- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.681
Kiz hergun tartiliyorum saldim çayıra yapmadim kontrollu gidiyorumBen de en çok kahve arıyorum iftardan sonra içmeye fırsat olmuyor su çay kahve içmeyeli çok oldu
güzel olmuş
sabaha tam buğday akşama da tam buğday yada 1 kepçe çorba ekleyebilirsin daha doyurucu olur kilon yüksek başından bu kadar azaltmak doğru değil canım
güzel olmuş
güzel menü canim
güzel menü
güle güle kirlet eksi güzelmiş
canım aman deyim ters tepmesin gün boyu ayaktayım diyorsun birde dikkatli ol
akşam bir ara ekleyebilirsin sütlü mistik çay yada rooibos yada sütlü kahve gibi
canım sen akşama meyve yemezsin
canım ne yersen nerde yersen fark etmez hepimiz menü yazıyoruz saat ve miktarı ile birlikte
Afiyet olsun canimMenü
Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
1/2 dlm tam buğday
1 kk peynir
İftar
1.5 kepçe yayla çorbası
5 YK pazı kavurması
2 YK yoğurt salata
Sahurda yememiştim çok camım çektiBen de en çok kahve arıyorum iftardan sonra içmeye fırsat olmuyor su çay kahve içmeyeli çok oldu
güzel olmuş
sabaha tam buğday akşama da tam buğday yada 1 kepçe çorba ekleyebilirsin daha doyurucu olur kilon yüksek başından bu kadar azaltmak doğru değil canım
güzel olmuş
güzel menü canim
güzel menü
güle güle kirlet eksi güzelmiş
canım aman deyim ters tepmesin gün boyu ayaktayım diyorsun birde dikkatli ol
akşam bir ara ekleyebilirsin sütlü mistik çay yada rooibos yada sütlü kahve gibi
canım sen akşama meyve yemezsin
canım ne yersen nerde yersen fark etmez hepimiz menü yazıyoruz saat ve miktarı ile birlikte
Güle güle kullan canım evini ohhh miss olmuştur. Eksinde gayet güzelmişHayırlı akşamlar canlar' diyeceksinizki ahsen nirelerdesin senn
Ama ben gelip yazıp kaybolmaktansa tüm işlerimi herşeyi bitirip öyle yazmayı tercih ettim
Tüm ev temizliği bitti hali yorgan yastıklar herşey bitti artık aktif olucam
Pazartesi bildirim yapmadım ama -400'düm bunuda yazmış olayım
Afiyet olsun canım güzel olmuşSahur 02.00
Peynirzeytin
Yarım domates
İftar 20.20
1 kase domates çorbası
1 tabak kıymalı kabak
1 kase yoğurt
2 yeni dünya 1 çilek
Su 1.5 lt şimdilik
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
Sağ ol canımgüzel menü
Güzel menü canım afiyet olsunMenü
Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
1/2 dlm tam buğday
1 kk peynir
İftar
1.5 kepçe yayla çorbası
5 YK pazı kavurması
2 YK yoğurt salata
Güle güle kullan canım evini ohhh miss olmuştur. Eksinde gayet güzelmiş
Ah senin mesajını görmek ne güzelSlmmmmm guzellerimmm
Dün buyuk gorumceme davetliydik bugunde küçüğüne gidecez
Aslinda iftarda disarda olmayi hic sevmiyorum
Geç oluncada insanin cani evden cikmak istemiyor
Ben oructa hic bisey yapamiyorum
Kahve sigara olmadan vakit gecmiyor
O yuzden icimden hic bisey gelmiyor
Burayi ihmal ettigimin farkindayim
Artik daha cok gelmeye calisacam
Canım ya niye içimden birşey almak gelmiyor diyorsun. Oruç zorluyor diye mi acaba?yukarda yazdim cnm
Valla işim vardi desem yalan olur
Çünkü bisey yapamiyorum, hic bisey icimden gelmiyor
hakkinizda hayirlisi olsun cnm
Cocuklarla baya zor olurcok kolay gelsin
evet cnm iyice suyunu cikardim
haklisin bitanem cok yalniz biraktik seni
Daha cok gelmeye calisacam
badem sütünü falan kendinde yapabilirsin cnm daha ucuza gelir
ramazanda benimde hic uyku duzenim kalmiyor
Sabah yatip oglen kalkiyorum :)) Allahtan calismiyorum
Calismis olsam heralde sahura kalkmazdim yada süt icip yatardim
idare eder cnm
Oruc fazla zorladi beni
ayyy bi hüzün kapladi icimitabi senin adina cok sevindim cnm
Hemde super bi yuzde geliyormus
Ooo pek heyecanlı, deroks da yapmışsın bugün, merakla bekliyoruz yüzdeniAbla gitmicem bu sefer burdayimmezun olsamda ayrilmak yok :) ins bomba yuzde gelecek bu hafta böyle devam edersem
Aynen nerelerdesin diye düşünüyordum temizliğe dalmışsın. Oh miss gibi. Temizlik yapınca insan çok rahatlıyor ya, çok iyi yapmışsın. Gerçi ben oruç oruç büyük işlere hiç cesaret edemem.Hayırlı akşamlar canlar' diyeceksinizki ahsen nirelerdesin senn
Ama ben gelip yazıp kaybolmaktansa tüm işlerimi herşeyi bitirip öyle yazmayı tercih ettim
Tüm ev temizliği bitti hali yorgan yastıklar herşey bitti artık aktif olucam
Pazartesi bildirim yapmadım ama -400'düm bunuda yazmış olayım
Badem sütünün bir özelliği var mı? Hiç içmedim, tadı nasıl?Kizlar eksim güzeldi ama ben birazda yüksek bi kapanış yapmak icin 2 gün detoks yapıyorum
Menum
Sahur
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Iftar
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Su icebildigim kadar icicem
Öyle deme Nirancığım, takım da olmayıp okuyan ve motive olan bile vardır belki. Yazmayanlara bakmayın, yazın bence siz. Şahsen yazmadığım zamanlar da bile okuyup motivasyon sağlamaya çalışıyorum. Hayır duası alıyorsunuzBir elin parmağını geçmiyor takımda aktif olanlar....
