Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

North River yok ben diyetisyene gitmiyorum =)
yanlış hatırladım canım o halde
enee o daha güzelmiş. gıda mühendisliği, işletme ve 9.takım mezunuyum yazarım sivime, hala reddi yersem terapiste başlarım
:) İyice siyirdin hasta değil miydin git yat uyu ,senin bu iş takintin da etkili bence bu kilo sürecinde ama nolur canın sıkılır yemeye sarma mezunum diye sonra madurum da magdurum deme bize :)

evet ya geçen hafta bi yere başlayacaktım, karı(üzgünüm biraz sinirliyim..) beni önce ikna edip sonra reddetti. hafif balataları yaktım o an, pizzadır mantıdır yavaştan olaya girdim aynen ben uyuyacaktım, gitmeden pumpkinin konulara bakayım dedim sinir bastı, bi de mezuniyet heyecanı geldi herhal yarın bana mezuniyet töreni yapın lütfen.. tişikkirlir..

hayır 1.2 sene önce ingiltereye taşındım ama olmuyorrr olmuyorrr.
türkiyede 2 sene çalıştım:)
İnsallah olur ümidinizi kaybetmeyin ,hangi sektörde çalistiniz türkiyede
Bende uzun yıllar gıda kimyası üzerine çalistim gerçi şimdide su analizleri yapiyorum suda bir gıda degilmidir sonuçta

İnsallah olur ümidinizi kaybetmeyin ,hangi sektörde çalistiniz türkiyede
Bende uzun yıllar gıda kimyası üzerine çalistim gerçi şimdide su analizleri yapiyorum suda bir gıda degilmidir sonuçta
Aiyy burda 2 tane daha gıdacımız var benden başka, beraber üretime geçelim:) kek-çikolata-bisküvi üzerineydi Türkiye’deki işim, siz ne üzerine çalışmıştınız? Ooo susuz olur mu yaaa, bebişimiz su

Mesaj alındı başkanım

Ben de sevdiğim şey olduğunda çok fazla yiyorum işte . Ondan kilo alıyorum. Atıyorum yaş pastayı çok severim bir yaş pastanın yarsını gece 2 de yiyebilirim. Hiç midem fln da bulanmaz yani... Yeme bozukluğum var düzeltmem lazım. Sevdiğim şeyi yerken doyamıyorum yedikçe mutlu oluyorum çünkü

Yazık daha genceciksin. Seni evladın olduğu halde bu karara zorlayan zihniyeti Allah a havale ediyorum. Ortalık psikopat manyak dolu.rabbim seni ve evladını korusun ....
Hep diyorum evliliğe yeterlilik sınavı olmalı. Bu sınavı veremeyen evlenememeli. Yok yere evlatlarımız genç yaşta dert sahibi oluyor sonra. Psikopatlar yakıyorlar insanın başını...

Sizin olayını o bilmediğim için yorum yapamıyorum ama psikopat bir işe sahibim hem beni asla bırakmayan hemde döven söven aldatan herkese ezdiren =))
Onunda çözümünü buluruz sen simdilik verebildigin kadar ver kuzum

Benimkide pek farkli degildi canim. Alkol uyusturucu dayak hakaret. Bi aldatilmadim oda kafasi ayik gezmedigi icindi ayık olsa onuda yapardi asalak

Yahu yazık değil mi bize.... bu güzel canlara...
Rabbim hepimizden uzak eylesin bu ruh hastalarını.....
Aha gene çok sinirlendim

Sahur yapamadan uyuyakaldım ve çok fena hasta bir gün geçirdim.
İftar
1 kase şehriye çorbası
1 dilim pizza
1 haşlanmış yumurta
Salata
Yoğurt

Su:1 lt
afiyet olsun canım
Saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…