Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saol cnmcnmmm torba ıse yaradı azda olsa gectı agrım gunes var bıde burda tam sırtıma vuruyo ıyı geldı ... Diyet nasıl gıdıo bu ara kara gıtmıssınız sucuk ekmekmı yaptın yoksa

benda hasta olunca sıcak su torbamı su doldururum 2 bacagımın arasına ve karnımakoyar uyurum
iyi gelir
ama ben kesin agrı kesici alırım
yoksa dayanılacak gibni değil ağrı ..

aldığın yerden koltuk minderliyse kumaşını değiştirebilirsin aklıma bir o geldi ama tabi alalı baya olduysa bilemem

benimde aklımda o var canım ama üzüldüm

ahh zaten sorun o bende anlamadıum sürekli bişe kırıyom
biyerleri yakıyom ((
masama baktıkça üzülüyodum
şimdi koltugu yaktım (( eşimde çok titizdir nasıl böyler bişey yaparsın diye morali bozuldu onunda
bi kaç ay öncede saat 4 de kaloriferler sönmüştü bende küçük elektirikli sobayı yakmıştım
eşim mutfaga çağırınca sobayı kapatmadan çok sevdiğim büyük bi çeçeğim var saksıda ona dogru yanına sokmuşum sobayıı
eşim içeri bi gittikiiii çiçek kıpkırmızı olmuş saksısıı alev gibi
çiçeğim 2 gün içinde kurudu(((

çalışmamak bana yaramadı (( sakarlıklarım başladı :))

bebişin için kreş düşünmüşsün
iyi biyerse bencede verebilirsin babanne bakıyosa iyi aslında kreşten dahada iyidir ve maddi açıdanda iyi
ama dediğin nedenlerden kreş düşünüyosan 450 fiyatlar nasıl bilmiyom ama benim arkadaşın evine yatılı kadın geliyo 700 e.. ve ev işi mutfak herşey dahil o parayı alıyo böyle olunca 450 gündüz için pahalı gibi.. ama dediğim gibi kreş fiyatlarını bilmiyom

murcumm dün çok yanlışlar yaptım evet
sabah kıymalı pide yedim kola içtim akşam döner yedim cips kolaa dün yasak ne varsa yedim (

anamm işin zor titiz adamla benim eşimde boşver cnm sana bişey olmasın der
eddacım babannemiz 9 aylıktan beri bakıyo hakkını yiyemem Allah razı olsun ama eski topraklar hem eymen onları yoruyo hemde diyaloglardan çok etkileniyo kreş paraları inanılmaz pahalı eymene 2ay bakıcı baktı o bile 400 tl aldı el kadar bebeğe bakmak için şuan kreş bizi maddi olarak zorlayacak ama rahat zamanı bulana kadar da çocuk envayi çeşit şey öğrenecek evimde yatılı bakıcı falan istemem çekirdek ailemden başkasına tahammülüm yok benim evde annemler bile 1 hafta kalır gider uzun süre dayanamam galiba özel hayat diye bişey var

murcumm dün çok yanlışlar yaptım evet
sabah kıymalı pide yedim kola içtim akşam döner yedim cips kolaa dün yasak ne varsa yedim (

hahayyy işte buna sevindim rakibimde yemiş
şaka bir yana toparlanmamız lazım edoşum hadi hadi bak ben eve bisiklet aldım dün 20 dk yaptım bugün bulduğum ilk fırsatta tepesindeyim seni sollucam haaaa

hahayyy işte buna sevindim rakibimde yemiş
şaka bir yana toparlanmamız lazım edoşum hadi hadi bak ben eve bisiklet aldım dün 20 dk yaptım bugün bulduğum ilk fırsatta tepesindeyim seni sollucam haaaa

demek öyleee
hahahaa
yedim ama evet toplanmamız lazım kızlarrrr
sabahtan bu saate kadar 1.5 litre su içtimm akşama kadar üçlerim herhalde
bu hafta hepimiz kilolarımız düzgün olsun bu hafta listemizde hepimiz kötüydük ((

benimki titizdirr :)) bazen iyidir hoşuma gidiyo ama fazlası zararrr
dün misafirlerin yanında aldı eline bezi ben devirince kömürleri yeri başladı silmeye

bu arada siyamumu göremedim nerelerde :44:

