Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlar pazar pazar topikte birilerini gormek guzel :)
slm kızlar bu sabah dukanın 7. ve son günü sonunda 99.6 yı gördüm
tebrik ederim canim sonunda 90lara indin simdi hedef 80ler

canim evet biliyorum ama bak benim de demek istedigim bu, tatli istegimi bastiriyorum meyve yiyorum ama sonunda bir gun patlayip cikolata sekere saldiriyorum. ama bu hazir gida dedigin seyler en azindan yagsiz, cikolatali puding 60 kalori, jole 10 kalori.. butun gun bunlarla beslensem, veya hergun yesem dedigini anlarim ama canim cok tatli isteyince 1 tane yemek bana uzun vadede iyi geliyor o saldirma anini yasamiyorum o zaman. 10 kilo verdim daha da veriyorum iyi gidiyor memnunum ben acikcasi. sen de bak 1 hafta super gidip sonra gece cok yemissin birden cunku vucudu tamamen birseyden yoksun birakarak uzun sure devam edilemiyor o yuzden ben canim tatli istedikce diyet tatli yiyorum az kaloriye tatli istegim bitiyor sonra gece saldirmalari olmuyor.
tabi sadece bunlarla beslenmiyorum dolabim sebze meyve dolu, yani normalde benim menulerim hep taze sebze doludur, protein gunde 100 gram almaya calisirim hep, sekeri 60 gramin altinda tutmaya calisirim. bilincsizce birsey yapmiyorum yani.
ekleme: ayrica sadece meyve ile tatli istegini bastiran, bu sekilde hic tatli yemeden hayatini idame ettiren biri, hatta bu sekilde 30-40 kiloyu verebilmis biri var mi senin bildigin? bence dogal gidalarla beslenme konusunda haklisin, ama bu "kendini kandirma" konusunda bence sen de ayni seyi yapiyorsun meyve tuket bastirir diyerek cunku bas-tir-mi-yor malesef. simdi benim canim tatli isterse 1 paket cikolataya saldirmak yerine dolabimdaki 60 kaloriye saldiracagimi ve en azindan kilo almadan atlatacagimi bilmek beni rahatlatiyor, ayrica menulerimi de buraya yaziyorum istersen takip et hic hazir gida tuketiyor muyum normalde... uzuldum

Son düzenleme:
Kızlar diyetisyen ayça varya onu izliyorum bildiğin şişko ben daha zayıf dururum göbeği yağ bağlamış yok yok terzi kendi söküğünü dikemezmiş...

esım ve oglum sınemaya gıttı bende mutfakta yemegı halledeyım bari dedim aksama ben patlıcam kozlemesı ve yogurt yemeyı dusunuyorum bızımkılere kuru fasulye pılav ve salata yapıcam halasporumu yapmadım bugun kesınlıkle yapmalıyım

valla bende görücemm cnm bugün 20 dk yaptım ardından biraz mekik falan cılkım çıktı resmen odun gibiyim ya :)

Çok teşekkür ederim ya bugün iltifata boğuldum daha teyzemler gelcekmiş beni merak ediyorlarmış

hadi maşallah nazara geleceksin :)

cnm benimki bacak kol aynı anda çalıştırandan oturmalı olandan değil ayaktasın haftada 4 gün deneyeyim bakalım mutlaka diyetle birlikte etkili olur

fadime ablacım hadi maşallah gayretlisin inş devamı gelir
fulya sana misafir gelebilirmiyim dolaptakileri yirik
edda nerelerde :44:

sagol canım sana yetişemem ama biraz vericem gibi görünüyor kullandıgım ilaca ragmen verebildim

amin 90 kiloya insem biraz hafiflerim

ay negüzel söylemişsin bana dua edin şu dukan beni çok sardı hiç bozmadım bugün kek yaptım yemedim .içli köfte yaptım yemedim yarın sarma sarcam yemicem

kızlar kötü bir haberim var şu yönden kötü sizinle sıksık birlikte olamıcam çünkü köyden kaynanamla kayınbabam gelicekmiş 3 4 gün içinde

murshcum canım dukan kitabı için çok teşekkürler benim büyük kızım almış ,zaten bu yola o beni soktu bide ödül koydu sonuna

Son düzenleme:
evet bende artık öyle yapıyorum çok kaçırsamda salmıyorum teşekkürederim tavsiyelerin için
slm kızlar bu sabah dukanın 7. ve son günü sonunda 99.6 yı gördüm
tebrikler inşallah devamı gelir

afedersin ben yanlış anlattım seni üzmek istememiştim özür dilerim gerçekten herkes kendi vücudu tanır neye ihtiyacı olduğunu bilir sende haklısın tatlı krizi geldiğinde kocaman bir çikolata yemetense bu tarz düşük kalorili yiyeceklerde etkilidir eminim tekrar özür dilerim....

bugünkü menümde pek iç açısı değil
sabah saat 10 gibi kalktım bir yandan kızımı yedirirken bende kahvaltı yapmaya çalıştım
kahvaltı 2 dilim ekmek 5-6 tane küçük küp şeklinde kaşar peynir biraz bal şekersiz çay
ara sade kahve
sonra eşimi arkadaşı aradı dışarı çıkalım diye çabuk çabuk hazırlandım yemeğide son anda yedim hemen
bir çorba kasesinin yarısı kadar mercimekli bulgur pilavı yoğurt
ara yapmadım
akşam yemeğinide dışarda yedik herkes iskender yerken ben salata yedim çok mutluyum
ama sonra eşimin arkadaşı tanıdığı biryer varmış çay içelim diye oraya gittik oturduktabi biz çay bekliyoruz
bir geldi bardaklar üzeri bol kremalı kahveiçtim tabi ikram olunca ama söyledimde ben yemekte salata yedim
senin yaptığına bak diye
su çok az bir litre bile olmamıştır
sporda yok ama avmnin altını üstüne getirdik koşuşturran 2 çocuk her oyuncağa bindiler saat 4 de gittik çıktığımızda 10du kızım hala ben gitmek istemiyorum diyordu

ben de ozur dilerim regl olunca cok hassas oluyorum gereksiz yere alinmisim anlasilan yine

herkes iskender yerken salata yemek bence inanilmaz buyuk bir basari ben sanirim yapamazdim.. buyuk irade lazim, tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…