- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.641
Iyi yapmissin tatlim islerini kolayladiysan en azindan aklin orda olmaz arayida fazla acma amaHayırlı akşamlar canlar' diyeceksinizki ahsen nirelerdesin senn
Ama ben gelip yazıp kaybolmaktansa tüm işlerimi herşeyi bitirip öyle yazmayı tercih ettim
Tüm ev temizliği bitti hali yorgan yastıklar herşey bitti artık aktif olucam
Pazartesi bildirim yapmadım ama -400'düm bunuda yazmış olayım
Afiyet olsun canım, gider ayak %4 mü yapacan yoksaKizlar eksim güzeldi ama ben birazda yüksek bi kapanış yapmak icin 2 gün detoks yapıyorum
Menum
Sahur
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Iftar
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Su icebildigim kadar icicem
Iyi yapmissin tatlim islerini kolayladiysan en azindan aklin orda olmaz arayida fazla acma ama
O zor biraz Nirancım ama simdilik bi hedef var bakalim tutarsaAfiyet olsun canım, gider ayak %4 mü yapacan yoksa
Gene iyi bitirmissin kuzum masallah bayada yorulmussundur simdi senBitti şükür herşeyi birada yaptım bugünde halılar yıkamadan geldi onlarida sardim
Bi tek bahçe kaldı artık onuda eşim yapsın ben çok çok yoruldumm
Eksi 400 çok güzel canım pazartesi için..Hayırlı akşamlar canlar' diyeceksinizki ahsen nirelerdesin senn
Ama ben gelip yazıp kaybolmaktansa tüm işlerimi herşeyi bitirip öyle yazmayı tercih ettim
Tüm ev temizliği bitti hali yorgan yastıklar herşey bitti artık aktif olucam
Pazartesi bildirim yapmadım ama -400'düm bunuda yazmış olayım
Gene iyi bitirmissin kuzum masallah bayada yorulmussundur simdi sen
Daha fazla yorma kendinide tatlim geri kalan zamanini dinlenmeye ayirAynen canım oruclu oruçlu baya yoruldum ama değdi
Eksi 400 çok güzel canım pazartesi için..
İşlerini de bitirdiysen artık seni daha fazla görmek istiyorum rakibem.
Bu arada ben Pazartesi epey artıdaydım, beni geçmişsin yani tebrik ederim.
Daha fazla yorma kendinide tatlim geri kalan zamanini dinlenmeye ayir
Ben artık seyrek gelenleri boykot edeceğimAy nerde bu grubun kızları yahuuuu
Tabikide oruc cok etkiliyor canimVallahi artık bişey yapacak halim kalmadı kaç gün dinlensem anca toparlanirim
Oruçlu olmasaydım bu kadar yorulmazdim
Tamamen destek veririm sana vallaaaBen artık seyrek gelenleri boykot edeceğim
Bir elin parmağını geçmiyor takımda aktif olanlar....Tamamen destek veririm sana vallaaa
Oyyy canımm..peki doktorlar neye bağladılar..cok şükür bi evladın olmus40 kilo aldım ama daha sonra verdim aldım verdim aldım benim bebeklerim yaşamıyor bu kızımda zar zor oldu ilk 2. 5 aylık ilk öldü kürtaj oldum. Sonra 1 tane gelişmedi yine kürtaj oldum. . Sonra kızım oldu prematüre doğdu hergün göbeğinden iğne vurundum hastanelerde yattım zar zor erken doğum oldu. Daha sonra hamile kaldım 6.5 aylık erkek çocuk doğurdum yaşamadı doğduktan 2dk sonra öldü.. Ondan sonra 2 hamilelik daha yaşadım onlarda gelişmedi =)
