- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.421
Ben de sevdiğim şey olduğunda çok fazla yiyorum işte . Ondan kilo alıyorum. Atıyorum yaş pastayı çok severim bir yaş pastanın yarsını gece 2 de yiyebilirim. Hiç midem fln da bulanmaz yani... Yeme bozukluğum var düzeltmem lazım. Sevdiğim şeyi yerken doyamıyorum yedikçe mutlu oluyorum çünkü
Bende sizdenim, sevdiğim şeyleri aldırmıyorum 2 aydır, kendimi kontrol edemem diye...Iste bu durum tam bendeki sevdiğim sey varsa asla doymuyorum
Tünaydın canımTunaydinnn
Oruç tuttuğum günler iftardan hemen sonra uyuyakalıyorum ta ki sahura kadar, su da içermiyorum dolayısıyla.Güzel olmuş ama üstüne hemen mi uyudun o kısım hiç iyi olmamış
Kiz erken yatmaya alıştır kendini sahurda yapmiyosan gec uyumanin manasi yokGünaydın n =) kahvaltım 10a kaldı 5de uyuyunca
Kiz allahimmm bi gunde 200 gr eksiliyosun bide begenmiyosunDün 100. 700 düm okadar spor yaptım kaçamak hiç yapmadım suyunu da içtim vere vere 200 gr vermişim bidaha tartılmıcam istikrarın gidiyor ya
Duzenli menunyazmak farkediyor en azindan bizden cekinerek yemezsin belkiHaklısın ama saçma sapan yediğim anlarda sanki gözüm dönüyor, beynim çalışmayı bırakıyor ve kendimi kontrol edemiyorum. Aklım başıma gelince de günah çıkarmaya geliyorum. Tek çözüm düzenli menü yazmak. Bugün başlıyorum tekrar menü yazmaya.
Valla keşke Ayça yapsam onu da yapamıyorum
Hadi insSabah tartıldım 96.0 her zamanki gibi sar baştan.
Kahvaltıda sütlü çay, bir dilim peynir ve 1 elma yedim.
Bakalım günün devamı da iyi gelir.
Günaydın beybilerrr
Gunaydin kizlarrrrTunaydinnn
Keşke uyuyabilsem. Bakalım bugün gün içerisinde hiç uyumayım belki o şekilde uyuyabilirim akşam :)Kiz erken yatmaya alıştır kendini sahurda yapmiyosan gec uyumanin manasi yok
Kiz allahimmm bi gunde 200 gr eksiliyosun bide begenmiyosun
Duzenli menunyazmak farkediyor en azindan bizden cekinerek yemezsin belki
Hadi ins
Gunaydin kizlarrrr
oyyy o vakit hepimiz ruh hastasıyız.Bende sizdenim, sevdiğim şeyleri aldırmıyorum 2 aydır, kendimi kontrol edemem diye...
Geçen Prof.Dr. Ahmet Rasim Küçükusta diyor ki; "nasıl ki arabaya yakıt haz vermez, insanlara da yemek yemek haz vermemeli... Eğer yemek yemek haz veriyorsa kişinin bilinç altında problem vardır"diyor....bana mantıklı geldi
Valla biz 3kişi oynuyoruz öyle top yere düşmeden durmuyoruz
oyyy o vakit hepimiz ruh hastasıyız.yemek yemekten zevk almayan insan sayısı çok azdır zannımca
Gayet iyi canımmBen zaten 3gün oldu başlayalı =)
Geçen cuma 102
Bugün 100.7
Fark 1kg300gr
Yüzde 1.27 eğer doğru yaptıysam
Afiyet olsun canımmMenüm( bende özendim renkli yaptım)
Sahur
1 yumurtadan menemen
1 dlm hellim
1 dlm beyaz peynir(bu sarı ama )
Salatalık
İftar
3 parça fırında tavuk
Salata
1 bardak ayran
3 çatal yaş pasta (eşimin doğum gününü kutladık)
Su:2 lt
Spor:40 dk yürüyüş =120 puan @pnrrr-20
Güzel olmuş canımMenum
Sahur
Biraz domates
Biraz salatalik
9 tane zeytin
Bir avuc findik
2 kuru incir
2 lokma tam bugday lavaş
Kk vegan peynir
Iftar
5 y.k. bulgur pilavi
Biraz domates corbasi
Su icebildigim kadar icicem
Afiyet olsun canımSabah 1 yemek kaşığı lor peyniri 2 dilim kepek ekmeği ile tost.
Domates
5 adet zeytin 🕊
Yeşil çay
Öğle yeşil elma
Akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 kase kabak yemeği1 yemek kşğ yoğurt
Domates salatasıkabakta pirinç olduğu için ekmek yemedim.
