Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Harika canım

Evet gelsin bildirim o zamannnnn
Cuma gunu : 58
Bugun : 55.8
Fark : 2.2
Yuzde : %3.80

Eki Görüntüle 2269474 Eki Görüntüle 2269474

Kilo bildirimim
Geçen hafta: 86.3
Bu hafta: 85.7
Fark: - 600
Yüzde: %0.70

Tebrikler canım

Geçen Cuma 99
Bu Cuma 98.2
Fark -800
Yüzde %0.808

Kızlar yarın dışarda olacağım beklemek isterdim ama böyle durum

Tebrikler canım gayet güzel eksi

Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş

Afiyet olsun canım

Tekrar kilo bildirimi oruç tutugum için perşembeyi baz aliyorum
Geçen hafta perşembe =70.8
Bu hafta=69.60
Fark=1.2 kg
Oran =%1.7

Baslangic icin Gayet güzelcanım tebrikler

Afiyet olsun canım pide çok değilse gayet guzel olmuş

Öğlen 1 tarçınlı süt
Akşam 6 muz
Akşam 8. 5 ymk kş makarna
2 kepçe çorba tarhana
2lt su içildi 2.5 3 olur o
Saat 10 dada yürüyüşe çıkıcam paylaşırım

Biraz karbonhidratli olmuş canım

İyi akşamlar güzel ve Fit hatunlarrr
Menum
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık

İftar
4 yk hindi sote
Yoğurt
Domates salatalık maydanoz

Su 1.5 - 2 arası olur

Gayet güzel bir menü afiyet olsun

2.2 kiloyu getiren menü gelsin
Sahur
Kalin bir dilim ananas

Iftar
Kalin bir dilim ananas

Su icebildigim kadar icicem

Gızzz nasıl dayandın

Buda benim bildirim
Geçen hafta:69,4
Bu hafta :69
Fark:0,4
Yüzde :0,58

Her eksi candır önemli olan eksi olması tebrikler

canım benim görümcem de yenide ayrıldı eşinden hem de ikinci eşinden. ve çok büyük umutlarla evlenmişti olmayınca olmadı tabi. Ben onu hep takdir ettim. düzeltmeye çalıştı düzelmeyince Beni mutsuz ediyorsa gereği yok dedi ve hiçbir zaman adını anmadı. heryerden herşeyden sildi belki de bu yüzden unutması kolay oldu. sana çalışıyor musun diye sormuştum. benim görümcem çalışıyordu bu yüzden belki de kolay atlattı. eğer çalışmıyorsan düşün derim bu durumu. Bu arada benim evliliğimde de bazı sıkıntılar vardı ben de evliliğimizin 4. yılında boşanmaya karar verdim. her yerden sildim mesaj attı umursamadım hatta engelledim. bir iki ay böyle geçti. birgün anlaşmalı boşanma için avukata gidecektik. bana barışma konusunda haberler gönderdi yine hayır dedim. avukata gideceğimiz zaman çekti kenara özür diledi yapmam birdaha dedi ve eşim gerçekten çok değişti. çünkü kararlı olduğumu birdaha olursa affetmeyeceğimi gördü. şimdi siz birbirinizi takip ediyorsunuz anladığım kadarıyla paylaşımlar yapıyorsunuz birbirinize ithafen. her ilişkinin içeriğini yaşayan bilir fakat adam barışıp küsmeye alışmış nasılsa beni de umursuyor nasılsa barışır diyecek ve tekrar tekrar aynı şeyleri yaşayacaksınız gibi duruyor. barışmak istiyorsan bile seni bi kaybetsin önce senin değerini anlasın yokluğunu hissetsin. tabiki en iyi kararı sen veririsin hakkında hayırlısı olsun canım

Teşekkür ederim inşallah sizde benim gibi 102 ile başlamışsınız yeni fark ettim inşallah bende 80leri götürürüm
görürsün cnm elbettr ikimizde 70li 60li rakamları görürüz insAllah ben kendimi bildim bileli en az kilom 70ti cunki
artida değilsin cnm en azindan o da guzrl bence
bugün menüsü;
sahur
1 kase mercimek çorbası

iftar
yarım but fırında tavuk
salata
yarım kk beyaz peynir

ara
1 şekersiz Türk kahvesi
2 kuru kayısı
5 tuzsuz badem
afiyet olsun canm
Saol cnm

