Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

:)Zafer benimmm yendim gribi yatıramadı beni gene :) Dahada ıyıyımm ıns ıyı gecer gorusmen...

Bi ara bende cok niyetlendım denedımde hatta kıtabını aldım kalktım proteın dolu bı alısverıs yaptım ama en fazla 5 gun durdurebıldım cunku cok katı bı dıyet hıc ekmek yok ve cok yemen gerek iş yerınde oldugum ıcın sık sık yemek yeme fırsatım olmadı ve devam ettıremedım ama yapıp etkısını goren cok kısı var

Fadımecım kıtabı okumak ıstersen sana kargolaya bılırım ozelden bılgılerını gonder ıstersen ole duruyo evde...

slm kızlar geçmişi pek okuyamadım kusura bakmayın
ben 2 gündür yiyorum diyet miyet uçtu gitti ama midem felaket ağrıyo yememeye alışmış kaldıramadı zaar
şimdi pazartesi itibariyle sıkı diyete başlıyorum ve dün carrefourdan eliptik bisiklet aldım bu akşam eşim kuracak haftada 4 gün başlıyorum spora indirimdeydi altıs marka 220 tl ucuz buldum uff oğlum anne bilgisayarı bırak oyun oynayalım diye tutturdu ben kaçtım
bu arada sizin yerinizede yiyeyim mi

220 lira mi yaa ben de cok istiyorum kesin alicam bir tane, kararliyim..

ben de bugun alisverise gittim yine diyet tatli stokladim kucuk bir buzdolabimiz var arka tarafta, orasi hep benim diyet urunlerle dolu bir suru seker ilavesiz jole aldim buyukleri 10 kalori, kucukleri 5-6 kalori. ustune birkac meyve koyup yiyorum, tatli istegimi kesiyor tamamen. Bir de cikolatali mousse aldim ona da bayiliyorum :26: e ne yapayim kizlar ben tatli krizine girdim mi elimin altinda birsey olsun istiyorum muhakkak, en azindan esimin dondurmalarina goz dikmiyorum boyle olunca gidip uslu uslu kendi dusuk kalorili urunler dolabima yoneliyorum
bir de bugun minik kola buldum tam benlik kutu kolayi hic bitiremiyorum cunku hep esimle paylasiriz - yani hep dedigime bakmayin 2 hafta oldu son kolami iceli. simdi kendime gore bir kola buldum cok sevimli , resimini de koyayim

bu arada ben daha hala siyah taytla resim cektircem... ya cok yorgun oluyorum, ya esim disarida futbolda oluyor, ya da misafir geliyor.. bir turlu denk getiremedik. Mursh ozur dilerim tatlim en kisa zamanda mesajla yollicam resimleri

nagihan cnm ye bakalım pzt gorcem ben senı bı baslamada dıyete bende almıstım kondisyon bısıkletı 100 lıraydı benım aldıgım ındırımden almıstım hatta bıtanede bundan aldım ama cok kullanssız ıkısıde ındırımdeydı bısıkletı baya kullandım ama ısıne yarar sımdı yenı bı eve tasındık bu odam kucuk 2 yatak gardolap sıfonyer tv anca sıgıyo onlara yer yok 5 aydır kullanamıyorum ama oncekı lebı derya opdamda once leslıe 3 mıl arkasındanda 45 dk bısıklet suruyodum cok faydasını gordum ....Fulyacım bende cekılemedım daha yarın cekılcem ıns sorun deıl yanı ne zaman musaıt oldun o zaman gonderırsın

Merhaba kızlar...
Bugün beklenilen gündü 21 ocak erkek arkmla buluştum çok beğendi 2 kilo daha ver hatta onuda verme kavga çıkar dedi Eve geldim iltifatlar herkes çok güzelsin falan uhhh bugün çok güzel geçti Sümelanın şifresi temele gittim gitmeyin parayı çöpe atın bin kat iyidir ıyyyy

hadi bakalım..bisikletide aldın , kim tutar seniii

ayy o dolaptakiler ne öyle fulyaaaaa..hepsinden istiyorum hepsindenbizim canımız can değilmi patlıcanmı bizde yemek istiyoruz onlardan

vaaaayy...beğenilmek güzel şey valla..hadi bakalım hedefe az kaldı..

ayy o dolaptakiler ne öyle fulyaaaaa..hepsinden istiyorum hepsindenbizim canımız can değilmi patlıcanmı bizde yemek istiyoruz onlardan

