- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.401
2 gün hafif gecir menulerini miden duzelir kuzum. Agir yersen daha kötü oluyorAynen valla kuzum nasıl midem bulanıyor anlatamam keşke yemeseydim
Kuzu kacamak kacamaktir. Bizim ne düşündüğümüz degilki. O zaman gun boyu bisey yemeyelim ama bi dilim pasta yiyelim ayni mantik.ben bi dilim ekmek ve 2 kaşık pilavı başka karbon olmadığı zamanlar kaçamaktan sayamıyorum sanırım
onun tadını bende hiç sevemiyorum ya
İyi geceler cnm
Sadece bisiler yerken verdigi tepkiye bak canım takip et vücudunun isaretleriniIşte o oranı arttirmak lazimmiş heralde
Canim bende tokluk hissi yok tabagima 1 parçada konsa 1 tencerede konsa yerim evde yemekleri ben doldurunca anlamiyorum ama diyetisyen onun miktarinida veriyorya daha etkili oluyor. Kendi vucudumu hala tanimiyorum yani
Kiz sen aycaya takmissin birak aycayi bi dengeli beslenmeye basla devami gelirKızlar oruca ara verince diyete de ara verdim gibi oldu. Sürekli yemekten tartılacak ara bulamadım, sahur, kahvaltı, öğle, akşam ve iftar, tabi ara atıştırmalarNe kadar artı olduğumu yarın sabah bildireyim ben. Artık yarın Ayça mayça birşeyler yapacağım, böyle gidemez.
Sagol beybiGüzel eksi canım tebrikler
Güzel canım
Güzel eksi
Oooo süper eksi tebrikler
Cuma’ya kadar halledersin canım inşallah
Ne güzel eksi tebrikler
Sporla telafi edersin canım inşallah
Güzel menü canım afiyet olsun
Gayet güzel canım
Güzel menü canım afiyet olsun
Güzel menü canımm
Ooo mantıııııı. Çok olmuş canım
Güzel menü canımmm
Güzel menü canım afiyet olsunnnn
Kuzu aslinda sabit degil eksi cikman gerekirdi kacamaklardan kaynakli böyle oldu bence. Daha yeni basladin cok guzel kilo verecekken durmasina izin verme lütfen
Anam sahursuz tutmus afiyet olsunSahur yok
İftar
2 kaşık yumurta salatası
1 kase çorba
1 biber dolması
Salata
Ara 1 kupa sütlü kahve
Su 1,5 olur
Afiyet olsun canimBugün menüm
11.00 2 dilim peynirli ve yumurtalı tbe fırınlanmış
13.00 1 kase elmalı yoğurt
20.15 2 karniyarik (patlican kizartmadim firinladim)
1 kase tarhana çorbasi
1 tbe
1 kase yogurt
Su 3l spor 60 dk yuruyus 30 dk gym 270 p @Pnrrr-20
Ne deyimki pestom yaa olmus desem yalan olurSahur yapamadan uyuyakaldım ve çok fena hasta bir gün geçirdim.
İftar
1 kase şehriye çorbası
1 dilim pizza
1 haşlanmış yumurta
Salata
Yoğurt
Su:1 lt
2 aydan fazla surer onu soyleyim canim. Ben cocuk kacirmadan aralikta mahkeme actim. Daha ilk durusma 20 mayista olacakValla bende bilmiyorum kağıt bugün kargoya verilmiş mesaj geldi imzalayıp yolladıktan sonra belirlenecek inşallah 2 ay olurda zayıfları m
Baharim merak etme düşündükçe bende gülüp geciyorumdurunca bakariz ona diyetisyene gidiyordun dimi şuan durmadan en kotu 25 gider zaten
sahiptin bitti geçti resmi olmasa da o senin eşin filan değil artik
kız istemsiz güldüm :)
ooo yarım tabak mantıhiç olmamış zaten 5yk güveç var sarma var hiç gerek yokmuş
3.takimmiydi nick hatırlıyorum ama bulamadım
süper canim
isteyince güzel menü geliyor demek ki
kesinlikle yakıt lazım vücuda
edos bir kendine gel canım ya tatilde bu kadar cozutmadigina eminim bu arayı metoyu hızlandırmak için kullan lütfen
İki günde bir gelip günah çıkarınca olmuyor hergun menü istiyorum
cumaya güzel eksi gelir ama sende aramıza daha fazla gel canım bak listedesin
bence az olmuş
çorba varken ekmek yeme yerine salata olabilirdi
bu durumu da anlamıyorum ama sana faydası varsa git çekinme hastalık gibi düşün hastaysan gidip muayene olacaksın ablamm dur biraz veriyim Tuğba ya öyle giderim diye diye aldığının üstüne aldı 30 kilo vermişti 25 iningeri aldı
amin canım hepimizin
hastalığına pizzanın hiç bir faydası olduğunu sanmıyorum, hala listede olduğunu son kez hatırlatıyorum ,geçmiş olsun
dislarken yemeye devam etmek neden peki pizza neden peki
canım ilk sayfayı Zuhal abla düzenliyor bence de 3 uygun o gelsin bakar
canım sen zaten 3 yıllık evlisin o vücut hem şiddet gördü hem bu kadar gebelik yaşadı sonuç sen hamilelikleri de demi şiddet gördün ,
HahahahHayırlı sahurlar herkese gidip supesto26 ninn listeye ne zaman girdiğine bakayım gece gece menüsünü gördüm biri de söylesin cumaya eksi gelmek zorunda
enee o daha güzelmiş. gıda mühendisliği, işletme ve 9.takım mezunuyum yazarım sivime, hala reddi yersem terapiste başlarım
Sen once bi eksiyle gel bakimmevet ya geçen hafta bi yere başlayacaktım, karı(üzgünüm biraz sinirliyim..) beni önce ikna edip sonra reddetti. hafif balataları yaktım o an, pizzadır mantıdır yavaştan olaya girdimaynen ben uyuyacaktım, gitmeden pumpkinin konulara bakayım dedim sinir bastı, bi de mezuniyet heyecanı geldi herhal yarın bana mezuniyet töreni yapın lütfen.. tişikkirlir..
