Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet. Olsun bol eksi getirsin canlar

Canım tofu nedir bilmiyorum, hatta soya peyniri de.

İlk defa alacağım, sırf kan grubuma en iyi gelen besinler olduğu için...
Soya sütünün kesilmesiyle yapılan peynir tofudur canim. Hatta suan kampanya vardi dur siteyi atim sana özelden
Afiyet olsun tatlım
Kızlar şu sahura kalkıp tekrar yatma işi çok sarsıyor insanı. Kaç gündür işe geç kalıyorum
Yatmasam da imsak 3.45 sonra zombi gibi gezerim
Nasıl düzenleyeceğim bilemedim
Ayni durumdayiz canim. Normalde sabah 7 de kalkan ben 8 de zor çıkıyorum yataktan
6 tane erik yedim suçluyum. Ama 25 dk yürüyüş yaptım koşu ile karışık su gibi geldim 25puan Pnrrr-12
Sorun degil 6 erik bence canim ama sen genede dikkat et eger bi iki bisey olmaz dersen devami geliyor

Akşam ya onun için meyve yenmemeliydi ama yanımda koşarken erik yiyen bir spor arkadaşı olduğu için azcık yiyim dedim o yerken bakmak olmadı

Evet canım bendeler ayın 28-29 una kadar bende bayrama Ankara’da olacağım anneme geçeceğim bakalım

zaten yoğurt kürünü de bırakıyorum gece yenmesi tereddüte bıraktı beni
Bence yogurt kürü icin erkendi zaten ilk zamanlar cok rahat verirsin çünkü
Bilen biri bana yardımcı olabilir mi ben regl olmuşum ve muhtemelen kilo vermem duracak yalancı kilo gibi birşey olacak değil mi.. Ee cuma günü tartı günü ben ne yapacağım?
Yalanci kilo degil canim sen normal duzeninde devam edeceksin bazi kisilerde vucut odem yaparken bazilarinda yapmayabiliyor

Sahur 03.00
Peynir zeytin
Domates salatalık
Avuç içi kadar yufka
Yarım muz

Akşam 20.20
1 kase domates çorbası
1 tabak taze fasülye
Salata
2 dilim elma
1 tane hurma topu ( hurma ceviz kakao Hindistan cevizi ile yapılmış )

Su 1.5 lt şu an 2.5 olur
Spor 20 dk yürüyüş

Bence yogurt kürü icin erkendi zaten ilk zamanlar cok rahat verirsin çünkü

Yalanci kilo degil canim sen normal duzeninde devam edeceksin bazi kisilerde vucut odem yaparken bazilarinda yapmayabiliyor
Yani diyeti de bozmuyorum inşallah ödem yapmam da istikrarı gitmez

Afiyet olsun beybii
Yani diyeti de bozmuyorum inşallah ödem yapmam da istikrarı gitmez
Odem tutsada bunu sorun yapma canim bu hafta odem olur haftaya gider sonucta kilo vermeni engellemez bu durum

Evet internette daha uygun ama magazadqn bak urun kodunu ogren ona gore siparis et arkadasim aldi hic memnun kalmadi kumasi naylon geldi dedi indirimde bulabilirsek gorerek magazadan almak daha iyi olur allah hayirli alisverisler nasip etsin insallah iyi kullanisli bi bebek arabasini almak nasip olur bakarsan banada haber et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…