- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.261
tebrik ederim canim sonunda 90lara indin simdi hedef 80lerslm kızlar bu sabah dukanın 7. ve son günü sonunda 99.6 yı gördüm
canim evet biliyorum ama bak benim de demek istedigim bu, tatli istegimi bastiriyorum meyve yiyorum ama sonunda bir gun patlayip cikolata sekere saldiriyorum. ama bu hazir gida dedigin seyler en azindan yagsiz, cikolatali puding 60 kalori, jole 10 kalori.. butun gun bunlarla beslensem, veya hergun yesem dedigini anlarim ama canim cok tatli isteyince 1 tane yemek bana uzun vadede iyi geliyor o saldirma anini yasamiyorum o zaman. 10 kilo verdim daha da veriyorum iyi gidiyor memnunum ben acikcasi. sen de bak 1 hafta super gidip sonra gece cok yemissin birden cunku vucudu tamamen birseyden yoksun birakarak uzun sure devam edilemiyor o yuzden ben canim tatli istedikce diyet tatli yiyorum az kaloriye tatli istegim bitiyor sonra gece saldirmalari olmuyor.fulyaydı sanırım nickin baya uzun ismini umarım yanşı yazmamaışımdır
hazır gidalarla doldurmuşsun dolabı kızma bana ama kendimizi bu lıgt ürülnlerle kandırmayalım kızlar bunların hepsi para tuzağı
doğal beslenmek en güzeli tatlı isteği için kuru kayısı kuru üzüm al bol bol özellikle kuru üzüm baya tatlı hemen kesiyor tatlı isteğini
yeşil çayınızda tarçın atın içine bir tane çok faydası oluyor tatlı krizine
bende akşam çok yedim(( aslında gün sonuna kadar iyiydim gece uykudan uyanınca saldırdım resmen bunu hep yapıyorum ben bir hafta süper gidiyorsam bir hafta sonra gece özellikle
birden saldırıyorum tatlı tuzlu ne varsa çok kötü bir alışkanlık fikir istiyorum nasıl kurtulabilirim bundan ben
sisman diyetisyen demek haha
benim depresif psikolog olmama benzemis bu :26:
nagihan cnm ye bakalım pzt gorcem ben senı bı baslamada dıyetebende almıstım kondisyon bısıkletı 100 lıraydı benım aldıgım ındırımden almıstım Eki Görüntüle 331051 Eki Görüntüle 331052 hatta bıtanede bundan aldım ama cok kullanssız ıkısıde ındırımdeydı bısıkletı baya kullandım ama ısıne yarar sımdı yenı bı eve tasındık bu odam kucuk 2 yatak gardolap sıfonyer tv anca sıgıyo onlara yer yok 5 aydır kullanamıyorum ama oncekı lebı derya opdamda once leslıe 3 mıl arkasındanda 45 dk bısıklet suruyodum cok faydasını gordum ....Fulyacım bende cekılemedım daha yarın cekılcem ıns sorun deıl yanı ne zaman musaıt oldun o zaman gonderırsın
Çok teşekkür ederim ya bugün iltifata boğuldum daha teyzemler gelcekmiş beni merak ediyorlarmış
selam kızlar alıntı yapmadım ama geçmişi okudum önce eliptik bisiklet ten bahsedeyim bende yok ama çok işe yaradığını duydum yanlız pedallı olanmı yoksa
birde bacak kol aynı anda çalıştıran var en çok onu övüyorlar Eki Görüntüle 331363 bu çok kalori yaktırıyormuş ama biraz büyükçe
bendede stepper var Eki Görüntüle 331364 adımlıyorum hem ufak bayada terletiyor tavsiye üzerine aldım
ama bu aralar yarım saat adımlamama rağmen terleme çok az eşimde kondüsyon yapıyorsun zamanla vücut alışıyor arttır diyor dün spor filan yapamadım geçen gün bir saat tempolu yürüyüş beni mahvetti
baya hızlı yümüşüm heralde bacaklarım çok ağrıyor
fulya sana misafir gelebilirmiyim dolaptakileri yirik
Selam kizlar pazar pazar topikte birilerini gormek guzel :)
tebrik ederim canim sonunda 90lara indin simdi hedef 80ler
canim evet biliyorum ama bak benim de demek istedigim bu, tatli istegimi bastiriyorum meyve yiyorum ama sonunda bir gun patlayip cikolata sekere saldiriyorum. ama bu hazir gida dedigin seyler en azindan yagsiz, cikolatali puding 60 kalori, jole 10 kalori.. butun gun bunlarla beslensem, veya hergun yesem dedigini anlarim ama canim cok tatli isteyince 1 tane yemek bana uzun vadede iyi geliyor o saldirma anini yasamiyorum o zaman. 10 kilo verdim daha da veriyorum iyi gidiyor memnunum ben acikcasi. sen de bak 1 hafta super gidip sonra gece cok yemissin birden cunku vucudu tamamen birseyden yoksun birakarak uzun sure devam edilemiyor o yuzden ben canim tatli istedikce diyet tatli yiyorum az kaloriye tatli istegim bitiyor sonra gece saldirmalari olmuyor.