Aman gecti gitti bebegim. Simdi gorsem sumugumu surmemYahu yazık değil mi bize.... bu güzel canlara...
Rabbim hepimizden uzak eylesin bu ruh hastalarını.....
Aha gene çok sinirlendim
Afiyet olsun nirancimDünkü menüm (iftardan hemen sonra uyuyunca bugüne kaldı paylaşımı)
03:00=== 1 adet haşlama yumurta
20 adet siyah zeytin
1 adet yeşil elma
Salatalık, domates
19:45=== 1 kase bakla kavurma
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 kase soğuk çorba
1 kase şekersiz hoşaf
Su yarım lt... iftardan hemen sonra yattığım için şu içmeye fırsatım olmuyor.
Bugday,un ,ekmekAiyy burda 2 tane daha gıdacımız var benden başka, beraber üretime geçelim:) kek-çikolata-bisküvi üzerineydi Türkiye’deki işim, siz ne üzerine çalışmıştınız? Ooo susuz olur mu yaaa, bebişimiz su
İnşallah kuzumsaol cnm Allah razı olsun
insAllah hayırlısı olsun canım vicdan merhametli biridir
kız niye öyle oldu ki gerçi senin menulerde de bi kac karbon çokluğu hatırlıyorum telafi edersin insAllah canım
tebrikler canım
güzel eksi canım cumaya artar
hakkında hayırlısı olsun cnm
güzel eksi canım
güzel eksi canım
waaooww çok iyi kız cumaya eksi 2 yi garantiledin snrm
güzel canım başlangıç için tebrikler
tamam canım
evet kız +200 muş ben yanlış hesaplamsim
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
bende öyle düşünüyordum canım şükür fazla çıkmadı
afiyet olsun canım
ben mantı hem sana çok olmuş bence afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Günaydın fıstıkGunaydin bebeklerimmmmm
cuma yapacağız ona göre mezuniyete yakışır bir kilo ver , editorde karne hazırlıyorevet ya geçen hafta bi yere başlayacaktım, karı(üzgünüm biraz sinirliyim..) beni önce ikna edip sonra reddetti. hafif balataları yaktım o an, pizzadır mantıdır yavaştan olaya girdimaynen ben uyuyacaktım, gitmeden pumpkinin konulara bakayım dedim sinir bastı, bi de mezuniyet heyecanı geldi herhal yarın bana mezuniyet töreni yapın lütfen.. tişikkirlir..
Aiyy burda 2 tane daha gıdacımız var benden başka, beraber üretime geçelim:) kek-çikolata-bisküvi üzerineydi Türkiye’deki işim, siz ne üzerine çalışmıştınız? Ooo susuz olur mu yaaa, bebişimiz su❣
bende bugday,un ,makarna sonra ünlü mamuller işte ilk kilo aldığım noktaBugday,un ,ekmek
Analizleri yapiyordum
Ama ürettiklerimizden yemeyelimsu içebiliriz
benim midem bulanır üstüne tuzlu yerim sonra tekrar tatlı hepimizin beyni bozuk işteBen de sevdiğim şey olduğunda çok fazla yiyorum işte . Ondan kilo alıyorum. Atıyorum yaş pastayı çok severim bir yaş pastanın yarsını gece 2 de yiyebilirim. Hiç midem fln da bulanmaz yani... Yeme bozukluğum var düzeltmem lazım. Sevdiğim şeyi yerken doyamıyorum yedikçe mutlu oluyorum çünkü
Güzel olmuş ama üstüne hemen mi uyudun o kısım hiç iyi olmamışDünkü menüm (iftardan hemen sonra uyuyunca bugüne kaldı paylaşımı)
03:00=== 1 adet haşlama yumurta
20 adet siyah zeytin
1 adet yeşil elma
Salatalık, domates
19:45=== 1 kase bakla kavurma
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 kase soğuk çorba
1 kase şekersiz hoşaf
Su yarım lt... iftardan hemen sonra yattığım için şu içmeye fırsatım olmuyor.
