- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.281
ben de ozur dilerim regl olunca cok hassas oluyorum gereksiz yere alinmisim anlasilan yine
herkes iskender yerken salata yemek bence inanilmaz buyuk bir basari ben sanirim yapamazdim.. buyuk irade lazim, tebrik ederim
gayet guzel canim uzun suredir motivasyonun dusuktu simdi yine sahalara dondunzaten aceleye gerek yok yavas yavas verelim. sen ustelik bir de ilac kullaniyorsun buyuk basari
olabilir hepimiz insanız yanlış anlayabiliriz önemliolan kalp kırmamak
ayrıca teşekkürederim inanırmısın içimde acayip bir huzur var o iskenderin yeseydim pişmanlık duygusu saracaktı her yanımı bende tebrik ettim kendimi
forumda nasıl görünmez oluyorsun banada söylermisin bir türlü beceremedim ben onu
günaydıın iyi haftalar herkese çalışanlara kolay gelsin
günaydın iyi haftalar herkese 3 günlük kaçamağın bana maliyeti tamm 1 kg 1,5 ayda 4 kilo ver 3 günde 1 kg al adaletmi bu şimdi bu sabah itibariyle 69,5 kgyimbeni örnek alın ve yemeyin anacım
geç kaldığım için bir simit ve kayısı çayı ile kahvaltı yaptım öğlene Allah Kerim bakalım cumaya kadar ne yapabilicem
fulyacım sana ayrıntılı yazıcam ama şu an vaktim yok..sona görüşürüzgel misafirim ol sabaha kadar yirik
kizlar bugun sabahtan iyiydim de aksam bozuyorum az once pizza yaptim simdi firinda pisiyor, markete de tekrar gittik seker reyonundan bir bardak dolusu sekerleme aldik aksam film izlerken yicez :26: bugun diyet yok yani beni mazur gorun. onun da fotografini koymayayim aglarsiniz
esim beni sinir etti az once facia koptu burada. oyun oynarken oyundaki birine sinirlendi evi basimiza yikiyordu neredeyse. playstation kumandasini yere bir firlatti kirildi kedi de korkup kacti falan resmen sinir krizi gecirdi oyun yuzunden. benim de hic katlanamadigim sey iste bu cocuk gibi oyun yuzunden kizip odasina gitmeler kapi carpmalar, sanki 16 yasinda. ben de odaya gittim yuzugumu suratina firlattim ciktim evden. vallahi ya pansiyona gidiyordum bu gece eve gelmeyecektim. once supermarkete gittim yurumek iyi gelir diye, hem de oradaki cafede aksam yemegi yiyecektim. telefonumu da kapatmistim. geldi buldu beni.. hic yuzune bakmadim yanimda 1 saat yurudu o da. sonra sarildi agladi ozur diledi cocukluk ettim bir daha asla olmicak sen bundan daha iyisini hakediyorsun falan filan.. nasil buyuyecek bu cocuk kizlar :)) resmen 15 yasinda biriyle evlenmis gibi hissediyorum vay bana vaylar bana yani...
