- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.461
Afiyet olsun tatlimm09:00=== 1 haşlama yumurta
Domates, salatalık
20 adet siyah zeytin
17:00=== 1 kase soğuk çorba
3 yk bakla yemeği
1 kase sarmısakli yoğurt
Su 2 lt
Afiyet olsun canımSahur
Haşlanmış yumurta
Yeşil nane,roka,tere
İnce dilim beyaz peynir
Domates
Yarım dilim tam bugday ekmegi
2 tane ceviz
İftar
2 kaşık çorba tarhana
1 tabak yeşil mercimek yemegi
Salata
2 dilim karpuz
2 tane kura kayısı
Spor@pnrrr-20 tempolu yürüyüş 120 puan
Teşekkürler nasil etiketleniyor
Afiyet olsun canim menu güzelSahur
Haşlanmış yumurta
Yeşil nane,roka,tere
İnce dilim beyaz peynir
Domates
Yarım dilim tam bugday ekmegi
2 tane ceviz
İftar
2 kaşık çorba tarhana
1 tabak yeşil mercimek yemegi
Salata
2 dilim karpuz
2 tane kura kayısı
Spor@pnrrr-20 tempolu yürüyüş 120 puan
Nickin başına @ koyuyosun canim ama nicke yönlendiriyor sistem seniTeşekkürler nasil etiketleniyor
Doğru yapmışsınız aslında....ama nicki yazarken büyük harf küçük harf ayrımına da dikkat edin... @ dan hemen sonra nicki yazınTeşekkürler nasil etiketleniyor
Menum
Sahur
Biraz domates
9 tane zeytin
Bir avuc findik
Bir avuc fıstık
2 kuru incir
2 hurma
2 lokma tam bugday lavaş
Kk vegan peynir
Bir tatlı kaşığı vegan parmesan krem peynir
Iftar
1.5 biber dolmasi( pirinc bulgur karışık)
2 Y.k. patlıcan közlemesi
Su icebildigim kadar icicem
Soya peyniri dedigimiz tofu dan bahsediyosun dimi canim. Ben internetten aliyorum peynirlerimi filan. soya sütü internette daha pahali satılıyor diger sutler gibi mesela findik badem sütünü migrostan 20 Liraya alirken internette 35 kusurlerde. Maalesef marketlerdede denk gelmedim daha. Ama büyük migroslarda 5m olabilir bakmak lazim. Ve fiyatlar gercekten fark ediyor arada indirim yapiyor migros iyi oluyorAfiyet olsun canım.
Soya peyniri ve soya sütünü nerdesiniz bulabilirim canım, sen biliyorsundur.
Canım tofu nedir bilmiyorum, hatta soya peyniri de.Soya peyniri dedigimiz tofu dan bahsediyosun dimi canim. Ben internetten aliyorum peynirlerimi filan. soya sütü internette daha pahali satılıyor diger sutler gibi mesela findik badem sütünü migrostan 20 Liraya alirken internette 35 kusurlerde. Maalesef marketlerdede denk gelmedim daha. Ama büyük migroslarda 5m olabilir bakmak lazim. Ve fiyatlar gercekten fark ediyor arada indirim yapiyor migros iyi oluyor
Görümce işini kabul etse o bırakır arabayla sıkıntı olmazcanım spor bile bazen ödem yapar sürekli tartilmak doğru değil
olmaz öyle canım ben sahurda bile iki saat bekliyorum oyalanıyorum
eşin taşınma işlemlerini başlatmış canım evle anlaşmadan dusunseydiniz görümce işini
aramıza hoşgeldin canım üst üste doğum çocuk kolay olmamıştır en kısa sürede verirsin , ben Bahar bu arada
canım menü benim duzekttigim gibi olmalıydı senin memnun öğleden itibaren tamamen karbonhidrat olmuş
Sende mi kalıyorlar canim, bende aynı bugün çok acıktım ve canım kahvaltı etmek istiyor gece yumurta yoğurt yiyorum sadece kendime kahvaltı ismarlayacagim :)
Allah kolaylık versin inşallah taşınma deyince dizlerim titriyorEv sahibi kirayı arttırmak istedi bizi de baya aştı istediği rakam ne zamandır arıyorduk ama bulamıyorduk artık heralde ev bulamayıp adamın istediği parayı verip oturmaya devam ederiz diye düşünmeye başlamıştım kiiiii dün istediğimiz gibi bi ev bulduk hemen bugün eşim işlemlere başladı Aysonuna doğru bi aksilik olmazsa taşınacağız
Amin canım sağolasınAllah kolaylık versin inşallah taşınma deyince dizlerim titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?