Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben de ozur dilerim regl olunca cok hassas oluyorum gereksiz yere alinmisim anlasilan yine

herkes iskender yerken salata yemek bence inanilmaz buyuk bir basari ben sanirim yapamazdim.. buyuk irade lazim, tebrik ederim

olabilir hepimiz insanız yanlış anlayabiliriz önemliolan kalp kırmamak
ayrıca teşekkürederim inanırmısın içimde acayip bir huzur var o iskenderin yeseydim pişmanlık duygusu saracaktı her yanımı bende tebrik ettim kendimi

evet bir anlik zevk icin yiyoruz sonraki yasadigimiz pismanliga deger mi oysa ki berbat bir his gercekten de insan kendini sisman, cirkin, ise yaramaz, iradesiz vs berbat hissediyor. Seni de gercekten tebrik ediyorum tekrar

günaydıın iyi haftalar herkese çalışanlara kolay gelsin

günaydın iyi haftalar herkese 3 günlük kaçamağın bana maliyeti tamm 1 kg 1,5 ayda 4 kilo ver 3 günde 1 kg al adaletmi bu şimdi bu sabah itibariyle 69,5 kgyim beni örnek alın ve yemeyin anacım
geç kaldığım için bir simit ve kayısı çayı ile kahvaltı yaptım öğlene Allah Kerim bakalım cumaya kadar ne yapabilicem

işte insana en çok bu koyuyor ben 20 kasımda başladım diyete 67 kadar geldim sonra ipin ucu bir kaçtı 69 a geri çıktım kendimize ve vucdumuza işkence yapıyoruz bu şekilde yazık verilen emeklere

fulyacım sana ayrıntılı yazıcam ama şu an vaktim yok..sona görüşürüz

işte insana en çok bu koyuyor ben 20 kasımda başladım diyete 67 kadar geldim sonra ipin ucu bir kaçtı 69 a geri çıktım kendimize ve vucdumuza işkence yapıyoruz bu şekilde yazık verilen emeklere

aynen öyle cnm ya ya yiyosan yiceksin yada yemeyeceksin vucüdün dengesini bozmayacaksın

günaydın topiiiiikk
günaydın

sporumu yaptım geldim bugün temizlik günüm çok işim var birazda akşam adımlarım bugünlük yeter

ooo temizlik günüyse ekstradan spora ne hacet

fulyacım sen kendini üzme evde ugraşıcak başka birşey yok belki adamın çok canı sıkılıyor olabilir bence sen hemen bebiş dogur bak nasıl degişiyor işi gücü bebiş olur artık .benim Eşimde tv çok sever hata bir ara tartıştım ama tek eglencesi tv onuda elinden alsam dışarlara gidicek yanlış arkadaşlar edinir hergün neler görüyoruz haberlerde .bari senin dizinin dibibde başka yerlerde gezmiyor .sen buna bitki çayları içir sakinleşsin melisa gibi öpüyorum seni SEN KENDİNİ HİÇ ÜZME BETERİN BETERİNİ DÜŞÜN

Son düzenleme:
üfff fenalık geldi ya oğluma kreş arıyorum iyi olanların fiyatları dudak uçuklatıyo fiyatı makul olanlarda işe yaramıyo ne zormuş bu işler

Cnmm benımm kocan dayagı hak etmıs oyuna bıraz ara verın ıstersenız esıne bunu anlatmaya calıs.Çünkü o oyunlar pıskolojık etkılıyor ınsanı...Benımde ex sevgılım onlıne oynardı aynı sorunlar ondada oluyodu ara verdı ve atlatmıstı.Tavsıyem ara vermenız...Sende sıkma canını bole seyler ıcın bozma ıradenı...

cnm okyanbıssudaya katılıyorum bu uzun ve mesakatlı bı surec arada kacmaaklar elbette olacak ozellıkle pazar kahvaltıları ama onemlı olan ertesı gun denegelemek.Ama bızde oyle bı bılınc altı varkı o dıyet bı kere bozuldumu kafadan 1 hafta pıskolojıden cıkamıyoruz...Panıkleme hemen toparla kendını
slm kızlar bu sabah dukanın 7. ve son günü sonunda 99.6 yı gördüm

sisman diyetisyen demek haha
benim depresif psikolog olmama benzemis bu :26:

ahahauhu gunldurdun benı yaww

Kozlenmıs patlıcan guzel bı tercıh severım ama sımdı mevsımı deıl guzel olurmu bılmıyorum...
kızlar kötü bir haberim var şu yönden kötü sizinle sıksık birlikte olamıcam çünkü köyden kaynanamla kayınbabam gelicekmiş 3 4 gün içinde

murshcum canım dukan kitabı için çok teşekkürler benim büyük kızım almış ,zaten bu yola o beni soktu bide ödül koydu sonuna

Sevındım senın adına fadıme ablacım ıns 80 lerıde gorursun zor kısmı gecmıs zaten dukanın....Sık sk zıyaret et bızı ıhmal etme emı ?
Günaydın Arkadaşlar Ebru şanlının 59 videosu nu bir arada buldum fes ten linki paylaştım

Gördum cnm ellerıne saglık tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…