gel misafirim ol sabaha kadar yirik
kizlar bugun sabahtan iyiydim de aksam bozuyorum az once pizza yaptim simdi firinda pisiyor, markete de tekrar gittik seker reyonundan bir bardak dolusu sekerleme aldik aksam film izlerken yicez :26: bugun diyet yok yani beni mazur gorun. onun da fotografini koymayayim aglarsiniz
esim beni sinir etti az once facia koptu burada. oyun oynarken oyundaki birine sinirlendi evi basimiza yikiyordu neredeyse. playstation kumandasini yere bir firlatti kirildi kedi de korkup kacti falan resmen sinir krizi gecirdi oyun yuzunden. benim de hic katlanamadigim sey iste bu cocuk gibi oyun yuzunden kizip odasina gitmeler kapi carpmalar, sanki 16 yasinda. ben de odaya gittim yuzugumu suratina firlattim ciktim evden. vallahi ya pansiyona gidiyordum bu gece eve gelmeyecektim. once supermarkete gittim yurumek iyi gelir diye, hem de oradaki cafede aksam yemegi yiyecektim. telefonumu da kapatmistim. geldi buldu beni.. hic yuzune bakmadim yanimda 1 saat yurudu o da. sonra sarildi agladi ozur diledi cocukluk ettim bir daha asla olmicak sen bundan daha iyisini hakediyorsun falan filan.. nasil buyuyecek bu cocuk kizlar :)) resmen 15 yasinda biriyle evlenmis gibi hissediyorum vay bana vaylar bana yani...
neyse ben de o sinirle markette ne kadar cikolata seker varsa aldim valla. oturup bi guzel yemeyi dusunuyorum. gerci 2 seker yedim tikandim ya neyse.. daha gece yeni basliyor

Yapmışsın cnm hayırlı olsn...

evet yapmışım bende şaşırdım dün çok ugraştım yapadım diye bıraktım buraya girince yapmışım megersem bende şaşırdım:44:
Güzel olmuş canım:13:

yardımmın için çok teşekkür ederim cnm
aman bu heyecanla kendini kaptirip cok yeme bak misafir de geliyormus
alakasiz olcak ama canim acayip mercimekli kofte istiyor bir de annemin sicacik peynirli pogacalarindan :18: annemi ozledim

kıyamam zaman su gibi akıp gitsin annene bir an önce kavuşursun inş..

çok cesaretliymişin ben olsam ancak öteki odaya kadar giderdim orda da bir güzel aglardım yanımada gelirse ne ala.... boş ver kendini üzmeye degmez cnm çünkü bu erkeklerin hepsi aynı özür dilerler ama gene yapacaklarını yaparlar

selam kızlar alıntı yapmadım ama geçmişi okudum önce eliptik bisiklet ten bahsedeyim bende yok ama çok işe yaradığını duydum yanlız pedallı olanmı yoksa
birde bacak kol aynı anda çalıştıran var en çok onu övüyorlar Eki Görüntüle 331363 bu çok kalori yaktırıyormuş ama biraz büyükçe
bendede stepper var adımlıyorum hem ufak bayada terletiyor tavsiye üzerine aldım
ama bu aralar yarım saat adımlamama rağmen terleme çok az eşimde kondüsyon yapıyorsun zamanla vücut alışıyor arttır diyor dün spor filan yapamadım geçen gün bir saat tempolu yürüyüş beni mahvetti
baya hızlı yümüşüm heralde bacaklarım çok ağrıyor

fulyaydı sanırım nickin baya uzun ismini umarım yanşı yazmamaışımdır
hazır gidalarla doldurmuşsun dolabı kızma bana ama kendimizi bu lıgt ürülnlerle kandırmayalım kızlar bunların hepsi para tuzağı
doğal beslenmek en güzeli tatlı isteği için kuru kayısı kuru üzüm al bol bol özellikle kuru üzüm baya tatlı hemen kesiyor tatlı isteğini
yeşil çayınızda tarçın atın içine bir tane çok faydası oluyor tatlı krizine
bende akşam çok yedim (( aslında gün sonuna kadar iyiydim gece uykudan uyanınca saldırdım resmen bunu hep yapıyorum ben bir hafta süper gidiyorsam bir hafta sonra gece özellikle
birden saldırıyorum tatlı tuzlu ne varsa çok kötü bir alışkanlık fikir istiyorum nasıl kurtulabilirim bundan ben

canım bende dun aksam bıraz kacırdım bugun dengelıycem onemlı olan dengeleyebılmek yoksa hıckımse sureklı dıyet halınde gezemez arada kacırsanda hemen toparlıycaksın neden yedım dıyede hafana takmıycaksın ben onceden bıraz fazla yıyınce amaan zaten dıyetım bozuldu yıyım barı dıyordum ve tabıkı kılo veremıyordum ama sımdı fazla yesemde devam dıyıp hemen telafı edıyorum oyle guzelde kılo verılıyor bak bugun spor yapalım hafıfte yersek yarın sabah kılo bıle vermıs goruceksın kendını opuyorum byee

slm kızlar bu sabah dukanın 7. ve son günü sonunda 99.6 yı gördüm

ayyy hadi hayırlı olsun ablacım. Umarı 2li rakamlarda hiç çıkmaz da hedefine ulaşırsın.

Bende dün erkek arkmlaydım ama gayet güzel beslendim kaçırmadım
Dün: Sabah 1 kepekli sandvic içinden salamları çıkarttırdım
1 bardak bitki çayı (yeşilçay bulamadım)

Ara: yok
Öğle: yok

Ara: Biraz acıktım 1 paket çubuk kraker yedim aclığımı bastırdı...

Akşam: 1 kase tarhana çorba
1kase salata
1kaşık yoğurt yarım biber dolma...

Ara:1 bardak çay +1 tane çikolatalı büsküvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…