450 + servisse bence iyi kreşin evde bakıcıya oranla daha çok atısı var bir kere çocuklar sosyalleşiyor özellikle kış ayları
sürekli evde çocuklar tv karşısında ben bile kırktane şey buluyorum gün içinde kızımı oyalamak için kreş o yönden çok iyi hem konuşması gelişir hem
paylaşmayı öğrenir hemde yorulur akşamda biraz anneyle babayla zaman geçirip hemen uyur daha mantıklı bence hiç üzülme eğer iyi güvenilir biryerse ver
bende çok istedim ama ben çalışmıyorum ev kira tek maaşla olacak iş değil

Fotoğraf çıkartmaya gitmiştim geldimmmmmmm

Menümü yazayım bugünkü unutulmadan...

sabah: 2 dilim kepekli ekmek
1 üçgen light peynir
1 domates
1 fincan y.çay

Ara yok

Öğle: 1 activia tahıl gevrekli yoğurt

ara: 1 form çikolatalı yulaflı bisküvi
1fincan y.çay...

Akşamda lahana yemeği yoğurt salataymış

canım aynı sorun bendede var maalesef..benim eşimde online okey oynuyor nette ve bizden kıstığı zamanı okeye veriyor..normalde kötü huyu olmayan bi adamdır aslında...hani derler ya içkisi yok kumarı yok..iyi aile çocuğu yani.ama gelgelelim işten geldimi hoop pc başına...bazen yemek bile yemeden oturuyor...geçen haftalarda ben 10 gün falan girememiştim nete..gelince anlatacaktım ama kimse bişey sormayınca anlatmadım.nete girememe sebebimde yine eşimle bağlantılı..yine bu birgün işten geldi oturdu bilgisayar başına..benimde o gün sinirlerim tepemde ..kapa derim yok , kapa derim yok..en son gittim adsl kutusunu kapattım...kapatmaz olaydım..ne yaptı biliyomusun..elindeki laptopu kaldırdı yere attı..o da yetmezmiş gibi gitti kutuyuda kırdı..bir şiddet bir celal...neymiş efendim o girmiyosa nete kimse girmeyekmiş..bizim evde iki laptop bir masaüstü pc var...dolayısıyla adsl kutusunu kırmakla bizim nete girmemizede engel oldu aklısıra..sonraaaa...sonrası çok komik..olaydan bir gün sonra bu oflaya poflaya evde dolaşmaya başladı ama ben hiçbişey demiyorum.sadece izliyorum..ikinci gün "şimdi çocuklar nerden ödev yapacaklar" demeye başladı...3. gün kızıma netten araştırma vermiş öğretmen , " kızım hep anneniz sebep oldu olaylara , annenizin yüzünden derste yapamıyacaksınız" dedi..4. gün elinde adsl kutusu ile geldi...sonrası dahada komik ..bizim kutu bir türlü çalışmadı, kablolar falan komple değişti..herneyse, net geldi, benim kocam kendine yeni bir laptop daha aldı, yine oturdu okey başına...değişen bişey yok yani..olan cebindeki paraya oldu..artık ben onu bağımlı gibi görüyorum, hatta diyorum sana psikolojik destek falan lazım diye ama adam tınmıyo..o zaman sanada lazım sende bütün gün nettesin diyoo..şaşırdım kaldım vallahi , nasıl bu adamı bu beladan kurtarıcam bilmiyorum..kendi haline bırakayım zamanla düzelir diyorum bazen ama hiç düzelicek gibide değil vallahi..

