- 31 Ekim 2013
- 21.661
- 72.858
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.761
Canım geçen bi arkadaşım dedi bana da o da 5 günde bir tuvalete çıkanlardanRamazan da kabızlığı nasıl çözeceğiz ya salata desen yiyorum , sebze desen yiyorum nedir bu anlamadım su desen tamam gün içinde yok ama iftardan sonra da sahur da da 1 5- 2 lt oluyor
Günaydın kızlar dun gece alıntılarimi yaptım ama menumu yazamadım çok yorgundum dun iftarda piknikteydik otur kalk falan kızla ugrasinca eve geldik banyo faslı sonra kızım huysuzlandi hafif boğazında yanma var sanırım grip gelmiş sabaha kadar bölük bölük uyudum sanırım saat başı yarım saate uyandı şimdi biraz rahatladı k.b menumu şimdi vericemm
Sahur yok
1 lt su
İftar 20:15( disarda olunca kalabalık anca yendi)
1 kepçe mercimek çorbası
2 tavuk çöp şiş - 1 pirzola derisini yemedim
1-2 kaşık salata
Su 2.5 lt olmuştur ölcmedim
Spor yok aralıklı yürüyüş
Günaydın kizlar dün uyuyakalmisim menümu yazamadim
10.00 1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1/2domates
1 çk vişne receli
1 tbe
12.00 1 elma
14.00 1 kase tarhana çorbası
18.00 1 fincan sütlü kahve
2 kare bitter
20.20 derisiz fırında 2 parça tavuk but
1 tbe
Şekersiz limonata
Su 2l spor 40 dk yuruyuş 30 dk plates 210 p @Pnrrr-20
Afiyetler olsunGünaydın kızlar dun gece alıntılarimi yaptım ama menumu yazamadım çok yorgundum dun iftarda piknikteydik otur kalk falan kızla ugrasinca eve geldik banyo faslı sonra kızım huysuzlandi hafif boğazında yanma var sanırım grip gelmiş sabaha kadar bölük bölük uyudum sanırım saat başı yarım saate uyandı şimdi biraz rahatladı k.b menumu şimdi vericemm
Sahur yok
1 lt su
İftar 20:15( disarda olunca kalabalık anca yendi)
1 kepçe mercimek çorbası
2 tavuk çöp şiş - 1 pirzola derisini yemedim
1-2 kaşık salata
Su 2.5 lt olmuştur ölcmedim
Spor yok aralıklı yürüyüş
Afiyet olsun canımSahur 02.00
Peynirzeytin
Yarım domates
İftar 20.20
1 kase domates çorbası
1 tabak kıymalı kabak
1 kase yoğurt
2 yeni dünya 1 çilek
Su 1.5 lt şimdilik
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun güzel menünMenü
Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
1/2 dlm tam buğday
1 kk peynir
İftar
1.5 kepçe yayla çorbası
5 YK pazı kavurması
2 YK yoğurt salata
Hayırlı olsun kuzum evet bu iside aradan çıkarmış olursun taşınmanın iyi yanlari :)Kızlar evi tuttuk anahtarı aldık şimdi boyacı sokacağız sonra da toplanmaya başlayacağız
Bu sefer elime geçeni götürmeyeceğim
Yavaş yavaş güzel güzel ayıklayacağım
Fazlalık ne varsa atılacağı atıp verilebilecek durumda olanları da dağıtacağım
Evimin düzensizliğini toparlayacağım böylece
Çok iyi canım böyle yapacak olman, evdeki kullanılmayan her fazladan eşya insanın enerjisini sömürüyor....Kızlar evi tuttuk anahtarı aldık şimdi boyacı sokacağız sonra da toplanmaya başlayacağız
Bu sefer elime geçeni götürmeyeceğim
Yavaş yavaş güzel güzel ayıklayacağım
Fazlalık ne varsa atılacağı atıp verilebilecek durumda olanları da dağıtacağım
Evimin düzensizliğini toparlayacağım böylece
Aynen öyle canımHayırlı olsun kuzum evet bu iside aradan çıkarmış olursun taşınmanın iyi yanlari :)
Canım tamam kilo vermek amacımız ama uzun saatler aç kalıyorsunuz kendini zorlama hasta olursun sonra allah korusunGünaydınlar kızlar...
Güya sahursuz oruç tutacaktım bugün, ama sahurda acaip iştahlı hissettim kendimi, irademe sahip olamadım.
Buraya yaz geldi bu arada, arabanın derecesi dün 43' üzerine gösteriyordu, resmen kaynıyoruz...
Gerçekten öyleymiş taşınma işine hangi kadın sevinir ben resmen uçuyorum havalara evimi düzene sokacağım diye demek ki benim de ruhumu daraltıyormuşÇok iyi canım böyle yapacak olman, evdeki kullanılmayan her fazladan eşya insanın enerjisini sömürüyor....
Hele çalışan kadın herşeye yetişemiyor, evde fazladan olan herşey unutmayı kolaylaştırıyor. ben bazen birşeyleri kaybediyorum, arıyorum arıyorum bulamıyorum...bu da insanı yıpratıyor açıkçası..
Süt iznini rahatlıkla kullanabilecek mısın?Canım ben bi okulun muhasebesinde çalışıyorum
Tabii canım, kurumsal bi yer olduğu için bu tarz durumlarda sıkıntı çıkarmıyorlar hakkımız neyse veriyorlarSüt iznini rahatlıkla kullanabilecek mısın?
İyi çok güzel kullanabilecek olman, zaten bebeğin 9 aylık olana kadar 3 saat süt iznin. Yarım gün çalışmış gibi olursun.Tabii canım, kurumsal bi yer olduğu için bu tarz durumlarda sıkıntı çıkarmıyorlar hakkımız neyse veriyorlar
Ben akşamları kullanmayı planlıyorum
Sabah çıkmadan kızı emziririm akşam da erkenden geleyim kızların yanına
Ay kacamakli bisi yemedin dimiGünaydınlar kızlar...
Güya sahursuz oruç tutacaktım bugün, ama sahurda acaip iştahlı hissettim kendimi, irademe sahip olamadım.
Buraya yaz geldi bu arada, arabanın derecesi dün 43' üzerine gösteriyordu, resmen kaynıyoruz...
Aslinda daginiklikta insanin motivasyonunu düşürüyor yaa. Bence hersey senin icin daha guzel olacak rakibemmAynen öyle canım
İçim ferahladı biliyor Muş’un evi düzenleyebileceğini fazlalıklar gideceği için demek beni de daraltıyormuş dağınıklık farkında olmadan
Memurlar için 3 saat kuzum ben işçi olduğum için 1,5 saatİyi çok güzel kullanabilecek olman, zaten bebeğin 9 aylık olana kadar 3 saat süt iznin. Yarım gün çalışmış gibi olursun.
Amiinnn kuzumm sağolAy kacamakli bisi yemedin dimi
Aslinda daginiklikta insanin motivasyonunu düşürüyor yaa. Bence hersey senin icin daha guzel olacak rakibemm
Canım kayısıyı hoşaf olarak tüketsene bi deMerhaba kızlar Dün menümü yazamadım kusura bakmayın
Sahur yok
İftar
Tabak mercimek çorbası
Salata
1 kk peynir
10 badem
3 kuru kayısı
Hergün salata yiyorum kuru kayısı tüketiyorum fakat kabızlığım geçmiyor çıldırıcam artık moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?