- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.721
sağ ol gülüm geçti gitti şükür :)ekim2009 abla çok geçmiş olsun
Canım teşekkür ederim, bedensel olarak daha iyiyim. Modum ölüyo ama kendimi motive etmeye çalışıyorumpesto26 nerelerdesin kuzum, iyileştin mi?
Geldim bahar kime izin yaramış bana yarasın emeklerime yazik oldu valla daha fazla gerilemeden başlıyorum yarın kaçarı yokMefkurem gelmişsin sen hep gel sen gelince biz daha derli toplu oluyoruz ve buradan uzak kalmak kimseye yaramıyor alalen tehdit ediyorum askrhpozitif ve sen iyice bosladiniz kaçarım haaa
inşallah zor geçmez canım birde emziriyorsun çünküİyi geceler canım
Ben yarın sahursuz tutacağım, bakalım nasıl geçecek.
baby bir haftalık bir durum değil ki bazıları hep bu şekilde hep bahaneleri sebepleri varKızlar elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum haklısınız motivasyon için burda olmak şart
Ama yetişemiyorum evde kayınvalidem görümcem olunca her gün evde misafir var gibi iftar hazırlıyorum topla kaldır çay sahur çocukları uyut yedir İnan’ın çok yoruluyorum WC ye zor gidiyorum o yüzden çok aktif değilim ama fırsat bulduğum ilk anda geliyorum
canım belki de kırılma noktasıdır , detox ise yarayabilir birde ramazan da rakamlar gerçekten çok değişken dün -200 dün bugün +100 du benimdeKızlar ya ben niye artık kilo veremiyorum. Acaba bir yerde hata mı yapıyorum. Birgün-100 gram görüyorum ertesi gün hemen artı oluyorum. Çok üzülüyorum düşününce tıkandım kaldım. Bu gece sahur yemeyeyim diyorum ama şimdi midem nasıl kazınıyor. Tahlil sonuçlarım da iyiymiş . D vitaminim düşükmüş yalnız. Kilo vermeye engel mi ki
bence sasirtmalisinDamla verdi doktor. Canım günlük değil ki bir aydır bir ileri bir geri sıkıldım artık
canım kesin bir rapor tutanak yok mu niye fiyat yükseliyor sürekli küçük birrseydiBen de duran bir arabaya çarptım demiştim ya hani 200 pound istiyorlardı. Masraf 400 pound’a çıktı
Umarım daha fazla olmaz
çok geçmiş olsun abla enişte iyi ki evdeymis , benim de hep düşüktür azıcık yükselse beynim patlar ama gebelikte hep daha da düşer ilk aylarda bak aklıma neler getirdinselam kızlarr
bu gün öğlen eşim geldin de uyandım o gitti yattı her öğlen biraz yatar, kendimi iyi hissetmiyordum karnım da ağrımaya başladı sonra daha kötü oldu salon da tansiyon aletini koluma geçirebildim sonra bas bas bağırdım eşime bana bir şeyler oluyor gel diye kafam uyuşup, midem nasıl bulanıyor anlatamayacağım şekilde kendimi kötü hissettim eşim gelip tansiyon aletin deki rakamları görünce 5 e 3 düşmüş tansiyon hemen uzan diyor ben karnım ağrıyor uzanamam diyorum ama görüşüm de bulanıklaştı o boş ver karnını şimdi bayılacaksın diye beni kanepeye yatırıp ayaklarımın altına 3 kırlenti yığdı, o arada soruyor kanaman mı var diye yook dedim :)) hemen tuzlu ayran yaptı ben hala ama karnım da ağrıyor buskopan getir diyorum , o mutfaktan bağırıyor sakın kıpırdama ayakların yüksekte kalsın beynine kan gitmiyor şu an bayılırsın bak diye :))))))))))))))))yazık adamı deli ettim eşim sağlıkçı kökenli ne yapmasını gerektiğini biliyor şükür ama o ayakları kaldırıp yatmak o kadar iyi geldi ki kızlar , aslın da ben de biliyordum ama o an çok kötü olunca aklıma gelmedi , aklınız da bulunsun ani tansiyon düşmesi v.s. de ayakların altına yükselti bir şey koyup sırt üstü yatın
