- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.321
İnşallah bende öyle umut ediyorum insan sevince zorlanıyor biraz herkes salak falan diyor ama 16 yaşından beri başka birini tanımamışım zor oluyorağır psikolojik hastalığı var da o yüzden çift karakterli gibi gülüm
okudum senin sayfan da yazdıklarını halk dilin de ruh hastası denilen ve asla düzelmeyen her şey de kendini haklı gören tiplerdenmiş onun ki sevmek değil elin de tutmak takıntıymış gülüm çok şükür bırakmışsın , hayırlısıyla boşanma davası da bitsin tam kurtulursun yepyeni güzel bir hayatın olur
Sabah 1 yemek kaşığı lor peyniri 2 dilim kepek ekmeği ile tost.
Domates
5 adet zeytin 🕊
Yeşil çay
Öğle yeşil elma
Akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 kase kabak yemeği1 yemek kşğ yoğurt
Domates salatasıkabakta pirinç olduğu için ekmek yemedim.
1 lt su (2ye tamamlarım)
30dk voleybol
20 dk yürüyüşPumpkin00 1puan
Gece yatmadan yoğurt kürü yicem.
Zaten benimde psikolojim bozuk =) evet hep o yüzden döndüm.. Sevmese şunu yapmaz sevmese bunu yapmaz peşinden gelmez şu bu hep döndüm.. Ama sevse de şunu yapmaz diyemedim =) cahillik mi aşk mıydı takıntı mıydı benim ki bilmiyorum allahım hayırlısını versinCanım ya böylesi de iyice zor. İyi hali aşırı iyi diye bir tarafın katlanmak ister ama böyle sevgi olmaz. İnsan en yakınındaki beş kişinin ortalamasıdır derler, sürekli dengesizliğe maruz kaldıkça senin duygu ve davranışlarının da dengesi bozulur. Sabahtan beri yoktum, birden konuya giriş yaptım ama görünce dayanamadım:)
kuzumm sen kaç yaşındasın ki şimdiİnşallah bende öyle umut ediyorum insan sevince zorlanıyor biraz herkes salak falan diyor ama 16 yaşından beri başka birini tanımamışım zor oluyorama olacak =)
24kuzumm sen kaç yaşındasın ki şimdi
De mi yaaa niye geri geri durduysam, eksi gelemedim diye kendimi dışlıyorum herhalde sosyalojik-psikolojik paylaşımlardan da:)dayanma zaten gülüm yazıcaz destekliycez her konu da biribirimizi aile olduk daaaa:)
daha çok gençken evlenenlerin şiddet hakaret dengesizlik olsa bile ayrılması biraz uzun sürüyor genel gözlemlerim de hep durum bu maalesef olsun zararın neresinden dönülse kardır demiş atalarımız ve senin için her şeyin yeni başlayacağı bir yaştasın bu senin için çok büyük avantaj
şirin şeyyyyyyyyyy seni yerimmmDe mi yaaa niye geri geri durduysam, eksi gelemedim diye kendimi dışlıyorum herhalde sosyalojik-psikolojik paylaşımlardan da:)
Ay ben çok mutluyum 3 günde 1700 eksi gördüm bir azim bir azim şuan açlıktan ölüyorum ama asla yataktan kalkmıyorum kalkmamalıyımDe mi yaaa niye geri geri durduysam, eksi gelemedim diye kendimi dışlıyorum herhalde sosyalojik-psikolojik paylaşımlardan da:)
Evet bu yüzden eski halime dönmek istiyorum yüzüm zaten güzel ama fiziğim artık berbat ve eskisi gibi olursam daha güçlü olabilirim özgüvendaha çok gençken evlenenlerin şiddet hakaret dengesizlik olsa bile ayrılması biraz uzun sürüyor genel gözlemlerim de hep durum bu maalesef olsun zararın neresinden dönülse kardır demiş atalarımız ve senin için her şeyin yeni başlayacağı bir yaştasın bu senin için çok büyük avantaj
İnşallah bende öyle umut ediyorum insan sevince zorlanıyor biraz herkes salak falan diyor ama 16 yaşından beri başka birini tanımamışım zor oluyorama olacak =)
Zaten benimde psikolojim bozuk =) evet hep o yüzden döndüm.. Sevmese şunu yapmaz sevmese bunu yapmaz peşinden gelmez şu bu hep döndüm.. Ama sevse de şunu yapmaz diyemedim =) cahillik mi aşk mıydı takıntı mıydı benim ki bilmiyorum allahım hayırlısını versin
Huzur saçan pegasusum benimmmşirin şeyyyyyyyyyy seni yerimmm
Valla bu site bana iyi geliyorKız 16 yaş çok küçük, bırak başkasını tanımayı sen daha kendini tanıyamamışsındır. Allah uzun, sağlıklı ömür versin, vakit var psikolojini düzeltmen için, ruhsal ve bedensel sağlığına kavuşmak, kendinin en iyi haline ulaşmak, kendini ve başka güzel insanları tanımak için.. Sevmese yapmaz diyip ayrılamaman da çok doğal, neticede zamanını, emeğini veriyorsun, iyiye gideceğine inanmak istiyorsun.
Ama ne diyoruuz, geçmiş süper bir öğretmendir, yaşadığın her şeyi yaşaman gerekiyormuş. Şimdi ileriye bakma vakti..
gülüm 40 kiloyu sen gebelikten dolayı aldın sanıyorsun ama değill stresten aldın şimdi rahatlamaya başladığın için maşallah çok güzel zayıflamaya da başladınAy ben çok mutluyum 3 günde 1700 eksi gördüm bir azim bir azim şuan açlıktan ölüyorum ama asla yataktan kalkmıyorum kalkmamalıyım
Yastığa iyice sarıl bırakma valla, bu açlıktan yarına süper eksi çıkar:)Ay ben çok mutluyum 3 günde 1700 eksi gördüm bir azim bir azim şuan açlıktan ölüyorum ama asla yataktan kalkmıyorum kalkmamalıyım
Evet ozamanlar zor bir süreçten geçiyordum. 1 kg sütlaxı tek basıma yerdimgülüm 40 kiloyu sen gebelikten dolayı aldın sanıyorsun ama değill stresten aldın şimdi rahatlamaya başladığın için maşallah çok güzel zayıflamaya da başladın
1.7 veren 5 de verir, 5 veren 10 da verir, 10 veren 20 de verir:)Valla bu site bana iyi geliyordiyete bile odaklandım şuan öokten tatlılar yapıyor gömüyor olurdum haha
Tartıyı sakladım ya hergün tartılmadım diye oda insanın azmini söndürüyor su içiyorsun artı çıkıyor psikolojik olarak zayıflamadım sanıyorsunYastığa iyice sarıl bırakma valla, bu açlıktan yarına süper eksi çıkar:)
berbat kelimesi yok artık ağzımızdan çıkan kelimelere kafamızdan geçen düşüncelere artık dikkat edeceğizEvet bu yüzden eski halime dönmek istiyorum yüzüm zaten güzel ama fiziğim artık berbat ve eskisi gibi olursam daha güçlü olabilirim özgüven=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?