- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.261
İşte boşanma kağıdı geldi anlaşmalı imzaladım yarı kargoya vericem bakalım..canım inan seni çok iyi anlıyorum. benim eşimde aldatma olmadı ama eski kız arkadaşı peşimizi bırakmıyordu. ortak arkadaşlarından haber geliyordu sürekli. bizim problemimiz o arkadaşlarını bırak dememdi onun da kaç yıllık arkadaşlarım bırakamam demesiydi. ama benim istikrarımı görünce bir günde hepsini sildi ve şimdi hiçbiriyle görüşmüyor yeni arkadaşlar edindik, benim arkadaşlarımla görüşmeye başladık vs.. güvensizlik konusunda haklısın ben de barıştıktan sonra bir süre takipte kaldım görüşecek mi tekrar diye hamdolsun olmadı. Bir de insan eşinden ayrı olunca nedense hep iyi anıları geliyor aklına. bazen ayrı kaldığım için pişman oluyordum bazen haketti diyordum ama asla ve asla görüşmedim. Ne olursa olsun bitti artık diye bakıyordum. Hatta kızımı görmek istediğinde bile bana ulaşamadığı için babamı arıyordu izin alıyordu ben kapıya dahi çıkmıyordum. Artık gitme peşinden sen de kendine bak. yaz geldi hava güzel. kilo ver bakım yap senin de bebeğin var sanırım. beraber güzel zaman geçirin. takip etme çıkar hayatından. olacak olan olur zaten
İyi dayanabilşyorsunjz vallaKızlar gün boyu pencere, kapı dip köşe temizlik yaptım. Daha yeni oturabildim. Ben yarın tartılacağım. Menümü yazıp geçmiş yapayım
Menüm
Sahur
1 kaşık yoğurt
2 dlm peynir
Çay
İftar
4 kaşık et sote
1 kase cacık
Su:2.5 lt
Sağol canımsaol cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
iki gün üst üste bulgur ve patates olmuş sanki iyi olmamış canım afiyet olsun
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
baya sıkı bi detoksmus tebrikler vala afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
D vitamini benim de düşükmüş canım bi süre sonra vücut direniyor bence ya bende bu ara iki ileri bu geri yapıyorum
Allah beterinden korusun canım sana birsey olmasın Rabbim ödeştirsin
cok geçmiş olsun canım ya Allah korusun baya düşmüş bu doktora falan gözük bence ihmal etme
sevindim canım insülin direncinin kırılmasına bende de aynen öyle oldu ha baya sevinmiştimönemsemiyoruz ama vitamin kan b12 falan baya etkiliyor vücudu düzelir insAllah hemen
afiyet olsun canım
Orada da pahalıymış. En iyi daha dikkatli kullanayım arabayı.onu da denedim canım düşün ilaç bile aldım üç gün geçen hafta bu haftada aynı olsun ilaca kalayım istemiyorum
tampon kızben indirmistim tamponu ama tırnakları kırılmadigi için düzeltip taktılar çok büyük değil kuzu burda 1000-1500 civarı hallediliyor
sana düzenleme için fırsat doğdu
sahursuz tutma zaten gün boyu susuz kalıyoruz birde az yeyince nasıl WC ye çıkışıl ki ayrıca eski üyesin listedesin daha çok gel menülere yorum yap bu herşeyden önce takım kuralı
evet canım herkes tartiliyoruz
Sorma ya. 86,4’le izne çıktığıma inanamıyorum. Şimdi 96.4 resmen izin bana 10 kiloya mal oldu.Şehir dışına cikicam diye ayrıldım ayrılmaz olaydım hergun diyete başlıyorum 2 saat sonra bitiyor
Aman canım iş fala hikaye Allah sağlık huzur versinAiyy balım sen daha şirinsin.. ya muhtemelen iş olayı olunca da ayrı şeyleri sıkıntı etcem, biraz mizaç meselesi:) enteresan bir şekilde listeden çıkınca daha aktif olurmuşum gibi geliyor ama bakalım:)
helal olsun valla süper. Bireysel derece gelir inşallah. İkinci mezuniyete de bu yakışırdı.Evet gelsin bildirim o zamannnnn
Cuma gunu : 58
Bugun : 55.8
Fark : 2.2
Yuzde : %3.80
Eki Görüntüle 2269474 Eki Görüntüle 2269474
Tebrikler çok iyiKilo bildirimi
Gecen hafta 78.3
Bu hafta 77.3
Fark -1
Allahımm sana geliyorumm inceliyorumm
Tabi daha yolum uzun
Çok güzel anlatmışsınCanım erkeğin yaptığı iş hep eksik olur... bulaşıkları makinaya dizse tezgahın üstüne dokunmaz, evi süpürse köşelere, eşyaların altına bakmaz....onun yaptığı işlerin üstünden ben tekrar geçiyorum (tabi o görmeden)
Çok bi avantajım yok aslında...
