine ona gitcem ama simdilik salonun diyetisyeninide deniycem bi

rabbim korusun
gülüm olaylar neydi ben kaçırmışım ama bildiğim bir şey var ki bir kere affedip barıştıktan sonra tekrar aynı hataları yapan eşler ömür boyu dozunu arttırarak yapıyor nasıl olsa affeder kafasın da oluyorlar

insAllah cnm
artı olmadan güzel canım cumaya eksiye geçersin
Sahur yok
İftar
2 kaşık yumurta salatası
1 kase çorba
1 biber dolması
Salata

Ara 1 kupa sütlü kahve

Su 1,5 olur
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

[

Evet biraz öyle oldu =)
dün bile yaşadığın bir şey olsa geçmişte kalmış demektir bundan sonra tek yapman gereken önüne bakmak kendi ayakların üzerin de güçlü bir şekilde durmak , artık tek kendinden sorumlu değilsin evladın da var o yüzden çok çabuk toparlanmaya bak gülüm ve babanın annenin değerini iyi bil gerçekten sessiz çok iyi insanlar , böyle bir şey biz de olsa o adam bir gece alınır ıssız bir yere götürülür önce bir güzel dövülür sonra bir ağaca bağlanır üzerine de reçel bal v.s. dökülüp orada bırakılırdı ilkin, gece boyu börtü böcük kemirsin diye :)) (ekimin cani yani depreşti) :))))
abla tavsiyesi vericem nacizene asla mesajlarna v.s. cevap verme herhangi bir şekilde görüşmen gerektiğin de asla tek gitme hatta boş gitme yanına biber gazı v.s. bir şeyler de bulundur

Anliyorum cnm zaten Ramazan olmasi cok etkiliyor herkez de aksam musait olamazki spor icin, sizinde kalabalikmis hep baksana oda zor Allah kolaylik versin

Bugün resmi olarak boşanma davam açıldı. Mahkeme ye dimdik gidebilmek için diyeti bozmamam lazım.. Çok üzülüyorum gerek eşimin yaptıkları gerke yaşadıklarım yüzünden çok hırslıyım..

Hayirlisi olsun hakkinda canim

Ne guzel Allah muhabbetinizi artirsin canim :)

değişik bir insan. Çift karakterli. Benimle yemek yapar temizlik yapmama yardım eder evden asla çıkmaz heryere benimle gider bana ayda 1 kesin çiçek yollar sürpriz yapar canım birşeystedi deyim çıkar getirir geri gider. Bana sarılmadan asla uyumaz bensiz asla yatmaz. Bu 1.karakteri =) aşırı kıskanç psikopat ve şizofrence telefonu 1 dk geç açsam sen ne haltlar karıştırıyorsun deyip küfür etmeye başlıyor. Gün içinde eğer çalışıyorsa 10 kere resim istiyor ne yapıyorum diye=) dışarda asla makyaj şu bu yapmama izin vermiyor kafamı kaldırınca kavga çıkıyor. 1 kere onu istemezsem şey anlamında.. Küfürler ediyor hakaret ediyor. Ailesinin yanında değişiyor onlar olmayınca bambaşka biri oluyor. Onu bırakmaya kalktığım da çok dayak yemiştim. Ailemi siliyim o bana naparsa yapsın gidecek yerim olmasın istiyor. Bide ayrıldığımız da başka kızlarla mesajlaşıyor. Sonra sen beni bıraktın gittin seni unutmaya çalıştım diyor o ne demekse artık. Ama peşimde hiç bırakmıyor 1 seneye yakın ailemle kalmışlığı var. Ama ne çektiğimi ben bilirim markete bile göndermiyor du ben çok seviyodum katlanıyodum. Evlenirken 60 kiloydum olmuşum 100 kilo bir kere olsun bana kilo aldın ver şuran şöyle dmiyodu. Yani 1 canavarla 1 de çok seven gibi görünen bi adamla evliydim.. O yüzden hiç bırakamadım hep düzelir sabret dedim ama düzelmedi olmadı. Bir insan nasıl böyle 2 karakterli olr bilmiyorum.

Esasında en başta koyduğum hedefe ulaştım. Tam bilmiyorum söylediğin kuralları ama 2 ay dolmadı galiba

ağır psikolojik hastalığı var da o yüzden çift karakterli gibi gülüm
okudum senin sayfan da yazdıklarını halk dilin de ruh hastası denilen ve asla düzelmeyen her şey de kendini haklı gören tiplerdenmiş onun ki sevmek değil elin de tutmak takıntıymış gülüm çok şükür bırakmışsın , hayırlısıyla boşanma davası da bitsin tam kurtulursun yepyeni güzel bir hayatın olur

Canım ya böylesi de iyice zor. İyi hali aşırı iyi diye bir tarafın katlanmak ister ama böyle sevgi olmaz. İnsan en yakınındaki beş kişinin ortalamasıdır derler, sürekli dengesizliğe maruz kaldıkça senin duygu ve davranışlarının da dengesi bozulur. Sabahtan beri yoktum, birden konuya giriş yaptım ama görünce dayanamadım:)

dayanma zaten gülüm yazıcaz destekliycez her konu da biribirimizi aile olduk daaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…