tabi sadece bunlarla beslenmiyorum dolabim sebze meyve dolu, yani normalde benim menulerim hep taze sebze doludur, protein gunde 100 gram almaya calisirim hep, sekeri 60 gramin altinda tutmaya calisirim. bilincsizce birsey yapmiyorum yani.
ekleme: ayrica sadece meyve ile tatli istegini bastiran, bu sekilde hic tatli yemeden hayatini idame ettiren biri, hatta bu sekilde 30-40 kiloyu verebilmis biri var mi senin bildigin? bence dogal gidalarla beslenme konusunda haklisin, ama bu "kendini kandirma" konusunda bence sen de ayni seyi yapiyorsun meyve tuket bastirir diyerek cunku bas-tir-mi-yor malesef. simdi benim canim tatli isterse 1 paket cikolataya saldirmak yerine dolabimdaki 60 kaloriye saldiracagimi ve en azindan kilo almadan atlatacagimi bilmek beni rahatlatiyor, ayrica menulerimi de buraya yaziyorum istersen takip et hic hazir gida tuketiyor muyum normalde... uzuldum
1 haftada ne kadar verdın ve spor yaptınmı canım
amin 90 kiloya insem biraz hafiflerimvalla bende görücemm cnm bugün 20 dk yaptım ardından biraz mekik falan cılkım çıktı resmen odun gibiyim ya :)
hadi maşallah nazara geleceksin :)
cnm benimki bacak kol aynı anda çalıştırandan oturmalı olandan değil ayaktasın haftada 4 gün deneyeyim bakalım mutlaka diyetle birlikte etkili olur
fadime ablacım hadi maşallah gayretlisin inş devamı gelir
fulya sana misafir gelebilirmiyim dolaptakileri yirik
edda nerelerde :44:
sagol canım sana yetişemem ama biraz vericem gibi görünüyor kullandıgım ilaca ragmen verebildim
ayyy hadi hayırlı olsun ablacım. Umarı 2li rakamlarda hiç çıkmaz da hedefine ulaşırsın.
Bende dün erkek arkmlaydım ama gayet güzel beslendim kaçırmadım
Dün: Sabah 1 kepekli sandvic içinden salamları çıkarttırdım
1 bardak bitki çayı (yeşilçay bulamadım)
Ara: yok
Öğle: yok
Ara: Biraz acıktım 1 paket çubuk kraker yedim aclığımı bastırdı...
Akşam: 1 kase tarhana çorba
1kase salata
1kaşık yoğurt yarım biber dolma...
Ara:1 bardak çay +1 tane çikolatalı büsküvi
fadime benden gizli dukan yaparsın haa...