Öyle olunca da motivasyon bozuluyor....
Günde bir kere menü yazmaya gelenlere benden yorumda yok, motivasyonda yok bundan sonra...
Ay bence zor olur. Uykusuz kalmamak için mi öyle düşünüyorsun?İyi geceler canım
Ben yarın sahursuz tutacağım, bakalım nasıl geçecek.
Evet şekerim sen de özlettin kendini. Kolay gelsin, Ramazan’ın ayrı bir yoğunluğu oluyor.Kızlar elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum haklısınız motivasyon için burda olmak şart
Ama yetişemiyorum evde kayınvalidem görümcem olunca her gün evde misafir var gibi iftar hazırlıyorum topla kaldır çay sahur çocukları uyut yedir İnan’ın çok yoruluyorum WC ye zor gidiyorum o yüzden çok aktif değilim ama fırsat bulduğum ilk anda geliyorum
Evet D vitamini eksikliği kilo vermeye engel diye biliyorum. Mutlaka takviye al.Kızlar ya ben niye artık kilo veremiyorum. Acaba bir yerde hata mı yapıyorum. Birgün-100 gram görüyorum ertesi gün hemen artı oluyorum. Çok üzülüyorum düşününce tıkandım kaldım. Bu gece sahur yemeyeyim diyorum ama şimdi midem nasıl kazınıyor. Tahlil sonuçlarım da iyiymiş . D vitaminim düşükmüş yalnız. Kilo vermeye engel mi ki
Aynen kuzum valla. Benim de evi silip süpürüp halıları sermem lazım . Yarın yapmayı düşünüyorum inşallah.Teşekür ederim canımm temizlik candır hayattır yaa eve bakınca içim aciliyo
Kızlar ya ben niye artık kilo veremiyorum. Acaba bir yerde hata mı yapıyorum. Birgün-100 gram görüyorum ertesi gün hemen artı oluyorum. Çok üzülüyorum düşününce tıkandım kaldım. Bu gece sahur yemeyeyim diyorum ama şimdi midem nasıl kazınıyor. Tahlil sonuçlarım da iyiymiş . D vitaminim düşükmüş yalnız. Kilo vermeye engel mi ki
Evet D vitamini eksikliği kilo vermeye engel diye biliyorum. Mutlaka takviye al.
Günlük değişimleri de çok önemseme istikrarlı olunca uzun vadede kesin verirsin.
Günde kaç damla kullanacaksın?Damla verdi doktor. Canım günlük değil ki bir aydır bir ileri bir geri sıkıldım artık
Şekerler ben de menülerimi pek beğenmediğim için yazamıyorum maalesef. Tam sopalık oldum. Sonra aklıma bir fikri geldiMefkurem menü yazmaya başlayınca yazayım. Erteleme konusunda yeni fikirler
Aynen nerelerdesin diye düşünüyordum temizliğe dalmışsın. Oh miss gibi. Temizlik yapınca insan çok rahatlıyor ya, çok iyi yapmışsın. Gerçi ben oruç oruç büyük işlere hiç cesaret edemem
Alamıyorum zatenCanım yazmazsan önünü alamazsın benden demesi
Acaba değişik şeylermi denesen mesela yediklerin içtiğin caylar
Belkide vücudun duraksama dönemindedır
Sporu artırıp beslenmene faklı şeyler eklesen direnci kirabilirsin belki
Ama sahuru atlama derim çok onemli
Şekerler ben de menülerimi pek beğenmediğim için yazamıyorum maalesef. Tam sopalık oldum. Sonra aklıma bir fikri geldiMefkurem menü yazmaya başlayınca yazayım. Erteleme konusunda yeni fikirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?