- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.601
Tatlim daha sık gelirsen cok daha rahat kaynaşırız elinden geldigince ugra burayaHerkese teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için. Bana moral oldunuz yalnız hissediyordum kendimi çok iyi geldi. Herkes yediğini yazıyor sanırım bende oruç açtıktan sonra inşallah yazmak istiyorum bu akşam dışarda yiyorum yemeği ama nasıl olacak bilemiyorum cuma günü sanırım kilosunu yazıyor herkes benim bu hafta fazla beklentim yok bakalım artık
Kuzum hepimizin isleri var ama elimizden geldigince burda olmaya calisiyoruz. Hicbirimiz tek basimiza bu isi yapamadığımız icin burdayizHaklısın canım daha sık gelmem lazım. Kuralları bilmiyorum bu gece ilk sayfayı iyice okuyup ona göre davranırım çocuklardan zaman bulamıyorum bazen
Hoşgeldin cnm Zuhal bendeHerkese teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için. Bana moral oldunuz yalnız hissediyordum kendimi çok iyi geldi. Herkes yediğini yazıyor sanırım bende oruç açtıktan sonra inşallah yazmak istiyorum bu akşam dışarda yiyorum yemeği ama nasıl olacak bilemiyorum cuma günü sanırım kilosunu yazıyor herkes benim bu hafta fazla beklentim yok bakalım artık
yukarda yazdim cnmMefkurem nerelerdesin ya, özlettin kendini
hakkinizda hayirlisi olsun cnmEv sahibi kirayı arttırmak istedi bizi de baya aştı istediği rakam ne zamandır arıyorduk ama bulamıyorduk artık heralde ev bulamayıp adamın istediği parayı verip oturmaya devam ederiz diye düşünmeye başlamıştım kiiiii dün istediğimiz gibi bi ev bulduk hemen bugün eşim işlemlere başladı Aysonuna doğru bi aksilik olmazsa taşınacağız
evet cnm iyice suyunu cikardimabla hedef ucundan 56 görmek bakalim.
Ozlettin kendini iyice gidiyosun gelmiyosun yaa
haklisin bitanem cok yalniz biraktik seniMefkurem gelmişsin sen hep gel sen gelince biz daha derli toplu oluyoruz ve buradan uzak kalmak kimseye yaramıyor alalen tehdit ediyorum @askrhpozitif ve sen iyice bosladiniz kaçarım haaa
badem sütünü falan kendinde yapabilirsin cnm daha ucuza gelirSoya peyniri dedigimiz tofu dan bahsediyosun dimi canim. Ben internetten aliyorum peynirlerimi filan. soya sütü internette daha pahali satılıyor diger sutler gibi mesela findik badem sütünü migrostan 20 Liraya alirken internette 35 kusurlerde. Maalesef marketlerdede denk gelmedim daha. Ama büyük migroslarda 5m olabilir bakmak lazim. Ve fiyatlar gercekten fark ediyor arada indirim yapiyor migros iyi oluyor
ramazanda benimde hic uyku duzenim kalmiyorKızlar şu sahura kalkıp tekrar yatma işi çok sarsıyor insanı. Kaç gündür işe geç kalıyorum
Yatmasam da imsak 3.45 sonra zombi gibi gezerim
Nasıl düzenleyeceğim bilemedim
idare eder cnmTamamdir abla
Ozlettin kendini nasilsin iyimisinn
ayyy bi hüzün kapladi icimiMefkurem ablacim izninle bu hafta mezun olmak istiyorum. Artik istediğim bedene düştüm :) gecenlerde pantolon siparişi vermistim iki tane üstüme tam oldular. Demekki olmusum artik :)
Ayyy abla geldim mezun olcam hala yoksun sen yaaaSlmmmmm guzellerimmm
Dün buyuk gorumceme davetliydik bugunde küçüğüne gidecez
Aslinda iftarda disarda olmayi hic sevmiyorum
Geç oluncada insanin cani evden cikmak istemiyor
Ben oructa hic bisey yapamiyorum
Kahve sigara olmadan vakit gecmiyor
O yuzden icimden hic bisey gelmiyor
Burayi ihmal ettigimin farkindayim
Artik daha cok gelmeye calisacam
Abla gitmicem bu sefer burdayimyukarda yazdim cnm
Valla işim vardi desem yalan olur
Çünkü bisey yapamiyorum, hic bisey icimden gelmiyor
hakkinizda hayirlisi olsun cnm
Cocuklarla baya zor olurcok kolay gelsin
evet cnm iyice suyunu cikardim
haklisin bitanem cok yalniz biraktik seni
Daha cok gelmeye calisacam
badem sütünü falan kendinde yapabilirsin cnm daha ucuza gelir
ramazanda benimde hic uyku duzenim kalmiyor
Sabah yatip oglen kalkiyorum :)) Allahtan calismiyorum
Calismis olsam heralde sahura kalkmazdim yada süt icip yatardim
idare eder cnm
Oruc fazla zorladi beni
ayyy bi hüzün kapladi icimitabi senin adina cok sevindim cnm
Hemde super bi yuzde geliyormus
Nankörlük yapma kizzzz normal zamanda hep burdayim zaten :)))Ayyy abla geldim mezun olcam hala yoksun sen yaaa
Ay abla denk gelemedik napim :)Nankörlük yapma kizzzz normal zamanda hep burdayim zaten :)))
ins. CnmAbla gitmicem bu sefer burdayimmezun olsamda ayrilmak yok :) ins bomba yuzde gelecek bu hafta böyle devam edersem
ins. Cnm
Mezun olanlarin ortadan kaybolmasi gercekten uzuyor hepimizi
Hem senin hem bizim jcin iyi olur
Tartiya sonnnn 2 iiiiiiii
Lutfen bu 2 gunu iyi degerlendirin kizlar
Cumadan baslayan kotu menuler silsilesi vardi genelde
Listedeki guzellerrr sabit, arti gelmez umarim cuma gunu
Bu cumartesi eltimleri, kardesini cagirdim yemeğe
Bu sene disari acilmicam
Aile icinide bitirmis oluyorum
Daha menüye karar vermedim
Yok abla kararliyim bu sefer gitmicem. Kilo almasam bile burda olmak bana gerçekten iyi geliyor :)Huuuu ben geldim siz yoksunuz
Daha iftar olmadi heralde
Bizim 3 saat var şu anda
iyiyim şükür canım sen nasılsın
yeni yaşın hayırlı olsun canım,
Ooo cok iyi haber
Teşekkürler tatlım
İyiki doğmuşsun canım hayırlı nice yıllara sevdiklerinle beraber ❤❤
Ohhh miss Valla tadını çıkar canım
Tükenmişlik sendromu gibi birşey mi?Çünkü bisey yapamiyorum, hic bisey icimden gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?