- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.361
Valla biz 3kişi oynuyoruz öyle top yere düşmeden durmuyoruzOnu bi soralim cnm kac olmali diye ozaman
North River @mefkurem volleyball icin puan kac olmali sizce kizlar ben 3 diye dusundum ama siz ne dersiniz? Bide tempolumu duraksamalimi yapildigina bagli sanki dmi..
Ahahahaha abinin içinde potansiyel bir Jamie Oliver var lakin topu sana atıyor.geçmiş olsun gülüm
hep bu kv ler yüzünden oğullarına bir çorba pişirmeyi öğretmemişlerrrrrrrrrrr:))
benim ki bilir de yapmaz hiç bir şey hatta tv de italyan mutfağı v.s. izler bir şey öğrendim der tarifi bana söyler yap diye başımın etini yer en son italyan usulü ev makarnası yaptırmıştı
Burcun ne kardeş
Panterden kediye evrilen yeniden panter de olur, sen hedefe odaklan beybim:)Evet şimdi düşünüyorum da evlenmeden önce kilo almadan önce.. Bir panter edasıyla yürürdüm sanırsın dünyanın en güzel kızı benmişim hhahahaha şimdi kedi gibi siniyorum kıyafet bile almıyorum
Yok kız, yinsinnn içilsinnnn modunda olduğundan ve anında takıntı yapabilme özelliğinden dem vurduğun için bi yengeçlik sezmiştimYay ama burçla pek alakalı değil evlendikten sonra böyle oldum
İnşallah ya inşallah ilk işim.. Şimdiden mahkeme kombini hayal ediyorumPanterden kediye evrilen yeniden panter de olur, sen hedefe odaklan beybim:)
Bundan iyi motivasyon mu olur..İnşallah ya inşallah ilk işim.. Şimdiden mahkeme kombini hayal ediyorumçok güçlü durmalıyım
Yemeyi içmeyi oldum olası seviyorum ama takıntı olayı evlendikten sonra özellikle hamileliğimde oldu ve öyle kaldı.. Yatakta pijamam az yukarı çıksın uyuyamam çarşaf toplansın yatamam tişörtüm dönsün uyuyamamYok kız, yinsinnn içilsinnnn modunda olduğundan ve anında takıntı yapabilme özelliğinden dem vurduğun için bi yengeçlik sezmiştim
Valla bende bilmiyorum kağıt bugün kargoya verilmiş mesaj geldi imzalayıp yolladıktan sonra belirlenecek inşallah 2 ay olurda zayıfları mBundan iyi motivasyon mu olur..
Ne kadar zaman var? Acil plan yapalım
O arkadaşın bulaştırdığı stresin neticesidir. Kilo gidince onların da çoğu gider. inşallah 2 ay olur, gayet iyi kilo verirsinYemeyi içmeyi oldum olası seviyorum ama takıntı olayı evlendikten sonra özellikle hamileliğimde oldu ve öyle kaldı.. Yatakta pijamam az yukarı çıksın uyuyamam çarşaf toplansın yatamam tişörtüm dönsün uyuyamamsabah 6 ya kadar oturuyorum en son uykusuzluktan bayılıyorum
İyi gecelerO arkadaşın bulaştırdığı stresin neticesidir. Kilo gidince onların da çoğu gider. inşallah 2 ay olur, gayet iyi kilo verirsinBen şimdi uyuyayım, yarın tartıldın mı diye sorcam sana. İyi geceler ikinize de güzellerrrr ekim2009
Bebeğim tamam senin bey sıkıntılı ama psikolojinin de kilo almanın da tek sebebi o değil. Gayet geçerli sebeplerin var ama gayet güçlü bir hatun elektriği aldım senden. Hayatının bundan sonrası su gibi duru ve yumuşacık akıp gidecek inşaallah40 kilo aldım ama daha sonra verdim aldım verdim aldım benim bebeklerim yaşamıyor bu kızımda zar zor oldu ilk 2. 5 aylık ilk öldü kürtaj oldum. Sonra 1 tane gelişmedi yine kürtaj oldum. . Sonra kızım oldu prematüre doğdu hergün göbeğinden iğne vurundum hastanelerde yattım zar zor erken doğum oldu. Daha sonra hamile kaldım 6.5 aylık erkek çocuk doğurdum yaşamadı doğduktan 2dk sonra öldü.. Ondan sonra 2 hamilelik daha yaşadım onlarda gelişmedi =)
İnşallah =) bende öyle umuyorumBebeğim tamam senin bey sıkıntılı ama psikolojinin de kilo almanın da tek sebebi o değil. Gayet geçerli sebeplerin var ama gayet güçlü bir hatun elektriği aldım senden. Hayatının bundan sonrası su gibi duru ve yumuşacık akıp gidecek inşaallah
durunca bakariz ona diyetisyene gidiyordun dimi şuan durmadan en kotu 25 gider zatenDesteğiniz için teşekkür ederim.. Artık önüme bakmalıyım ve çok azimliyim =) inşallah özgüvenimi de kazanıcam 3 günde 1.5 a yakın kilo verdim bile ilk zamanlar hızlı gidiyor durduğunda napıcaz bakalım =)
