Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol balım

Ben de hamileyken elime bile alamadım o derece tiksindim ama artık yiyebiliyorum ben de korktum Doğumdan sonra da devam eder mi tiksintim diye ama şükür etmedi
Sen de muhakkak dene

Ben de hamileyken elime bile alamadım o derece tiksindim ama artık yiyebiliyorum ben de korktum Doğumdan sonra da devam eder mi tiksintim diye ama şükür etmedi
Sen de muhakkak dene
Şimdi 2 yumurtadan omlet yedim her ne kadar tadi güzel olsada tiksiniyorum ya

Afiyet olsun canım.....

Yumurtaya ve tavuğa bol baharat kullan canım, o zaman yeniden alışabilirsin.

Günaydın kızlar musssmutlu bir gün olsun herkese
günaydın canım amin insAllah

Günaydın 9. takımın güzelleri
günaydın cnm

Canim dun e-bebege gittik magzasinda bebek arabalarınada baktik aşırı pahaliydi ya indirimli halleri bile. Yani ben kesin internet uzeri ismarliycam ama yorumlari okuyarak ismarliyorum genelde sorun yaşamiyorum beşigini ve dolabinida internet uzeri aldim zaten. Dolap daha gelmedi gerci ama yorumlari guzeldi sıkıntı olucagini sanmiyorum. Ve cok iyi bi bebek arabasi almiycam ben esimle konustuk zaten bebek geliyor diye Araba aldık esimde dedi burlarda kullanabilcegin hafif bisi olsun yeter. Baston tarzi da alabillrm yani bakalm tam karar vermedim daha. Sende alcak olursan indirim falan olursa haber edersin cnm :)

Tamamdir abla
Ozlettin kendini nasilsin iyimisinn

6 tane erik yedim suçluyum. Ama 25 dk yürüyüş yaptım koşu ile karışık su gibi geldim 25puan Pnrrr-12

Cnm puanlar icin ilk sayfaya bak yoksa yanlis oluyor eceboce de soylemis 3 ile carpicaktin :)

Benim Pnrrr-12 etiketlerim de yazı şeklinde kalıyor neden acaba yanlış mı yazıyorum.
Spor 20 dk 40 puan

Şimdi cikmis cnm, bende bilmiyorumki eskiden etiketlerde hic sorun olmazdi ama simdi cok oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…