Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayrıntılı yazamadım çünkü yazdığım yemek yöresel olduğu için ama şöyle diyebilirim lavaş ekmek arası köfte yedim iki bardak ayranla sonra bir avuç karpuz çekirdeği ve şade Türk kahvesi. Sahur yok şuanda kahve içiyorum iki bardak su içip uyuyacağım. İyi sahurlar size kızlar

Mefkurem gelmişsin sen hep gel sen gelince biz daha derli toplu oluyoruz ve buradan uzak kalmak kimseye yaramıyor alalen tehdit ediyorum askrhpozitif ve sen iyice bosladiniz kaçarım haaa
Geldim bahar kime izin yaramış bana yarasın emeklerime yazik oldu valla daha fazla gerilemeden başlıyorum yarın kaçarı yok

İyi geceler canım
Ben yarın sahursuz tutacağım, bakalım nasıl geçecek.
inşallah zor geçmez canım birde emziriyorsun çünkü
baby bir haftalık bir durum değil ki bazıları hep bu şekilde hep bahaneleri sebepleri var
canım belki de kırılma noktasıdır , detox ise yarayabilir birde ramazan da rakamlar gerçekten çok değişken dün -200 dün bugün +100 du benimde
Damla verdi doktor. Canım günlük değil ki bir aydır bir ileri bir geri sıkıldım artık
bence sasirtmalisin
Ben de duran bir arabaya çarptım demiştim ya hani 200 pound istiyorlardı. Masraf 400 pound’a çıktı
Umarım daha fazla olmaz
canım kesin bir rapor tutanak yok mu niye fiyat yükseliyor sürekli küçük birrseydi
çok geçmiş olsun abla enişte iyi ki evdeymis , benim de hep düşüktür azıcık yükselse beynim patlar ama gebelikte hep daha da düşer ilk aylarda bak aklıma neler getirdin
North River çıkmadan iki kelam da sana edeyim. Aman burayı boşlama tatlım, @mefkurem’in yeniden motivasyon sağlamasını beklerken senden güç alıyorum. Mesajlarını dört gözle bekliyorum
ben de menülerini canım dört gözle bekliyorum
sana ve çocuklarına ait tüm raporları sonuçları vs e nabizdan görebilirsin canım gelmiş geçmiş hepsini
sen ayrıntılı yaz menunu canım
Yoreselde olsa biz arar buluruz nasıl birşeymis
Canım teşekkür ederim, bedensel olarak daha iyiyim. Modum ölüyo ama kendimi motive etmeye çalışıyorum sen nasılsın?
pesto hani mezuniyet sevinci sarmıştı seni ne çabuk düştü yine modun kuzu ya bezdummmmm
Geldim bahar kime izin yaramış bana yarasın emeklerime yazik oldu valla daha fazla gerilemeden başlıyorum yarın kaçarı yok
çocuklar toparladı mi ama insan hayatı beklerse toparlamak için o sıra kendine hiç gelmiyor malesef bir ucundan tut kendin için

Canım sana da yazacağım....d vitaminini damla damla yükseltemezsin... şişeyi tek bir seferde içeceksin...

D vitaminin yükselmediği sürece kilo veremezsin... hızlı yükselmesi lazım...yoksa uzun bir süre eksi hayal olur

Huhu şuraya tehdit vari not duseyim
Malum takım karne ve analizleri yapılıyor ve bu cuma ve önümüzdeki cuma çok çok önemli bizim analiz tarihimizde o etaplarda söz konusu , yani son analiz ile bu analiz arası tüm ortalamarin ortalaması alınıp genel olarak sıralanıyor sonunda takımlar . Ortalamamiz ne kadar yüksek olursa bizim için o kadar iyi

Oooy bebeğim sürekli birilerini memnun etmeye çalışmaktan kendim kafayı yidim galiba. 3 gün yükseliyorsa 5 gün düşüyor benim mod vallahi ben de bezzzzdummmmm yaaaaa

Canım teşekkür ederim, bedensel olarak daha iyiyim. Modum ölüyo ama kendimi motive etmeye çalışıyorum sen nasılsın?
Kıyamam niye modun düşük? İş miş takma sakın herşeyde bir hayır vardır, onun bir vakti vardır. Şirin şirin mesajlarınla pozitif enerji yaymaya devam et takıma lütfen. Mezun olunca da bizi yalnız bırakma.
Hoşgeldin Merve Nerelerdesin sen ya? Niye izne ayrıldın ki, ben yoktum o ara ya da hatırlamıyorum. Kaç kilosun acaba bu cumayı merakla bekliyorum, @mefkurem de bildirim yapar inşallah
Kızlar nasıl, herşey yolundadır inşallah...
Türkçesi ne bilmiyorum ama bumper çıkmış, eğer dişleri kırılmışsa komple değişmek lazım demişti tamirci, maalesef kırılmış.

Kuzum çok dikkat et kendine. Benim de ara ara birşeylerim düşüyor ama çözemedim. Tansiyon ya da şeker olabilir. Şekerine de bir baktırabilirsin... Çok geçmiş olsun son zamanlarda çok sık yaşıyorum ben de kötü bir şey

Amin canim insallah sagolasinn

Ayy abla cok gecmis olsun dikkat et kendine. Su konusundada kendine bi sise yapip yatak odasina koy olmadi oraya gidip ic arada bende esimin yaninda yiyip icmem o niyetliyken ama illaki bi sekilde yiyip iciyorm hic olmadi mutfagin kapisini kapatiyorm oda gelmiyor ozaman

Geçmiş olsun kuzum. Geçenlerde ben de park halindeki bir arabaya sürttüm... Kaç senelik soförüm ....bazen bazı şeylerin olması gerekiyor galiba. Kaza bela götürsün cana geleceğine mala gelsin kuzum. Rabbim kötüsünden ve tekrarından saklasın

Ne oldu kuzum ya düşürme modunu. Keyfine bak takma kafana tokadan başka hiçbir şey .... Burada seni seven bir dolu arkadaşın olduğunu hatırla lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…