- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.481
09:00=== 1 haşlama yumurta
Domates, salatalık
20 adet siyah zeytin
17:00=== 1 kase soğuk çorba
3 yk bakla yemeği
1 kase sarmısakli yoğurt
Su 2 lt
Sahur
Haşlanmış yumurta
Yeşil nane,roka,tere
İnce dilim beyaz peynir
Domates
Yarım dilim tam bugday ekmegi
2 tane ceviz
İftar
2 kaşık çorba tarhana
1 tabak yeşil mercimek yemegi
Salata
2 dilim karpuz
2 tane kura kayısı
Spor@pnrrr-20 tempolu yürüyüş 120 puan
Afiyet. Olsun bol eksi getirsin canlarMenum
Sahur
Biraz domates
9 tane zeytin
Bir avuc findik
Bir avuc fıstık
2 kuru incir
2 hurma
2 lokma tam bugday lavaş
Kk vegan peynir
Bir tatlı kaşığı vegan parmesan krem peynir
Iftar
1.5 biber dolmasi( pirinc bulgur karışık)
2 Y.k. patlıcan közlemesi
Su icebildigim kadar icicem
Soya sütünün kesilmesiyle yapılan peynir tofudur canim. Hatta suan kampanya vardi dur siteyi atim sana özeldenCanım tofu nedir bilmiyorum, hatta soya peyniri de.
İlk defa alacağım, sırf kan grubuma en iyi gelen besinler olduğu için...
Afiyet olsun tatlımİyi akşamlar hanımlar
Menümü yazayım
Sahur
1 tavada yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
İftar
1 sucuklu yumurta
2 kk peynir çeşitlerinden
2 ceviz
Domates salatalık
Suyu 2 lt yapmaya çalışacağım genellikle tamamlıyorum
Spor 20 dk yürüyüş@Pnrrr-20
Ayni durumdayiz canim. Normalde sabah 7 de kalkan ben 8 de zor çıkıyorum yataktanKızlar şu sahura kalkıp tekrar yatma işi çok sarsıyor insanı. Kaç gündür işe geç kalıyorum
Yatmasam da imsak 3.45 sonra zombi gibi gezerim
Nasıl düzenleyeceğim bilemedim
Sorun degil 6 erik bence canim ama sen genede dikkat et eger bi iki bisey olmaz dersen devami geliyor6 tane erik yedim suçluyum. Ama 25 dk yürüyüş yaptım koşu ile karışık su gibi geldim25puan Pnrrr-12
Sagol bebegimmAfiyet. Olsun bol eksi getirsin canlar
Canım tempolu olunca 3 ile çarpıyorsun. Normal yürüyüş 2 ile yanlış bilmiyorsam6 tane erik yedim suçluyum. Ama 25 dk yürüyüş yaptım koşu ile karışık su gibi geldim25puan Pnrrr-12
Akşam ya onun için meyve yenmemeliydi ama yanımda koşarken erik yiyen bir spor arkadaşı olduğu için azcık yiyim dedim o yerken bakmak olmadıSoya sütünün kesilmesiyle yapılan peynir tofudur canim. Hatta suan kampanya vardi dur siteyi atim sana özelden
Afiyet olsun tatlım
Ayni durumdayiz canim. Normalde sabah 7 de kalkan ben 8 de zor çıkıyorum yataktan
Sorun degil 6 erik bence canim ama sen genede dikkat et eger bi iki bisey olmaz dersen devami geliyor
Yoo cikmis kuzumBenimPnrrr-12 etiketlerim de yazı şeklinde kalıyor neden acaba yanlış mı yazıyorum.
