Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım biliyorsun içimde tutamıyorum , şenlik sıkıntı o adam bozuntusuna katlandigin zamanlar çok kızıyordum sana şimdi pammukkk gibiyik
amin hepimizi
Kiz duzelir diye biraz bekledim baktim hey yavrum hey ben bekledigimle kaliyorum haydi dedim yolunaaaa
Aaa bu arada pazartesi mahkememiz var gene bizim yahu

Yağdan korkmana gerek yok zeytinyağı tereyağı kullanabilirsin 1 tencereye 1 YK tereyağı hiçbirsey ama havuç patates koyma
Kız benim diyetisyenim de tereyağı katı yag olmaz dio sıvıyag kullan dedi yq zeytinyagi ya da ayçiçek kullanıyorum o yuzden tereyağı ramazanda kaçıyor tabi de

Evet canım fazla kaçtı

Kız benim diyetisyenim de tereyağı katı yag olmaz dio sıvıyag kullan dedi yq zeytinyagi ya da ayçiçek kullanıyorum o yuzden tereyağı ramazanda kaçıyor tabi de
Yok canım ya bı kere ayçiçek yağı işlenmiş yağ tamam presleniyor vs ama kıymetli bir yağ değil zeytinyağını bile iyi secmek gerekli
Fındık yağı , zeytinyağı, tereyağ candır kız korkmayın yemeğe kullandığınız yağdan porsiyona düşen çok az

Yok kuzu bosanma degil bu cocuk kacirmadan 1.5 sene once bosandik cok şükür ruh hastasiyla

Ben bosandim canim ayrilali 2 seneyi gecti ama resmi olarak gecen sene subatta bosandim
Aaa bende çok korkuyorum kaçırır sa napcam diye valla çok zor ya. Ben yatılı vermiyorum çocuğu 5 yaşına kadar öyle bir şart koydum dilekçeye ama kaçıran görmeye gelincede kaçırır Allah esirgesin çocuklarımızı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…