tuzlu ayranı içip buskopanı içince dirildim :))) bir de eşime hava atıyorum benim o yönden bünyem iyi ben hiç bayılmam ki diyeaz daha gidiyordun hadi oradan diyor böyle durumlarda hemen hastane de serum takılır diyor heheheheh
benim tansiyonum genel de düşüktür zaten 9-6 yada 9- 7 dir netten baktım sebeplerine
susuzluk
gebelik
dengesiz beslenme
aşırı ani kanama
endokrine bağlı sebepler (troid hormonları )
ama eşim tee öğlen teşhisi koydu dengesiz beslenme , su mu içmedin diyordu bir de :))
zaten ayın 21 ine doktor randevusu aldım bakalım değişik bir şey varsa çıkar elbet :)
ben de menülerini canım dört gözle bekliyorumNorth River çıkmadan iki kelam da sana edeyim. Aman burayı boşlama tatlım, @mefkurem’in yeniden motivasyon sağlamasını beklerken senden güç alıyorum. Mesajlarını dört gözle bekliyorum
sana ve çocuklarına ait tüm raporları sonuçları vs e nabizdan görebilirsin canım gelmiş geçmiş hepsiniCanım ben değerimi görmedim . Sonuca doktor bakıyordu direk. Çıkmak üzereydi aceleyle d vitaminin eksik damla yazıyorum dedi . Benim de bilgim yok bu konuda. Değerimi de sormayı unuttum. Birde insülin direncin baya düşmüş dedi . Ona sevinmekten d vitaminini önemsemedim
sen ayrıntılı yaz menunu canımAyrıntılı yazamadım çünkü yazdığım yemek yöresel olduğu için ama şöyle diyebilirim lavaş ekmek arası köfte yedim iki bardak ayranla sonra bir avuç karpuz çekirdeği ve şade Türk kahvesi. Sahur yok şuanda kahve içiyorum iki bardak su içip uyuyacağım. İyi sahurlar size kızlar❤
pesto hani mezuniyet sevinci sarmıştı seni ne çabuk düştü yine modun kuzu ya bezdummmmmCanım teşekkür ederim, bedensel olarak daha iyiyim. Modum ölüyo ama kendimi motive etmeye çalışıyorumsen nasılsın?
çocuklar toparladı mi ama insan hayatı beklerse toparlamak için o sıra kendine hiç gelmiyor malesef bir ucundan tut kendin içinGeldim bahar kime izin yaramış bana yarasın emeklerime yazik oldu valla daha fazla gerilemeden başlıyorum yarın kaçarı yok
Sarmısak mı yedin dün canımbu günüm de tansiyonun dengesizliği halsizlikle zayi oldu yavff , akşam düzgün yedim biraz daha tuz septim yemeğe şu an dengeli şükür
siz de yaramaz bir durum yok değil mi kızlar
Canım sana da yazacağım....d vitaminini damla damla yükseltemezsin... şişeyi tek bir seferde içeceksin...Canım ben değerimi görmedim . Sonuca doktor bakıyordu direk. Çıkmak üzereydi aceleyle d vitaminin eksik damla yazıyorum dedi . Benim de bilgim yok bu konuda. Değerimi de sormayı unuttum. Birde insülin direncin baya düşmüş dedi . Ona sevinmekten d vitaminini önemsemedim
inşallah zor geçmez canım birde emziriyorsun çünkü
baby bir haftalık bir durum değil ki bazıları hep bu şekilde hep bahaneleri sebepleri var
canım belki de kırılma noktasıdır , detox ise yarayabilir birde ramazan da rakamlar gerçekten çok değişken dün -200 dün bugün +100 du benimde