Bende öok kötü şeyler yaşadım işte en son eşim ailesini bırakıp yanıma geldi ama ailem onu eve almadı ben gittim yanına 1 kaçgün otelde falan kaldık bana gayet iyi davrnıyodu birşey yapmadı gözümün içine baktı hatta ama ben olmaz git ailenin yanına dedim istemiyorum dedim ve ailemin yanına döndüm oda sen beni yarı yolda bıraktın falan diye hakaret etti biraz. Ben çaresizlikten bırakmadım sadece güvenmediğim için bıraktım... Çünkü daha önce peşinden çok gittim hep hüsran

Yoo est. Siz doğruyu söylüyorsunuz ben saf salak bir insanım =)

Pumpkin00 cnm ben pek uzun uzun yazi yazamıyorum ama illaki zor bi dönem cnm eğer boşanmakta kararliysan ki yasadiklarin bunu gosteriyor bu süreçte eski esinin paylastkalrina bakma ben goz ardi et kafan karışmasın Rabbim yardmcin olsun cok zor gerçekten ama senden degerli degil

Çok güzel olmuş Gulbecim

Haklısın canım tabiki bizim gibi temiz yapamazlar ama dediğin gibi arkadan tekrar temizlemek zor oluyordur
En iyisi yapmasinlar

cok iyi cnm tebrikler

Teşekkür ederim canım

bende demin halletttim vala ya useniom su aksam bulasigina

Albendende okadar

Haklısın canım ama sanmıyorum Annem dediğim dedik bi insan ama çabucak bitiririm inşallah

Zaten gozumde sorunda var yapmamam lazım ama

Benim kızın ateşi var hafif ona bi ılık duş aldrdim bakalim insAllah duser ya dun sabah bi öksürük bi hapşırık devam etti gitti nolduysa bi anda pufffff

Gecmis olsun canim inşallahhemen düşer

Kesin gidiyorum artık iyi geceler

İyi geceler canimm

Kizlar bende yatıyorum hepinize iyi geceler

İyi geceler tatlimm

Pnrrr-12

Cuma= Hızlı tempolu yürüyüş 60 dk=180
Cumartesi= Hızlı tempolu yürüyüş 60 dk=180
Çarşamba= Hızlı tempolu yürüyüş 120 dk=360

Harikasin rakibemm

İyi geceler canım.

Bende yatayım en iyisi

Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar...

İyi geceler canimm

bugün menüsü;
sahur
1 kase mercimek çorbası

iftar
yarım but fırında tavuk
salata
yarım kk beyaz peynir

ara
1 şekersiz Türk kahvesi
2 kuru kayısı
5 tuzsuz badem

Afiyet olsun canım

Teşekkür ederim

canım inan seni çok iyi anlıyorum. benim eşimde aldatma olmadı ama eski kız arkadaşı peşimizi bırakmıyordu. ortak arkadaşlarından haber geliyordu sürekli. bizim problemimiz o arkadaşlarını bırak dememdi onun da kaç yıllık arkadaşlarım bırakamam demesiydi. ama benim istikrarımı görünce bir günde hepsini sildi ve şimdi hiçbiriyle görüşmüyor yeni arkadaşlar edindik, benim arkadaşlarımla görüşmeye başladık vs.. güvensizlik konusunda haklısın ben de barıştıktan sonra bir süre takipte kaldım görüşecek mi tekrar diye hamdolsun olmadı. Bir de insan eşinden ayrı olunca nedense hep iyi anıları geliyor aklına. bazen ayrı kaldığım için pişman oluyordum bazen haketti diyordum ama asla ve asla görüşmedim. Ne olursa olsun bitti artık diye bakıyordum. Hatta kızımı görmek istediğinde bile bana ulaşamadığı için babamı arıyordu izin alıyordu ben kapıya dahi çıkmıyordum. Artık gitme peşinden sen de kendine bak. yaz geldi hava güzel. kilo ver bakım yap senin de bebeğin var sanırım. beraber güzel zaman geçirin. takip etme çıkar hayatından. olacak olan olur zaten

saol cnm
Hahaha öok güldüm ya
kesin yağdır yanan bence ya
Hahaha sen gene de bi aynada etrafında dön, kontrol et Spor sana çok yakışıyor
simdi bi soğuk dus alıp bakacam kankim
afiyet olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…