Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz hergun tartiliyorum saldim çayıra yapmadim kontrollu gidiyorum
Menü
Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
1/2 dlm tam buğday
1 kk peynir

İftar
1.5 kepçe yayla çorbası
5 YK pazı kavurması
2 YK yoğurt salata
Afiyet olsun canim

Sahurda yememiştim çok camım çekti

Güle güle kullan canım evini ohhh miss olmuştur. Eksinde gayet güzelmiş
Sahur 02.00
Peynir zeytin
Yarım domates

İftar 20.20
1 kase domates çorbası
1 tabak kıymalı kabak
1 kase yoğurt
2 yeni dünya 1 çilek

Su 1.5 lt şimdilik
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Sağ ol canım
Menü
Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
1/2 dlm tam buğday
1 kk peynir

İftar
1.5 kepçe yayla çorbası
5 YK pazı kavurması
2 YK yoğurt salata
Güzel menü canım afiyet olsun

Kızlar ya ben niye artık kilo veremiyorum. Acaba bir yerde hata mı yapıyorum. Birgün-100 gram görüyorum ertesi gün hemen artı oluyorum. Çok üzülüyorum düşününce tıkandım kaldım. Bu gece sahur yemeyeyim diyorum ama şimdi midem nasıl kazınıyor. Tahlil sonuçlarım da iyiymiş . D vitaminim düşükmüş yalnız. Kilo vermeye engel mi ki

Ah senin mesajını görmek ne güzel
Canım ya niye içimden birşey almak gelmiyor diyorsun. Oruç zorluyor diye mi acaba?
Abla gitmicem bu sefer burdayim mezun olsamda ayrilmak yok :) ins bomba yuzde gelecek bu hafta böyle devam edersem
Ooo pek heyecanlı, deroks da yapmışsın bugün, merakla bekliyoruz yüzdeni
Aynen nerelerdesin diye düşünüyordum temizliğe dalmışsın. Oh miss gibi. Temizlik yapınca insan çok rahatlıyor ya, çok iyi yapmışsın. Gerçi ben oruç oruç büyük işlere hiç cesaret edemem.
Kizlar eksim güzeldi ama ben birazda yüksek bi kapanış yapmak icin 2 gün detoks yapıyorum
Menum
Sahur
Yesil muz
Bir bardak badem sütü

Iftar
Yesil muz
Bir bardak badem sütü

Su icebildigim kadar icicem
Badem sütünün bir özelliği var mı? Hiç içmedim, tadı nasıl?
Bir elin parmağını geçmiyor takımda aktif olanlar....

Öyle olunca da motivasyon bozuluyor....

Günde bir kere menü yazmaya gelenlere benden yorumda yok, motivasyonda yok bundan sonra...
Öyle deme Nirancığım, takım da olmayıp okuyan ve motive olan bile vardır belki. Yazmayanlara bakmayın, yazın bence siz. Şahsen yazmadığım zamanlar da bile okuyup motivasyon sağlamaya çalışıyorum. Hayır duası alıyorsunuz
İyi geceler canım
Ben yarın sahursuz tutacağım, bakalım nasıl geçecek.
Ay bence zor olur. Uykusuz kalmamak için mi öyle düşünüyorsun?
Evet şekerim sen de özlettin kendini. Kolay gelsin, Ramazan’ın ayrı bir yoğunluğu oluyor.

Evet D vitamini eksikliği kilo vermeye engel diye biliyorum. Mutlaka takviye al.
Günlük değişimleri de çok önemseme istikrarlı olunca uzun vadede kesin verirsin.

Acaba değişik şeylermi denesen mesela yediklerin içtiğin caylar
Belkide vücudun duraksama dönemindedır
Sporu artırıp beslenmene faklı şeyler eklesen direnci kirabilirsin belki
Ama sahuru atlama derim çok onemli

Evet D vitamini eksikliği kilo vermeye engel diye biliyorum. Mutlaka takviye al.
Günlük değişimleri de çok önemseme istikrarlı olunca uzun vadede kesin verirsin.

Damla verdi doktor. Canım günlük değil ki bir aydır bir ileri bir geri sıkıldım artık

Aynen nerelerdesin diye düşünüyordum temizliğe dalmışsın. Oh miss gibi. Temizlik yapınca insan çok rahatlıyor ya, çok iyi yapmışsın. Gerçi ben oruç oruç büyük işlere hiç cesaret edemem

Bende başta korktum nasıl yapicam ama bi giriştim tam giriştim hepsini yaptım çıktım

Hemde ne rahatlama...

Spor çok yapamıyorum canım iftar sonrası zamanım olmuyor. Gündüz de takatim . Elimden geldiğince yarım saatte olsa yürüyorum ama. Ödem çayı yapıyorum. Karbon çok çok az tüketiyorum. Bilmiyorum bazen diyorum hiçbir şey yemeyeyim.

Şekerler ben de menülerimi pek beğenmediğim için yazamıyorum maalesef. Tam sopalık oldum. Sonra aklıma bir fikri geldi Mefkurem menü yazmaya başlayınca yazayım. Erteleme konusunda yeni fikirler

Bence yazmalisin erteledikce kilolar yapışıyor
Yazki yorumlayıp seni destekleyelim motive edelim

selam kızlarr
bu gün öğlen eşim geldin de uyandım o gitti yattı her öğlen biraz yatar, kendimi iyi hissetmiyordum karnım da ağrımaya başladı sonra daha kötü oldu salon da tansiyon aletini koluma geçirebildim sonra bas bas bağırdım eşime bana bir şeyler oluyor gel diye kafam uyuşup, midem nasıl bulanıyor anlatamayacağım şekilde kendimi kötü hissettim eşim gelip tansiyon aletin deki rakamları görünce 5 e 3 düşmüş tansiyon hemen uzan diyor ben karnım ağrıyor uzanamam diyorum ama görüşüm de bulanıklaştı o boş ver karnını şimdi bayılacaksın diye beni kanepeye yatırıp ayaklarımın altına 3 kırlenti yığdı, o arada soruyor kanaman mı var diye yook dedim :)) hemen tuzlu ayran yaptı ben hala ama karnım da ağrıyor buskopan getir diyorum , o mutfaktan bağırıyor sakın kıpırdama ayakların yüksekte kalsın beynine kan gitmiyor şu an bayılırsın bak diye :))))))))))))))))yazık adamı deli ettim eşim sağlıkçı kökenli ne yapmasını gerektiğini biliyor şükür ama o ayakları kaldırıp yatmak o kadar iyi geldi ki kızlar , aslın da ben de biliyordum ama o an çok kötü olunca aklıma gelmedi , aklınız da bulunsun ani tansiyon düşmesi v.s. de ayakların altına yükselti bir şey koyup sırt üstü yatın
tuzlu ayranı içip buskopanı içince dirildim :))) bir de eşime hava atıyorum benim o yönden bünyem iyi ben hiç bayılmam ki diye az daha gidiyordun hadi oradan diyor böyle durumlarda hemen hastane de serum takılır diyor heheheheh
benim tansiyonum genel de düşüktür zaten 9-6 yada 9- 7 dir netten baktım sebeplerine
susuzluk
gebelik
dengesiz beslenme
aşırı ani kanama
endokrine bağlı sebepler (troid hormonları )
ama eşim tee öğlen teşhisi koydu dengesiz beslenme , su mu içmedin diyordu bir de :))
zaten ayın 21 ine doktor randevusu aldım bakalım değişik bir şey varsa çıkar elbet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…