Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tembelliği de geçti canım bildiğin öldü galiba
Bence Rize'nin havasından.

2 kere gittim Rizeye..ikisinde de 1 hafta tuvalate çıkmadım... Hemde öyle böyle yeme değil...orda o ünlü, burda bu ünlü geziyorduk...3 öğün değil 6 öğün dolu dolu... Hamile gibi dönmüştüm ikisinde de....ki ben hiç kabızlık çeken biri değildim..

Bence güzel canım tabi işin uzmanları daha iyi bilir

Çorbaların hepsi aşağı yukarı kepçesi 70-80 cal içi taneli pirinçli oldukcadurum artıyor , mercimek yeşil sarı kırmızı hepsi olur hem lifli , mantar olur , domates çorbası olur , tabi bunlara krema kullanma

Kiz beni 3 senedir taniyon kesin benlikte bisi vardir
Ay belki artar bi umut

Kabak dolmasina pirinç bulgurla falan doldurcaksan zaten ekmege gerek yok cnm yeterli olur bence

Gece gece güldürdün beni Allah da seni güldürsün

Bende evde hiç bu denli sıkıntı yaşamadım her geldiğimde kabızlık olur ama bu defa ramazanla birlikte aştı kendini durum

Ben hergün mercimek içiyorum ya o yüzden onu içiyorum sadece soğan tuz mercimek koyuyorum bazen havuç. Ona yağ koymuyorum ve tadı yinede güzel oluyor ben ona devam ozaman =)

Çok kötü etkilendim bu ititraftan, şimdide ben soğudum senden

Sağolun bu arada yaşınızı ve isminizi bilmediğimden hitap edemedim =)

Ben hergün mercimek içiyorum ya o yüzden onu içiyorum sadece soğan tuz mercimek koyuyorum bazen havuç. Ona yağ koymuyorum ve tadı yinede güzel oluyor ben ona devam ozaman =)
Yağdan korkmana gerek yok zeytinyağı tereyağı kullanabilirsin 1 tencereye 1 YK tereyağı hiçbirsey ama havuç patates koyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…