- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.781
Kuru kayisiyi suda bekletiptw tuketiyolardi kuzu afiyet olsunMerhaba kızlar Dün menümü yazamadım kusura bakmayın
Sahur yok
İftar
Tabak mercimek çorbası
Salata
1 kk peynir
10 badem
3 kuru kayısı
Hergün salata yiyorum kuru kayısı tüketiyorum fakat kabızlığım geçmiyor çıldırıcam artık moralim bozuluyor
Humus kaçamak sayılır mıAy kacamakli bisi yemedin dimi
Azmış canım ya... öğle aralarında da bebeğinin yanına gidecek misin?Memurlar için 3 saat kuzum ben işçi olduğum için 1,5 saat
Ama olsun hiç yoktan iyidir
Afiyet olsun canım...Merhaba kızlar Dün menümü yazamadım kusura bakmayın
Sahur yok
İftar
Tabak mercimek çorbası
Salata
1 kk peynir
10 badem
3 kuru kayısı
Hergün salata yiyorum kuru kayısı tüketiyorum fakat kabızlığım geçmiyor çıldırıcam artık moralim bozuluyor
Öner-20 nice güzel yıllara İnşallah sağlıkla
Kızlar evi tuttuk anahtarı aldık şimdi boyacı sokacağız sonra da toplanmaya başlayacağız
Bu sefer elime geçeni götürmeyeceğim
Yavaş yavaş güzel güzel ayıklayacağım
Fazlalık ne varsa atılacağı atıp verilebilecek durumda olanları da dağıtacağım
Evimin düzensizliğini toparlayacağım böylece
Günaydınlar kızlar...
Güya sahursuz oruç tutacaktım bugün, ama sahurda acaip iştahlı hissettim kendimi, irademe sahip olamadım.
Buraya yaz geldi bu arada, arabanın derecesi dün 43' üzerine gösteriyordu, resmen kaynıyoruz...
Sahura kalktım canım, bugün tartı günü diye kalkmak istemedim ama kızlar uyandırdı beni, kalkınca da yemiş oldumCanim emzirdigin icin sahursuz oruc tutmaman daha iyi bence.
43 baya yuksek neredeydin sen dikkat et kendine Allah korusun
benim de aynı öyleydi geceyken de düşerdi eşim gebelik boyu yanım da yoktu önce ankara da stajdaydı sonra da direk askere gitti annemdeydim o dönem allahtan binanın altın da sağlık kabini vardı benim tansiyon düşer gözler kapanırdı onlar serum takalım derlerdi ben taktırmazdım :)inşallah zor geçmez canım birde emziriyorsun çünkü
baby bir haftalık bir durum değil ki bazıları hep bu şekilde hep bahaneleri sebepleri var
canım belki de kırılma noktasıdır , detox ise yarayabilir birde ramazan da rakamlar gerçekten çok değişken dün -200 dün bugün +100 du benimde
bence sasirtmalisin
canım kesin bir rapor tutanak yok mu niye fiyat yükseliyor sürekli küçük birrseydi
çok geçmiş olsun abla enişte iyi ki evdeymis , benim de hep düşüktür azıcık yükselse beynim patlar ama gebelikte hep daha da düşer ilk aylarda bak aklıma neler getirdin
ben de menülerini canım dört gözle bekliyorum
sana ve çocuklarına ait tüm raporları sonuçları vs e nabizdan görebilirsin canım gelmiş geçmiş hepsini
sen ayrıntılı yaz menunu canım
Yoreselde olsa biz arar buluruz nasıl birşeymis
pesto hani mezuniyet sevinci sarmıştı seni ne çabuk düştü yine modun kuzu ya bezdummmmm
çocuklar toparladı mi ama insan hayatı beklerse toparlamak için o sıra kendine hiç gelmiyor malesef bir ucundan tut kendin için
sarımsaklı yoğurttan 1 kaşık yedim ama sık sık sarımsaklı yoğurtlu bir şeyler yapıyorum ondan değildir galibaSarmısak mı yedin dün canım
