Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah bende öyle umut ediyorum insan sevince zorlanıyor biraz herkes salak falan diyor ama 16 yaşından beri başka birini tanımamışım zor oluyor ama olacak =)

Pnrrr-12 30 dk voleybol
20dk yürüyüş puanını bilmiyorum =)

Ilk sayfadan bakabillirsn cnm spor puanlarina

Zaten benimde psikolojim bozuk =) evet hep o yüzden döndüm.. Sevmese şunu yapmaz sevmese bunu yapmaz peşinden gelmez şu bu hep döndüm.. Ama sevse de şunu yapmaz diyemedim =) cahillik mi aşk mıydı takıntı mıydı benim ki bilmiyorum allahım hayırlısını versin

daha çok gençken evlenenlerin şiddet hakaret dengesizlik olsa bile ayrılması biraz uzun sürüyor genel gözlemlerim de hep durum bu maalesef olsun zararın neresinden dönülse kardır demiş atalarımız ve senin için her şeyin yeni başlayacağı bir yaştasın bu senin için çok büyük avantaj

De mi yaaa niye geri geri durduysam, eksi gelemedim diye kendimi dışlıyorum herhalde sosyalojik-psikolojik paylaşımlardan da:)
Ay ben çok mutluyum 3 günde 1700 eksi gördüm bir azim bir azim şuan açlıktan ölüyorum ama asla yataktan kalkmıyorum kalkmamalıyım

Evet bu yüzden eski halime dönmek istiyorum yüzüm zaten güzel ama fiziğim artık berbat ve eskisi gibi olursam daha güçlü olabilirim özgüven =)

İnşallah bende öyle umut ediyorum insan sevince zorlanıyor biraz herkes salak falan diyor ama 16 yaşından beri başka birini tanımamışım zor oluyor ama olacak =)

Kız 16 yaş çok küçük, bırak başkasını tanımayı sen daha kendini tanıyamamışsındır. Allah uzun, sağlıklı ömür versin, vakit var psikolojini düzeltmen için, ruhsal ve bedensel sağlığına kavuşmak, kendinin en iyi haline ulaşmak, kendini ve başka güzel insanları tanımak için.. Sevmese yapmaz diyip ayrılamaman da çok doğal, neticede zamanını, emeğini veriyorsun, iyiye gideceğine inanmak istiyorsun.
Ama ne diyoruuz, geçmiş süper bir öğretmendir, yaşadığın her şeyi yaşaman gerekiyormuş. Şimdi ileriye bakma vakti..

Valla bu site bana iyi geliyor diyete bile odaklandım şuan öokten tatlılar yapıyor gömüyor olurdum haha

Ay ben çok mutluyum 3 günde 1700 eksi gördüm bir azim bir azim şuan açlıktan ölüyorum ama asla yataktan kalkmıyorum kalkmamalıyım
gülüm 40 kiloyu sen gebelikten dolayı aldın sanıyorsun ama değill stresten aldın şimdi rahatlamaya başladığın için maşallah çok güzel zayıflamaya da başladın

gülüm 40 kiloyu sen gebelikten dolayı aldın sanıyorsun ama değill stresten aldın şimdi rahatlamaya başladığın için maşallah çok güzel zayıflamaya da başladın
Evet ozamanlar zor bir süreçten geçiyordum. 1 kg sütlaxı tek basıma yerdim manken gibiyken sumo gibi oldum haha

Evet bu yüzden eski halime dönmek istiyorum yüzüm zaten güzel ama fiziğim artık berbat ve eskisi gibi olursam daha güçlü olabilirim özgüven =)
berbat kelimesi yok artık ağzımızdan çıkan kelimelere kafamızdan geçen düşüncelere artık dikkat edeceğiz
onun yerine olması gerektiği gibi değildi ama artık olması gereken ideal bedenime inmeye başladım diyebiliriz :))
yakın da eskisinden bile güzel olacaksın çocukluğun güzelliğiyle 25-30 yaş arası tam kadınsı olmaya başladığın bedenin farklı oluyor daha güzel oluyor gülüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…