Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuru kayisiyi suda bekletiptw tuketiyolardi kuzu afiyet olsun

Afiyet olsun canım...

Kuru kayısı ile kabızlık düzelmez....

Suda haşlayacaksın, suyunu içip meyvesini de yiyeceksin...yoksa zor ..

Öner-20 nice güzel yıllara İnşallah sağlıkla

Tessekur ederim

Ohh super icinede bi ferahlik gelicektir eminim bende evi nezaman toparlasam oyle oluyor. Şuanda bebek odasi dandini ve beni cok geriyor istemsizce

Canim emzirdigin icin sahursuz oruc tutmaman daha iyi bence.
43 baya yuksek neredeydin sen dikkat et kendine Allah korusun

Canim emzirdigin icin sahursuz oruc tutmaman daha iyi bence.
43 baya yuksek neredeydin sen dikkat et kendine Allah korusun
Sahura kalktım canım, bugün tartı günü diye kalkmak istemedim ama kızlar uyandırdı beni, kalkınca da yemiş oldum

Hatay'dayım

benim de aynı öyleydi geceyken de düşerdi eşim gebelik boyu yanım da yoktu önce ankara da stajdaydı sonra da direk askere gitti annemdeydim o dönem allahtan binanın altın da sağlık kabini vardı benim tansiyon düşer gözler kapanırdı onlar serum takalım derlerdi ben taktırmazdım :)

Ramazan da kabızlığı nasıl çözeceğiz ya salata desen yiyorum , sebze desen yiyorum nedir bu anlamadım su desen tamam gün içinde yok ama iftardan sonra da sahur da da 1 5- 2 lt oluyor
sahurda haşlanmış yumurta yiyorsun diyelim ona bile çiğden zeytin yağı dök gülüm olmadı sahurdan hemen önce 1 tatlı kaşığı iç üzerine de ılık su , ya da sıcak ballı su

benim mutfak kapısı hep kapalı açık kapıya alerjim var :)))
dün doğum gününmüş kusura bakma gülüm kaçırdım görmemişim
rabbim sana da bebeşine de sağlıklı hayırlı bolluk bereket için nice seneler versin iyi ki doğduuuunnnnnn

en son 4 ay önce baktırdım salı yine bakarlar inşallah bir şey olmaz , senin niye düşüyor ki acaba uykusuzluk , yorgunluk da etkiliyordur belki

O bebek odası daha çooookkkk dağılacak bu iyi günlerin gözünü korkutmak gibi olmasın da balım

hadi hayırlı uğurlu olsun gülüm
son 1 senedir kullanmadığın şeylere ihtiyacın yok demektir onları da ver gitsin , benim sabit evim olduğu an evin çeyreğini boşaltıcam allahın izniyle pusuda bekliyorum :)

o neeee 43 derece allah yar yardımcınız olsun
sahur da az da olsa yemek lazım zaten gülüm sahur yapmanın da sevabı var biliyor musun :))

Amin canım sağolasın
AYnen canım son bir senedir kullanmadığım ne var ne yok göndereceğim
İnşallah senin de gönlüne göre bi ev versin allah

Afiyet olsun canım
tskler kızlar
hayırlı olsun canım en güzeli vala az eşya çok mutluluk
vala ben sahur yapmıyorum bi kac gündür canım istemiyor nedense ama yapmak daha iyi bence
Afiyet olsun canım kabızlık kötü ya bende bi iki gündür rahat değilim

bu ne gülüm küçük çocuk bile buncacıkla ayakta duramaz sadece çorba salatayla sahursuz oruç mu tutulur
bahara da yazdım ballı sıcak su için bal içemeyenler direk zeytin yağı içsin bir kaşık ve bol bol kaynatılıp ılıtılmış su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…