gayet guzel canim uzun suredir motivasyonun dusuktu simdi yine sahalara dondunzaten aceleye gerek yok yavas yavas verelim. sen ustelik bir de ilac kullaniyorsun buyuk basari
evet bende artık öyle yapıyorum çok kaçırsamda salmıyorum teşekkürederim tavsiyelerin içincanım bende dun aksam bıraz kacırdım bugun dengelıycem onemlı olan dengeleyebılmek yoksa hıckımse sureklı dıyet halınde gezemez arada kacırsanda hemen toparlıycaksın neden yedım dıyede hafana takmıycaksın ben onceden bıraz fazla yıyınce amaan zaten dıyetım bozuldu yıyım barı dıyordum ve tabıkı kılo veremıyordum ama sımdı fazla yesemde devam dıyıp hemen telafı edıyorum oyle guzelde kılo verılıyor bak bugun spor yapalım hafıfte yersek yarın sabah kılo bıle vermıs goruceksın kendını opuyorum byee
tebrikler inşallah devamı gelirslm kızlar bu sabah dukanın 7. ve son günü sonunda 99.6 yı gördüm
Selam kizlar pazar pazar topikte birilerini gormek guzel :)
tebrik ederim canim sonunda 90lara indin simdi hedef 80ler
canim evet biliyorum ama bak benim de demek istedigim bu, tatli istegimi bastiriyorum meyve yiyorum ama sonunda bir gun patlayip cikolata sekere saldiriyorum. ama bu hazir gida dedigin seyler en azindan yagsiz, cikolatali puding 60 kalori, jole 10 kalori.. butun gun bunlarla beslensem, veya hergun yesem dedigini anlarim ama canim cok tatli isteyince 1 tane yemek bana uzun vadede iyi geliyor o saldirma anini yasamiyorum o zaman. 10 kilo verdim daha da veriyorum iyi gidiyor memnunum ben acikcasi. sen de bak 1 hafta super gidip sonra gece cok yemissin birden cunku vucudu tamamen birseyden yoksun birakarak uzun sure devam edilemiyor o yuzden ben canim tatli istedikce diyet tatli yiyorum az kaloriye tatli istegim bitiyor sonra gece saldirmalari olmuyor.
tabi sadece bunlarla beslenmiyorum dolabim sebze meyve dolu, yani normalde benim menulerim hep taze sebze doludur, protein gunde 100 gram almaya calisirim hep, sekeri 60 gramin altinda tutmaya calisirim. bilincsizce birsey yapmiyorum yani.
ekleme: ayrica sadece meyve ile tatli istegini bastiran, bu sekilde hic tatli yemeden hayatini idame ettiren biri, hatta bu sekilde 30-40 kiloyu verebilmis biri var mi senin bildigin? bence dogal gidalarla beslenme konusunda haklisin, ama bu "kendini kandirma" konusunda bence sen de ayni seyi yapiyorsun meyve tuket bastirir diyerek cunku bas-tir-mi-yor malesef. simdi benim canim tatli isterse 1 paket cikolataya saldirmak yerine dolabimdaki 60 kaloriye saldiracagimi ve en azindan kilo almadan atlatacagimi bilmek beni rahatlatiyor, ayrica menulerimi de buraya yaziyorum istersen takip et hic hazir gida tuketiyor muyum normalde... uzuldum
afedersin ben yanlış anlattım seni üzmek istememiştim özür dilerim gerçekten herkes kendi vücudu tanır neye ihtiyacı olduğunu bilir sende haklısın tatlı krizi geldiğinde kocaman bir çikolata yemetense bu tarz düşük kalorili yiyeceklerde etkilidir eminim tekrar özür dilerim....
bugünkü menümde pek iç açısı değil
sabah saat 10 gibi kalktım bir yandan kızımı yedirirken bende kahvaltı yapmaya çalıştım
kahvaltı 2 dilim ekmek 5-6 tane küçük küp şeklinde kaşar peynir biraz bal şekersiz çay
ara sade kahve
sonra eşimi arkadaşı aradı dışarı çıkalım diye çabuk çabuk hazırlandım yemeğide son anda yedim hemen
bir çorba kasesinin yarısı kadar mercimekli bulgur pilavı yoğurt
ara yapmadım
akşam yemeğinide dışarda yedik herkes iskender yerken ben salata yedim çok mutluyum
ama sonra eşimin arkadaşı tanıdığı biryer varmış çay içelim diye oraya gittik oturduktabi biz çay bekliyoruz
bir geldi bardaklar üzeri bol kremalı kahveiçtim tabi ikram olunca ama söyledimde ben yemekte salata yedim
senin yaptığına bak diye
su çok az bir litre bile olmamıştır
sporda yok ama avmnin altını üstüne getirdik koşuşturran 2 çocuk her oyuncağa bindiler saat 4 de gittik çıktığımızda 10du kızım hala ben gitmek istemiyorum diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?