- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.381
Kro izne ayrılamazsin ama mezun olabilirsingeliriz gülüm bi 68i görür öyle gideriz icabında..... içimden kıro çıktı gece gece
enee o daha güzelmiş. gıda mühendisliği, işletme ve 9.takım mezunuyum yazarım sivime, hala reddi yersem terapiste başlarımKro izne ayrılamazsin ama mezun olabilirsin68 i gör ama
yanlış hatırladım canım o haldeNorth River yok ben diyetisyene gitmiyorum =)
:) İyice siyirdin hasta değil miydin git yat uyu ,senin bu iş takintin da etkili bence bu kilo sürecinde ama nolur canın sıkılır yemeye sarma mezunum diye sonra madurum da magdurum deme bize :)enee o daha güzelmiş. gıda mühendisliği, işletme ve 9.takım mezunuyum yazarım sivime, hala reddi yersem terapiste başlarım
evet ya geçen hafta bi yere başlayacaktım, karı(üzgünüm biraz sinirliyim..) beni önce ikna edip sonra reddetti. hafif balataları yaktım o an, pizzadır mantıdır yavaştan olaya girdimyanlış hatırladım canım o halde
:) İyice siyirdin hasta değil miydin git yat uyu ,senin bu iş takintin da etkili bence bu kilo sürecinde ama nolur canın sıkılır yemeye sarma mezunum diye sonra madurum da magdurum deme bize :)
Türkiyedemisinizenee o daha güzelmiş. gıda mühendisliği, işletme ve 9.takım mezunuyum yazarım sivime, hala reddi yersem terapiste başlarım
Birth of a beauty izliyorum bendeKızlar hadi iyi geceler 5te uyuyorum erişin yediklerim diye bir saatte Kore dizisi izlerim artık
iftar vakti çabuk gelsin diy:) geçen hafta witchs love diye bişeye başladım bitirdim. oppalara selamlar. bu sefer gittim:)Kızlar hadi iyi geceler 5te uyuyorum erişin yediklerim diye bir saatte Kore dizisi izlerim artık
hayır 1.2 sene önce ingiltereye taşındım ama olmuyorrr olmuyorrr.Türkiyedemisiniz
İnsallah olur ümidinizi kaybetmeyin ,hangi sektörde çalistiniz türkiyedehayır 1.2 sene önce ingiltereye taşındım ama olmuyorrr olmuyorrr.
türkiyede 2 sene çalıştım:)
İlk sayfada puanlamalar...@Pnrrr-20 30 dk voleybol
20dk yürüyüş puanını bilmiyorum =)
Aiyy burda 2 tane daha gıdacımız var benden başka, beraber üretime geçelim:) kek-çikolata-bisküvi üzerineydi Türkiye’deki işim, siz ne üzerine çalışmıştınız? Ooo susuz olur mu yaaa, bebişimiz suİnsallah olur ümidinizi kaybetmeyin ,hangi sektörde çalistiniz türkiyede
Bende uzun yıllar gıda kimyası üzerine çalistim gerçi şimdide su analizleri yapiyorum suda bir gıda degilmidir sonuçta
Mesaj alındı başkanımçok iyi eksi
yok canım mesela sahuru annem hazırlıyor beni uyandırıyor , iftarı ben bizim misafirimiz bitmez ama dört koldan gelirler ne bulaşık biter ne ikram bak ama sıkıntı olmuyor , gündüz illa ısrar eder uyu diye sabah erken kalkma sakin der ben çok çektim ne uykulara ne eşime nede çocuklarıma yetemedim size kıyamam diyor Allah var yukarda
daha kötü bekliyordum ben bu boreklerden inan
oo güzel eksi
bakacağım başlangıcına ona göre yapcaz ki zaten bu hafta bildirim yapacaksın o eksi gelecek cuma günü naocaz netcez yokkkk
yaspastayi renklendirmeyi unutmuşsun
afiyet olsun canım
kabağa pirinç atma canım kiymali yapabilirsin yada bulgurlu
sen bu karpuzları bıraksan daha iyi gidecek sanki daha havalar çok ısınmadi karpuza ara ver bence
Dayak mı yiyorum yoğurt kürü mü yapıyorum belli değil çok kötü tadı
