- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.661
Gün icinde o kadar cok bakiyorum ki canim yazan vardır diyeBir elin parmağını geçmiyor takımda aktif olanlar....
Öyle olunca da motivasyon bozuluyor....
Günde bir kere menü yazmaya gelenlere benden yorumda yok, motivasyonda yok bundan sonra...
Resim atarım özelden tatlimOyyy canımm..peki doktorlar neye bağladılar..cok şükür bi evladın olmus
İnş canım şimdiden hayırlı olsun canım
Ne iş yapıtodun tatlım sen?
Güzel olmuş canım bnce
Ayyy bende yiyrm baya erik bikac gündür
İyiki doğdunn iyiki doğdunnnnnn inş sağlıkla da doğurrrr caaa nııımmmmmm:)
Ay senn şimdiki halini cok merak ediyrm kızz
İyiyim cnm sen?
Karadenizzzzzzz...
İnş canım bekleriz
Haklısn canım öle yazayım bundan snra
Güzel menü canımmm
Haklısın su bikac gündür ben de öleyim
Aaa dayanamamak yok incecik halini düşün bakimmmBugün o kadar çok zorlanıyorum ki napıcam bilmiyorum ua
Aaa neden değilim şartlara da uyuyorumSen yenisin canım, listede bile değilsin henüz.... üzerine alınma...
Yeni gelen üyenin 2 hafta deneme süresi olur tatlim daha sonrasinda uyum saglayabilirse listeye alınırAaa neden değilim şartlara da uyuyorum
Bugün o kadar çok zorlanıyorum ki napıcam bilmiyorum ua
Yorumuma bir cümle daha ekledim ama sanırım geç olmuş....@CurukElma ne demek istediğimi açıklamış.Aaa neden değilim şartlara da uyuyorum
Haa anladım peki =)Yeni gelen üyenin 2 hafta deneme süresi olur tatlim daha sonrasinda uyum saglayabilirse listeye alınır
Grubun ilk sayfasinda yazıyordu tatlim aciklamalarda. Aklina bisi takılırsa bi önce orayi okursun eger hala soru isareti olursa burda bizede sorabilirsin :)Haa anladım peki =)
En yoğun günlerim çalıştığım günler onda bile teneffüs aralarında bile bakıyorum var mı gelen giden diye...Gün icinde o kadar cok bakiyorum ki canim yazan vardır diyeama kimse olmuyor
Aynı durumdayiz nirancim. Mesela cumartesi ve cuma gunleri cok yogun oluyorum genede bi gözüm burda oluyor.En yoğun günlerim çalıştığım günler onda bile teneffüs aralarında bile bakıyorum var mı gelen giden diye...
Aslında bu motivasyon için çok önemli.... takım ruhu için...Aynı durumdayiz nirancim. Mesela cumartesi ve cuma gunleri cok yogun oluyorum genede bi gözüm burda oluyor.
Katılıyorum canim zaten tek basimiza becerebilseydik bu isi hicbirimiz burda olmazdikAslında bu motivasyon için çok önemli.... takım ruhu için...
İyi geceler canımKızlar ben sahurumu yapıp yatıyorum hepinize iyi geceler. Bu arada bugün sıkıntı yaşamadım. Sadece biraz susadım bilginiz olsun
Afiyet olsun canimSahur 02.00
Peynirzeytin
Yarım domates
İftar 20.20
1 kase domates çorbası
1 tabak kıymalı kabak
1 kase yoğurt
2 yeni dünya 1 çilek
Su 1.5 lt şimdilik
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
Bunyene ters tepecekse riske girme derim tatlim ama genede sen bilirsin tabikiİyi geceler canım
Ben yarın sahursuz tutacağım, bakalım nasıl geçecek.
