Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Baby2go mojo baston var hem görüntüsü hem kullanışlı çok güzel ve hafif ben 1000 liraya almıştım ama şuan internetten 600 700 civarı birşeye düşmüş

Ay kendimi gordum bende etten tiksinmistim hamileyken
Günaydın 9. takımın güzelleri
Gunaydin nirancim

sanırım çıkmadığı için yürüyüşlerimi görmedin. bundan sonra dikkat edeyim

Hadi ya ben de yapsam mı
Peki gece hemen yatmadan önce mi yiyorsun
Hani yatmadan önce bişe yeme derler ya olumsuz etkilemesin
Bi de sadece toparlama mı oluyor kilo daveriyor musun
Hemen yatmdan önce canım
İnş merhametli gönül gözü açık bi insandır kuzum 721259 .!.:
Canım pertek gölünün yanında pertek kaplıcası var . Suyu gerçek termal su hem de okul zamanı gidince kimse olmuyor . Oralarda mısın sen???
Tammdır tesekkürler yok canım eşim malatyalı orasıda yakınya o yüzden sordum
.
Teşekkürlerrrrrrr canımcımmn
Tartıyı sakladım ya hergün tartılmadım diye oda insanın azmini söndürüyor su içiyorsun artı çıkıyor psikolojik olarak zayıflamadım sanıyorsun
Bncede doğrusu bu canım..bu arasa ben elif 2 hafta feln önce izne ayrılıp tekrar geri geldim,sende hoşgeldin,Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş.çocuğuna sarıl bnce canım..o senn en güzel ve özel gücün olacak inş.
Herşey düzelecek zamanla inş canımmm

Mefkurem ablacim izninle bu hafta mezun olmak istiyorum. Artik istediğim bedene düştüm :) gecenlerde pantolon siparişi vermistim iki tane üstüme tam oldular. Demekki olmusum artik :)
Canım rakibemmm çok tebrik ederim
Ama bizi bırakmazsın di mi

Ben de dün geceden itibaren başladım bakalım faydasını görecek miyim

güzel olmuş canım
kız hazır ramazan da bırakın sıgarayi
menü de bir denge olacak bir öğünde sebzen diğer öğünde proteininin sabaha peynir yumurtan senin kilona göre 4 dilim ekmek günlük normal ama ekmek varsa pilav çorba yok
Akşam öğününde ızgara köfte yapcam bakalım bugün karbonhidrat almamayı düşünüyorum
afiyet olsun
Gümaydin canlarrr
Bugun benim dogum gunumm ve 26yaşına girdim
iyi ki doğdun canım nice yıllara oğlusun ve ailenle birlikte
kullanışlı birşey olmasına dikkat et den ne kadar araba var desende kendin çıkmak zorunda kaliyorsun çoğunlukla arabadan daha çok , benimkinin puseti hem oto koltuğu da oluyordu çok kullanisliydi ağır da değildi
Mefkurem ablacim izninle bu hafta mezun olmak istiyorum. Artik istediğim bedene düştüm :) gecenlerde pantolon siparişi vermistim iki tane üstüme tam oldular. Demekki olmusum artik :)
Ooo bu hafta iki tane mezuni veriyoruz

Valla biraksam fena olmazda dayanamiyorum ya
Cok şükür baharcim gene burdayim bu sefer kurtulamazsiniz benden
Ama ahtım var cuma günü gozleme yicem bu hafta bomba eksiyle geliyorumm az önce tartıldım

Valla biraksam fena olmazda dayanamiyorum ya
Cok şükür baharcim gene burdayim bu sefer kurtulamazsiniz benden
Ama ahtım var cuma günü gozleme yicem bu hafta bomba eksiyle geliyorumm az önce tartıldım
Kurtulmayalim kız zaten bende mezun olmak istiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…