- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.021
Bence Rize'nin havasından.Tembelliği de geçti canım bildiğin öldü galiba
Bence güzel canım tabi işin uzmanları daha iyi bilirEvet daha önce gittim sabah öğle ve akşam 1 dilim kepek ekmek yiyebiliyordum. Sınırsız yeşillik. Öğlen et tavuk veya balık. Aralarda meyve yoğurt vs. Akşam 6 ymk kşğ susuz sebze yemeği yoğurt veya salata. Sabahları kepek ekmeği ile tost yiyebiliyordum akşam öğününde ekmek yiyemiyordum ozaman. Bulgur pilavı makarna vb şeyleri sadece 2 ymk kaşığı yiyebiliyordum.
Şimdi ben yarın tartıda sonra
2 dilim kepek ekmeğine yağsız tuzsuz lor ile tost yapsam domates salatalık yeşil çay.
Öğlen bi çorba içsem sizce ne çorbası daha az kalorilidir uygun olur?
Ara da yeşil elma yesem
Akşam 2 küçük kıymalı kabak doldursamyoğurt ile bu öğünde ekmek yemesem
Sizce uygun olurmu?
Çorbaların hepsi aşağı yukarı kepçesi 70-80 cal içi taneli pirinçli oldukcadurum artıyor , mercimek yeşil sarı kırmızı hepsi olur hem lifli , mantar olur , domates çorbası olur , tabi bunlara krema kullanmaEvet daha önce gittim sabah öğle ve akşam 1 dilim kepek ekmek yiyebiliyordum. Sınırsız yeşillik. Öğlen et tavuk veya balık. Aralarda meyve yoğurt vs. Akşam 6 ymk kşğ susuz sebze yemeği yoğurt veya salata. Sabahları kepek ekmeği ile tost yiyebiliyordum akşam öğününde ekmek yiyemiyordum ozaman. Bulgur pilavı makarna vb şeyleri sadece 2 ymk kaşığı yiyebiliyordum.
2 dilim kepek ekmeğine yağsız tuzsuz lor ile tost yapsam domates salatalık yeşil çay.
Ara da yeşil elma yesem
Sizce uygun olurmu?
Kiz beni 3 senedir taniyon kesin benlikte bisi vardireceboce iyi ki gelmişsin bizim takıma
Handandandan başta hiç isinamamistim sana sonra olayı çözdüm profil forografindan kaynakli kadın acı içinde uzaklara bakıyor ona baktıkça ben negatif oluyorum artık profil fotoğrafına bakmıyorum bunlarda bu gecenin itirafları
Ay belki artar bi umutevet bi dengeleyemiyorum yeme alışkanlıklarimi komple degistrmem gerekiyor ama bi basaramadm küçüklükten beri illa yogunlyj hep karbon yani sebze yesekte fos biraz ramazanda iyice karıştı olay
daha ne artsn kız insaf
yarına dengelerim inşAllah cnm
kiz vala bende 14-15 kilo verdim nerdeyse yüzümden daha yeni yeni biraz gitti cok zor gidiyor yani hep bel kalca gobekten gitti bnm snrm goguslerden de yeni gitti
Tebrikler canım
Kabak dolmasina pirinç bulgurla falan doldurcaksan zaten ekmege gerek yok cnm yeterli olur benceEvet daha önce gittim sabah öğle ve akşam 1 dilim kepek ekmek yiyebiliyordum. Sınırsız yeşillik. Öğlen et tavuk veya balık. Aralarda meyve yoğurt vs. Akşam 6 ymk kşğ susuz sebze yemeği yoğurt veya salata. Sabahları kepek ekmeği ile tost yiyebiliyordum akşam öğününde ekmek yiyemiyordum ozaman. Bulgur pilavı makarna vb şeyleri sadece 2 ymk kaşığı yiyebiliyordum.
Ara da yeşil elma yesem
Sizce uygun olurmu?
