- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.041
Aşk olsun , yapıcı olalım lütfen profil fotosunu değiştir benceÇok kötü etkilendim bu ititraftan, şimdide ben soğudum senden
Evet ya ben sonradan öğrendim havucun pişince iyi olmadığı burdan söylemiştiniz artık koymamYağdan korkmana gerek yok zeytinyağı tereyağı kullanabilirsin 1 tencereye 1 YK tereyağı hiçbirsey ama havuç patates koyma
Nane de yeter adım baharSağolun bu arada yaşınızı ve isminizi bilmediğimden hitap edemedim =)
Kiz duzelir diye biraz bekledim baktim hey yavrum hey ben bekledigimle kaliyorum haydi dedim yolunaaaacanım biliyorsun içimde tutamıyorum , şenlik sıkıntı o adam bozuntusuna katlandigin zamanlar çok kızıyordum sana şimdi pammukkk gibiyik
amin hepimizi
Memnun olduğum bahar bende Tuğçe =)Nane de yeter adım bahar
İstediğin gibi sonuçlansin inşallah anlasmaliydi niye bu kadar uzadıKiz duzelir diye biraz bekledim baktim hey yavrum hey ben bekledigimle kaliyorum haydi dedim yolunaaaa
Aaa bu arada pazartesi mahkememiz var gene bizim yahu
Memnun olduğum bahar bende Tuğçe =)
Özel değilse sizde mi boşanıyorsunuzKiz duzelir diye biraz bekledim baktim hey yavrum hey ben bekledigimle kaliyorum haydi dedim yolunaaaa
O zaman dışardan bakican canimYok kuzum ne gezer ben kamu eczacısıyım canım devlet hastanesi nde çalışıyorum. Ancak yatan hasta ilaçları var. Bol bol antibiyotik lavman fln
Kız benim diyetisyenim de tereyağı katı yag olmaz dio sıvıyag kullan dedi yq zeytinyagi ya da ayçiçek kullanıyorum o yuzden tereyağı ramazanda kaçıyor tabi deYağdan korkmana gerek yok zeytinyağı tereyağı kullanabilirsin 1 tencereye 1 YK tereyağı hiçbirsey ama havuç patates koyma
Uuuuuuuu Allah yardımcın olsun kuzumKiz duzelir diye biraz bekledim baktim hey yavrum hey ben bekledigimle kaliyorum haydi dedim yolunaaaa
Tebrik ederim çok güzel vermişsiniz bende yarını iple çekiyorum bakalım kaç vericemKiz açım suan menü yazimde görün
Evet canım fazla kaçtıhangi yanın hangi akla hizmet hala seviyor barış diyor bilmem ama seninde piskolojik destek Alman gerekli , hamile iken bile dayak yeyip hala buna sevgi demen normal değil . O adamla barisarak sadece cocuguna da yazık etmiş olursun . Birde kaç kere barışıp geri gitmişsin anne babana da ayrıca yazık
altına kocaman bir imza atarım
süper sonuç çok iyi
waowwwwww
güzel canım
bir güzellikte burda
börekler çok gereksiz olmuş hadi ödül günü diyelim bir tane yeterdi
bulgur ve kısır aynı anda çorbada var hadi perşembe ödülü olsun
süper
güzel yine de çok kaçmamış
full karbonhidratla bu iş olmaz
çok iyi canım
:)
canım herkes kaç kere anlattı örnek menü bile yazdım menunun üstünde nasıl olması gerektiğini daha ne yapalım gelip yemek yapmak kaldı bir sana :)
bence daha önce gittiysen örnek menülere bak oranlarına ne kadar ekmek ne kadar et sebze
Yok kuzu bosanma degil bu cocuk kacirmadan 1.5 sene once bosandik cok şükür ruh hastasiylaİstediğin gibi sonuçlansin inşallah anlasmaliydi niye bu kadar uzadı
Ben bosandim canim ayrilali 2 seneyi gecti ama resmi olarak gecen sene subatta bosandimÖzel değilse sizde mi boşanıyorsunuz
Yok canım ya bı kere ayçiçek yağı işlenmiş yağ tamam presleniyor vs ama kıymetli bir yağ değil zeytinyağını bile iyi secmek gerekliKız benim diyetisyenim de tereyağı katı yag olmaz dio sıvıyag kullan dedi yq zeytinyagi ya da ayçiçek kullanıyorum o yuzden tereyağı ramazanda kaçıyor tabi de
Aha Tuğçe ler çoğalıyorMemnun olduğum bahar bende Tuğçe =)
Ee bu ne için yineYok kuzu bosanma degil bu cocuk kacirmadan 1.5 sene once bosandik cok şükür ruh hastasiyla
Ben bosandim canim ayrilali 2 seneyi gecti ama resmi olarak gecen sene subatta bosandim
Aaa bende çok korkuyorum kaçırır sa napcam diye valla çok zor ya. Ben yatılı vermiyorum çocuğu 5 yaşına kadar öyle bir şart koydum dilekçeye ama kaçıran görmeye gelincede kaçırır Allah esirgesin çocuklarımızı yaYok kuzu bosanma degil bu cocuk kacirmadan 1.5 sene once bosandik cok şükür ruh hastasiyla
Ben bosandim canim ayrilali 2 seneyi gecti ama resmi olarak gecen sene subatta bosandim
Sagol tatlimUuuuuuuu Allah yardımcın olsun kuzum
Unutma canim sabah ac karnina ciplak tartolacaksinTebrik ederim çok güzel vermişsiniz bende yarını iple çekiyorum bakalım kaç vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?