- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.741
Ben ara ara şu form çaylardan içiyorum kiraz saplı veya kayısılı. 1-2 güne rahatlatıyor. Kayısı kurusu veya hurma yiyince de işe yarıyor ama onlar da kilo vermeyi yavaşlatıyor maalesef....Ramazan da kabızlığı nasıl çözeceğiz ya salata desen yiyorum , sebze desen yiyorum nedir bu anlamadım su desen tamam gün içinde yok ama iftardan sonra da sahur da da 1 5- 2 lt oluyor
Afiyet olsun cok az geldi tam persembelikmiş aslında11:00=== 3 yk bakla yemeği
2 kase sarımsaklı yoğurt
19:40=== 2 kase domatesli tavuk çorba
1 yk humus
Domates, salatalık
1 parmak kadar tbe
Su 2,5 lt
Afiyet olsun güzel olmuşSabah 2 yumurta dan yapılmış yağsız lorlu soğanlı omlet
5 zeytin
Salatalık
Yeşil çay
Öğle
Salatalık
6 tane Erik
Akşam
Domates salatası
4 köfte
Afiyet olsun güzelSahur
Şekersiz cay
1 dilim peynir
1 adet rafadan yumurta
Yarim tbe
4 fındık
1 ceviz
1 kuru kaysi
1 litre su
İftar
tabak yeşil mercimek
1 kase yogurt
3 köfte
Bir dilim karpuz
Bir hurma
Salata
1 litre su
Spor 60 dak yürüyüş*2 =120 puan
@Pnrrr-20
Afiyet olsunİyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
İftar
4 yk hindi sote
Yoğurt
Domates salatalık maydanoz
1 Dukan krakeri
Su şimdilik 1 lt içtim 2 yapmaya çalışacağım
Spor @Pnrrr-20 20 dk tempolu yürüyüş 60 puan
Bulgurla patates püresi bir arada olmasaymis iyimis afiyet olsunİyi akşamlar kızlar öyle yoğun geciyorkiii..hele iftardan sonra nasıl geciyor anlamıyorum cogu zaman..ama Ramazanın lütfu güzelliği hissiyatı bambaşka...ne güzel bir ay..hakkıyla yaşamak nasip olsn inş.dün misafrlerm vardı menümüde yazamadım
Dünkü menü
Sahur
1 muz
İftar20.20 civarı
Bi kase mercmk corrba
Bir tabağa az bulgur pilavı az et kavurma bol salata köz patlcan salatası aldm yedim
Bi yk rus salatası
Az patates püre
Su
2 lt civarı
Bugünn
Sahur1.00
Kiraz erik
İftar
Bi kase mercmk corba
Az bulgur pilavı ve pataespüre
Az et kavurma
Salata
Su
İnş 2 civarı olur
Afiyet olsunMenüm
Sahur
1 dlm peynir
1 muz
1 köz biber
1 dlm tbe
İftar
1 tabak ali nazik
3 çilek
3 kiraz
Su:2,5 lt
Spor:30 dk yürüyüş =90 puan @pnrrr-20
Harikasın muhteşem bir final gelcek sendenKizlar eksim güzeldi ama ben birazda yüksek bi kapanış yapmak icin 2 gün detoks yapıyorum
Menum
Sahur
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Iftar
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Su icebildigim kadar icicem
Afiyet olsunSahur 02.00
Peynirzeytin
Yarım domates
İftar 20.20
1 kase domates çorbası
1 tabak kıymalı kabak
1 kase yoğurt
2 yeni dünya 1 çilek
Su 1.5 lt şimdilik
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
Ay sanki ben yazdim sandim bendede aynı durumlar yemegi herkes evinde yiyor ama gün boyu bi aradayız aksam tam iftara yakin spordayim gel iftar hazırla bulaşik çocuk derken elimde telefon burayi okurken uyuyakalmisim dünKızlar elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum haklısınız motivasyon için burda olmak şart
Ama yetişemiyorum evde kayınvalidem görümcem olunca her gün evde misafir var gibi iftar hazırlıyorum topla kaldır çay sahur çocukları uyut yedir İnan’ın çok yoruluyorum WC ye zor gidiyorum o yüzden çok aktif değilim ama fırsat bulduğum ilk anda geliyorum
saol cnmAfiyet olsun canım
Güzel olmuş
