- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.001
Tabikide tatlim oyle botoks dolgu gibi olmaz ama daha canli olur yüzünYanaklar bakımla dolar mı ki ehehehe son derece cahilim bu konuda
Ayyy çok heyecanlandım
Sagolasin canim ablammamin insallah
o odayla kalsa iyi
Kalmayacak balım çok üzgünüm amaSagolasin canim ablammamin insallah
o odayla kalsa iyi
Evet gelsin bildirim o zamannnnn
Cuma gunu : 58
Bugun : 55.8
Fark : 2.2
Yuzde : %3.80
Eki Görüntüle 2269474 Eki Görüntüle 2269474
Sagol tatlimmm darısı size insHey yavrum vayyyy
Altın vuruş oldu bu resmen
Tebrikler balımm gözün aydın darısı başımıza
Kızlar Tuğçe' den haber yok herhalde... İstanbul'a bir gidiş o gidiş....
Bi ara yazmisti sanki canimKızlar Tuğçe' den haber yok herhalde... İstanbul'a bir gidiş o gidiş....
Tebrikler baharcimBuda benim bildirim
Geçen hafta:69,4
Bu hafta :69
Fark:0,4
Yüzde :0,58
Kiz tacizleme milletitugcetugcem acaba sevgili mi yaptı :)
Her eksi candır...Buda benim bildirim
Bi ara yazmisti sanki canim
Tebrikler baharcim
Kiz tacizleme milleti
Tembelliği de geçti canım bildiğin öldü galibaHer eksi candır...
Bağırsak tembelliğinden mı böyle oldu acaba?
Eksi eksidir baharrr daha neler gidecekaslında pek tebriklik bir rakam değil ama ramazan da spor olamayınca böyle oluyor
E nasıl yapacağız pekiTabikide tatlim oyle botoks dolgu gibi olmaz ama daha canli olur yüzün
Eksi candır gerisi heyecandırBuda benim bildirim
evet bi dengeleyemiyorum yeme alışkanlıklarimi komple degistrmem gerekiyor ama bi basaramadm küçüklükten beri illa yogunlyj hep karbon yani sebze yesekte fos biraz ramazanda iyice karıştı olayYavaş-hizli hiç önemli değil canım, yeterki gitsin...
Senin menülerde karbonhidrat ve protein denge sıkıntısı var ,ondan yavaş gidiyor, bence...
daha ne artsn kız insafTabikide degil kuzum ve sana bi sır vereyimmi 7 senedir ilk defa bu kadar düşük kilodayim en son evlendigimde 55 tim
Yarından itibaren donucem tatlım. Bugunki sahuruda atlatayim belki eksim yarına artar
Yok tatlim degil
Sok degil kuzum. Aslinda ananas detoksu bana iyi geldigini biliyorum onceden yapmıştım ama 3 öğün olmasi gerekiyordu oructan dolayi 2 oldu. Bugunki sahurla 3 licem
yarına dengelerim inşAllah cnmhangi yanın hangi akla hizmet hala seviyor barış diyor bilmem ama seninde piskolojik destek Alman gerekli , hamile iken bile dayak yeyip hala buna sevgi demen normal değil . O adamla barisarak sadece cocuguna da yazık etmiş olursun . Birde kaç kere barışıp geri gitmişsin anne babana da ayrıca yazık
altına kocaman bir imza atarım
süper sonuç çok iyi
waowwwwww
güzel canım
bir güzellikte burda
börekler çok gereksiz olmuş hadi ödül günü diyelim bir tane yeterdi
bulgur ve kısır aynı anda çorbada var hadi perşembe ödülü olsun
süper
güzel yine de çok kaçmamış
full karbonhidratla bu iş olmaz
çok iyi canım
:)
canım herkes kaç kere anlattı örnek menü bile yazdım menunun üstünde nasıl olması gerektiğini daha ne yapalım gelip yemek yapmak kaldı bir sana :)
bence daha önce gittiysen örnek menülere bak oranlarına ne kadar ekmek ne kadar et sebze
kiz vala bende 14-15 kilo verdim nerdeyse yüzümden daha yeni yeni biraz gitti cok zor gidiyor yani hep bel kalca gobekten gitti bnm snrm goguslerden de yeni gittiHiç anlamıyorum o işlerden hyaluronik asit kollajen iyidir ama uğraşamıyorum yaaa. Yanaklarım içe çöküyor hemen yüzüm sivriliyor. Suratımda var 1 gr et verdiğim kilolar ilk önce yüzümden gidiyor. Zombiye dönüyorum fuffgg
Tebrikler canımBuda benim bildirim
Sizin eczanede dermokozmetik urun varmi tatlim. Hyaluronic icerikliE nasıl yapacağız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?