Kuzum tabiki islerimiz olacak donem donem ama biz genel biseyden bahsediyoruzKızlar elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum haklısınız motivasyon için burda olmak şart
Ama yetişemiyorum evde kayınvalidem görümcem olunca her gün evde misafir var gibi iftar hazırlıyorum topla kaldır çay sahur çocukları uyut yedir İnan’ın çok yoruluyorum WC ye zor gidiyorum o yüzden çok aktif değilim ama fırsat bulduğum ilk anda geliyorum
Tam menunu yazarsan daha iyi olur tatlimmerhaba arkadaşlar bu akşam iftarı dışarda yaptığım için yazamadım tatlı yemedim sahurda yapmıyorum iftardan sonra iki litre su içtim azıcık karpuz çekirdeği hepsi bu
Ben de en çok kahve arıyorum iftardan sonra içmeye fırsat olmuyor su çay kahve içmeyeli çok olduHuuuu ben geldim siz yoksunuz
Daha iftar olmadi heralde
Bizim 3 saat var şu anda
güzel olmuş11:00=== 3 yk bakla yemeği
2 kase sarımsaklı yoğurt
19:40=== 2 kase domatesli tavuk çorba
1 yk humus
Domates, salatalık
1 parmak kadar tbe
Su 2,5 lt
sabaha tam buğday akşama da tam buğday yada 1 kepçe çorba ekleyebilirsin daha doyurucu olur kilon yüksek başından bu kadar azaltmak doğru değil canımSabah 2 yumurta dan yapılmış yağsız lorlu soğanlı omlet
5 zeytin
Salatalık
Yeşil çay
Öğle
Salatalık
6 tane Erik
Akşam
Domates salatası
4 köfte
güzel olmuşSahur
Şekersiz cay
1 dilim peynir
1 adet rafadan yumurta
Yarim tbe
4 fındık
1 ceviz
1 kuru kaysi
1 litre su
İftar
tabak yeşil mercimek
1 kase yogurt
3 köfte
Bir dilim karpuz
Bir hurma
Salata
1 litre su
Spor 60 dak yürüyüş*2 =120 puan
@Pnrrr-20
güzel menü canimİyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
İftar
4 yk hindi sote
Yoğurt
Domates salatalık maydanoz
1 Dukan krakeri
Su şimdilik 1 lt içtim 2 yapmaya çalışacağım
Spor @Pnrrr-20 20 dk tempolu yürüyüş 60 puan
güzel menüMenüm
Sahur
1 dlm peynir
1 muz
1 köz biber
1 dlm tbe
İftar
1 tabak ali nazik
3 çilek
3 kiraz
Su:2,5 lt
Spor:30 dk yürüyüş =90 puan @pnrrr-20
güle güle kirlet eksi güzelmişHayırlı akşamlar canlar' diyeceksinizki ahsen nirelerdesin senn
Ama ben gelip yazıp kaybolmaktansa tüm işlerimi herşeyi bitirip öyle yazmayı tercih ettim
Tüm ev temizliği bitti hali yorgan yastıklar herşey bitti artık aktif olucam
Pazartesi bildirim yapmadım ama -400'düm bunuda yazmış olayım
canım aman deyim ters tepmesin gün boyu ayaktayım diyorsun birde dikkatli olKizlar eksim güzeldi ama ben birazda yüksek bi kapanış yapmak icin 2 gün detoks yapıyorum
Menum
Sahur
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Iftar
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Su icebildigim kadar icicem
akşam bir ara ekleyebilirsin sütlü mistik çay yada rooibos yada sütlü kahve gibiBugün o kadar çok zorlanıyorum ki napıcam bilmiyorum ua
canım sen akşama meyve yemezsinSahur 02.00
Peynirzeytin
Yarım domates
İftar 20.20
1 kase domates çorbası
1 tabak kıymalı kabak
1 kase yoğurt
2 yeni dünya 1 çilek
Su 1.5 lt şimdilik
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
canım ne yersen nerde yersen fark etmez hepimiz menü yazıyoruz saat ve miktarı ile birliktemerhaba arkadaşlar bu akşam iftarı dışarda yaptığım için yazamadım tatlı yemedim sahurda yapmıyorum iftardan sonra iki litre su içtim azıcık karpuz çekirdeği hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?