sahiptin bitti geçti resmi olmasa da o senin eşin filan değil artikSizin olayını o bilmediğim için yorum yapamıyorum ama psikopat bir işe sahibim hem beni asla bırakmayan hemde döven söven aldatan herkese ezdiren =))
kız istemsiz güldüm :)Onunda çözümünü buluruz sen simdilik verebildigin kadar ver kuzum
Benimkide pek farkli degildi canim. Alkol uyusturucu dayak hakaret. Bi aldatilmadim oda kafasi ayik gezmedigi icindi ayık olsa onuda yapardi asalak
ooo yarım tabak mantıSahur 2 haşlanmis yumurta
3 ceviz
Domates2 dilim
Salatalik 3 dilim
İftar
Yarim tabak yogurtlu mantı
5 yk güveç
3 adet sarma
Su 1 lt
Spor 1 saat yürüyüş puani kactı birde kimi ekiketleyecektim kızlar,ha bide nasıl etiketleniyor:)
3.takimmiydi nick hatırlıyorum ama bulamadımDaha önce yari
Daha önce katılmıştïm bir hafta yada 10 gün sürdü zaten esas listeye geçmişmiydim onu bile hatırlamiyorum rejimide bırakmıştım ,yarışmayıda bıraktım zaten 3 sene oldu
süper canimSahur 02.00
1 muz
Yarım domatesyarım salatalık
1 parça peynirzeytin
İftar 20.20
1 kase domates çorba
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
Cacık
1 kayısı 1 yeni dünya
Su 1 lt şimdilik 2.5 olur
Spora halim kalmadı kayın validemler geliyor bu gün hep ev topladım
isteyince güzel menü geliyor demek kiIyi geceler kızlar menüm
Sahur 03:15
2 kaşık kıymalı yumurta
4 çeri domates
Çay
Su
İftar 20:00
1 kase bamya çorbası
Avuç içi kadar salçalı tavuk(göğüs)
2 yk pirinç pilavı
Salata
Su 2 lt
Spor yok
kesinlikle yakıt lazım vücudaKızlar bugün spor hocasıyla konustum salonun diyetisyeninede baslicam o daha iyi bilgilendirir ama ramazandan sonra gelcekmis. Kadin dediki eger spor yaparken kısarak yersen az kalori alorsan vucut yedigin elmadan bile yag depolamaya baslar dedi o yuzden spor yaparken kilo alirsin dedi ona uygun beslenmen lazim dedi
edos bir kendine gel canım ya tatilde bu kadar cozutmadigina eminim bu arayı metoyu hızlandırmak için kullan lütfenKızlar oruca ara verince diyete de ara verdim gibi oldu. Sürekli yemekten tartılacak ara bulamadım, sahur, kahvaltı, öğle, akşam ve iftar, tabi ara atıştırmalarNe kadar artı olduğumu yarın sabah bildireyim ben. Artık yarın Ayça mayça birşeyler yapacağım, böyle gidemez.
cumaya güzel eksi gelir ama sende aramıza daha fazla gel canım bak listedesinKızlar kusura bakmayın sabah temizlik akşam misafir vardı kilom sabit
Cuma 74,5
Pazartesi 74,5
Fark 0
Dün biraz kaçamak vardı @CurukElma bana kızmıştı korkuyla çıktım tartıya ama buna da şükür@CurukElma bugün de kızarsın diye çok dikkat ettim canımmmm
bence az olmuşSahur yok
İftar
2 kaşık yumurta salatası
1 kase çorba
1 biber dolması
Salata
Ara 1 kupa sütlü kahve
Su 1,5 olur
çorba varken ekmek yeme yerine salata olabilirdiBugün menüm
11.00 2 dilim peynirli ve yumurtalı tbe fırınlanmış
13.00 1 kase elmalı yoğurt
20.15 2 karniyarik (patlican kizartmadim firinladim)
1 kase tarhana çorbasi
1 tbe
1 kase yogurt
Su 3l spor 60 dk yuruyus 30 dk gym 270 p @Pnrrr-20
bu durumu da anlamıyorum ama sana faydası varsa git çekinme hastalık gibi düşün hastaysan gidip muayene olacaksın ablamm dur biraz veriyim Tuğba ya öyle giderim diye diye aldığının üstüne aldı 30 kilo vermişti 25 iningeri aldıAynen mesela eski diyetisyenim çok iyidi ama sırf utancımdan gidemiyorum adam o kadar uğraştı biraz o kiloya yaklasiyim sonra yine ona gitcem ama simdilik salonun diyetisyeninide deniycem bi
amin canım hepimizinHayirlisi olsun hakkinda canim
Ne guzel Allah muhabbetinizi artirsin canim :)
hastalığına pizzanın hiç bir faydası olduğunu sanmıyorum, hala listede olduğunu son kez hatırlatıyorum ,geçmiş olsunSahur yapamadan uyuyakaldım ve çok fena hasta bir gün geçirdim.