İnş canım şimdiden hayırlı olsun canımEv sahibi kirayı arttırmak istedi bizi de baya aştı istediği rakam ne zamandır arıyorduk ama bulamıyorduk artık heralde ev bulamayıp adamın istediği parayı verip oturmaya devam ederiz diye düşünmeye başlamıştım kiiiii dün istediğimiz gibi bi ev bulduk hemen bugün eşim işlemlere başladı Aysonuna doğru bi aksilik olmazsa taşınacağız
Ne iş yapıtodun tatlım sen?Bayramdan sonraki Pazartesi başlıyorum canım
10 Haziran yani
@mefkurem gelmişsin sen hep gel sen gelince biz daha derli toplu oluyoruz ve buradan uzak kalmak kimseye yaramıyor alalen tehdit ediyorum
:):):)
@askrhpozitif ve sen iyice bosladinizkaçarım haaa
Güzel olmuş canım bnce09:00=== 1 haşlama yumurta
Domates, salatalık
20 adet siyah zeytin
17:00=== 1 kase soğuk çorba
3 yk bakla yemeği
1 kase sarmısakli yoğurt
Su 2 lt
Ayyy bende yiyrm baya erik bikac gündür6 tane erik yedim suçluyum. Ama 25 dk yürüyüş yaptım koşu ile karışık su gibi geldim25puan @Pnrrr-20
İyiki doğdunn iyiki doğdunnnnnn inş sağlıkla da doğurrrr caaa nııımmmmmm:)Gümaydin canlarrr
Bugun benim dogum gunumm ve 26yaşına girdim
Ay senn şimdiki halini cok merak ediyrm kızz@mefkurem ablacim izninle bu hafta mezun olmak istiyorum. Artik istediğim bedene düştüm :) gecenlerde pantolon siparişi vermistim iki tane üstüme tam oldular. Demekki olmusum artik :)
İyiyim cnm sen?iyiyim kuzucuk sen nasılsın?
Karadenizzzzzzz...Eki Görüntüle 2268991 bugun hava çok güzel yürüyüşe çıktık
iyiyim şükür canım sen nasılsın
yeni yaşın hayırlı olsun canım,
Ooo cok iyi haber
İnş canım beklerizSlmmmmm guzellerimmm
Dün buyuk gorumceme davetliydik bugunde küçüğüne gidecez
Aslinda iftarda disarda olmayi hic sevmiyorum
Geç oluncada insanin cani evden cikmak istemiyor
Ben oructa hic bisey yapamiyorum
Kahve sigara olmadan vakit gecmiyor
O yuzden icimden hic bisey gelmiyor
Burayi ihmal ettigimin farkindayim
Artik daha cok gelmeye calisacam
Haklısn canım öle yazayım bundan snraAfiyet olsun Elif.
Aslında sen biliyorsun ama hatırlatmak isterim.
yk kaşığı cinsinden yaz yediklerini...
bana göre az patates püresi 2-3 yk mesela...sana göre nasıl bilmiyorum...
daha gerçekçi yorumlar yapabilmemiz için miktarları ne kadar olduğunu bilmemiz lazım
Güzel menü canımmmKizlar eksim güzeldi ama ben birazda yüksek bi kapanış yapmak icin 2 gün detoks yapıyorum
Menum
Sahur
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Iftar
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Su icebildigim kadar icicem
Haklısın su bikac gündür ben de öleyimBir elin parmağını geçmiyor takımda aktif olanlar....
Öyle olunca da motivasyon bozuluyor....
Günde bir kere menü yazmaya gelenlere benden yorumda yok, motivasyonda yok bundan sonra...
Valla ben hep aktifim ama kimseyi bulamıyorum =) "Bir elin parmağını geçmiyor takımda aktif olanlar....
Öyle olunca da motivasyon bozuluyor....
Günde bir kere menü yazmaya gelenlere benden yorumda yok, motivasyonda yok bundan sonra...
Sen yenisin canım, listede bile değilsin henüz.... üzerine alınma...Valla ben hep aktifim ama kimseyi bulamıyorum =) "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?