- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.701
Günde kaç damla kullanacaksın?
Off kötü olmuş canım ya. Ama yapacak bişey yok canınız sağ olsunBen de duran bir arabaya çarptım demiştim ya hani 200 pound istiyorlardı. Masraf 400 pound’a çıktı
Umarım daha fazla olmaz
Ben de duran bir arabaya çarptım demiştim ya hani 200 pound istiyorlardı. Masraf 400 pound’a çıktı
Umarım daha fazla olmaz
Ah canım çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine. Susuz kalmak çok sarsıyor bünyeyi gerçektenselam kızlarr
bu gün öğlen eşim geldin de uyandım o gitti yattı her öğlen biraz yatar, kendimi iyi hissetmiyordum karnım da ağrımaya başladı sonra daha kötü oldu salon da tansiyon aletini koluma geçirebildim sonra bas bas bağırdım eşime bana bir şeyler oluyor gel diye kafam uyuşup, midem nasıl bulanıyor anlatamayacağım şekilde kendimi kötü hissettim eşim gelip tansiyon aletin deki rakamları görünce 5 e 3 düşmüş tansiyon hemen uzan diyor ben karnım ağrıyor uzanamam diyorum ama görüşüm de bulanıklaştı o boş ver karnını şimdi bayılacaksın diye beni kanepeye yatırıp ayaklarımın altına 3 kırlenti yığdı, o arada soruyor kanaman mı var diye yook dedim :)) hemen tuzlu ayran yaptı ben hala ama karnım da ağrıyor buskopan getir diyorum , o mutfaktan bağırıyor sakın kıpırdama ayakların yüksekte kalsın beynine kan gitmiyor şu an bayılırsın bak diye :))))))))))))))))yazık adamı deli ettim eşim sağlıkçı kökenli ne yapmasını gerektiğini biliyor şükür ama o ayakları kaldırıp yatmak o kadar iyi geldi ki kızlar , aslın da ben de biliyordum ama o an çok kötü olunca aklıma gelmedi , aklınız da bulunsun ani tansiyon düşmesi v.s. de ayakların altına yükselti bir şey koyup sırt üstü yatın
tuzlu ayranı içip buskopanı içince dirildim :))) bir de eşime hava atıyorum benim o yönden bünyem iyi ben hiç bayılmam ki diyeaz daha gidiyordun hadi oradan diyor böyle durumlarda hemen hastane de serum takılır diyor heheheheh
benim tansiyonum genel de düşüktür zaten 9-6 yada 9- 7 dir netten baktım sebeplerine
susuzluk
gebelik
dengesiz beslenme
aşırı ani kanama
endokrine bağlı sebepler (troid hormonları )
ama eşim tee öğlen teşhisi koydu dengesiz beslenme , su mu içmedin diyordu bir de :))
zaten ayın 21 ine doktor randevusu aldım bakalım değişik bir şey varsa çıkar elbet :)
Baya eksik demek ki d vitaminin. Ondan kilo vermekte zorlanıyorsundur bence. İnşallah bundan sonra düzelir.12 canım
selam kızlarr
bu gün öğlen eşim geldin de uyandım o gitti yattı her öğlen biraz yatar, kendimi iyi hissetmiyordum karnım da ağrımaya başladı sonra daha kötü oldu salon da tansiyon aletini koluma geçirebildim sonra bas bas bağırdım eşime bana bir şeyler oluyor gel diye kafam uyuşup, midem nasıl bulanıyor anlatamayacağım şekilde kendimi kötü hissettim eşim gelip tansiyon aletin deki rakamları görünce 5 e 3 düşmüş tansiyon hemen uzan diyor ben karnım ağrıyor uzanamam diyorum ama görüşüm de bulanıklaştı o boş ver karnını şimdi bayılacaksın diye beni kanepeye yatırıp ayaklarımın altına 3 kırlenti yığdı, o arada soruyor kanaman mı var diye yook dedim :)) hemen tuzlu ayran yaptı ben hala ama karnım da ağrıyor buskopan getir diyorum , o mutfaktan bağırıyor sakın kıpırdama ayakların yüksekte kalsın beynine kan gitmiyor şu an bayılırsın bak diye :))))))))))))))))yazık adamı deli ettim eşim sağlıkçı kökenli ne yapmasını gerektiğini biliyor şükür ama o ayakları kaldırıp yatmak o kadar iyi geldi ki kızlar , aslın da ben de biliyordum ama o an çok kötü olunca aklıma gelmedi , aklınız da bulunsun ani tansiyon düşmesi v.s. de ayakların altına yükselti bir şey koyup sırt üstü yatın
tuzlu ayranı içip buskopanı içince dirildim :))) bir de eşime hava atıyorum benim o yönden bünyem iyi ben hiç bayılmam ki diyeaz daha gidiyordun hadi oradan diyor böyle durumlarda hemen hastane de serum takılır diyor heheheheh
benim tansiyonum genel de düşüktür zaten 9-6 yada 9- 7 dir netten baktım sebeplerine
susuzluk
gebelik
dengesiz beslenme
aşırı ani kanama
endokrine bağlı sebepler (troid hormonları )
ama eşim tee öğlen teşhisi koydu dengesiz beslenme , su mu içmedin diyordu bir de :))
zaten ayın 21 ine doktor randevusu aldım bakalım değişik bir şey varsa çıkar elbet :)
İnşallah canım yaAh canım çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine. Susuz kalmak çok sarsıyor bünyeyi gerçekten
Baya eksik demek ki d vitaminin. Ondan kilo vermekte zorlanıyorsundur bence. İnşallah bundan sonra düzelir.
