- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.321
Saol cnmcnmmm torba ıse yaradı azda olsa gectı agrım gunes var bıde burda tam sırtıma vuruyo ıyı geldı ... Diyet nasıl gıdıo bu ara kara gıtmıssınız sucuk ekmekmı yaptın yoksa
aldığın yerden koltuk minderliyse kumaşını değiştirebilirsin aklıma bir o geldi ama tabi alalı baya olduysa bilemem
eddacım cidden cnm ne bu sakarlık önce masa şimdi koltuk adam boşucak seni ona göre
bu akşam kreş için görüşmeye gidicem canlarım 450+ servis dedi kreş sahibi ünvde çocuk gelişimi öğretim üyesi sınıfta 5 kişilik hayırlısı bakalım
benda hasta olunca sıcak su torbamı su doldururum 2 bacagımın arasına ve karnımakoyar uyurum
iyi gelir
ama ben kesin agrı kesici alırım
yoksa dayanılacak gibni değil ağrı ..
benimde aklımda o var canım ama üzüldüm
ahh zaten sorun o bende anlamadıum sürekli bişe kırıyom
biyerleri yakıyom((
masama baktıkça üzülüyodum
şimdi koltugu yaktım(( eşimde çok titizdir nasıl böyler bişey yaparsın diye morali bozuldu onunda
bi kaç ay öncede saat 4 de kaloriferler sönmüştü bende küçük elektirikli sobayı yakmıştım
eşim mutfaga çağırınca sobayı kapatmadan çok sevdiğim büyük bi çeçeğim var saksıda ona dogru yanına sokmuşum sobayıı
eşim içeri bi gittikiiii çiçek kıpkırmızı olmuş saksısıı alev gibi
çiçeğim 2 gün içinde kurudu(((
çalışmamak bana yaramadı(( sakarlıklarım başladı :))
bebişin için kreş düşünmüşsün
iyi biyerse bencede verebilirsin babanne bakıyosa iyi aslında kreşten dahada iyidir ve maddi açıdanda iyi
ama dediğin nedenlerden kreş düşünüyosan 450 fiyatlar nasıl bilmiyom ama benim arkadaşın evine yatılı kadın geliyo 700 e.. ve ev işi mutfak herşey dahil o parayı alıyo böyle olunca 450 gündüz için pahalı gibi.. ama dediğim gibi kreş fiyatlarını bilmiyom
murcumm dün çok yanlışlar yaptım evet
sabah kıymalı pide yedim kola içtim akşam döner yedim cips kolaa dün yasak ne varsa yedim(
hahayyy işte buna sevindimrakibimde yemiş
şaka bir yana toparlanmamız lazım edoşum hadi hadi bak ben eve bisiklet aldım dün 20 dk yaptım bugün bulduğum ilk fırsatta tepesindeyim seni sollucam haaaa
anamm işin zor titiz adamlabenim eşimde boşver cnm sana bişey olmasın der
eddacım babannemiz 9 aylıktan beri bakıyo hakkını yiyemem Allah razı olsun ama eski topraklar hem eymen onları yoruyo hemde diyaloglardan çok etkileniyo kreş paraları inanılmaz pahalı eymene 2ay bakıcı baktı o bile 400 tl aldı el kadar bebeğe bakmak için şuan kreş bizi maddi olarak zorlayacak ama rahat zamanı bulana kadar da çocuk envayi çeşit şey öğrenecekevimde yatılı bakıcı falan istemem çekirdek ailemden başkasına tahammülüm yok benim evde annemler bile 1 hafta kalır gider uzun süre dayanamam galiba özel hayat diye bişey var
anamm işin zor titiz adamlabenim eşimde boşver cnm sana bişey olmasın der
eddacım babannemiz 9 aylıktan beri bakıyo hakkını yiyemem Allah razı olsun ama eski topraklar hem eymen onları yoruyo hemde diyaloglardan çok etkileniyo kreş paraları inanılmaz pahalı eymene 2ay bakıcı baktı o bile 400 tl aldı el kadar bebeğe bakmak için şuan kreş bizi maddi olarak zorlayacak ama rahat zamanı bulana kadar da çocuk envayi çeşit şey öğrenecekevimde yatılı bakıcı falan istemem çekirdek ailemden başkasına tahammülüm yok benim evde annemler bile 1 hafta kalır gider uzun süre dayanamam galiba özel hayat diye bişey var
canım aynı sorun bendede var maalesef..benim eşimde online okey oynuyor nette ve bizden kıstığı zamanı okeye veriyor..normalde kötü huyu olmayan bi adamdır aslında...hani derler ya içkisi yok kumarı yok..iyi aile çocuğu yani.gel misafirim ol sabaha kadar yirik