sahurda haşlanmış yumurta yiyorsun diyelim ona bile çiğden zeytin yağı dök gülüm olmadı sahurdan hemen önce 1 tatlı kaşığı iç üzerine de ılık su , ya da sıcak ballı suRamazan da kabızlığı nasıl çözeceğiz ya salata desen yiyorum , sebze desen yiyorum nedir bu anlamadım su desen tamam gün içinde yok ama iftardan sonra da sahur da da 1 5- 2 lt oluyor
benim mutfak kapısı hep kapalı açık kapıya alerjim var :)))Amin canim insallah sagolasinn
Ayy abla cok gecmis olsun dikkat et kendine. Su konusundada kendine bi sise yapip yatak odasina koy olmadi oraya gidip ic arada bende esimin yaninda yiyip icmem o niyetliyken ama illaki bi sekilde yiyip iciyorm hic olmadi mutfagin kapisini kapatiyorm oda gelmiyor ozaman
en son 4 ay önce baktırdım salı yine bakarlar inşallah bir şey olmaz , senin niye düşüyor ki acaba uykusuzluk , yorgunluk da etkiliyordur belkiKuzum çok dikkat et kendine. Benim de ara ara birşeylerim düşüyor ama çözemedim. Tansiyon ya da şeker olabilir. Şekerine de bir baktırabilirsin... Çok geçmiş olsun son zamanlarda çok sık yaşıyorum ben de kötü bir şey
Tarti oncesi riskli canimHumus kaçamak sayılır mı
Gunaydin canimGunaydin kızlar
Yok canım yetmez ki zamanımAzmış canım ya... öğle aralarında da bebeğinin yanına gidecek misin?
O bebek odası daha çooookkkk dağılacak bu iyi günlerin gözünü korkutmak gibi olmasın da balımTessekur ederim
Ohh super icinede bi ferahlik gelicektir eminim bende evi nezaman toparlasam oyle oluyor. Şuanda bebek odasi dandini ve beni cok geriyor istemsizce
Canim emzirdigin icin sahursuz oruc tutmaman daha iyi bence.
43 baya yuksek neredeydin sen dikkat et kendine Allah korusun
hadi hayırlı uğurlu olsun gülümKızlar evi tuttuk anahtarı aldık şimdi boyacı sokacağız sonra da toplanmaya başlayacağız
o neeee 43 derece allah yar yardımcınız olsunGünaydınlar kızlar...
Güya sahursuz oruç tutacaktım bugün, ama sahurda acaip iştahlı hissettim kendimi, irademe sahip olamadım.
Buraya yaz geldi bu arada, arabanın derecesi dün 43' üzerine gösteriyordu, resmen kaynıyoruz...
Amin canım sağolasınhadi hayırlı uğurlu olsun gülüm
son 1 senedir kullanmadığın şeylere ihtiyacın yok demektir onları da ver gitsin , benim sabit evim olduğu an evin çeyreğini boşaltıcam allahın izniyle pusuda bekliyorum :)
Afiyet olsun canım
tskler kızlarAfiyetler olsun
hayırlı olsun canım en güzeli vala az eşya çok mutlulukKızlar evi tuttuk anahtarı aldık şimdi boyacı sokacağız sonra da toplanmaya başlayacağız
vala ben sahur yapmıyorum bi kac gündür canım istemiyor nedense ama yapmak daha iyi benceGünaydınlar kızlar...
Afiyet olsun canım kabızlık kötü ya bende bi iki gündür rahat değilimMerhaba kızlar Dün menümü yazamadım kusura bakmayın
Sahur yok
İftar
Tabak mercimek çorbası
Salata
1 kk peynir
10 badem
3 kuru kayısı
bu ne gülüm küçük çocuk bile buncacıkla ayakta duramaz sadece çorba salatayla sahursuz oruç mu tutulurMerhaba kızlar Dün menümü yazamadım kusura bakmayın
Sahur yok
İftar
Tabak mercimek çorbası
Salata
1 kk peynir
10 badem
3 kuru kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?