Güzel olmuş canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok kötü değil bence
Afiyet olsun canım
Güzel olmuş canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güzel olmuş canımm
afiyet olsun canım11:00=== 3 yk bakla yemeği
2 kase sarımsaklı yoğurt
1 yk humus
Domates, salatalık
1 parmak kadar tbe
Su 2,5 lt
afiyet olsun canımSabah 2 yumurta dan yapılmış yağsız lorlu soğanlı omlet
5 zeytin
Salatalık
Yeşil çay
Öğle
Salatalık
6 tane Erik
Akşam
Domates salatası
4 köfte
afiyet olsun canımSahur
Şekersiz cay
1 dilim peynir
1 adet rafadan yumurta
Yarim tbe
4 fındık
1 ceviz
1 kuru kaysi
1 litre su
İftar
tabak yeşil mercimek
1 kase yogurt
3 köfte
Bir dilim karpuz
Bir hurma
Salata
1 litre su
@Pnrrr-20
afiyet olsun canımİyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
İftar
4 yk hindi sote
Yoğurt
1 Dukan krakeri
iki gün üst üste bulgur ve patates olmuş sanki iyi olmamış canım afiyet olsunİyi akşamlar kızlar öyle yoğun geciyorkiii..hele iftardan sonra nasıl geciyor anlamıyorum cogu zaman..ama Ramazanın lütfu güzelliği hissiyatı bambaşka...ne güzel bir ay..hakkıyla yaşamak nasip olsn inş.dün misafrlerm vardı menümüde yazamadım
Dünkü menü
Sahur
1 muz
İftar20.20 civarı
Bi kase mercmk corrba
Bir tabağa az bulgur pilavı az et kavurma bol salata köz patlcan salatası aldm yedim
Bi yk rus salatası
Az patates püre
Su
2 lt civarı
Bugünn
Sahur1.00
Kiraz erik
İftar
Bi kase mercmk corba
Az et kavurma
Salata
Su
İnş 2 civarı olur
afiyet olsun canımSabah 9. 2 yumurta dan yapılmış yağsız lorlu soğanlı omlet
5 zeytin
Salatalık
Yeşil çay
Öğle
2.5 da. Salatalık
6 tane Erik
Akşam 6da
Domates salatası
4 köfte
afiyet olsun canımMenüm
Sahur
1 dlm peynir
1 muz
1 köz biber
1 dlm tbe
İftar
1 tabak ali nazik
3 çilek
3 kiraz
baya sıkı bi detoksmus tebrikler vala afiyet olsun canımKizlar eksim güzeldi ama ben birazda yüksek bi kapanış yapmak icin 2 gün detoks yapıyorum
Menum
Sahur
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Iftar
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
afiyet olsun canımSahur 02.00
Peynirzeytin
Yarım domates
İftar 20.20
1 kase domates çorbası
1 tabak kıymalı kabak
1 kase yoğurt
2 yeni dünya 1 çilek
Su 1.5 lt şimdilik
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
afiyet olsun canımMenü
Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
1/2 dlm tam buğday
1 kk peynir
İftar
1.5 kepçe yayla çorbası
5 YK pazı kavurması
2 YK yoğurt salata
D vitamini benim de düşükmüş canım bi süre sonra vücut direniyor bence ya bende bu ara iki ileri bu geri yapıyorumKızlar ya ben niye artık kilo veremiyorum. Acaba bir yerde hata mı yapıyorum. Birgün-100 gram görüyorum ertesi gün hemen artı oluyorum. Çok üzülüyorum düşününce tıkandım kaldım. Bu gece sahur yemeyeyim diyorum ama şimdi midem nasıl kazınıyor. Tahlil sonuçlarım da iyiymiş . D vitaminim düşükmüş yalnız. Kilo vermeye engel mi ki
Allah beterinden korusun canım sana birsey olmasın Rabbim ödeştirsinBen de duran bir arabaya çarptım demiştim ya hani 200 pound istiyorlardı. Masraf 400 pound’a çıktı
Umarım daha fazla olmaz
cok geçmiş olsun canım ya Allah korusun baya düşmüş bu doktora falan gözük bence ihmal etmeselam kızlarr