kizlar bugun sabahtan iyiydim de aksam bozuyorum az once pizza yaptim simdi firinda pisiyor, markete de tekrar gittik seker reyonundan bir bardak dolusu sekerleme aldik aksam film izlerken yicez :26: bugun diyet yok yani beni mazur gorun. onun da fotografini koymayayim aglarsiniz
esim beni sinir etti az once facia koptu burada. oyun oynarken oyundaki birine sinirlendi evi basimiza yikiyordu neredeyse. playstation kumandasini yere bir firlatti kirildi kedi de korkup kacti falan resmen sinir krizi gecirdi oyun yuzunden. benim de hic katlanamadigim sey iste bu cocuk gibi oyun yuzunden kizip odasina gitmeler kapi carpmalar, sanki 16 yasinda. ben de odaya gittim yuzugumu suratina firlattim ciktim evden. vallahi ya pansiyona gidiyordum bu gece eve gelmeyecektim. once supermarkete gittim yurumek iyi gelir diye, hem de oradaki cafede aksam yemegi yiyecektim. telefonumu da kapatmistim. geldi buldu beni.. hic yuzune bakmadim yanimda 1 saat yurudu o da. sonra sarildi agladi ozur diledi cocukluk ettim bir daha asla olmicak sen bundan daha iyisini hakediyorsun falan filan.. nasil buyuyecek bu cocuk kizlar :)) resmen 15 yasinda biriyle evlenmis gibi hissediyorum vay bana vaylar bana yani...
neyse ben de o sinirle markette ne kadar cikolata seker varsa aldim valla. oturup bi guzel yemeyi dusunuyorum. gerci 2 seker yedim tikandim ya neyse.. daha gece yeni basliyor
noluyo yaw kavga eden edene..bekarların gözünü korkutmayalım hanımlarFulyaa canım okudum mesajlqrınıı
bencede tavrınla eşini tamamen uzaklaştırmak zordur onu yap demiyorum ama bu oyunlarının seni üzdügünü
böyle devam ederse ondan uzaklaşabileceğini söyle.. en azından daha az zaman harcasın bu oyunu..
bende cuma günü eşime kavga ettim
nedenide faceme girdi yok buradan neden senin bilgilerin var yok ahmet kim yok mehmet kim.. ki yabancı kimse yok ya iş arkadaşlarım ya da üniden.. ama işte olay olacakya..
facemi kapattı cuma günü ama ben hemen sabahı açtım.. dinlemedim onu.. :)
kavga ettiğimiz gün öyle bir gözüm döndüki ismini öyle bi cırladımkiiiii kokrtum bu ses benden nasıl çıktı diye
apartman inlemiştir o cırlamama
450 + servisse bence iyi kreşin evde bakıcıya oranla daha çok atısı var bir kere çocuklar sosyalleşiyor özellikle kış ayları
sürekli evde çocuklar tv karşısında ben bile kırktane şey buluyorum gün içinde kızımı oyalamak için kreş o yönden çok iyi hem konuşması gelişir hem
paylaşmayı öğrenir hemde yorulur akşamda biraz anneyle babayla zaman geçirip hemen uyur daha mantıklı bence hiç üzülme eğer iyi güvenilir biryerse ver
bende çok istedim ama ben çalışmıyorum ev kira tek maaşla olacak iş değil
canım aynı sorun bendede var maalesef..benim eşimde online okey oynuyor nette ve bizden kıstığı zamanı okeye veriyor..normalde kötü huyu olmayan bi adamdır aslında...hani derler ya içkisi yok kumarı yok..iyi aile çocuğu yani.ama gelgelelim işten geldimi hoop pc başına...bazen yemek bile yemeden oturuyor...geçen haftalarda ben 10 gün falan girememiştim nete..gelince anlatacaktım ama kimse bişey sormayınca anlatmadım.nete girememe sebebimde yine eşimle bağlantılı..yine bu birgün işten geldi oturdu bilgisayar başına..benimde o gün sinirlerim tepemde ..kapa derim yok , kapa derim yok..en son gittim adsl kutusunu kapattım...kapatmaz olaydım..ne yaptı biliyomusun..elindeki laptopu kaldırdı yere attı..o da yetmezmiş gibi gitti kutuyuda kırdı..bir şiddet bir celal...neymiş efendim o girmiyosa nete kimse girmeyekmiş..bizim evde iki laptop bir masaüstü pc var...dolayısıyla adsl kutusunu kırmakla bizim nete girmemizede engel oldu