Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

üfff fenalık geldi ya oğluma kreş arıyorum iyi olanların fiyatları dudak uçuklatıyo fiyatı makul olanlarda işe yaramıyo ne zormuş bu işler

Bakabılecek kımse yokmu cnm kres taraftarı deılım ben dedıgın gıbı ıyıler cok pahalı kotulerde hıjyenık deıl tavsıyem bı tanıdıga baktırman...

CUMAYA KADAR 98li rakamlara inerim inşallah

İnş ablacımm cok motıve goruyorum senıo bu aralar cumaya bombayı patlatcaksın

inşallah verdikçe mutlu oluyorum kızımı çok seviyorum onun sayesinde başladım hergün soruyor ne yedin dün yediklerimin fotosunu çekerken köşede kek çıkmış oda sanmışki ben yedim .ama ben kedimin üzerine yemin etmiştim iyide oldu

malesef gram gram gidip kilo kilo geliyor benim de 2 gunluk kacamagin bedeli malesef 1 kilo. 91 olmusum neredeyse... hemen diyete geri basladim. bu arada hergun tartilmaya basladigimdan beri diyetim daha iyi gidiyor kizlar cunku artilarda cikinca hemen ertesi gun dengeliyorum obur turlu biraz alip basini gidiyor..

fulyacım sana ayrıntılı yazıcam ama şu an vaktim yok..sona görüşürüz
tamam canim

Günaydın Arkadaşlar Ebru şanlının 59 videosu nu bir arada buldum fes ten linki paylaştım
harikasin hemen bakiyorum

eh evet en azindan dizimin dibinde.. dun babasi ve arkadaslari ile erkek erkege yemege gittiler bir karis surat geldi hemen sarildi ozlemis cok asosyaldir kendisi hic hoslanmaz disari cikmaktan, bu sene biraz iyi gerci daha once disari adim atmak istemezdi simdi biraz daha normal. tam bir ev kusu. babasiyla calisiyor ise gidip geliyor o kadar sosyal hayati

Günaydın kızlar bu sabah tartıldım 99.4 olmuşum

canim ya biz bile online oyunda tanistik dusun artik! ikimiz de bir ara cok oynuyorduk sonra ben biraktim (yani hala oynuyorum ama arada bir). esim malesef oyun bagimlisi :/ tv hic sevmez ama illa ya pc ya da playstation oynayacak. oynarken de birilerine sinirleniveriyor cocuk gibi hircinlasiyor o sirada dur etme desen de dinlemiyor siniri yatisinca pisman oluyor. nisanliyken beni kizdirmisti ya oyun ya ben dedim 3 ay oynamadi, ama balayinda roma'dayiz dusun romantizm vs ama beyefendi bir gun otelde benimle pazarliga girismisti nolur eve donunce oyuna baslayalim soz gunde 1 saat oynicam falan ben de balayini rezil etmeyelim diye tamam demek durumunda kaldim. gercekten de hic eskisi gibi olmadi dogruya dogru .... yine de bazen haftasonu mesela evde olup da yapacak birseyimiz yoksa oyuna oturuyor birkac saat sonra da sinirleri gerilmeye basliyor (yeniliyorsa !!). ama cogu zaman ya film izliyoruz ya beraber yemek yapiyoruz falan cok daha iyi yani. oyunu tamamen birak desem cok tuhaf oluyor mursh ya ( o 3 ay boyunca inanilmaz depresif olmustu surekli uf puf yapiyordu yapacak birsey bulamiyordu tvden de nefret ettigi icin.. bolca film indirmistik ama ondan da bikiliyor bir sure sonra. o yuzden bir daha o hale gelsin istemiyorum goz yumuyorum oynamasina. cok abartinca ama tavrimi koyuyorum. simdi bu olayda cok uzuldu farkindayim, o gun arabada sarildi yarim saat agladi kiyamam ben pansiyonda kalicam seni bir sure gormek istemiyorum deyince cantamda da pijamalarimi, sarj aletimi vs gorunce panikledi. ben tabi dimdik durdum hic orali olmadim ama ben de uzuldum haline.. ertesi gun bile kendimden utaniyorum nasil boyle bir cocukluk ettim sen bunu haketmiyorsun bir daha olmayacak vs deyip durdu.. acikcasi ben umutlu degilim esimin karakteri boyle oyunu eglenmek icin degil hep asiri rekabet icinde oynar sinir kupu olur sonunda isler istedigi gibi gitmeyince.. gorecegiz bakalim sozunu tutabilecek mi..

cnm şu kaçamklar olmasa aslında yediklerimizle okdrını almayız gibime geliyor :44:

Günaydın Arkadaşlar Ebru şanlının 59 videosu nu bir arada buldum fes ten linki paylaştım

Bakcam hemen çok saol cnm

Günaydın kızlar bu sabah tartıldım 99.4 olmuşum

CUMAYA KADAR 98li rakamlara inerim inşallah

Valla çok hızlı ve başarılı gidiyosun süpersin yaaaa

Dün:
Sabah: kepek ekmeğine tost yaptım 1 fincan yeşilçayla yedim...
annemin kahvaltıdaki ısrarı için 1 ısırık ufak bi poğaça aldım...

Ara: 1 elma

Öğle yok...
ara yok

Akşam: 3 kaşık pilav
3tane ızgara köfte
yarım kase yağsız tuzsuz salata
çaybardağının çeyreği tadımlık kola(Misafir vardı)

12 bardak su yarım saat spor düzenli uyku modu...

