- 31 Ekim 2013
- 21.666
- 72.880
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.541
Sağol balımOlmamis biliyosun canim ama ne deyim bilemedim hem az hem dengesiz ve kacamakli afiyet olsun
Sagol tatlim
Sagol canim
Ooo sarmaa hemde tartiya yakin i ihh afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Aha burdada dondurma var afiyet olsun kubracim
Sagol bebegim
Valla bilmiyorum simdide ac gibiyim ama emin degilim. Aksama dogru soylerim durumumu :/
Kiz aslinda cok degil bi pasta tabagina diziyorumfindik fistigida sigara icerken yiyorum
Ayyy dun bende isyerinde cilek receli yaptim nasil guzel koktu millet oruclu mutfaga giren geri kacti
Gunaydin tatlimm
Afiyet olsun kuzum
Gubaydin canimm
Ben de hamileyken elime bile alamadım o derece tiksindim ama artık yiyebiliyorum ben de korktum Doğumdan sonra da devam eder mi tiksintim diye ama şükür etmediBugün protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim. Dün herkes hiç protein yok demiş dikkat ettim evet.. Ne yazıkki ben yumurtadan tavuktan tiksiniyorum gebelikten kalma birşey.. Ama bugün mecburen zorla da olsa yicem bakalım. Günaydın bu arada
Şimdi 2 yumurtadan omlet yedim her ne kadar tadi güzel olsada tiksiniyorum yaBen de hamileyken elime bile alamadım o derece tiksindim ama artık yiyebiliyorum ben de korktum Doğumdan sonra da devam eder mi tiksintim diye ama şükür etmedi
Sen de muhakkak dene
O zaman çok da zorlama kırmızı et tüketirsin canımŞimdi 2 yumurtadan omlet yedim her ne kadar tadi güzel olsada tiksiniyorum ya
GünaydınnGünaydın 9. takımın güzelleri
Akşam öğününde ızgara köfte yapcam bakalım bugün karbonhidrat almamayı düşünüyorumO zaman çok da zorlama kırmızı et tüketirsin canım
Günaydın güzel ve fit hatunlarrr
Her gelen gün bize sağlıklı eksiler getirsin inşallah
Günaydın canlarGünaydın kızlar musssmutlu bir gün olsun herkese
Afiyet olsun canım.....Günaydın kızlar
Ramazan geldiğinden beri menümü paylaşmak için iftar sonrasını bekliyorum
Dün unutmuşum
09.00 2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 avuç fıstık ve ceviz
16.15 2 yk bulgur pilavı
2 yk et döner
1 kase yoğurt
10 tane erik
Su: 2 lt
Yumurtaya ve tavuğa bol baharat kullan canım, o zaman yeniden alışabilirsin.Bugün protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim. Dün herkes hiç protein yok demiş dikkat ettim evet.. Ne yazıkki ben yumurtadan tavuktan tiksiniyorum gebelikten kalma birşey.. Ama bugün mecburen zorla da olsa yicem bakalım. Günaydın bu arada
Evet bugün yumurtaya bol bol kırmızı biber soğan peynir maydonoz ne bulduysam attım hahahaahYumurtaya ve tavuğa bol baharat kullan canım, o zaman yeniden alışabilirsin.
günaydın canım amin insAllahGünaydın kızlar musssmutlu bir gün olsun herkese
Olmamis biliyosun canim ama ne deyim bilemedim hem az hem dengesiz ve kacamakli afiyet olsun
Sagol tatlim
Sagol canim
Ooo sarmaa hemde tartiya yakin i ihh afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Aha burdada dondurma var afiyet olsun kubracim
Sagol bebegim
Valla bilmiyorum simdide ac gibiyim ama emin degilim. Aksama dogru soylerim durumumu :/
Kiz aslinda cok degil bi pasta tabagina diziyorumfindik fistigida sigara icerken yiyorum
Ayyy dun bende isyerinde cilek receli yaptim nasil guzel koktu millet oruclu mutfaga giren geri kacti
Gunaydin tatlimm
Afiyet olsun kuzum
Gubaydin canimm
günaydın cnmGünaydın 9. takımın güzelleri
Sağol tatlımAfiyet olsun canım.....
Evet internette daha uygun ama magazadqn bak urun kodunu ogren ona gore siparis et arkadasim aldi hic memnun kalmadi kumasi naylon geldi dedi indirimde bulabilirsek gorerek magazadan almak daha iyi olur allah hayirli alisverisler nasip etsin insallah iyi kullanisli bi bebek arabasini almak nasip olur bakarsan banada haber et canim
sonradan eksi de gelmiş cok guzel cnm
valla ne deseniz haklisiniz cnm
Ramazandan cok beklentim vardi ama tam tersi oldu sistem dışı kaldim
Bu durumda ne kendime ne size faydam olmuyor
halledilmicek gibi degil ama yinede dikkat et cnm
hayyy masallahhhhbu haftada en az 1 gelir heralde
hakkinizda hayirlisi olsun cnm
Gercekten bakici isi cok zor
Ne oldu hayirdir ne taşınması
sende iyiki gelmişin buraya cnmcok cabuk takima edapte olup kaynasmanada cok memnun oldum
gercekten bomba olmus nirancim
Ama cumadan beri bol karbonlu geçirmenin sonucu bence sadece corba işi degil
cok guzel cnm sende en az 1 i bulursun heralde
Allah yardimcin olsun yolunu acik etsin cnm
pazartesi icin cok guzel tatlim
eksi olman guzel cnm
orda kendini rahat hissediyorsun ki kaliyorsun cnm karsilikli anlayisli olabilmek cok guzel
vavvv harikaaa
bence hic gazabı olmamis cnm
O menulere yinede az arti olmus
masallah cok guzel cnm
cuma uzulmemek icin haftabasindan dikkat etmek gerekiyor tatlim
bencede 3 iyi olur tatlim
Kucuk yasta cok fazla hamilelik gecirmisin cok gecmis olsun cnm
6 tane erik yedim suçluyum. Ama 25 dk yürüyüş yaptım koşu ile karışık su gibi geldim25puan Pnrrr-12
BenimPnrrr-12 etiketlerim de yazı şeklinde kalıyor neden acaba yanlış mı yazıyorum.
Spor 20 dk 40 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?