1 lt su (2ye tamamlarım)
30dk voleybol
20 dk yürüyüşPumpkin00 1puan
Gece yatmadan yoğurt kürü yicem.
Afiyet olsun canımMutlu akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
4 zeytin
Domtis zalatalıh
İftar
5 adet fırın köfte
Domates salatalık
Birkaç çatal peynir
3 kücük dilim
21:30 çay+ 1 adet Dukan krakeri
Su
1.5 olur çok yorgunum erken yatacağım
Spor
20 dk yürüyüş 40 puan @Pnrrr-20
Güzel olmuş canımMenü
Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday
İftar
1 kepce mercimek çorbası
3 köfteli patates (4 dilim patates parmak şeklinde )
2 dilim muz 2 gün kurusu
Su: 1lt oldu
Size uydum renkli menü yazdım ama çok zor :)
Mantı bilemedim canımmSahur 2 haşlanmis yumurta
3 ceviz
Domates2 dilim
Salatalik 3 dilim
İftar
Yarim tabak yogurtlu mantı
5 yk güveç
3 adet sarma
Su 1 lt
Spor 1 saat yürüyüş puani kactı birde kimi ekiketleyecektim kızlar,ha bide nasıl etiketleniyor:)
Afiyet olsun canımIyi geceler kızlar menüm
Sahur 03:15
2 kaşık kıymalı yumurta
4 çeri domates
Çay
Su
İftar 20:00
1 kase bamya çorbası
Avuç içi kadar salçalı tavuk(göğüs)
2 yk pirinç pilavı
Salata
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canımSahur yok
İftar
2 kaşık yumurta salatası
1 kase çorba
1 biber dolması
Salata
Ara 1 kupa sütlü kahve
Su 1,5 olur
Güzel olmuş canımBugün menüm
11.00 2 dilim peynirli ve yumurtalı tbe fırınlanmış
13.00 1 kase elmalı yoğurt
20.15 2 karniyarik (patlican kizartmadim firinladim)
1 kase tarhana çorbasi
1 tbe
1 kase yogurt
Su 3l spor 60 dk yuruyus 30 dk gym 270 pPnrrr-12
Güzel olmuş canımDünkü menüm (iftardan hemen sonra uyuyunca bugüne kaldı paylaşımı)
03:00=== 1 adet haşlama yumurta
20 adet siyah zeytin
1 adet yeşil elma
Salatalık, domates
19:45=== 1 kase bakla kavurma
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 kase soğuk çorba
1 kase şekersiz hoşaf
Su yarım lt... iftardan hemen sonra yattığım için şu içmeye fırsatım olmuyor.
E gunduz uyursan gece tabikide uyuyamazsin canimKeşke uyuyabilsem. Bakalım bugün gün içerisinde hiç uyumayım belki o şekilde uyuyabilirim akşam :)
Yani bugunluk olmayabilir ama carsamba persembe icin uygun degil canimÖğle yemeğine yoğurt çorbası içsem içinde pirinç varya ağır olmaz değil mi
Afiyet olsun canimMerhabs kızlar rrr dün misafrlikteydim..bugün de misafirim var bu hafta cok yogun gececk sanırım...Allah güç kuvvet versin inş hepimize...
Dünkü menüm
Sahur
1 muz
İftar
Bi kase mercimek corba
Bir tabağa bol salata,yoğuttlu semiz otu,2 3 ev yapımı çiğköfte,biraz şşakşuka ve az beyti kebabı aldm yedim.(yaznca cok gni olsada toplamı bi tabak civarıydı)
Su
2 lt ye yakın
Sagol tatlimGayet iyi canımm
Afiyet olsun canımm
Güzel olmuş canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güzel olmuş canım
Mantı bilemedim canımm
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım
Bi ruh hastası da benoyyy o vakit hepimiz ruh hastasıyız.yemek yemekten zevk almayan insan sayısı çok azdır zannımca
BEn bi ara yemiştim çok beğenmiştim tadınıOnun içine bir de zerdeçal koy da bak dayağın şiddetine
Ayyyyy o bende de var ben yazık kiBen de sevdiğim şey olduğunda çok fazla yiyorum işte . Ondan kilo alıyorum. Atıyorum yaş pastayı çok severim bir yaş pastanın yarsını gece 2 de yiyebilirim. Hiç midem fln da bulanmaz yani... Yeme bozukluğum var düzeltmem lazım. Sevdiğim şeyi yerken doyamıyorum yedikçe mutlu oluyorum çünkü
sonradan eksi de gelmiş cok guzel cnmKilo
Cuma:69.4
Ptesi: 69.4
Sabit
valla ne deseniz haklisiniz cnm
halledilmicek gibi degil ama yinede dikkat et cnmKilo bildirimim berbat
Cuma 85
Bugun 85.4
Fark +400
hayyy masallahhhhKizlar belki daha eksilebilirim az önce tartıldım gelsin 57 ler
Cuma 58
Bugun 57.7
Fark 300 gr
Cumaya 56 görebilirim kızlar
hakkinizda hayirlisi olsun cnmKızlar bugün bakıcımız başladı inşallah vicdanlı bi kadındır inşallah temiz bir ailesi vardır Allahım kızımın yüzüne baksın öpe koklaya büyütsün yavrumu
Şimdi gönderdim kadıncağız oruç akşama kadar durmasına gerek yok o yüzden ancak girebildim
Bildirimim sabit ne yazık ki
sende iyiki gelmişin buraya cnmahh canım çok sağol güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canımmmm
amin inşallah tüm anne eksikliği çekenlere Rabbim yardım etsin inşallah.
