Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet kendimi aşağılamamaıyım

Evet ozamanlar zor bir süreçten geçiyordum. 1 kg sütlaxı tek basıma yerdim manken gibiyken sumo gibi oldum haha
Oooo bir binge yiyici daha, hoşgeldin karşim. Bazen canım istemese bile görev bilinciyle davranıp öfleye pöfleye yemeye devam ederdim. Sanki zorundaymışım gibi. Tövbest..

Oooo bir binge yiyici daha, hoşgeldin karşim. Bazen canım istemese bile görev bilinciyle davranıp öfleye pöfleye yemeye devam ederdim. Sanki zorundaymışım gibi. Tövbest..
Ben hamileyken 3 çeşit pudingi yapıp kusana kadar yiyordum her kaşıkta sinirlerim gidiyormuş gibi hahahaah sanki onların hepsi ben uyurken ordan beni çağırıuomuş gibi sandım ki hep 60 kilo kalıcam 102 yi görünce dank etti

Tartıyı sakladım ya hergün tartılmadım diye oda insanın azmini söndürüyor su içiyorsun artı çıkıyor psikolojik olarak zayıflamadım sanıyorsun
dayanabilen haftada bir tartılsın, en iyisi ama ben midem kazınarak uyuduysam ertesi gün ayaklarım Totoma vura vura tartıya koşuyorum

dayanabilen haftada bir tartılsın, en iyisi ama ben midem kazınarak uyuduysam ertesi gün ayaklarım Totoma vura vura tartıya koşuyorum
Muhtemelen yarın bende koşucam ama dur dicem Tuğçe sakin ol ve yavaşça yerine dön =) her yerde kararlı olup bu takıntılı ve depresif halimi yenmeliyim

Ya zaten kilo aldığını hissedince tartıdan bucak bucak kaçıyorsun, kilo almak da biz duygusal yiyiciler için pek zor olmayınca böyle bir talihsizlik yaşamış olabilirsin..
Sen hadi hamileymişsin de bana ne oluyordu acaba..
Eşim gelmeden 3 paket cips yer, akşam onla oturur çok açmışım gibi yemeğimi yer, uyuyunca da üşenmez makarna yapardım sen tatlıcısın galiba

Ben mutfakta çok başarılıyım yaşım küçük olsada hğnerlerim büyük her türlü tatlı börek poğça etli etsiz yemek benden sorulur en büyük zevkim dört dörtlük sofralar kurup keyfini çıkara çıkara yemek büyük azim gösteriyorum 3 gündür mutfağın önünden geçmemeye özen gösteriyorum =) pizzacıyım ben 4 5 tepsi yapar 1 tesisini kendim yerim normalde tek başıma ama napıyorum bırakıyoruz cıs =)

kızlar ben kalktım oğlana krep yaptım yedi gitti 20 dk önce şimdi de eşime yapayım kalkar az sonra :)
Aaaah anacığımı özledim, maşallah sana abla.
Ya hazır yemeğin kıymetini bilememişim, gurbette anladım. Biz ard arda hasta olduk eşimle, bugün niyetli değildi. İftara doğru sağolsun hazır çorba yapacaktı, 55 kere iki bardak sıcak su koy dememe rağmen gitmiş tüm ketıldaki suyu boşaltmış.. sonra da ben hem baş ağrısından kırıldığım için, hem yetişsin diye, hem de öyle içemeyeceğimiz için ööööğf diyip lavabodan döktüm, yenisini yaptım. Küstü....
Velhasıl anne gibisi yok, el oğlu denese bile yapamıyor

Demeseydin iyiydi açım aç =))) ( afiyet olsun abla iyi geceler
hayır aç değilsin , miden küçülmeye başladığı için burkulup gurulduyordur ,
tokum midem küçüldüğü için buruluyor diyeceksin bilinç altı salaktır inanarak söylediğin düşündüğün her şeyi gerçek zannedip bedeni ona göre çalıştırır:)) kandır kız beynini:))

Ehe pizza mı
Amaaaan yedik yedik de ne oldu, ikinci dilimin tadı farklı değil. İnsan alıştıkça mutluluktan anladığı şey lezzet oluyor. Oysaki güzel kıyafetler giymek de çok lezzetli. Neticede istediğimi yersek istediğimizi giyemeyiz:)

Şimdi ben bunu duydum ya bütün günüm midem küçüldü diyerek geçer takıntılı beynim bunda tkaar

geçmiş olsun gülüm
hep bu kv ler yüzünden oğullarına bir çorba pişirmeyi öğretmemişlerrrrrrrrrrr:))
benim ki bilir de yapmaz hiç bir şey hatta tv de italyan mutfağı v.s. izler bir şey öğrendim der tarifi bana söyler yap diye başımın etini yer en son italyan usulü ev makarnası yaptırmıştı

Pnrrr-12 40 dk yürüyüş 40 puan
Sporlar arasında voleybol yok puanını bulamadım =) aslında bayanda terletiyor

Onu bi soralim cnm kac olmali diye ozaman

North River Mefkurem volleyball icin puan kac olmali sizce kizlar ben 3 diye dusundum ama siz ne dersiniz? Bide tempolumu duraksamalimi yapildigina bagli sanki dmi..

Evet şimdi düşünüyorum da evlenmeden önce kilo almadan önce.. Bir panter edasıyla yürürdüm sanırsın dünyanın en güzel kızı benmişim hhahahaha şimdi kedi gibi siniyorum kıyafet bile almıyorum

Bak şimdi aklıma tortellini geldi mantarlı kremalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…