bu gün öğlen eşim geldin de uyandım o gitti yattı her öğlen biraz yatar, kendimi iyi hissetmiyordum karnım da ağrımaya başladı sonra daha kötü oldu salon da tansiyon aletini koluma geçirebildim sonra bas bas bağırdım eşime bana bir şeyler oluyor gel diye kafam uyuşup, midem nasıl bulanıyor anlatamayacağım şekilde kendimi kötü hissettim eşim gelip tansiyon aletin deki rakamları görünce 5 e 3 düşmüş tansiyon hemen uzan diyor ben karnım ağrıyor uzanamam diyorum ama görüşüm de bulanıklaştı o boş ver karnını şimdi bayılacaksın diye beni kanepeye yatırıp ayaklarımın altına 3 kırlenti yığdı, o arada soruyor kanaman mı var diye yook dedim :)) hemen tuzlu ayran yaptı ben hala ama karnım da ağrıyor buskopan getir diyorum , o mutfaktan bağırıyor sakın kıpırdama ayakların yüksekte kalsın beynine kan gitmiyor şu an bayılırsın bak diye :))))))))))))))))yazık adamı deli ettim eşim sağlıkçı kökenli ne yapmasını gerektiğini biliyor şükür ama o ayakları kaldırıp yatmak o kadar iyi geldi ki kızlar , aslın da ben de biliyordum ama o an çok kötü olunca aklıma gelmedi , aklınız da bulunsun ani tansiyon düşmesi v.s. de ayakların altına yükselti bir şey koyup sırt üstü yatın
tuzlu ayranı içip buskopanı içince dirildim :))) bir de eşime hava atıyorum benim o yönden bünyem iyi ben hiç bayılmam ki diyeaz daha gidiyordun hadi oradan diyor böyle durumlarda hemen hastane de serum takılır diyor heheheheh
benim tansiyonum genel de düşüktür zaten 9-6 yada 9- 7 dir netten baktım sebeplerine
susuzluk
gebelik
dengesiz beslenme
aşırı ani kanama
endokrine bağlı sebepler (troid hormonları )
ama eşim tee öğlen teşhisi koydu dengesiz beslenme , su mu içmedin diyordu bir de :))
zaten ayın 21 ine doktor randevusu aldım bakalım değişik bir şey varsa çıkar elbet :)
sevindim canım insülin direncinin kırılmasına bende de aynen öyle oldu ha baya sevinmiştimCanım ben değerimi görmedim . Sonuca doktor bakıyordu direk. Çıkmak üzereydi aceleyle d vitaminin eksik damla yazıyorum dedi . Benim de bilgim yok bu konuda. Değerimi de sormayı unuttum. Birde insülin direncin baya düşmüş dedi . Ona sevinmekten d vitaminini önemsemedim
afiyet olsun canımGünaydın kizlar dün uyuyakalmisim menümu yazamadim
10.00 1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1/2domates
1 çk vişne receli
1 tbe
12.00 1 elma
14.00 1 kase tarhana çorbası
18.00 1 fincan sütlü kahve
2 kare bitter
20.20 derisiz fırında 2 parça tavuk but
1 tbe
Şekersiz limonata
Su 2l spor 40 dk yuruyuş 30 dk plates 210 pPnrrr-12
Niran Bahsetmis kuzum. Daha oncedende soylemisti d vitamini eksikliginde kilo verilmiyor diyeKızlar ya ben niye artık kilo veremiyorum. Acaba bir yerde hata mı yapıyorum. Birgün-100 gram görüyorum ertesi gün hemen artı oluyorum. Çok üzülüyorum düşününce tıkandım kaldım. Bu gece sahur yemeyeyim diyorum ama şimdi midem nasıl kazınıyor. Tahlil sonuçlarım da iyiymiş . D vitaminim düşükmüş yalnız. Kilo vermeye engel mi ki
Valla bende bekliyorum canimAh senin mesajını görmek ne güzel
Canım ya niye içimden birşey almak gelmiyor diyorsun. Oruç zorluyor diye mi acaba?
Ooo pek heyecanlı, deroks da yapmışsın bugün, merakla bekliyoruz yüzdeni
Aynen nerelerdesin diye düşünüyordum temizliğe dalmışsın. Oh miss gibi. Temizlik yapınca insan çok rahatlıyor ya, çok iyi yapmışsın. Gerçi ben oruç oruç büyük işlere hiç cesaret edemem.