bence sasirtmalisin
canım kesin bir rapor tutanak yok mu niye fiyat yükseliyor sürekli küçük birrseydi
çok geçmiş olsun abla enişte iyi ki evdeymis , benim de hep düşüktür azıcık yükselse beynim patlar ama gebelikte hep daha da düşer ilk aylarda bak aklıma neler getirdin
ben de menülerini canım dört gözle bekliyorum
sana ve çocuklarına ait tüm raporları sonuçları vs e nabizdan görebilirsin canım gelmiş geçmiş hepsini
sen ayrıntılı yaz menunu canım
Yoreselde olsa biz arar buluruz nasıl birşeymis
pesto hani mezuniyet sevinci sarmıştı seni ne çabuk düştü yine modun kuzu ya bezdummmmm
çocuklar toparladı mi ama insan hayatı beklerse toparlamak için o sıra kendine hiç gelmiyor malesef bir ucundan tut kendin için
Sahurda 2 gün kurusu dene bir de bebişimRamazan da kabızlığı nasıl çözeceğiz ya salata desen yiyorum , sebze desen yiyorum nedir bu anlamadım su desen tamam gün içinde yok ama iftardan sonra da sahur da da 1 5- 2 lt oluyor
Kıyamam niye modun düşük? İş miş takma sakın herşeyde bir hayır vardır, onun bir vakti vardır. Şirin şirin mesajlarınla pozitif enerji yaymaya devam et takıma lütfen. Mezun olunca da bizi yalnız bırakma.Canım teşekkür ederim, bedensel olarak daha iyiyim. Modum ölüyo ama kendimi motive etmeye çalışıyorumsen nasılsın?
Hoşgeldin MerveGeldim bahar kime izin yaramış bana yarasın emeklerime yazik oldu valla daha fazla gerilemeden başlıyorum yarın kaçarı yok
Türkçesi ne bilmiyorum ama bumper çıkmış, eğer dişleri kırılmışsa komple değişmek lazım demişti tamirci, maalesef kırılmış.inşallah zor geçmez canım birde emziriyorsun çünkü
baby bir haftalık bir durum değil ki bazıları hep bu şekilde hep bahaneleri sebepleri var
canım belki de kırılma noktasıdır , detox ise yarayabilir birde ramazan da rakamlar gerçekten çok değişken dün -200 dün bugün +100 du benimde
bence sasirtmalisin
canım kesin bir rapor tutanak yok mu niye fiyat yükseliyor sürekli küçük birrseydi
çok geçmiş olsun abla enişte iyi ki evdeymis , benim de hep düşüktür azıcık yükselse beynim patlar ama gebelikte hep daha da düşer ilk aylarda bak aklıma neler getirdin
ben de menülerini canım dört gözle bekliyorum
sana ve çocuklarına ait tüm raporları sonuçları vs e nabizdan görebilirsin canım gelmiş geçmiş hepsini
sen ayrıntılı yaz menunu canım
Yoreselde olsa biz arar buluruz nasıl birşeymis
pesto hani mezuniyet sevinci sarmıştı seni ne çabuk düştü yine modun kuzu ya bezdummmmm
çocuklar toparladı mi ama insan hayatı beklerse toparlamak için o sıra kendine hiç gelmiyor malesef bir ucundan tut kendin için
Kuzum çok dikkat et kendine. Benim de ara ara birşeylerim düşüyor ama çözemedim. Tansiyon ya da şeker olabilir. Şekerine de bir baktırabilirsin... Çok geçmiş olsun son zamanlarda çok sık yaşıyorum ben de kötü bir şeyselam kızlarr