aklısıra..sonraaaa...sonrası çok komik..olaydan bir gün sonra bu oflaya poflaya evde dolaşmaya başladı ama ben hiçbişey demiyorum.sadece izliyorum..ikinci gün "şimdi çocuklar nerden ödev yapacaklar" demeye başladı...3. gün kızıma netten araştırma vermiş öğretmen , " kızım hep anneniz sebep oldu olaylara , annenizin yüzünden derste yapamıyacaksınız" dedi..4. gün elinde adsl kutusu ile geldi...sonrası dahada komik ..bizim kutu bir türlü çalışmadı, kablolar falan komple değişti..herneyse, net geldi, benim kocam kendine yeni bir laptop daha aldı, yine oturdu okey başına...değişen bişey yok yani..olan cebindeki paraya oldu..artık ben onu bağımlı gibi görüyorum, hatta diyorum sana psikolojik destek falan lazım diye ama adam tınmıyo..o zaman sanada lazım sende bütün gün nettesin diyoo..şaşırdım kaldım vallahi , nasıl bu adamı bu beladan kurtarıcam bilmiyorum..kendi haline bırakayım zamanla düzelir diyorum bazen ama hiç düzelicek gibide değil vallahi..
of of offf..yazık olmuş koltuğaya çalışırken tatilken bende öyleydim erken kalkardım hep.. ama şimdi 10 dan erken uyanamıyorum((
aslında erken kalkmaı seviyorum ozaman dahda dinç oluyorum ama napim elimde değil((
bu sabah halıları yıkamaya vermiştim onlar aradıki 10:30 gibi geliyoruz diye öylew uyandım
bu arada kızlar dün arkadaşlarımız vardı evde nargile yaptık kömürün kutusu elimdeydi bian düşünüm elimden salon koltugum böyle sigara söndürmüş gibi delindi
bu aralar varyaaa çok sakarlıklarım oluyooo
napacam o koltugu bilmiyom
evett cok iyi fikir mursh ya umarim uygulamaya koyabilirizAyy anlattıkların ne kadar tanıdık geldı bıran ıcın.Tabıkı tamamen bırakamaz ama en azından haftanın bellı gunlerı bellı saatlerınde oynaması sanırım daha hayırlı.Dedıgın gıbı oyun sadece eglenmek ıcın oynanmalı...Mesela haftanın 3 gunu pzt çarş cuma gunde 2 saat oynasın gıbı bı sınır koyabılırsınız...tabı gene en dogru kararı sız verırsınız benımkı sadece onerı
senin esin de yani......Fulyaa canım okudum mesajlqrınıı
bencede tavrınla eşini tamamen uzaklaştırmak zordur onu yap demiyorum ama bu oyunlarının seni üzdügünü
böyle devam ederse ondan uzaklaşabileceğini söyle.. en azından daha az zaman harcasın bu oyunu..
bende cuma günü eşime kavga ettim
nedenide faceme girdi yok buradan neden senin bilgilerin var yok ahmet kim yok mehmet kim.. ki yabancı kimse yok ya iş arkadaşlarım ya da üniden.. ama işte olay olacakya..
facemi kapattı cuma günü ama ben hemen sabahı açtım.. dinlemedim onu.. :)
kavga ettiğimiz gün öyle bir gözüm döndüki ismini öyle bi cırladımkiiiii kokrtum bu ses benden nasıl çıktı diye
apartman inlemiştir o cırlamama
benimki babasiyla calisiyor tam gun sozde ama gunde 5-6 saat anca calisiyor haftasonu da is yokfulyacım eşinin bence yoğun çalışma temposuna ihtiyacı var :)) benim eşimde çok oynardı senin eşin gibi değil ama uzun saattler pc başında zaman geçirirdi
şimdi hiç vakti yok okadar yoğun çalışıyorki bırak oyunu bizimle bile vakit geçiremiyor 3 haftadır ilk defa bu hafta pazar evdeydi dışarı çıkalım dedi hemen
tesekkur ederim canim evet zor malesef ama cekilmez dert degil disari cikip dursa icki icse falan kahrolurdum simdi en azindan hep evde - tek derdi oyun diye kendimi avutuyorum ne yapayimfulyacım Allah kolaylık versin işin zor çok sevsende kendinide senide yıpratıyo bu oyun psikolojisi bırakamaz ama azaltır inş
bu akşam kreş için görüşmeye gidicem canlarım 450+ servis dedi kreş sahibi ünvde çocuk gelişimi öğretim üyesi sınıfta 5 kişilik hayırlısı bakalım
Fotoğraf çıkartmaya gitmiştim geldimmmmmmm
Menümü yazayım bugünkü unutulmadan...