Spor 20 dk 40 puan
Kiz zaten yeyip yeyip bakmadigimiz icinn bu haldeyizz bidaha gormimmmAkşam ya onun için meyve yenmemeliydi ama yanımda koşarken erik yiyen bir spor arkadaşı olduğu için azcık yiyim dedim o yerken bakmak olmadı
Evet canım bendeler ayın 28-29 una kadar bende bayrama Ankara’da olacağım anneme geçeceğim bakalımcanım spor bile bazen ödem yapar sürekli tartilmak doğru değil
olmaz öyle canım ben sahurda bile iki saat bekliyorum oyalanıyorum
eşin taşınma işlemlerini başlatmış canım evle anlaşmadan dusunseydiniz görümce işini
aramıza hoşgeldin canım üst üste doğum çocuk kolay olmamıştır en kısa sürede verirsin , ben Bahar bu arada
canım menü benim duzekttigim gibi olmalıydı senin memnun öğleden itibaren tamamen karbonhidrat olmuş
Sende mi kalıyorlar canim, bende aynı bugün çok acıktım ve canım kahvaltı etmek istiyor gece yumurta yoğurt yiyorum sadece kendime kahvaltı ismarlayacagim :)
zaten yoğurt kürünü de bırakıyorum gece yenmesi tereddüte bıraktı beniYoo cikmis kuzum
Kiz zaten yeyip yeyip bakmadigimiz icinn bu haldeyizz bidaha gormimmm
Bence yogurt kürü icin erkendi zaten ilk zamanlar cok rahat verirsin çünküzaten yoğurt kürünü de bırakıyorum gece yenmesi tereddüte bıraktı beni
Yalanci kilo degil canim sen normal duzeninde devam edeceksin bazi kisilerde vucut odem yaparken bazilarinda yapmayabiliyorBilen biri bana yardımcı olabilir mi ben regl olmuşum ve muhtemelen kilo vermem duracak yalancı kilo gibi birşey olacak değil mi.. Ee cuma günü tartı günü ben ne yapacağım?
Yani diyeti de bozmuyorum inşallah ödem yapmam da istikrarı gitmezBence yogurt kürü icin erkendi zaten ilk zamanlar cok rahat verirsin çünkü
Yalanci kilo degil canim sen normal duzeninde devam edeceksin bazi kisilerde vucut odem yaparken bazilarinda yapmayabiliyor
Afiyet olsun beybiiSahur 03.00
Peynirzeytin
Domatessalatalık
Avuç içi kadar yufka
Yarım muz
Akşam 20.20
1 kase domates çorbası
1 tabak taze fasülye
Salata
2 dilim elma
1 tane hurma topu ( hurma ceviz kakao Hindistan cevizi ile yapılmış )
Su 1.5 lt şu an 2.5 olur
Spor 20 dk yürüyüş
Odem tutsada bunu sorun yapma canim bu hafta odem olur haftaya gider sonucta kilo vermeni engellemez bu durumYani diyeti de bozmuyorum inşallah ödem yapmam da istikrarı gitmez
Tartiya yakin bakliyat riskli canim daha hafif protein ağırlıklı beslenYarın hangi gıdalar yask kuru fasulye nohut falan yiyebilir miyim
Evet internette daha uygun ama magazadqn bak urun kodunu ogren ona gore siparis et arkadasim aldi hic memnun kalmadi kumasi naylon geldi dedi indirimde bulabilirsek gorerek magazadan almak daha iyi olur allah hayirli alisverisler nasip etsin insallah iyi kullanisli bi bebek arabasini almak nasip olur bakarsan banada haber et canimBen ona pek bakmadim daha aslinda cnm bidhaki aya anca aliriz dedik onu ama beneto cok duydum onlari bi arasdirmayi dusunuyorm bide travel sistem ve hafif olmasi benim icin onemli senin dediklerinede bir bakayim :) boyle seyler bide Internet uzeri cok daha uyguna geliyor cnm biz muhtemelen oyle aliriz
Mercimek çorbası yapıyorum hergün ya kalorisi düşük diyeTartiya yakin bakliyat riskli canim daha hafif protein ağırlıklı beslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?