sizler de ne güzel kucakladınız beni Allah razı olsun sizlerden
sizleri seviyorum
Mefkurem @nanekekik CurukElma
Jasminium84
Handandandan
ekim2009
gercekten bomba olmus nirancimGünün bombasını patlatmaya geldim
Cuma: 76.7
Bugün: 78.3
Fark: +1.6
cok guzel cnm sende en az 1 i bulursun heraldeKızlar öğlen 14.00 de tartılmıştım unuttum gitti tekrar tartılmayı dışarı çıktım
Cuma 99
Pazartesi 98.7
Fark -300 gr
Eğer dar vakit geçmez isem eve tekrar iftar öncesi tartılırım
Allah yardimcin olsun yolunu acik etsin cnmBugün resmi olarak boşanma davam açıldı. Mahkeme ye dimdik gidebilmek için diyeti bozmamam lazım.. Çok üzülüyorum gerek eşimin yaptıkları gerke yaşadıklarım yüzünden çok hırslıyım..
pazartesi icin cok guzel tatlimMerhabalar kızlar
Kontrol tartısı bildireyim
Geçen cuma: 61.8
Bugün: 61.6
eksi olman guzel cnmKızlar gün boyu dışardaydım az önce geldim
Bildirimim
Cuma :95.5
Bugün:95.3
Fark: -200
orda kendini rahat hissediyorsun ki kaliyorsun cnm karsilikli anlayisli olabilmek cok guzelÇevrem bana diyor ki nasıl kalıyorsun kb kp ile eşin olmadan 40 gün sanırım karislikli oluyor
Bugün kp pide yaptırmış bana da tam buğday ramazan pidesi almis , sonra kabizim evde herkes biliyor 4 paket gün kurusu almış
Ee şimdi ben evimde gibi hissetmekte haksizmiyim çok mu polyanayim
vavvv harikaaaCuma:72.0
Bugün:70.60
Fark:-1.4
bence hic gazabı olmamis cnmKizlar bildirimim gec kaldı k.bakmaykn
Cuma: 86.3
Pazartesi: 86.5
Fark: +300
Yediğim boreklerin gazabı maalesef
masallah cok guzel cnmCuma
70.8
Bugün
69.8
cuma uzulmemek icin haftabasindan dikkat etmek gerekiyor tatlim
bencede 3 iyi olur tatlimOnu bi soralim cnm kac olmali diye ozaman
@nanekekikMefkurem volleyball icin puan kac olmali sizce kizlar ben 3 diye dusundum ama siz ne dersiniz? Bide tempolumu duraksamalimi yapildigina bagli sanki dmi..
Kucuk yasta cok fazla hamilelik gecirmisin cok gecmis olsun cnm40 kilo aldım ama daha sonra verdim aldım verdim aldım benim bebeklerim yaşamıyor bu kızımda zar zor oldu ilk 2. 5 aylık ilk öldü kürtaj oldum. Sonra 1 tane gelişmedi yine kürtaj oldum. . Sonra kızım oldu prematüre doğdu hergün göbeğinden iğne vurundum hastanelerde yattım zar zor erken doğum oldu. Daha sonra hamile kaldım 6.5 aylık erkek çocuk doğurdum yaşamadı doğduktan 2dk sonra öldü.. Ondan sonra 2 hamilelik daha yaşadım onlarda gelişmedi =)
Ne zaman işe başlayacaksın canımSelam kızlar
Bi taşınma telaşımız başladı ki bi anda elim ayağım birbirine girdi bakıcı da yanımda bütün gün kadını tanımaya çalıştığım için fazla giremiyorum kkya
Şimdi çıktı gitti evine ben de azıcık geçmiş yapayım eşim gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?