Gece gece güldürdün beni Allah da seni güldürsüneceboce iyi ki gelmişsin bizim takıma
Handandandan başta hiç isinamamistim sana sonra olayı çözdüm profil forografindan kaynakli kadın acı içinde uzaklara bakıyor ona baktıkça ben negatif oluyorum artık profil fotoğrafına bakmıyorum bunlarda bu gecenin itirafları
Bende evde hiç bu denli sıkıntı yaşamadım her geldiğimde kabızlık olur ama bu defa ramazanla birlikte aştı kendini durumBence Rize'nin havasından.
2 kere gittim Rizeye..ikisinde de 1 hafta tuvalate çıkmadım... Hemde öyle böyle yeme değil...orda o ünlü, burda bu ünlü geziyorduk...3 öğün değil 6 öğün dolu dolu... Hamile gibi dönmüştüm ikisinde de....ki ben hiç kabızlık çeken biri değildim..
Ben hergün mercimek içiyorum ya o yüzden onu içiyorum sadece soğan tuz mercimek koyuyorum bazen havuç. Ona yağ koymuyorum ve tadı yinede güzel oluyor ben ona devam ozaman =)Çorbaların hepsi aşağı yukarı kepçesi 70-80 cal içi taneli pirinçli oldukcadurum artıyor , mercimek yeşil sarı kırmızı hepsi olur hem lifli , mantar olur , domates çorbası olur , tabi bunlara krema kullanma
Çok kötü etkilendim bu ititraftan, şimdide ben soğudum sendeneceboce iyi ki gelmişsin bizim takıma
Pirinçle doldurmam da internetten bş bakarım diye t kabak dolması yapılışı diye =)Kabak dolmasina pirinç bulgurla falan doldurcaksan zaten ekmege gerek yok cnm yeterli olur bence
Havuç koyma...Ben hergün mercimek içiyorum ya o yüzden onu içiyorum sadece soğan tuz mercimek koyuyorum bazen havuç. Ona yağ koymuyorum ve tadı yinede güzel oluyor ben ona devam ozaman =)
Kolqy gelsin afiyet olsun şimdidenPirinçle doldurmam da internetten bş bakarım diye t kabak dolması yapılışı diye =)
canım biliyorsun içimde tutamıyorum , şenlik sıkıntı o adam bozuntusuna katlandigin zamanlar çok kızıyordum sana şimdi pammukkk gibiyikKiz beni 3 senedir taniyon kesin benlikte bisi vardir
Ay belki artar bi umut
amin hepimiziGece gece güldürdün beni Allah da seni güldürsün
Sağolun bu arada yaşınızı ve isminizi bilmediğimden hitap edemedim =)Çorbaların hepsi aşağı yukarı kepçesi 70-80 cal içi taneli pirinçli oldukcadurum artıyor , mercimek yeşil sarı kırmızı hepsi olur hem lifli , mantar olur , domates çorbası olur , tabi bunlara krema kullanma
Şıhıl mahsinin tarifine bak, ama kızartma kısmını uygulama...Pirinçle doldurmam da internetten bş bakarım diye t kabak dolması yapılışı diye =)
Çok teşekkür ederim =)Kolqy gelsin afiyet olsun şimdiden
Yağdan korkmana gerek yok zeytinyağı tereyağı kullanabilirsin 1 tencereye 1 YK tereyağı hiçbirsey ama havuç patates koymaBen hergün mercimek içiyorum ya o yüzden onu içiyorum sadece soğan tuz mercimek koyuyorum bazen havuç. Ona yağ koymuyorum ve tadı yinede güzel oluyor ben ona devam ozaman =)
Tamam şimdi yazıcam nete teşekkür ederimŞıhıl mahsinin tarifine bak, ama kızartma kısmını uygulama...
Yok kuzum ne gezer ben kamu eczacısıyım canım devlet hastanesi nde çalışıyorum. Ancak yatan hasta ilaçları var. Bol bol antibiyotik lavman flnSizin eczanede dermokozmetik urun varmi tatlim. Hyaluronic icerikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?