- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.561
Baby2go mojo baston var hem görüntüsü hem kullanışlı çok güzel ve hafif ben 1000 liraya almıştım ama şuan internetten 600 700 civarı birşeye düşmüşCanim dun e-bebege gittik magzasinda bebek arabalarınada baktik aşırı pahaliydi ya indirimli halleri bile. Yani ben kesin internet uzeri ismarliycam ama yorumlari okuyarak ismarliyorum genelde sorun yaşamiyorum beşigini ve dolabinida internet uzeri aldim zaten. Dolap daha gelmedi gerci ama yorumlari guzeldi sıkıntı olucagini sanmiyorum. Ve cok iyi bi bebek arabasi almiycam ben esimle konustuk zaten bebek geliyor diye Araba aldık esimde dedi burlarda kullanabilcegin hafif bisi olsun yeter. Baston tarzi da alabillrm yani bakalm tam karar vermedim daha. Sende alcak olursan indirim falan olursa haber edersin cnm :)
Ay kendimi gordumBugün protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim. Dün herkes hiç protein yok demiş dikkat ettim evet.. Ne yazıkki ben yumurtadan tavuktan tiksiniyorum gebelikten kalma birşey.. Ama bugün mecburen zorla da olsa yicem bakalım. Günaydın bu arada
Gunaydin nirancimGünaydın 9. takımın güzelleri
Kızlarr selamm cok yogunum cok..dün de misafrlerim vardı..yarında var ..bugün bosum sık sık gelirim inş.nasılsınız...
Gunayfin kizlarrrGümaydin canlarrr
Bugun benim dogum gunumm ve 26yaşına girdim
sanırım çıkmadığı için yürüyüşlerimi görmedin. bundan sonra dikkat edeyimTamamdir abla
Ozlettin kendini nasilsin iyimisinn
Cnm puanlar icin ilk sayfaya bak yoksa yanlis oluyoreceboce de soylemis 3 ile carpicaktin :)
Şimdi cikmis cnm, bende bilmiyorumki eskiden etiketlerde hic sorun olmazdi ama simdi cok oluyor :)
iyiyim kuzucuk sen nasılsın?Kızlarr selamm cok yogunum cok..dün de misafrlerim vardı..yarında var ..bugün bosum sık sık gelirim inş.nasılsınız...
Mefkurem ablacim izninle bu hafta mezun olmak istiyorum. Artik istediğim bedene düştüm :) gecenlerde pantolon siparişi vermistim iki tane üstüme tam oldular. Demekki olmusum artik :)
Hemen yatmdan önce canımHadi ya ben de yapsam mı
Peki gece hemen yatmadan önce mi yiyorsun
Hani yatmadan önce bişe yeme derler ya olumsuz etkilemesin
Bi de sadece toparlama mı oluyor kilo daveriyor musun
Kızlar bugün bakıcımız başladı inşallah vicdanlı bi kadındır inşallah temiz bir ailesi vardır Allahım kızımın yüzüne baksın öpe koklaya büyütsün yavrumu
Şimdi gönderdim kadıncağız oruç akşama kadar durmasına gerek yok o yüzden ancak girebildim
Bildirimim sabit ne yazık ki
Tammdır tesekkürler yok canım eşim malatyalı orasıda yakınya o yüzden sordumİnş merhametli gönül gözü açık bi insandır kuzum 721259 .!.:Canım pertek gölünün yanında pertek kaplıcası var . Suyu gerçek termal su hem de okul zamanı gidince kimse olmuyor . Oralarda mısın sen???
.saol cnm Allah razı olsun
insAllah hayırlısı olsun canım vicdan merhametli biridir
kız niye öyle oldu ki gerçi senin menulerde de bi kac karbon çokluğu hatırlıyorum telafi edersin insAllah canım
tebrikler canım
güzel eksi canım cumaya artar
hakkında hayırlısı olsun cnm
güzel eksi canım
güzel eksi canım
waaooww çok iyi kız cumaya eksi 2 yi garantiledin snrm
güzel canım başlangıç için tebrikler
tamam canım
evet kız +200 muş ben yanlış hesaplamsim
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
bende öyle düşünüyordum canım şükür fazla çıkmadı
afiyet olsun canım
ben mantı hem sana çok olmuş bence afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Bncede doğrusu bu canım..bu arasa ben elif 2 hafta feln önce izne ayrılıp tekrar geri geldim,sende hoşgeldin,Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş.çocuğuna sarıl bnce canım..o senn en güzel ve özel gücün olacak inş.Tartıyı sakladım ya hergün tartılmadım diye oda insanın azmini söndürüyor su içiyorsun artı çıkıyor psikolojik olarak zayıflamadım sanıyorsun
Herşey düzelecek zamanla inş canımmmYemeyi içmeyi oldum olası seviyorum ama takıntı olayı evlendikten sonra özellikle hamileliğimde oldu ve öyle kaldı.. Yatakta pijamam az yukarı çıksın uyuyamam çarşaf toplansın yatamam tişörtüm dönsün uyuyamamsabah 6 ya kadar oturuyorum en son uykusuzluktan bayılıyorum
iyi ki doğdun canım ... mutlu sağlıklı huzurlu nice yaşlar dilerim sevdiklerinle birlikteGümaydin canlarrr
Nice güzel yaşların olsun canımmmm, doğumgünün kutlu olsunGümaydin canlarrr
Canım rakibemmm çok tebrik ederimMefkurem ablacim izninle bu hafta mezun olmak istiyorum. Artik istediğim bedene düştüm :) gecenlerde pantolon siparişi vermistim iki tane üstüme tam oldular. Demekki olmusum artik :)
Ben de dün geceden itibaren başladım bakalım faydasını görecek miyimHemen yatmdan önce canım
Tammdır tesekkürler yok canım eşim malatyalı orasıda yakınya o yüzden sordum
.