Badem sütünün bir özelliği var mı? Hiç içmedim, tadı nasıl?
Öyle deme Nirancığım, takım da olmayıp okuyan ve motive olan bile vardır belki. Yazmayanlara bakmayın, yazın bence siz. Şahsen yazmadığım zamanlar da bile okuyup motivasyon sağlamaya çalışıyorum. Hayır duası alıyorsunuz
Ay bence zor olur. Uykusuz kalmamak için mi öyle düşünüyorsun?
Evet şekerim sen de özlettin kendini. Kolay gelsin, Ramazan’ın ayrı bir yoğunluğu oluyor.
Begenmedigin icin yazki bizim gorecegimizi dusunup yeme kuzumŞekerler ben de menülerimi pek beğenmediğim için yazamıyorum maalesef. Tam sopalık oldum. Sonra aklıma bir fikri geldi@mefkurem menü yazmaya başlayınca yazayım. Erteleme konusunda yeni fikirler
Gecmis olsun abla simdi nasil oldunselam kızlarr
bu gün öğlen eşim geldin de uyandım o gitti yattı her öğlen biraz yatar, kendimi iyi hissetmiyordum karnım da ağrımaya başladı sonra daha kötü oldu salon da tansiyon aletini koluma geçirebildim sonra bas bas bağırdım eşime bana bir şeyler oluyor gel diye kafam uyuşup, midem nasıl bulanıyor anlatamayacağım şekilde kendimi kötü hissettim eşim gelip tansiyon aletin deki rakamları görünce 5 e 3 düşmüş tansiyon hemen uzan diyor ben karnım ağrıyor uzanamam diyorum ama görüşüm de bulanıklaştı o boş ver karnını şimdi bayılacaksın diye beni kanepeye yatırıp ayaklarımın altına 3 kırlenti yığdı, o arada soruyor kanaman mı var diye yook dedim :)) hemen tuzlu ayran yaptı ben hala ama karnım da ağrıyor buskopan getir diyorum , o mutfaktan bağırıyor sakın kıpırdama ayakların yüksekte kalsın beynine kan gitmiyor şu an bayılırsın bak diye :))))))))))))))))yazık adamı deli ettim eşim sağlıkçı kökenli ne yapmasını gerektiğini biliyor şükür ama o ayakları kaldırıp yatmak o kadar iyi geldi ki kızlar , aslın da ben de biliyordum ama o an çok kötü olunca aklıma gelmedi , aklınız da bulunsun ani tansiyon düşmesi v.s. de ayakların altına yükselti bir şey koyup sırt üstü yatın
tuzlu ayranı içip buskopanı içince dirildim :))) bir de eşime hava atıyorum benim o yönden bünyem iyi ben hiç bayılmam ki diyeaz daha gidiyordun hadi oradan diyor böyle durumlarda hemen hastane de serum takılır diyor heheheheh
benim tansiyonum genel de düşüktür zaten 9-6 yada 9- 7 dir netten baktım sebeplerine
susuzluk
gebelik
dengesiz beslenme
aşırı ani kanama
ama eşim tee öğlen teşhisi koydu dengesiz beslenme , su mu içmedin diyordu bir de :))
zaten ayın 21 ine doktor randevusu aldım bakalım değişik bir şey varsa çıkar elbet :)
Tatlim bide birsey daha diyecegim kime cevap veriyorsan onun cevabindaki cevapla butonuna tiklayip yazAyrıntılı yazamadım çünkü yazdığım yemek yöresel olduğu için ama şöyle diyebilirim lavaş ekmek arası köfte yedim iki bardak ayranla sonra bir avuç karpuz çekirdeği ve şade Türk kahvesi. Sahur yok şuanda kahve içiyorum iki bardak su içip uyuyacağım. İyi sahurlar size kızlar❤
Bahar bu hafya benden bomba gelecekHuhu şuraya tehdit vari not duseyim
Malum takım karne ve analizleri yapılıyor ve bu cuma ve önümüzdeki cuma çok çok önemli bizim analiz tarihimizde o etaplarda söz konusu , yani son analiz ile bu analiz arası tüm ortalamarin ortalaması alınıp genel olarak sıralanıyor sonunda takımlar . Ortalamamiz ne kadar yüksek olursa bizim için o kadar iyi