Off kötü olmuş canım ya. Ama yapacak bişey yok canınız sağ olsun
Sağolun kızlar. Ne kadar üzülmeyeyim desem de canım çok sıkıldı valla. Ama üzülmek de çare değil. Artık daha dikkatli kullanıyorum.aa geçmiş olsun canım yaa
üzme kendini gelen mala gelsin
Ben de masraf var (bkz üst mesajlar)bu günüm de tansiyonun dengesizliği halsizlikle zayi oldu yavff , akşam düzgün yedim biraz daha tuz septim yemeğe şu an dengeli şükür
siz de yaramaz bir durum yok değil mi kızlar
Ah canım çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine. Susuz kalmak çok sarsıyor bünyeyi gerçekten
Baya eksik demek ki d vitaminin. Ondan kilo vermekte zorlanıyorsundur bence. İnşallah bundan sonra düzelir.
gülüm oruç bile tutmuyorum 2 gün denedim bünyem allak bullak oldu ondan randevu aldım doktora yani su içiyorum ama benimkiler evdeyken pek içmiyorum sürekli mutfağa girip çıkınca utanıyorum onlar aç susuzken yiyip içmeye oğlum da lise son sınıf 2 buçuk 3 gibi eve geliyor artık sadece deneme sınavı yapıp yolluyorlar ondan herhalde suyu savsakladım gündüzleriAh canım çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine. Susuz kalmak çok sarsıyor bünyeyi gerçekten
sağ ol gülüm siz de dikkat edin diye yazdım oruç tutanlar iftardan sahura diğerleri gün boyu suyunu ihmal etmesin insanı birden tepetaklak ediyor tansiyonGeçmiş olsun ablacım dikkat et kendine.
Oğlumu okula bırakırken oldu. Aslında her zaman park ettiğim yer. İki arabanın arasına girerken birinin önüne çarptım. Bence küçük bir çizik ama bu memlekette herşey o kadar pahalı ki. Çok uykusuzdum ondan oldu maalesef.gülüm oruç bile tutmuyorum 2 gün denedim bünyem allak bullak oldu ondan randevu aldım doktora yani su içiyorum ama benimkiler evdeyken pek içmiyorum sürekli mutfağa girip çıkınca utanıyorum onlar aç susuzken yiyip içmeye oğlum da lise son sınıf 2 buçuk 3 gibi eve geliyor artık sadece deneme sınavı yapıp yolluyorlar ondan herhalde suyu savsakladım gündüzleri
sen ne ara arabayı gidip duran arabaya çarptın hayırdır ne oldu dalgın mıydın gülüm
Evet canım oda etkili kilo vermede hemen kullan çok çabuk yükselirKızlar ya ben niye artık kilo veremiyorum. Acaba bir yerde hata mı yapıyorum. Birgün-100 gram görüyorum ertesi gün hemen artı oluyorum. Çok üzülüyorum düşününce tıkandım kaldım. Bu gece sahur yemeyeyim diyorum ama şimdi midem nasıl kazınıyor. Tahlil sonuçlarım da iyiymiş . D vitaminim düşükmüş yalnız. Kilo vermeye engel mi ki
İyi geceler canımHerkese iyi geceler kızlar, öpüyorum hepinizi
Evet canım oda etkili kilo vermede hemen kullan çok çabuk yükselir
Canım damla çok etkili değil ama değerin kaç eğer 20 altı ise şişe kırıp içmen etkili olur 15 gün ara ile içersen hemen toparlarsın2 gündür kullanıyorum canım inşallah etkili olur
Canım ben değerimi görmedim . Sonuca doktor bakıyordu direk. Çıkmak üzereydi aceleyle d vitaminin eksik damla yazıyorum dedi . Benim de bilgim yok bu konuda. Değerimi de sormayı unuttum. Birde insülin direncin baya düşmüş dedi . Ona sevinmekten d vitaminini önemsemedimCanım damla çok etkili değil ama değerin kaç eğer 20 altı ise şişe kırıp içmen etkili olur 15 gün ara ile içersen hemen toparlarsın
cana gelmesin de diyelim gülüm oluyor böyle küçük kazalar da masrafı baya büyükmüş geçmiş olsunOğlumu okula bırakırken oldu. Aslında her zaman park ettiğim yer. İki arabanın arasına girerken birinin önüne çarptım. Bence küçük bir çizik ama bu memlekette herşey o kadar pahalı ki. Çok uykusuzdum ondan oldu maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?