- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.301
üfff fenalık geldi ya oğluma kreş arıyorum iyi olanların fiyatları dudak uçuklatıyo fiyatı makul olanlarda işe yaramıyo ne zormuş bu işler
CUMAYA KADAR 98li rakamlara inerim inşallah
Bakabılecek kımse yokmu cnm kres taraftarı deılım ben dedıgın gıbı ıyıler cok pahalı kotulerde hıjyenık deıl tavsıyem bı tanıdıga baktırman...
İnş ablacımm cok motıve goruyorum senıo bu aralar cumaya bombayı patlatcaksın
malesef gram gram gidip kilo kilo geliyorgünaydın iyi haftalar herkese 3 günlük kaçamağın bana maliyeti tamm 1 kg 1,5 ayda 4 kilo ver 3 günde 1 kg al adaletmi bu şimdi bu sabah itibariyle 69,5 kgyimbeni örnek alın ve yemeyin anacım
geç kaldığım için bir simit ve kayısı çayı ile kahvaltı yaptım öğlene Allah Kerim bakalım cumaya kadar ne yapabilicem
tamam canimfulyacım sana ayrıntılı yazıcam ama şu an vaktim yok..sona görüşürüz
harikasin hemen bakiyorumGünaydın Arkadaşlar Ebru şanlının 59 videosu nu bir arada buldum fes ten linki paylaştım
eh evet en azindan dizimin dibinde.. dun babasi ve arkadaslari ile erkek erkege yemege gittiler bir karis surat geldi hemen sarildi ozlemisfulyacım sen kendini üzme evde ugraşıcak başka birşey yok belki adamın çok canı sıkılıyor olabilir bence sen hemen bebiş dogur bak nasıl degişiyor işi gücü bebiş olur artık .benim Eşimde tv çok sever hata bir ara tartıştım ama tek eglencesi tv onuda elinden alsam dışarlara gidicek yanlış arkadaşlar edinir hergün neler görüyoruz haberlerde .bari senin dizinin dibibde başka yerlerde gezmiyor .sen buna bitki çayları içir sakinleşsin melisa gibi öpüyorum seni SEN KENDİNİ HİÇ ÜZME BETERİN BETERİNİ DÜŞÜN
Günaydın kızlar bu sabah tartıldım 99.4 olmuşum
canim ya biz bile online oyunda tanistik dusun artik!Cnmm benımm kocan dayagı hak etmıs oyuna bıraz ara verın ıstersenız esıne bunu anlatmaya calıs.Çünkü o oyunlar pıskolojık etkılıyor ınsanı...Benımde ex sevgılım onlıne oynardı aynı sorunlar ondada oluyodu ara verdı ve atlatmıstı.Tavsıyem ara vermenız...Sende sıkma canını bole seyler ıcın bozma ıradenı...
günaydın iyi haftalar herkese 3 günlük kaçamağın bana maliyeti tamm 1 kg 1,5 ayda 4 kilo ver 3 günde 1 kg al adaletmi bu şimdi bu sabah itibariyle 69,5 kgyimbeni örnek alın ve yemeyin anacım
geç kaldığım için bir simit ve kayısı çayı ile kahvaltı yaptım öğlene Allah Kerim bakalım cumaya kadar ne yapabilicem
Günaydın Arkadaşlar Ebru şanlının 59 videosu nu bir arada buldum fes ten linki paylaştım
Günaydın kızlar bu sabah tartıldım 99.4 olmuşum
CUMAYA KADAR 98li rakamlara inerim inşallah
Dün:
Sabah: kepek ekmeğine tost yaptım 1 fincan yeşilçayla yedim...
annemin kahvaltıdaki ısrarı için 1 ısırık ufak bi poğaça aldım...
Ara: 1 elma
Öğle yok...
ara yok
Akşam: 3 kaşık pilav
3tane ızgara köfte
yarım kase yağsız tuzsuz salata
çaybardağının çeyreği tadımlık kola(Misafir vardı)
12 bardak suyarım saat spor düzenli uyku modu...