ins canim oyle olacakAfiyet olsun cok az geldi tam persembelikmiş aslında
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun güzel
Afiyet olsun
Bulgurla patates püresi bir arada olmasaymis iyimis afiyet olsun
Afiyet olsun
Harikasın muhteşem bir final gelcek senden
Afiyet olsun
Ay sanki ben yazdim sandim bendede aynı durumlar yemegi herkes evinde yiyor ama gün boyu bi aradayız aksam tam iftara yakin spordayim gel iftar hazırla bulaşik çocuk derken elimde telefon burayi okurken uyuyakalmisim dün
Ebrucum tartiya yakin olmamis. diyetisyen vermisti listeyi sanirim ama en azindan tarrtiya yakin recel cikolata filan olmasin benceGünaydın kizlar dün uyuyakalmisim menümu yazamadim
10.00 1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1/2domates
1 çk vişne receli
1 tbe
12.00 1 elma
14.00 1 kase tarhana çorbası
18.00 1 fincan sütlü kahve
2 kare bitter
20.20 derisiz fırında 2 parça tavuk but
1 tbe
Şekersiz limonata
Su 2l spor 40 dk yuruyuş 30 dk plates 210 pPnrrr-12
Sagol tatlim normal muz süt detoksusaol cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
iki gün üst üste bulgur ve patates olmuş sanki iyi olmamış canım afiyet olsun
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
baya sıkı bi detoksmus tebrikler vala afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
D vitamini benim de düşükmüş canım bi süre sonra vücut direniyor bence ya bende bu ara iki ileri bu geri yapıyorum
Allah beterinden korusun canım sana birsey olmasın Rabbim ödeştirsin
cok geçmiş olsun canım ya Allah korusun baya düşmüş bu doktora falan gözük bence ihmal etme
sevindim canım insülin direncinin kırılmasına bende de aynen öyle oldu ha baya sevinmiştimönemsemiyoruz ama vitamin kan b12 falan baya etkiliyor vücudu düzelir insAllah hemen
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canimGünaydın kızlar dun gece alıntılarimi yaptım ama menumu yazamadım çok yorgundum dun iftarda piknikteydik otur kalk falan kızla ugrasinca eve geldik banyo faslı sonra kızım huysuzlandi hafif boğazında yanma var sanırım grip gelmiş sabaha kadar bölük bölük uyudum sanırım saat başı yarım saate uyandı şimdi biraz rahatladı k.b menumu şimdi vericemm
Sahur yok
1 lt su
İftar 20:15( disarda olunca kalabalık anca yendi)
1 kepçe mercimek çorbası
2 tavuk çöp şiş - 1 pirzola derisini yemedim
1-2 kaşık salata
Su 2.5 lt olmuştur ölcmedim
Spor yok aralıklı yürüyüş
Çok özledim ben seni amaSlmmmmm guzellerimmm
Dün buyuk gorumceme davetliydik bugunde küçüğüne gidecez
Aslinda iftarda disarda olmayi hic sevmiyorum
Geç oluncada insanin cani evden cikmak istemiyor
Ben oructa hic bisey yapamiyorum
Kahve sigara olmadan vakit gecmiyor
O yuzden icimden hic bisey gelmiyor
Burayi ihmal ettigimin farkindayim
Artik daha cok gelmeye calisacam
Ablacım bakıcımız başladı küçüğü ona emanet edeceğim büyüğü de kreşe yollayacağım çok da zorlanmam Allah’ın izniyleyukarda yazdim cnm
Valla işim vardi desem yalan olur
Çünkü bisey yapamiyorum, hic bisey icimden gelmiyor
hakkinizda hayirlisi olsun cnm
Cocuklarla baya zor olurcok kolay gelsin
evet cnm iyice suyunu cikardim
haklisin bitanem cok yalniz biraktik seni
Daha cok gelmeye calisacam
badem sütünü falan kendinde yapabilirsin cnm daha ucuza gelir