bu gün öğlen eşim geldin de uyandım o gitti yattı her öğlen biraz yatar, kendimi iyi hissetmiyordum karnım da ağrımaya başladı sonra daha kötü oldu salon da tansiyon aletini koluma geçirebildim sonra bas bas bağırdım eşime bana bir şeyler oluyor gel diye kafam uyuşup, midem nasıl bulanıyor anlatamayacağım şekilde kendimi kötü hissettim eşim gelip tansiyon aletin deki rakamları görünce 5 e 3 düşmüş tansiyon hemen uzan diyor ben karnım ağrıyor uzanamam diyorum ama görüşüm de bulanıklaştı o boş ver karnını şimdi bayılacaksın diye beni kanepeye yatırıp ayaklarımın altına 3 kırlenti yığdı, o arada soruyor kanaman mı var diye yook dedim :)) hemen tuzlu ayran yaptı ben hala ama karnım da ağrıyor buskopan getir diyorum , o mutfaktan bağırıyor sakın kıpırdama ayakların yüksekte kalsın beynine kan gitmiyor şu an bayılırsın bak diye :))))))))))))))))yazık adamı deli ettim eşim sağlıkçı kökenli ne yapmasını gerektiğini biliyor şükür ama o ayakları kaldırıp yatmak o kadar iyi geldi ki kızlar , aslın da ben de biliyordum ama o an çok kötü olunca aklıma gelmedi , aklınız da bulunsun ani tansiyon düşmesi v.s. de ayakların altına yükselti bir şey koyup sırt üstü yatın
tuzlu ayranı içip buskopanı içince dirildim :))) bir de eşime hava atıyorum benim o yönden bünyem iyi ben hiç bayılmam ki diyeaz daha gidiyordun hadi oradan diyor böyle durumlarda hemen hastane de serum takılır diyor heheheheh
benim tansiyonum genel de düşüktür zaten 9-6 yada 9- 7 dir netten baktım sebeplerine
susuzluk
gebelik
dengesiz beslenme
aşırı ani kanama
ama eşim tee öğlen teşhisi koydu dengesiz beslenme , su mu içmedin diyordu bir de :))
zaten ayın 21 ine doktor randevusu aldım bakalım değişik bir şey varsa çıkar elbet :)
Oyyy canımm..peki doktorlar neye bağladılar..cok şükür bi evladın olmus
İnş canım şimdiden hayırlı olsun canım
Ne iş yapıtodun tatlım sen?
Güzel olmuş canım bnce
Ayyy bende yiyrm baya erik bikac gündür
İyiki doğdunn iyiki doğdunnnnnn inş sağlıkla da doğurrrr caaa nııımmmmmm:)
Ay senn şimdiki halini cok merak ediyrm kızz
İyiyim cnm sen?
Karadenizzzzzzz...
İnş canım bekleriz
Haklısn canım öle yazayım bundan snra
Güzel menü canımmm
Haklısın su bikac gündür ben de öleyim
selam kızlarr
susuzluk
gebelik
dengesiz beslenme
aşırı ani kanama
Geçmiş olsun kuzum. Geçenlerde ben de park halindeki bir arabaya sürttüm... Kaç senelik soförüm ....bazen bazı şeylerin olması gerekiyor galiba. Kaza bela götürsün cana geleceğine mala gelsin kuzum. Rabbim kötüsünden ve tekrarından saklasınKıyamam niye modun düşük? İş miş takma sakın herşeyde bir hayır vardır, onun bir vakti vardır. Şirin şirin mesajlarınla pozitif enerji yaymaya devam et takıma lütfen. Mezun olunca da bizi yalnız bırakma.
Hoşgeldin MerveNerelerdesin sen ya? Niye izne ayrıldın ki, ben yoktum o ara ya da hatırlamıyorum. Kaç kilosun acaba bu cumayı merakla bekliyorum, @mefkurem de bildirim yapar inşallah
Kızlar nasıl, herşey yolundadır inşallah...
Türkçesi ne bilmiyorum ama bumper çıkmış, eğer dişleri kırılmışsa komple değişmek lazım demişti tamirci, maalesef kırılmış.
Ne oldu kuzum ya düşürme modunu. Keyfine bak takma kafana tokadan başka hiçbir şey ....Canım teşekkür ederim, bedensel olarak daha iyiyim. Modum ölüyo ama kendimi motive etmeye çalışıyorumsen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?