noluyo yaw kavga eden edene..bekarların gözünü korkutmayalım hanımlar afferin kuşum çok iyi etmişsin cırlamakla..ne kadar sessiz durursan karşı taraf o kadar tepene binmeye başlıyo çünkü..benden sana 100 puan..

ahh cnm biraz içimi rahatlattın bakalım akşama görüşelim yazarım yine ama hazirana kadar idare etseydik iyiydi maddi açıdan eşimde grşelim olmazsa annemlerlede konuşuşur dedi bakacağız artık

ahh cnm ya bizde o derece bağımlılık yok ama aynı anlattığın gibi kahvesi yok içkisi yok o kadarcıkta olsun diyorum oyun oynamaz ama pc ile proje çalışması falan oluyo mecburen açıyo ellemeyin adamlara bak yine keseye dokunmuş ucu

of of offf..yazık olmuş koltuğabende şu an kullandığım takımı yeni almıştım..daha taksitlerini ödüyorum..sen gel komşumun oğlu kenarındaki deri kısma 3 tane delik aç..görünce aynen böyle oldumannesinide sağolsun çok severim , iyi insandır ama hani insan der ki siz koltuğu yaptırın ben neyse öderim falan demi...hiçbişey demedi..birde benim koltuklar odama göre özel yapılmıştı modokoda..yaptırdığım yeri aradım ..derinin numarasını söyledim..elimizde ondan yok dediler..ben yine böyle oldumo gün bugündür 3 delikle kullanıyorum koltukları maalesef..[/B]

evett cok iyi fikir mursh ya umarim uygulamaya koyabiliriz yapmaya caliscam bunu

senin esin de yani...... tartisma ciksin diye mi ugrasiyor nedir ne bu facebook kontrolleri. cirla tabi ben de cirladim hem de ne bicim... tum gece bogazim agridi o cirlamadan sonra. yuzugumu de kafasina firlattim hatta neredeyse kendimi tutamayip girisecektim bu arada esim hic benim facebook vs kontrol etmez ama ben onunkileri hep ederim yazik ya hicbirsey bulamiyorum 3 yildir futbol okuyor filmlerin yorumlarini okuyor indiriyor begenirse falan, zaten asosyal pek arkadasi da yok anca futbol oynadigi birkac arkadas var hali saha tek sosyallesme alani. buna ragmen tum guvensizligimle herseyini karistiriyorum duzenli olarak ne fenayim degil mi....

oyun konusuna gelince.. ben ilk nisanliyken iste sorun ciktiginda oyle demistim iliskimiz bozulacak ben buna hayatim boyunca katlanamam artik cocuk degilsin bir ailenin sorumlulugunu alamayacaksan boyle oyun oynayip bekar hayatina devam etmek istiyorsan bastan soyle beni de oyalama dedim sonra birakmisti oyunu iste dedigim gibi 3 ay. ama ben de cidden cok uzuluyordum o aralar yuzum hep asik geziyordum cok etkilenmisti. simdi yine ayni triplerdeyim kendi kendime tv izliyorum kk'de takiliyorum az konusuyorum sanki evde tek yasiyormusum gibi o zaman hemen etrafimda pervane oluyor cok ise yariyor

benimki babasiyla calisiyor tam gun sozde ama gunde 5-6 saat anca calisiyor haftasonu da is yok 3 aksam futbola gidiyor kalan gunler pc basinda hep ikimiz de disari cikmayi sevmeyiz tam ev kusuyuz ondan oyle bir secenek de yok.. neyse mursh'un dedigi gibi sinir koymayi dusunuyorum oyun vakti 2 saatten uzun olmayacak ve hergun olmayacak diye. umarim basarabilirim. eve puzzle falan alicam beraber oynayabilecegimiz internet ortamindan uzak olabilecegimiz birkac oyun alicam haftada 1 gun oyle birsey yapabiliriz.. kendime de tuval aldim yagli boya ve akrilik, bos zamanimda kendi oturma odamiz icin birkac tablo yapmak istiyorum. annem asil ailenin ressami ama ben de eh iste fena degilim azicik bulasmis ev hanimiyim ya simdi bir sureligine.... resim muzik spor falan oyle oyalamaya caliscam kendimi, esim de bana katilsin artik.

