- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.801
inşallah :))Amin canım sağolasın
AYnen canım son bir senedir kullanmadığım ne var ne yok göndereceğim
İnşallah senin de gönlüne göre bi ev versin allah
Hasta olduğumda yaşıyorum en çok. biren son 4 ay önce baktırdım salı yine bakarlar inşallah bir şey olmaz , senin niye düşüyor ki acaba uykusuzluk , yorgunluk da etkiliyordur belki
benim de böyle bir temizliğe ihtiyacım varAmin canım sağolasın
AYnen canım son bir senedir kullanmadığım ne var ne yok göndereceğim
İnşallah senin de gönlüne göre bi ev versin allah
Banada öyle abla yakızlar zaman bana mı hızlı akıyor geç saatte kalktığım için sizde öyle hissediyor musunuz bir bakıyorum pazartesi bir bakıyorum yine cuma gelmiş aha şimdide perşembe zaman algım sekteye uğruyor gibi hissediyorum :))
AMacım bayramdan önce taşınmış olup yerleşmek canıminşallah :))
mis gibi olacak evin gereksiz hiç bir şey olmadan kafan da ruhun da arınacak inşallah bayrama kadar yerleşmiş olur musun olmasa da kendini zorlama gülüm
Benim de öyle canım hele de evdeyim ya ne zaman Pazartesi oluyor ben zaman Cuma Cumartesi geliyor hiç anlamıyorum günleri karıştırıyorum artıkkızlar zaman bana mı hızlı akıyor geç saatte kalktığım için sizde öyle hissediyor musunuz bir bakıyorum pazartesi bir bakıyorum yine cuma gelmiş aha şimdide perşembe zaman algım sekteye uğruyor gibi hissediyorum :))
Darısı başına mı desem bilemedimbenim de böyle bir temizliğe ihtiyacım var
Bana da ayni vala ya zmn cok çabuk geçiyorkızlar zaman bana mı hızlı akıyor geç saatte kalktığım için sizde öyle hissediyor musunuz bir bakıyorum pazartesi bir bakıyorum yine cuma gelmiş aha şimdide perşembe zaman algım sekteye uğruyor gibi hissediyorum :))
Ben sormuştum, migros yok yakınımda...40 km gitmem lazım.Handandandan canim sen sormuştun sanırım bitkisel sütü emin degilim birisi sormustuda. Migrosta indirime girmis bilgin olsun
selam kızlarr
bu gün öğlen eşim geldin de uyandım o gitti yattı her öğlen biraz yatar, kendimi iyi hissetmiyordum karnım da ağrımaya başladı sonra daha kötü oldu salon da tansiyon aletini koluma geçirebildim sonra bas bas bağırdım eşime bana bir şeyler oluyor gel diye kafam uyuşup, midem nasıl bulanıyor anlatamayacağım şekilde kendimi kötü hissettim eşim gelip tansiyon aletin deki rakamları görünce 5 e 3 düşmüş tansiyon hemen uzan diyor ben karnım ağrıyor uzanamam diyorum ama görüşüm de bulanıklaştı o boş ver karnını şimdi bayılacaksın diye beni kanepeye yatırıp ayaklarımın altına 3 kırlenti yığdı, o arada soruyor kanaman mı var diye yook dedim :)) hemen tuzlu ayran yaptı ben hala ama karnım da ağrıyor buskopan getir diyorum , o mutfaktan bağırıyor sakın kıpırdama ayakların yüksekte kalsın beynine kan gitmiyor şu an bayılırsın bak diye :))))))))))))))))yazık adamı deli ettim eşim sağlıkçı kökenli ne yapmasını gerektiğini biliyor şükür ama o ayakları kaldırıp yatmak o kadar iyi geldi ki kızlar , aslın da ben de biliyordum ama o an çok kötü olunca aklıma gelmedi , aklınız da bulunsun ani tansiyon düşmesi v.s. de ayakların altına yükselti bir şey koyup sırt üstü yatın
tuzlu ayranı içip buskopanı içince dirildim :))) bir de eşime hava atıyorum benim o yönden bünyem iyi ben hiç bayılmam ki diyeaz daha gidiyordun hadi oradan diyor böyle durumlarda hemen hastane de serum takılır diyor heheheheh
benim tansiyonum genel de düşüktür zaten 9-6 yada 9- 7 dir netten baktım sebeplerine
susuzluk
gebelik
dengesiz beslenme
aşırı ani kanama
endokrine bağlı sebepler (troid hormonları )
ama eşim tee öğlen teşhisi koydu dengesiz beslenme , su mu içmedin diyordu bir de :))
zaten ayın 21 ine doktor randevusu aldım bakalım değişik bir şey varsa çıkar elbet :)
Kızlar evi tuttuk anahtarı aldık şimdi boyacı sokacağız sonra da toplanmaya başlayacağız
Bu sefer elime geçeni götürmeyeceğim
Yavaş yavaş güzel güzel ayıklayacağım
Fazlalık ne varsa atılacağı atıp verilebilecek durumda olanları da dağıtacağım
Evimin düzensizliğini toparlayacağım böylece
Günaydınlar kızlar...
Güya sahursuz oruç tutacaktım bugün, ama sahurda acaip iştahlı hissettim kendimi, irademe sahip olamadım.
Buraya yaz geldi bu arada, arabanın derecesi dün 43' üzerine gösteriyordu, resmen kaynıyoruz...
kızlar zaman bana mı hızlı akıyor geç saatte kalktığım için sizde öyle hissediyor musunuz bir bakıyorum pazartesi bir bakıyorum yine cuma gelmiş aha şimdide perşembe zaman algım sekteye uğruyor gibi hissediyorum :))
Ayy cokmus kuzum yaa. Görünce söyleyim demiştimBen sormuştum, migros yok yakınımda...40 km gitmem lazım.
Gunaydin tatlimmGunaydinn
sarımsaklı yoğurttan 1 kaşık yedim ama sık sık sarımsaklı yoğurtlu bir şeyler yapıyorum ondan değildir galiba
ooo baya sıcakmış şimdiden böyleyse yazın dusunemiyorum Allah kolaylık versin
Sahur yapmadığında hergün tartıda eksi görüyor musun canım?vala ben sahur yapmıyorum bi kac gündür canım istemiyor nedense ama yapmak daha iyi bence
Gunaydin tatlimm
Yazın yaylaya çıkıyorum canım, Mayıs sorun benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?