eh evet en azindan dizimin dibinde.. dun babasi ve arkadaslari ile erkek erkege yemege gittiler bir karis surat geldi hemen sarildi ozlemiscok asosyaldir kendisi hic hoslanmaz disari cikmaktan, bu sene biraz iyi gerci daha once disari adim atmak istemezdi simdi biraz daha normal. tam bir ev kusu. babasiyla calisiyor ise gidip geliyor o kadar sosyal hayati
canim ya biz bile online oyunda tanistik dusun artik!ikimiz de bir ara cok oynuyorduk sonra ben biraktim (yani hala oynuyorum ama arada bir). esim malesef oyun bagimlisi :/ tv hic sevmez ama illa ya pc ya da playstation oynayacak. oynarken de birilerine sinirleniveriyor cocuk gibi hircinlasiyor o sirada dur etme desen de dinlemiyor siniri yatisinca pisman oluyor. nisanliyken beni kizdirmisti ya oyun ya ben dedim 3 ay oynamadi, ama balayinda roma'dayiz dusun romantizm vs ama beyefendi bir gun otelde benimle pazarliga girismisti nolur eve donunce oyuna baslayalim soz gunde 1 saat oynicam falan ben de balayini rezil etmeyelim diye tamam demek durumunda kaldim. gercekten de hic eskisi gibi olmadi dogruya dogru .... yine de bazen haftasonu mesela evde olup da yapacak birseyimiz yoksa oyuna oturuyor birkac saat sonra da sinirleri gerilmeye basliyor (yeniliyorsa !!). ama cogu zaman ya film izliyoruz ya beraber yemek yapiyoruz falan cok daha iyi yani. oyunu tamamen birak desem cok tuhaf oluyor mursh ya ( o 3 ay boyunca inanilmaz depresif olmustu surekli uf puf yapiyordu yapacak birsey bulamiyordu tvden de nefret ettigi icin.. bolca film indirmistik ama ondan da bikiliyor bir sure sonra. o yuzden bir daha o hale gelsin istemiyorum goz yumuyorum oynamasina. cok abartinca ama tavrimi koyuyorum. simdi bu olayda cok uzuldu farkindayim, o gun arabada sarildi yarim saat agladi kiyamam ben pansiyonda kalicam seni bir sure gormek istemiyorum deyince cantamda da pijamalarimi, sarj aletimi vs gorunce panikledi. ben tabi dimdik durdum hic orali olmadim ama ben de uzuldum haline.. ertesi gun bile kendimden utaniyorum nasil boyle bir cocukluk ettim sen bunu haketmiyorsun bir daha olmayacak vs deyip durdu.. acikcasi ben umutlu degilim esimin karakteri boyle oyunu eglenmek icin degil hep asiri rekabet icinde oynar sinir kupu olur sonunda isler istedigi gibi gitmeyince.. gorecegiz bakalim sozunu tutabilecek mi..
canim ya biz bile online oyunda tanistik dusun artik!ikimiz de bir ara cok oynuyorduk sonra ben biraktim (yani hala oynuyorum ama arada bir). esim malesef oyun bagimlisi :/ tv hic sevmez ama illa ya pc ya da playstation oynayacak. oynarken de birilerine sinirleniveriyor cocuk gibi hircinlasiyor o sirada dur etme desen de dinlemiyor siniri yatisinca pisman oluyor. nisanliyken beni kizdirmisti ya oyun ya ben dedim 3 ay oynamadi, ama balayinda roma'dayiz dusun romantizm vs ama beyefendi bir gun otelde benimle pazarliga girismisti nolur eve donunce oyuna baslayalim soz gunde 1 saat oynicam falan ben de balayini rezil etmeyelim diye tamam demek durumunda kaldim. gercekten de hic eskisi gibi olmadi dogruya dogru .... yine de bazen haftasonu mesela evde olup da yapacak birseyimiz yoksa oyuna oturuyor birkac saat sonra da sinirleri gerilmeye basliyor (yeniliyorsa !!). ama cogu zaman ya film izliyoruz ya beraber yemek yapiyoruz falan cok daha iyi yani. oyunu tamamen birak desem cok tuhaf oluyor mursh ya ( o 3 ay boyunca inanilmaz depresif olmustu surekli uf puf yapiyordu yapacak birsey bulamiyordu tvden de nefret ettigi icin.. bolca film indirmistik ama ondan da bikiliyor bir sure sonra. o yuzden bir daha o hale gelsin istemiyorum goz yumuyorum oynamasina. cok abartinca ama tavrimi koyuyorum. simdi bu olayda cok uzuldu farkindayim, o gun arabada sarildi yarim saat agladi kiyamam ben pansiyonda kalicam seni bir sure gormek istemiyorum deyince cantamda da pijamalarimi, sarj aletimi vs gorunce panikledi. ben tabi dimdik durdum hic orali olmadim ama ben de uzuldum haline.. ertesi gun bile kendimden utaniyorum nasil boyle bir cocukluk ettim sen bunu haketmiyorsun bir daha olmayacak vs deyip durdu.. acikcasi ben umutlu degilim esimin karakteri boyle oyunu eglenmek icin degil hep asiri rekabet icinde oynar sinir kupu olur sonunda isler istedigi gibi gitmeyince.. gorecegiz bakalim sozunu tutabilecek mi..
