Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ramazan da kabızlığı nasıl çözeceğiz ya salata desen yiyorum , sebze desen yiyorum nedir bu anlamadım su desen tamam gün içinde yok ama iftardan sonra da sahur da da 1 5- 2 lt oluyor
Canım geçen bi arkadaşım dedi bana da o da 5 günde bir tuvalete çıkanlardan
İftardan sonra kendine kayısı hoşafı yapmış
Kaynamış suyun için kayısıları atmış biraz demlenmesini beklemiş suyunu içip meyvesini yemiş
Bağırsaklarımı süper çalıştırdı dedi
Ben henüz denemedim ama aklında olsun

Afiyet olsun canım

Afiyetler olsun

Kızlar evi tuttuk anahtarı aldık şimdi boyacı sokacağız sonra da toplanmaya başlayacağız
Bu sefer elime geçeni götürmeyeceğim
Yavaş yavaş güzel güzel ayıklayacağım
Fazlalık ne varsa atılacağı atıp verilebilecek durumda olanları da dağıtacağım
Evimin düzensizliğini toparlayacağım böylece

Hayırlı olsun kuzum evet bu iside aradan çıkarmış olursun taşınmanın iyi yanlari :)

Çok iyi canım böyle yapacak olman, evdeki kullanılmayan her fazladan eşya insanın enerjisini sömürüyor....
Hele çalışan kadın herşeye yetişemiyor, evde fazladan olan herşey unutmayı kolaylaştırıyor. ben bazen birşeyleri kaybediyorum, arıyorum arıyorum bulamıyorum...bu da insanı yıpratıyor açıkçası..

Hayırlı olsun kuzum evet bu iside aradan çıkarmış olursun taşınmanın iyi yanlari :)
Aynen öyle canım
İçim ferahladı biliyor Muş’un evi düzenleyebileceğini fazlalıklar gideceği için demek beni de daraltıyormuş dağınıklık farkında olmadan

Canım tamam kilo vermek amacımız ama uzun saatler aç kalıyorsunuz kendini zorlama hasta olursun sonra allah korusun

Gerçekten öyleymiş taşınma işine hangi kadın sevinir ben resmen uçuyorum havalara evimi düzene sokacağım diye demek ki benim de ruhumu daraltıyormuş

Süt iznini rahatlıkla kullanabilecek mısın?
Tabii canım, kurumsal bi yer olduğu için bu tarz durumlarda sıkıntı çıkarmıyorlar hakkımız neyse veriyorlar
Ben akşamları kullanmayı planlıyorum
Sabah çıkmadan kızı emziririm akşam da erkenden geleyim kızların yanına

İyi çok güzel kullanabilecek olman, zaten bebeğin 9 aylık olana kadar 3 saat süt iznin. Yarım gün çalışmış gibi olursun.

Ay kacamakli bisi yemedin dimi
Aynen öyle canım
İçim ferahladı biliyor Muş’un evi düzenleyebileceğini fazlalıklar gideceği için demek beni de daraltıyormuş dağınıklık farkında olmadan
Aslinda daginiklikta insanin motivasyonunu düşürüyor yaa. Bence hersey senin icin daha guzel olacak rakibemm

Merhaba kızlar Dün menümü yazamadım kusura bakmayın
Sahur yok
İftar
Tabak mercimek çorbası
Salata
1 kk peynir
10 badem
3 kuru kayısı

Hergün salata yiyorum kuru kayısı tüketiyorum fakat kabızlığım geçmiyor çıldırıcam artık moralim bozuluyor

Canım kayısıyı hoşaf olarak tüketsene bi de
Bi arkadaşım yapmış da baya iyi gelmiş
Afiyet olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…