Ben de sevdiğim şey olduğunda çok fazla yiyorum işte . Ondan kilo alıyorum. Atıyorum yaş pastayı çok severim bir yaş pastanın yarsını gece 2 de yiyebilirim. Hiç midem fln da bulanmaz yani... Yeme bozukluğum var düzeltmem lazım. Sevdiğim şeyi yerken doyamıyorum yedikçe mutlu oluyorum çünküIşte o oranı arttirmak lazimmiş heralde
Canim bende tokluk hissi yok tabagima 1 parçada konsa 1 tencerede konsa yerim evde yemekleri ben doldurunca anlamiyorum ama diyetisyen onun miktarinida veriyorya daha etkili oluyor. Kendi vucudumu hala tanimiyorum yani
Eki Görüntüle 2268494 bakar mısınız eşim bana paylaşıyor bu erkeklerin pisliklerin böyle kılıf bulmaları =)) allahım kararlılığımı bozmasın inşallah
Yazık daha genceciksin. Seni evladın olduğu halde bu karara zorlayan zihniyeti Allah a havale ediyorum. Ortalık psikopat manyak dolu.rabbim seni ve evladını korusun ....Eşim 27 ben 24. Ama kendisi nin akıl yaşı hala 3.. Whatsapptan bana biriyle beraber gibi imalara falan bulunup onu terk ettiğime pişman etmeye çalışıyor çocuk olsa yapmaz. Midemi bulandırıyor haberi yok zaten yaşattıkları yeterince canıma tak etti allahım izniyle kendimi toparlar özgüvenimi kazanırsam herşey çok güzell olacak
Sizin olayını o bilmediğim için yorum yapamıyorum ama psikopat bir işe sahibim hem beni asla bırakmayan hemde döven söven aldatan herkese ezdiren =))
Onunda çözümünü buluruz sen simdilik verebildigin kadar ver kuzum
Benimkide pek farkli degildi canim. Alkol uyusturucu dayak hakaret. Bi aldatilmadim oda kafasi ayik gezmedigi icindi ayık olsa onuda yapardi asalak
Valla benim ki şimdi whatsapp da aşk sözleri falan paylaşıyor bana göstryorliseli gibi mutluyum tavırları.. Ama ben bişey paylaşınca karşılığını veriyor salak. Takip ettiğini belli ediyor bide.. Böyle yaparak kendinden iyice soğutuyor birine aşık olmuş havası yaratınca sanki pişman mı oluyorum onu terk ettiğime.. İyiki bırakmışım diyorum
afiyet olsun canımSahur yapamadan uyuyakaldım ve çok fena hasta bir gün geçirdim.
İftar
1 kase şehriye çorbası
1 dilim pizza
1 haşlanmış yumurta
Salata
Yoğurt
Su:1 lt
Saol cnmdurunca bakariz ona diyetisyene gidiyordun dimi şuan durmadan en kotu 25 gider zaten
sahiptin bitti geçti resmi olmasa da o senin eşin filan değil artik
kız istemsiz güldüm :)
ooo yarım tabak mantıhiç olmamış zaten 5yk güveç var sarma var hiç gerek yokmuş
3.takimmiydi nick hatırlıyorum ama bulamadım
süper canim
isteyince güzel menü geliyor demek ki
kesinlikle yakıt lazım vücuda
edos bir kendine gel canım ya tatilde bu kadar cozutmadigina eminim bu arayı metoyu hızlandırmak için kullan lütfen
İki günde bir gelip günah çıkarınca olmuyor hergun menü istiyorum
cumaya güzel eksi gelir ama sende aramıza daha fazla gel canım bak listedesin
bence az olmuş
çorba varken ekmek yeme yerine salata olabilirdi
bu durumu da anlamıyorum ama sana faydası varsa git çekinme hastalık gibi düşün hastaysan gidip muayene olacaksın ablamm dur biraz veriyim Tuğba ya öyle giderim diye diye aldığının üstüne aldı 30 kilo vermişti 25 iningeri aldı
amin canım hepimizin
hastalığına pizzanın hiç bir faydası olduğunu sanmıyorum, hala listede olduğunu son kez hatırlatıyorum ,geçmiş olsun
dislarken yemeye devam etmek neden peki pizza neden peki
canım ilk sayfayı Zuhal abla düzenliyor bence de 3 uygun o gelsin bakar
canım sen zaten 3 yıllık evlisin o vücut hem şiddet gördü hem bu kadar gebelik yaşadı sonuç sen hamilelikleri de demi şiddet gördün ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?