Oyyy kızlarr o sıskınlık hamıle kadın gorunumu koca koca goguslerın sebebi belli oldu dun hastalandımmm...bugünde elımde sıcak su torbasıyla gezıyorum karın agrım hafıflesın dıe.Offf kadınlar ıcın hayat ne kadar zor poffff
Sabah
4 dılım kepeklı ekmekten peynırlı teflon tostu yagsız
2 bardak cay tek sekerlı
ben sürekli böyleyim çalıştığım zamanlardan kalan alışkanlık geç yatıp erken kalkmak işten ilk çıktığım zamanlar bozulmuştu düzenim öğlene kadar yatıyordum kızımda uyuyordu benle beraber ne yemek düzenimiz vardı nede ev sonra düzene soktum böyle daha iyi ve dinç hissediyorum kendimimaşallah kaçta yattın kaçta kalktın canım ne kadar enerjiksin sanada kocamaaaa günaydın
üfff fenalık geldi ya oğluma kreş arıyorum iyi olanların fiyatları dudak uçuklatıyo fiyatı makul olanlarda işe yaramıyo ne zormuş bu işler
maşallah kaçta yattın kaçta kalktın canım ne kadar enerjiksin sanada kocamaaaa günaydın
ben sürekli böyleyim çalıştığım zamanlardan kalan alışkanlık geç yatıp erken kalkmak işten ilk çıktığım zamanlar bozulmuştu düzenim öğlene kadar yatıyordum kızımda uyuyordu benle beraber ne yemek düzenimiz vardı nede ev sonra düzene soktum böyle daha iyi ve dinç hissediyorum kendimi
kreş zor iş allah yardmcın olsun istanbuldaysan daha zor burda fiyatlar daha uçuk ve çok hastalanıyorlar((
geçmiş olsun kuşumm evde olsan uzanır yatardın akşam eve gidince sıcak su torbasını karnına beline koy yatar uyursun yarın daha iyi olursun ..
maşallah kaçta yattın kaçta kalktın canım ne kadar enerjiksin sanada kocamaaaa günaydın
aldığın yerden koltuk minderliyse kumaşını değiştirebilirsin aklıma bir o geldi ama tabi alalı baya olduysa bilememya çalışırken tatilken bende öyleydim erken kalkardım hep.. ama şimdi 10 dan erken uyanamıyorum((
aslında erken kalkmaı seviyorum ozaman dahda dinç oluyorum ama napim elimde değil((
bu sabah halıları yıkamaya vermiştim onlar aradıki 10:30 gibi geliyoruz diye öylew uyandım
bu arada kızlar dün arkadaşlarımız vardı evde nargile yaptık kömürün kutusu elimdeydi bian düşünüm elimden salon koltugum böyle sigara söndürmüş gibi delindi
bu aralar varyaaa çok sakarlıklarım oluyooo
napacam o koltugu bilmiyom
Cnmmm menun super :) İyice kaptırdın sıfır beneden olacan yaww :)
Bakabılecek kımse yokmu cnm kres taraftarı deılım ben dedıgın gıbı ıyıler cok pahalı kotulerde hıjyenık deıl tavsıyem bı tanıdıga baktırman...
İnş ablacımm cok motıve goruyorum senıo bu aralar cumaya bombayı patlatcaksın
ben sürekli böyleyim çalıştığım zamanlardan kalan alışkanlık geç yatıp erken kalkmak işten ilk çıktığım zamanlar bozulmuştu düzenim öğlene kadar yatıyordum kızımda uyuyordu benle beraber ne yemek düzenimiz vardı nede ev sonra düzene soktum böyle daha iyi ve dinç hissediyorum kendimi
kreş zor iş allah yardmcın olsun istanbuldaysan daha zor burda fiyatlar daha uçuk ve çok hastalanıyorlar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?