ramazanda benimde hic uyku duzenim kalmiyor
Sabah yatip oglen kalkiyorum :)) Allahtan calismiyorum
Calismis olsam heralde sahura kalkmazdim yada süt icip yatardim
idare eder cnm
Oruc fazla zorladi beni
ayyy bi hüzün kapladi icimitabi senin adina cok sevindim cnm
Hemde super bi yuzde geliyormus
Afiyet olsun canım11:00=== 3 yk bakla yemeği
2 kase sarımsaklı yoğurt
1 yk humus
Domates, salatalık
1 parmak kadar tbe
Su 2,5 lt
Sabah 2 yumurta dan yapılmış yağsız lorlu soğanlı omlet
5 zeytin
Salatalık
Yeşil çay
Öğle
Salatalık
6 tane Erik
Akşam
Domates salatası
4 köfte
Sahur
Şekersiz cay
1 dilim peynir
1 adet rafadan yumurta
Yarim tbe
4 fındık
1 ceviz
1 kuru kaysi
1 litre su
İftar
tabak yeşil mercimek
1 kase yogurt
3 köfte
Bir dilim karpuz
Bir hurma
Salata
1 litre su
@Pnrrr-20
İyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
İftar
4 yk hindi sote
Yoğurt
1 Dukan krakeri
Afiyet olsun kızlarİyi akşamlar kızlar öyle yoğun geciyorkiii..hele iftardan sonra nasıl geciyor anlamıyorum cogu zaman..ama Ramazanın lütfu güzelliği hissiyatı bambaşka...ne güzel bir ay..hakkıyla yaşamak nasip olsn inş.dün misafrlerm vardı menümüde yazamadım
Dünkü menü
Sahur
1 muz
İftar20.20 civarı
Bi kase mercmk corrba
Bi yk rus salatası
Az patates püre
Su
2 lt civarı
Bugünn
Sahur1.00
Kiraz erik
İftar
Bi kase mercmk corba
Az et kavurma
Salata
Su
İnş 2 civarı olur
Afiyet olsun tatlımMenüm
Sahur
1 dlm peynir
1 muz
1 köz biber
1 dlm tbe
İftar
1 tabak ali nazik
3 çilek
3 kiraz
Afiyet olsun kuşumKizlar eksim güzeldi ama ben birazda yüksek bi kapanış yapmak icin 2 gün detoks yapıyorum
Menum
Sahur
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Iftar
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Sagol rakibemmmAfiyet olsun kuşum
Oyyy canımm..peki doktorlar neye bağladılar..cok şükür bi evladın olmus
İnş canım şimdiden hayırlı olsun canım
Ne iş yapıtodun tatlım sen?
Güzel olmuş canım bnce
Ayyy bende yiyrm baya erik bikac gündür
İyiki doğdunn iyiki doğdunnnnnn inş sağlıkla da doğurrrr caaa nııımmmmmm:)
Ay senn şimdiki halini cok merak ediyrm kızz
İyiyim cnm sen?
Karadenizzzzzzz...
İnş canım bekleriz
Haklısn canım öle yazayım bundan snra
Güzel menü canımmm
Haklısın su bikac gündür ben de öleyim
Afiyet olsun canımMenü
Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
1/2 dlm tam buğday
1 kk peynir
İftar
1.5 kepçe yayla çorbası
5 YK pazı kavurması
2 YK yoğurt salata
Geçmiş olsun canımmmselam kızlarr
susuzluk
gebelik
dengesiz beslenme
aşırı ani kanama
Eksini merakla bekliorimNiran Bahsetmis kuzum. Daha oncedende soylemisti d vitamini eksikliginde kilo verilmiyor diye
Valla bende bekliyorum canim
Begenmedigin icin yazki bizim gorecegimizi dusunup yeme kuzum
Gecmis olsun abla simdi nasil oldun
Tatlim bide birsey daha diyecegim kime cevap veriyorsan onun cevabindaki cevapla butonuna tiklayip yaz
Bahar bu hafya benden bomba gelecek
Kacamakcilara duyurulur bu hafta yaristaydikk
ins canim oyle olacak
Ebrucum tartiya yakin olmamis. diyetisyen vermisti listeyi sanirim ama en azindan tarrtiya yakin recel cikolata filan olmasin bence
Sagol tatlim normal muz süt detoksu
Afiyet olsun canim
Kiz sadece siz degil 6. Takimda bekliyorEksini merakla bekliorim
Saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?