sabah: 2 dilim kepekli ekmek
1 üçgen light peynir
1 domates
1 fincan y.çay
Ara yok
Öğle: 1 activia tahıl gevrekli yoğurt
ara: 1 form çikolatalı yulaflı bisküvi
1fincan y.çay...
Akşamda lahana yemeği yoğurt salataymış
canım aynı sorun bendede var maalesef..benim eşimde online okey oynuyor nette ve bizden kıstığı zamanı okeye veriyor..normalde kötü huyu olmayan bi adamdır aslında...hani derler ya içkisi yok kumarı yok..iyi aile çocuğu yani.ama gelgelelim işten geldimi hoop pc başına...bazen yemek bile yemeden oturuyor...geçen haftalarda ben 10 gün falan girememiştim nete..gelince anlatacaktım ama kimse bişey sormayınca anlatmadım.nete girememe sebebimde yine eşimle bağlantılı..yine bu birgün işten geldi oturdu bilgisayar başına..benimde o gün sinirlerim tepemde ..kapa derim yok , kapa derim yok..en son gittim adsl kutusunu kapattım...kapatmaz olaydım..ne yaptı biliyomusun..elindeki laptopu kaldırdı yere attı..o da yetmezmiş gibi gitti kutuyuda kırdı..bir şiddet bir celal...neymiş efendim o girmiyosa nete kimse girmeyekmiş..bizim evde iki laptop bir masaüstü pc var...dolayısıyla adsl kutusunu kırmakla bizim nete girmemizede engel oldu aklısıra..sonraaaa...sonrası çok komik..olaydan bir gün sonra bu oflaya poflaya evde dolaşmaya başladı ama ben hiçbişey demiyorum.sadece izliyorum..ikinci gün "şimdi çocuklar nerden ödev yapacaklar" demeye başladı...3. gün kızıma netten araştırma vermiş öğretmen , " kızım hep anneniz sebep oldu olaylara , annenizin yüzünden derste yapamıyacaksınız" dedi..4. gün elinde adsl kutusu ile geldi...sonrası dahada komik ..bizim kutu bir türlü çalışmadı, kablolar falan komple değişti..herneyse, net geldi, benim kocam kendine yeni bir laptop daha aldı, yine oturdu okey başına...değişen bişey yok yani..olan cebindeki paraya oldu..artık ben onu bağımlı gibi görüyorum, hatta diyorum sana psikolojik destek falan lazım diye ama adam tınmıyo..o zaman sanada lazım sende bütün gün nettesin diyoo..şaşırdım kaldım vallahi , nasıl bu adamı bu beladan kurtarıcam bilmiyorum..kendi haline bırakayım zamanla düzelir diyorum bazen ama hiç düzelicek gibide değil vallahi..
fulya sana nispet olsun diye bende alıcam bi prokartbende yok olucam..yok yok yazıcam..görürsen sen..hatta görmezsin
nagieymen 450+servis çok bacımmm..o ne öyle yaakaç yaşında çocuğun?kreşe vereceksin anladığım kadarıyla , anaokulu değil yani..ama bence yinede fazla..
bu arada bugun bir mulakata cagirildim 1 saat surdu fena gecmedi.. hem bu sirkette yukselme durumu da var, ustelik de kalici kontrat yapiyorlar. dua edin de su isi kapayim kizlar... cok kisi basvurmus bu hafta mulakatlari yapiyorlarmis cumaya haber vericez dedi umarim begenmislerdir. ev hanimligini da biraz ozlemisim gerci ama olsun, para lazim malesef cok para hem de( arabayi servise goturduk £400 odedik bugun neredeyse 1200 lira yani..ooof of sorunlar bir bitse
cnm oğlum 27 aylık ama inan bu fiyat araştırdıklarımın içinde en makulü üstü var altı yok yani altında olanlarda işe yaramaz burasıda aslında 550+serviste yeni açıldı diye ucuz
hadi hayırlısı fulyacım inş gönlüne göre olur bu arabalarda durduğu yerde para yiyo yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?