Iste bu durum tam bendeki sevdiğim sey varsa asla doymuyorumBen de sevdiğim şey olduğunda çok fazla yiyorum işte . Ondan kilo alıyorum. Atıyorum yaş pastayı çok severim bir yaş pastanın yarsını gece 2 de yiyebilirim. Hiç midem fln da bulanmaz yani... Yeme bozukluğum var düzeltmem lazım. Sevdiğim şeyi yerken doyamıyorum yedikçe mutlu oluyorum çünkü
Günaydınnn❤❤
Gunayfin kizlarrrGünaydın herkesesali gelmiş salı gelince ne kaldı perşembeye
Günaydın n =) kahvaltım 10a kaldı 5de uyuyuncaGunaydin bebeklerimmmmm
AminnYahu yazık değil mi bize.... bu güzel canlara...
Rabbim hepimizden uzak eylesin bu ruh hastalarını.....
Aha gene çok sinirlendim
Haklısın ama saçma sapan yediğim anlarda sanki gözüm dönüyor, beynim çalışmayı bırakıyor ve kendimi kontrol edemiyorum. Aklım başıma gelince de günah çıkarmaya geliyorum. Tek çözüm düzenli menü yazmak. Bugün başlıyorum tekrar menü yazmaya.durunca bakariz ona diyetisyene gidiyordun dimi şuan durmadan en kotu 25 gider zaten
sahiptin bitti geçti resmi olmasa da o senin eşin filan değil artik
kız istemsiz güldüm :)
ooo yarım tabak mantıhiç olmamış zaten 5yk güveç var sarma var hiç gerek yokmuş
3.takimmiydi nick hatırlıyorum ama bulamadım
süper canim
isteyince güzel menü geliyor demek ki
kesinlikle yakıt lazım vücuda
edos bir kendine gel canım ya tatilde bu kadar cozutmadigina eminim bu arayı metoyu hızlandırmak için kullan lütfen
İki günde bir gelip günah çıkarınca olmuyor hergun menü istiyorum
cumaya güzel eksi gelir ama sende aramıza daha fazla gel canım bak listedesin
bence az olmuş
çorba varken ekmek yeme yerine salata olabilirdi
bu durumu da anlamıyorum ama sana faydası varsa git çekinme hastalık gibi düşün hastaysan gidip muayene olacaksın ablamm dur biraz veriyim Tuğba ya öyle giderim diye diye aldığının üstüne aldı 30 kilo vermişti 25 iningeri aldı
amin canım hepimizin
hastalığına pizzanın hiç bir faydası olduğunu sanmıyorum, hala listede olduğunu son kez hatırlatıyorum ,geçmiş olsun
dislarken yemeye devam etmek neden peki pizza neden peki
canım ilk sayfayı Zuhal abla düzenliyor bence de 3 uygun o gelsin bakar
canım sen zaten 3 yıllık evlisin o vücut hem şiddet gördü hem bu kadar gebelik yaşadı sonuç sen hamilelikleri de demi şiddet gördün ,
Valla keşke Ayça yapsam onu da yapamıyorum2 gün hafif gecir menulerini miden duzelir kuzum. Agir yersen daha kötü oluyor
Kuzu kacamak kacamaktir. Bizim ne düşündüğümüz degilki. O zaman gun boyu bisey yemeyelim ama bi dilim pasta yiyelim ayni mantik.
Sadece bisiler yerken verdigi tepkiye bak canım takip et vücudunun isaretlerini
Kiz sen aycaya takmissin birak aycayi bi dengeli beslenmeye basla devami gelir
Sagol beybi
Kuzu aslinda sabit degil eksi cikman gerekirdi kacamaklardan kaynakli böyle oldu bence. Daha yeni basladin cok guzel kilo verecekken durmasina izin verme lütfen
Anam sahursuz tutmus afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Ne deyimki pestom yaa olmus desem yalan olur
2 aydan fazla surer onu soyleyim canim. Ben cocuk kacirmadan aralikta mahkeme actim. Daha ilk durusma 20 mayista olacakyani istersen cok daha guzel kilo verecek vaktin var
Baharim merak etme düşündükçe bende gülüp geciyorumzaman öyle güzel alistiriyorki herseye o zamanlar canımızı yakan seylere simdi gülüp gecebiliyoruz
Hahahah
Sen once bi eksiyle gel bakimm
Aman gecti gitti bebegim. Simdi gorsem sumugumu surmemay igreclestim biraz sanırım
Afiyet olsun nirancim
emekli olursa mutfağa sokucam ben de adamı :)))))))))))))))))Ahahahaha abinin içinde potansiyel bir Jamie Oliver var lakin topu sana atıyor.
Valla benimki babama yemekleri o yapmasın ben yaparım, evi o toplamasın ben ederim diye diye aldı, şimdi mutfağa girince beni hafakan basıyor, elinden alıyorum. Bebeyi de korkuttum iyice
Düşündüğümden daha sabırsızım galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?