Cnmmm menun super :) İyice kaptırdın sıfır beneden olacan yaww :)

Ayy anlattıkların ne kadar tanıdık geldı bıran ıcın.Tabıkı tamamen bırakamaz ama en azından haftanın bellı gunlerı bellı saatlerınde oynaması sanırım daha hayırlı.Dedıgın gıbı oyun sadece eglenmek ıcın oynanmalı...Mesela haftanın 3 gunu pzt çarş cuma gunde 2 saat oynasın gıbı bı sınır koyabılırsınız...tabı gene en dogru kararı sız verırsınız benımkı sadece onerı

selam kızlarrr
haftasonu gire4medim
hep ieşlerim vardı cumartesi avukattaydım
dünde dağa gittik eşimle buraya kar yağmayınca biz kara gittik =)

siz napıyonuzzz

Oyyy kızlarr o sıskınlık hamıle kadın gorunumu koca koca goguslerın sebebi belli oldu dun hastalandımmm...bugünde elımde sıcak su torbasıyla gezıyorum karın agrım hafıflesın dıe.Offf kadınlar ıcın hayat ne kadar zor poffff

Sabah

4 dılım kepeklı ekmekten peynırlı teflon tostu yagsız
2 bardak cay tek sekerlı

Fulyaa canım okudum mesajlqrınıı
bencede tavrınla eşini tamamen uzaklaştırmak zordur onu yap demiyorum ama bu oyunlarının seni üzdügünü
böyle devam ederse ondan uzaklaşabileceğini söyle.. en azından daha az zaman harcasın bu oyunu..
bende cuma günü eşime kavga ettim
nedenide faceme girdi yok buradan neden senin bilgilerin var yok ahmet kim yok mehmet kim.. ki yabancı kimse yok ya iş arkadaşlarım ya da üniden.. ama işte olay olacakya..
facemi kapattı cuma günü ama ben hemen sabahı açtım.. dinlemedim onu.. :)
kavga ettiğimiz gün öyle bir gözüm döndüki ismini öyle bi cırladımkiiiii kokrtum bu ses benden nasıl çıktı diye
apartman inlemiştir o cırlamama

geçmiş olsun kuşumm evde olsan uzanır yatardın akşam eve gidince sıcak su torbasını karnına beline koy yatar uyursun yarın daha iyi olursun ..

maşallah kaçta yattın kaçta kalktın canım ne kadar enerjiksin sanada kocamaaaa günaydın
ben sürekli böyleyim çalıştığım zamanlardan kalan alışkanlık geç yatıp erken kalkmak işten ilk çıktığım zamanlar bozulmuştu düzenim öğlene kadar yatıyordum kızımda uyuyordu benle beraber ne yemek düzenimiz vardı nede ev sonra düzene soktum böyle daha iyi ve dinç hissediyorum kendimi
üfff fenalık geldi ya oğluma kreş arıyorum iyi olanların fiyatları dudak uçuklatıyo fiyatı makul olanlarda işe yaramıyo ne zormuş bu işler

kreş zor iş allah yardmcın olsun istanbuldaysan daha zor burda fiyatlar daha uçuk ve çok hastalanıyorlar ((

maşallah kaçta yattın kaçta kalktın canım ne kadar enerjiksin sanada kocamaaaa günaydın

fulyacım eşinin bence yoğun çalışma temposuna ihtiyacı var :)) benim eşimde çok oynardı senin eşin gibi değil ama uzun saattler pc başında zaman geçirirdi
şimdi hiç vakti yok okadar yoğun çalışıyorki bırak oyunu bizimle bile vakit geçiremiyor 3 haftadır ilk defa bu hafta pazar evdeydi dışarı çıkalım dedi hemen

ya çalışırken tatilken bende öyleydim erken kalkardım hep.. ama şimdi 10 dan erken uyanamıyorum ((
aslında erken kalkmaı seviyorum ozaman dahda dinç oluyorum ama napim elimde değil ((
bu sabah halıları yıkamaya vermiştim onlar aradıki 10:30 gibi geliyoruz diye öylew uyandım

bu arada kızlar dün arkadaşlarımız vardı evde nargile yaptık kömürün kutusu elimdeydi bian düşünüm elimden salon koltugum böyle sigara söndürmüş gibi delindi

bu aralar varyaaa çok sakarlıklarım oluyooo
napacam o koltugu bilmiyom

geçmiş olsun kuşumm evde olsan uzanır yatardın akşam eve gidince sıcak su torbasını karnına beline koy yatar uyursun yarın daha iyi olursun ..

Saol cnmcnmmm torba ıse yaradı azda olsa gectı agrım gunes var bıde burda tam sırtıma vuruyo ıyı geldı ... Diyet nasıl gıdıo bu ara kara gıtmıssınız sucuk ekmekmı yaptın yoksa

aldığın yerden koltuk minderliyse kumaşını değiştirebilirsin aklıma bir o geldi ama tabi alalı baya olduysa bilemem

Cnmmm menun super :) İyice kaptırdın sıfır beneden olacan yaww :)

Teşekkür ederim Ya dışarı çıktıkça hevesleniyorum her çıktığımdada hedef 50 diye geçiriyorum aklımdan 0 zorda 36 bedene düşsem daha ne isterim allahtan

cnm babannesi bakıyo ama artık yetemiyo bide dedesi çok küfür eder küfür etmeye başladı başka çarem kalmadı

bursadayım cnm ya inan burda da zor

fulyacım Allah kolaylık versin işin zor çok sevsende kendinide senide yıpratıyo bu oyun psikolojisi bırakamaz ama azaltır inş
eddacım cidden cnm ne bu sakarlık önce masa şimdi koltuk adam boşucak seni ona göre
fadime abla bunlar sana
büşra menün gayet süper cnm ama anneni üzme kahvaltıda birazcık yiyebilirsin malum azmin doruklarda

bu akşam kreş için görüşmeye gidicem canlarım 450+ servis dedi kreş sahibi ünvde çocuk gelişimi öğretim üyesi sınıfta 5 kişilik hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…