Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah canım çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine. Susuz kalmak çok sarsıyor bünyeyi gerçekten
Baya eksik demek ki d vitaminin. Ondan kilo vermekte zorlanıyorsundur bence. İnşallah bundan sonra düzelir.

Geçmiş olsun ablacım dikkat et kendine.

Off kötü olmuş canım ya. Ama yapacak bişey yok canınız sağ olsun
aa geçmiş olsun canım yaa
üzme kendini gelen mala gelsin
Sağolun kızlar. Ne kadar üzülmeyeyim desem de canım çok sıkıldı valla. Ama üzülmek de çare değil. Artık daha dikkatli kullanıyorum.
bu günüm de tansiyonun dengesizliği halsizlikle zayi oldu yavff , akşam düzgün yedim biraz daha tuz septim yemeğe şu an dengeli şükür
siz de yaramaz bir durum yok değil mi kızlar
Ben de masraf var (bkz üst mesajlar)

Ah canım çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine. Susuz kalmak çok sarsıyor bünyeyi gerçekten

Baya eksik demek ki d vitaminin. Ondan kilo vermekte zorlanıyorsundur bence. İnşallah bundan sonra düzelir.

gülüm oruç bile tutmuyorum 2 gün denedim bünyem allak bullak oldu ondan randevu aldım doktora yani su içiyorum ama benimkiler evdeyken pek içmiyorum sürekli mutfağa girip çıkınca utanıyorum onlar aç susuzken yiyip içmeye oğlum da lise son sınıf 2 buçuk 3 gibi eve geliyor artık sadece deneme sınavı yapıp yolluyorlar ondan herhalde suyu savsakladım gündüzleri
sen ne ara arabayı gidip duran arabaya çarptın hayırdır ne oldu dalgın mıydın gülüm

Oğlumu okula bırakırken oldu. Aslında her zaman park ettiğim yer. İki arabanın arasına girerken birinin önüne çarptım. Bence küçük bir çizik ama bu memlekette herşey o kadar pahalı ki. Çok uykusuzdum ondan oldu maalesef.

Evet canım oda etkili kilo vermede hemen kullan çok çabuk yükselir

Canım damla çok etkili değil ama değerin kaç eğer 20 altı ise şişe kırıp içmen etkili olur 15 gün ara ile içersen hemen toparlarsın
Canım ben değerimi görmedim . Sonuca doktor bakıyordu direk. Çıkmak üzereydi aceleyle d vitaminin eksik damla yazıyorum dedi . Benim de bilgim yok bu konuda. Değerimi de sormayı unuttum. Birde insülin direncin baya düşmüş dedi . Ona sevinmekten d vitaminini önemsemedim

cana gelmesin de diyelim gülüm oluyor böyle küçük kazalar da masrafı baya büyükmüş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…