neyse ben de o sinirle markette ne kadar cikolata seker varsa aldim valla. oturup bi guzel yemeyi dusunuyorum. gerci 2 seker yedim tikandim ya neyse.. daha gece yeni basliyor
işte insana en çok bu koyuyor ben 20 kasımda başladım diyete 67 kadar geldim sonra ipin ucu bir kaçtı 69 a geri çıktım kendimize ve vucdumuza işkence yapıyoruz bu şekilde yazık verilen emeklere
günaydıngünaydın topiiiiikk
sporumu yaptım geldim bugün temizlik günüm çok işim var birazda akşam adımlarım bugünlük yeter
günaydıın iyi haftalar herkese çalışanlara kolay gelsin
gel misafirim ol sabaha kadar yirik
kizlar bugun sabahtan iyiydim de aksam bozuyorum az once pizza yaptim simdi firinda pisiyor, markete de tekrar gittik seker reyonundan bir bardak dolusu sekerleme aldik aksam film izlerken yicez :26: bugun diyet yok yani beni mazur gorun. onun da fotografini koymayayim aglarsiniz
esim beni sinir etti az once facia koptu burada. oyun oynarken oyundaki birine sinirlendi evi basimiza yikiyordu neredeyse. playstation kumandasini yere bir firlatti kirildi kedi de korkup kacti falan resmen sinir krizi gecirdi oyun yuzunden. benim de hic katlanamadigim sey iste bu cocuk gibi oyun yuzunden kizip odasina gitmeler kapi carpmalar, sanki 16 yasinda. ben de odaya gittim yuzugumu suratina firlattim ciktim evden. vallahi ya pansiyona gidiyordum bu gece eve gelmeyecektim. once supermarkete gittim yurumek iyi gelir diye, hem de oradaki cafede aksam yemegi yiyecektim. telefonumu da kapatmistim. geldi buldu beni.. hic yuzune bakmadim yanimda 1 saat yurudu o da. sonra sarildi agladi ozur diledi cocukluk ettim bir daha asla olmicak sen bundan daha iyisini hakediyorsun falan filan.. nasil buyuyecek bu cocuk kizlar :)) resmen 15 yasinda biriyle evlenmis gibi hissediyorum vay bana vaylar bana yani...
neyse ben de o sinirle markette ne kadar cikolata seker varsa aldim valla. oturup bi guzel yemeyi dusunuyorum. gerci 2 seker yedim tikandim ya neyse.. daha gece yeni basliyor
fulyaydı sanırım nickin baya uzun ismini umarım yanşı yazmamaışımdır
hazır gidalarla doldurmuşsun dolabı kızma bana ama kendimizi bu lıgt ürülnlerle kandırmayalım kızlar bunların hepsi para tuzağı
doğal beslenmek en güzeli tatlı isteği için kuru kayısı kuru üzüm al bol bol özellikle kuru üzüm baya tatlı hemen kesiyor tatlı isteğini
yeşil çayınızda tarçın atın içine bir tane çok faydası oluyor tatlı krizine
bende akşam çok yedim(( aslında gün sonuna kadar iyiydim gece uykudan uyanınca saldırdım resmen bunu hep yapıyorum ben bir hafta süper gidiyorsam bir hafta sonra gece özellikle
birden saldırıyorum tatlı tuzlu ne varsa çok kötü bir alışkanlık fikir istiyorum nasıl kurtulabilirim bundan ben
canım bende dun aksam bıraz kacırdım bugun dengelıycem onemlı olan dengeleyebılmek yoksa hıckımse sureklı dıyet halınde gezemez arada kacırsanda hemen toparlıycaksın neden yedım dıyede hafana takmıycaksın ben onceden bıraz fazla yıyınce amaan zaten dıyetım bozuldu yıyım barı dıyordum ve tabıkı kılo veremıyordum ama sımdı fazla yesemde devam dıyıp hemen telafı edıyorum oyle guzelde kılo verılıyor bak bugun spor yapalım hafıfte yersek yarın sabah kılo bıle vermıs goruceksın kendını opuyorum byee
slm kızlar bu sabah dukanın 7. ve son günü sonunda 99.6 yı gördüm
sisman diyetisyen demek haha
benim depresif psikolog olmama benzemis bu :26:
esım ve oglum sınemaya gıttı bende mutfakta yemegı halledeyım bari dedim aksama ben patlıcam kozlemesı ve yogurt yemeyı dusunuyorum bızımkılere kuru fasulye pılav ve salata yapıcam halasporumu yapmadım bugun kesınlıkle yapmalıyım
kızlar kötü bir haberim var şu yönden kötü sizinle sıksık birlikte olamıcam çünkü köyden kaynanamla kayınbabam gelicekmiş 3 4 gün içinde
murshcum canım dukan kitabı için çok teşekkürler benim büyük kızım almış ,zaten bu yola o beni soktu bide ödül koydu sonuna
Günaydın Arkadaşlar Ebru şanlının 59 videosu nu bir arada buldum fes ten linki paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?