Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ev sahibi kirayı arttırmak istedi bizi de baya aştı istediği rakam ne zamandır arıyorduk ama bulamıyorduk artık heralde ev bulamayıp adamın istediği parayı verip oturmaya devam ederiz diye düşünmeye başlamıştım kiiiii dün istediğimiz gibi bi ev bulduk hemen bugün eşim işlemlere başladı Aysonuna doğru bi aksilik olmazsa taşınacağız

Canım taşınıyorken görümcene yakın taşında, aklın bebeğinde kalmasın...

Sen uzak ol işyerine ne olacak ki...

Önemli olan bebeğin değil mi?

Hayırlı olsun kuzum bubara cok yorgun dusersin dikkat et kendine
Ins abla hedef ucundan 56 görmek bakalim.
Ozlettin kendini iyice gidiyosun gelmiyosun yaa

Nasıl dolduracağımı bilemedim canım teşekkür ederim cevabın ve yardımın için. Tam olarak bakmam gerek oradaki soruların cevabını buraya mı yazmalıyım

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı:
Yaşı:
Evli/bekar:
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek:
Şu anda çalışıyomusun:
Boy:
Kilo:
Hedef:
Daha önce başka takımda yarıştımı :
Kilo alma nedeniniz :
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

_bunu dolduracaksin tatlim

Sabah 10.30 domates
Salatalık
6 zeytin 🕊
Lor peyniri 1 kaşık
1 dilim k. Ekmek
Yeşil çay
Öğle 13 30da 3 kepçe yoğurt çorbası
Akşam
3 havuç 1 ymk kş yağ 4 ymk kşğ yoğurt ile yapılmış tarator
1 tabak mercimek çorbası
1 dilim ince kepek ekmği

1lt600 ml su içtim 2 olur

Adım seren
31 yaş
Evliyim
2 çocuk 5 ve 4 yaş
Çalışmıyorum
165 boy
72 kilo
Hedef 58
Kilo alma sebebim art arda Doğum yapmam
Hosgeldin tatlim hilal bende 27 yasindayim uzun zamandir burdayim bi kere mezun olmustum simdi tekrar olucam bir kac kilom kaldi :)
Afiyet olsun canim
Kızlar kv görümcem bende çok giremiyorum ne yapıyorsunuz
Tamam tatlimm

Dün 100. 700 düm okadar spor yaptım kaçamak hiç yapmadım suyunu da içtim vere vere 200 gr vermişim bidaha tartılmıcam istikrarın gidiyor ya
canım spor bile bazen ödem yapar sürekli tartilmak doğru değil
Oruç tuttuğum günler iftardan hemen sonra uyuyakalıyorum ta ki sahura kadar, su da içermiyorum dolayısıyla.

Sanırım hem hemen yatmak hemde su içememek bana artı getirdi.
olmaz öyle canım ben sahurda bile iki saat bekliyorum oyalanıyorum
eşin taşınma işlemlerini başlatmış canım evle anlaşmadan dusunseydiniz görümce işini
Merhaba arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bu guruba nasıl girebilirim fazla okuyamadım neler yapmam gerek bilgi verebilirmisiniz. Bu arada burda ilk günüm
aramıza hoşgeldin canım üst üste doğum çocuk kolay olmamıştır en kısa sürede verirsin , ben Bahar bu arada
canım menü benim duzekttigim gibi olmalıydı senin memnun öğleden itibaren tamamen karbonhidrat olmuş
Kızlar kv görümcem bende çok giremiyorum ne yapıyorsunuz
Sende mi kalıyorlar canim, bende aynı bugün çok acıktım ve canım kahvaltı etmek istiyor gece yumurta yoğurt yiyorum sadece kendime kahvaltı ismarlayacagim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…