Teşekkürlerrrrrrr canımcımmn
Bncede doğrusu bu canım..bu arasa ben elif 2 hafta feln önce izne ayrılıp tekrar geri geldim,sende hoşgeldin,Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş.çocuğuna sarıl bnce canım..o senn en güzel ve özel gücün olacak inş.
Herşey düzelecek zamanla inş canımmm
Yok canim gitmicem burdayimCanım rakibemmm çok tebrik ederim
Ama bizi bırakmazsın di mi
güzel olmuş canımGünaydın kızlar
Ramazan geldiğinden beri menümü paylaşmak için iftar sonrasını bekliyorum
Dün unutmuşum
09.00 2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 avuç fıstık ve ceviz
16.15 2 yk bulgur pilavı
2 yk et döner
1 kase yoğurt
10 tane erik
Su: 2 lt
kız hazır ramazan da bırakın sıgarayiOlmamis biliyosun canim ama ne deyim bilemedim hem az hem dengesiz ve kacamakli afiyet olsun
Sagol tatlim
Sagol canim
Ooo sarmaa hemde tartiya yakin i ihh afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Aha burdada dondurma var afiyet olsun kubracim
Sagol bebegim
Valla bilmiyorum simdide ac gibiyim ama emin degilim. Aksama dogru soylerim durumumu :/
Kiz aslinda cok degil bi pasta tabagina diziyorumfindik fistigida sigara icerken yiyorum
Ayyy dun bende isyerinde cilek receli yaptim nasil guzel koktu millet oruclu mutfaga giren geri kacti
Gunaydin tatlimm
Afiyet olsun kuzum
Gubaydin canimm
menü de bir denge olacak bir öğünde sebzen diğer öğünde proteininin sabaha peynir yumurtan senin kilona göre 4 dilim ekmek günlük normal ama ekmek varsa pilav çorba yokBugün protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim. Dün herkes hiç protein yok demiş dikkat ettim evet.. Ne yazıkki ben yumurtadan tavuktan tiksiniyorum gebelikten kalma birşey.. Ama bugün mecburen zorla da olsa yicem bakalım. Günaydın bu arada
afiyet olsunAkşam öğününde ızgara köfte yapcam bakalım bugün karbonhidrat almamayı düşünüyorum
iyi ki doğdun canım nice yıllara oğlusun ve ailenle birlikteGümaydin canlarrr
kullanışlı birşey olmasına dikkat et den ne kadar araba var desende kendin çıkmak zorunda kaliyorsun çoğunlukla arabadan daha çok , benimkinin puseti hem oto koltuğu da oluyordu çok kullanisliydi ağır da değildiCanim dun e-bebege gittik magzasinda bebek arabalarınada baktik aşırı pahaliydi ya indirimli halleri bile. Yani ben kesin internet uzeri ismarliycam ama yorumlari okuyarak ismarliyorum genelde sorun yaşamiyorum beşigini ve dolabinida internet uzeri aldim zaten. Dolap daha gelmedi gerci ama yorumlari guzeldi sıkıntı olucagini sanmiyorum. Ve cok iyi bi bebek arabasi almiycam ben esimle konustuk zaten bebek geliyor diye Araba aldık esimde dedi burlarda kullanabilcegin hafif bisi olsun yeter. Baston tarzi da alabillrm yani bakalm tam karar vermedim daha. Sende alcak olursan indirim falan olursa haber edersin cnm :)
Ooo bu hafta iki tane mezuni veriyoruzMefkurem ablacim izninle bu hafta mezun olmak istiyorum. Artik istediğim bedene düştüm :) gecenlerde pantolon siparişi vermistim iki tane üstüme tam oldular. Demekki olmusum artik :)
Valla biraksam fena olmazda dayanamiyorum yagüzel olmuş canım
kız hazır ramazan da bırakın sıgarayi
menü de bir denge olacak bir öğünde sebzen diğer öğünde proteininin sabaha peynir yumurtan senin kilona göre 4 dilim ekmek günlük normal ama ekmek varsa pilav çorba yok
afiyet olsun
iyi ki doğdun canım nice yıllara oğlusun ve ailenle birlikte
kullanışlı birşey olmasına dikkat et den ne kadar araba var desende kendin çıkmak zorunda kaliyorsun çoğunlukla arabadan daha çok , benimkinin puseti hem oto koltuğu da oluyordu çok kullanisliydi ağır da değildi
Ooo bu hafta iki tane mezuni veriyoruz
Kurtulmayalim kız zaten bende mezun olmak istiyorum yaValla biraksam fena olmazda dayanamiyorum ya
Cok şükür baharcim gene burdayim bu sefer kurtulamazsiniz benden
Ama ahtım var cuma günü gozleme yicembu hafta bomba eksiyle geliyorumm az önce tartıldım
Ayyyy bende istiyorum bananeeeeeEki Görüntüle 2268991 bugun hava çok güzel yürüyüşe çıktık
Siki tut baharrr artik senide mezun edelim kizzzKurtulmayalim kız zaten bende mezun olmak istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?