İftar
1 kase şehriye çorbası
1 dilim pizza
1 haşlanmış yumurta
Salata
Yoğurt
Su:1 lt
dislarken yemeye devam etmek neden peki pizza neden pekiDe mi yaaa niye geri geri durduysam, eksi gelemedim diye kendimi dışlıyorum herhalde sosyalojik-psikolojik paylaşımlardan da:)
canım ilk sayfayı Zuhal abla düzenliyor bence de 3 uygun o gelsin bakarOnu bi soralim cnm kac olmali diye ozaman
North River @mefkurem volleyball icin puan kac olmali sizce kizlar ben 3 diye dusundum ama siz ne dersiniz? Bide tempolumu duraksamalimi yapildigina bagli sanki dmi..
canım sen zaten 3 yıllık evlisin o vücut hem şiddet gördü hem bu kadar gebelik yaşadı sonuç sen hamilelikleri de demi şiddet gördün ,40 kilo aldım ama daha sonra verdim aldım verdim aldım benim bebeklerim yaşamıyor bu kızımda zar zor oldu ilk 2. 5 aylık ilk öldü kürtaj oldum. Sonra 1 tane gelişmedi yine kürtaj oldum. . Sonra kızım oldu prematüre doğdu hergün göbeğinden iğne vurundum hastanelerde yattım zar zor erken doğum oldu. Daha sonra hamile kaldım 6.5 aylık erkek çocuk doğurdum yaşamadı doğduktan 2dk sonra öldü.. Ondan sonra 2 hamilelik daha yaşadım onlarda gelişmedi =)
çünkü rahatsız olduğum için yemeği eşim işten gelince yaptı ve onu yemem bu yasak diyemedim, 5 dilim de yemedim zaten.durunca bakariz ona diyetisyene gidiyordun dimi şuan durmadan en kotu 25 gider zaten
sahiptin bitti geçti resmi olmasa da o senin eşin filan değil artik
kız istemsiz güldüm :)
ooo yarım tabak mantıhiç olmamış zaten 5yk güveç var sarma var hiç gerek yokmuş
3.takimmiydi nick hatırlıyorum ama bulamadım
süper canim
isteyince güzel menü geliyor demek ki
kesinlikle yakıt lazım vücuda
edos bir kendine gel canım ya tatilde bu kadar cozutmadigina eminim bu arayı metoyu hızlandırmak için kullan lütfen
İki günde bir gelip günah çıkarınca olmuyor hergun menü istiyorum
cumaya güzel eksi gelir ama sende aramıza daha fazla gel canım bak listedesin
bence az olmuş
çorba varken ekmek yeme yerine salata olabilirdi
bu durumu da anlamıyorum ama sana faydası varsa git çekinme hastalık gibi düşün hastaysan gidip muayene olacaksın ablamm dur biraz veriyim Tuğba ya öyle giderim diye diye aldığının üstüne aldı 30 kilo vermişti 25 iningeri aldı
amin canım hepimizin
hastalığına pizzanın hiç bir faydası olduğunu sanmıyorum, hala listede olduğunu son kez hatırlatıyorum ,geçmiş olsun
dislarken yemeye devam etmek neden peki pizza neden peki
canım ilk sayfayı Zuhal abla düzenliyor bence de 3 uygun o gelsin bakar
canım sen zaten 3 yıllık evlisin o vücut hem şiddet gördü hem bu kadar gebelik yaşadı sonuç sen hamilelikleri de demi şiddet gördün ,
geliriz gülüm bi 68i görür öyle gideriz icabında..... içimden kıro çıktı gece geceHayırlı sahurlar herkese gidip supesto26 ninn listeye ne zaman girdiğine bakayım gece gece menüsünü gördüm biri de söylesin cumaya eksi gelmek zorunda
Evet gördüm =)durunca bakariz ona diyetisyene gidiyordun dimi şuan durmadan en kotu 25 gider zaten
süper canim
edos bir kendine gel canım ya tatilde bu kadar cozutmadigina eminim bu arayı metoyu hızlandırmak için kullan lütfen
bence az olmuş
bu durumu da anlamıyorum ama sana faydası varsa git çekinme hastalık gibi düşün hastaysan gidip muayene olacaksın ablamm dur biraz veriyim Tuğba ya öyle giderim diye diye aldığının üstüne aldı 30 kilo vermişti 25 iningeri aldı
amin canım hepimizin
hastalığına pizzanın hiç bir faydası olduğunu sanmıyorum, hala listede olduğunu son kez hatırlatıyorum ,geçmiş olsun
canım sen zaten 3 yıllık evlisin o vücut hem şiddet gördü hem bu kadar gebelik yaşadı sonuç sen hamilelikleri de demi şiddet gördün ,
5 takım diye hatirliyorum ama emin degilimdurunca bakariz ona diyetisyene gidiyordun dimi şuan durmadan en kotu 25 gider zaten
süper canim
bence az olmuş
amin canım hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?