tesekkur ederim canim evet zor malesef ama cekilmez dert degil disari cikip dursa icki icse falan kahrolurdum simdi en azindan hep evde - tek derdi oyun diye kendimi avutuyorum ne yapayim

ben bu kadar az yesem duser bayilirim heralde :26: iyi dayaniyorsun

fulya sana nispet olsun diye bende alıcam bi prokart bende yok olucam..yok yok yazıcam..görürsen sen..hatta görmezsin

eh durumumuz ayniymis benimki de playstation kumandasini yerde paraladi simdi yenisini aliyor.... gerci ben de birgun playstationun kendisini yere atmistim yine deli etmisti beni.
dusun bak bir kere cok moralim bozuktu birsey olmustu agliyordum hungur hungur esime anlattim olayi o sirada da FIFA oynuyordu, ben oyunu birakir bana sarilir teselli eder diye dusunurken bana bir de kizmisti oyunun bitmesini bekleyemiyor muymusum, 2 seyi ayni anda yapamiyormus benim yuzumden gol yemis kaybetmis.... bir de bana surat asti oyunu kaybettigi icin dusunnn artik ben orada agliyorum. benimki de bu halde iste canim tek derdimiz bunun oyunlari malesef, resmen kisilik degistiriyor o romantik hassas adam canavar gibi birseye donusuyor ne bicim bir hirsla oynuyor o oyunu ya... bide oyundaki insanlara karsi da hos tavirlari yok, onlara da berbat davraniyor yenilince kiziyor. o zavalli playstation kumandasi kac kere duvara firlatildi haddi hesabi yok, bu kez kirmayi basardi....

nagieymen 450+servis çok bacımmm..o ne öyle yaakaç yaşında çocuğun?kreşe vereceksin anladığım kadarıyla , anaokulu değil yani..ama bence yinede fazla..

bu arada bugun bir mulakata cagirildim 1 saat surdu fena gecmedi.. hem bu sirkette yukselme durumu da var, ustelik de kalici kontrat yapiyorlar. dua edin de su isi kapayim kizlar... cok kisi basvurmus bu hafta mulakatlari yapiyorlarmis cumaya haber vericez dedi umarim begenmislerdir. ev hanimligini da biraz ozlemisim gerci ama olsun, para lazim malesef cok para hem de ( arabayi servise goturduk £400 odedik bugun neredeyse 1200 lira yani..ooof of sorunlar bir bitse

nagieymen 450+servis çok bacımmm..o ne öyle yaakaç yaşında çocuğun?kreşe vereceksin anladığım kadarıyla , anaokulu değil yani..ama bence yinede fazla..

cnm oğlum 27 aylık ama inan bu fiyat araştırdıklarımın içinde en makulü üstü var altı yok yani altında olanlarda işe yaramaz burasıda aslında 550+serviste yeni açıldı diye ucuz

hadi hayırlısı fulyacım inş gönlüne göre olur bu arabalarda durduğu yerde para yiyo yawww

bana 450 iyi gibi geldi canim ya ne bileyim biraz daha ucuz olacak diye ben cocugumu vasat bir yere birakmazdim, o yuzden en onemlisi tabi ki temiz mi guvenli mi calisanlar duzgun insanlar mi vs..

amin canim hayirlisi ise olsun diyorum ne diyeyim.. evet o yuzden esimle tek araba var aslinda araba fiyatlari burada cok ucuz ama asla kendime almayi dusunmuyorum esiminkine ortak ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…