Bana göre artı olmamak bile başarı. Haftaya eminim çok iyi olacakmerhaba,
geçen hafta: 74,5
bu hafta: 74,4
fark: 0,1
yüzde: 0,13
kızlar kusura bakmayın bu hafta özellikle son 4 gündür hiç kaçamak yapmıyorum veremedim. kabızım ve acayip şişlik var. ben 17 nisandan yani kürtaj olduğumdan beri adet olmadım doktor 35-40 gün sonra olursun demişti belki adet günüm yaklaşıyor bu yüzdendir bilmiyorum
Hatta şimdi şey yazmış severken vazgeçmiş insanı hiçbirşey le korkutamazsınızNe paylaşıyor Allah aşkına bi de
hayırlısı neyse o olur canım emin ol.İşte boşanma kağıdı geldi anlaşmalı imzaladım yarı kargoya vericem bakalım..
ayy inşallah. ben başlarken haftada 2 2 veririm diyordum. moralim bozuluyordu iyi gedin:))Sağol canım
Orada da pahalıymış. En iyi daha dikkatli kullanayım arabayı.
Sorma ya. 86,4’le izne çıktığıma inanamıyorum. Şimdi 96.4 resmen izin bana 10 kiloya mal oldu.
Aman canım iş fala hikaye Allah sağlık huzur versin
helal olsun valla süper. Bireysel derece gelir inşallah. İkinci mezuniyete de bu yakışırdı.
Tebrikler çok iyi
Çok güzel anlatmışsın
Bana göre artı olmamak bile başarı. Haftaya eminim çok iyi olacak
yok cnmTükenmişlik sendromu gibi birşey mi?
Sanırım canını sıkan birşeyler var.
egzersisi hic duymamistim ilginçmişKızlar bugünlerde kan gruplarına göre beslenmeye sardım iyice
Birkaç gündür Dr.Peter J.D'Adamo 'nun " Kan grubunuza göre beslenme" kitabını okuyordum.
Dünde Mehmet Ali Bulut'un "Can boğazdan çıkar" kitabını netten indirip okudum...
Artık beslenmemde kan grubuna göre beslenmenin ana kurallarını dikkate alacağım.
Örneğin proteinleri birlikte yememek gibi...
Bakalım ne kadar etkili olacak..
Yazarlar diyor ki "kişiler kan gruplarına faydalı olan besinleri tüketip, zararlı olan besinleri yemezlerse kendiliğinden kilo verirler"...
Kan gruplarına göre egzersiz programlarından bahsediyor mesela D'Adamo...
sonucunu almisin zatenKizlar eksim güzeldi ama ben birazda yüksek bi kapanış yapmak icin 2 gün detoks yapıyorum
Menum
Sahur
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Iftar
Yesil muz
Bir bardak badem sütü
Su icebildigim kadar icicem
kendini wc ye kapat aradaKızlar elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum haklısınız motivasyon için burda olmak şart
Ama yetişemiyorum evde kayınvalidem görümcem olunca her gün evde misafir var gibi iftar hazırlıyorum topla kaldır çay sahur çocukları uyut yedir İnan’ın çok yoruluyorum WC ye zor gidiyorum o yüzden çok aktif değilim ama fırsat bulduğum ilk anda geliyorum
sahura kadar iciyorum ben hemde baya :))Ben de en çok kahve arıyorum iftardan sonra içmeye fırsat olmuyor su çay kahve içmeyeli çok oldu
kizlar soylemis zaten engel cnmKızlar ya ben niye artık kilo veremiyorum. Acaba bir yerde hata mı yapıyorum. Birgün-100 gram görüyorum ertesi gün hemen artı oluyorum. Çok üzülüyorum düşününce tıkandım kaldım. Bu gece sahur yemeyeyim diyorum ama şimdi midem nasıl kazınıyor. Tahlil sonuçlarım da iyiymiş . D vitaminim düşükmüş yalnız. Kilo vermeye engel mi ki
yukarda yazdim cnmCanım ya niye içimden birşey almak gelmiyor diyorsun. Oruç zorluyor diye mi acaba?
peşimi birakin benim diyet yapmak istemiyorumŞekerler ben de menülerimi pek beğenmediğim için yazamıyorum maalesef. Tam sopalık oldum. Sonra aklıma bir fikri geldiMefkurem menü yazmaya başlayınca yazayım. Erteleme konusunda yeni fikirler
inş. Daha fazla cikmaz cnmBen de duran bir arabaya çarptım demiştim ya hani 200 pound istiyorlardı. Masraf 400 pound’a çıktı
Umarım daha fazla olmaz
coook gecmis olsun cnm Allahtan eşin evdeymisselam kızlarr
bu gün öğlen eşim geldin de uyandım o gitti yattı her öğlen biraz yatar, kendimi iyi hissetmiyordum karnım da ağrımaya başladı sonra daha kötü oldu salon da tansiyon aletini koluma geçirebildim sonra bas bas bağırdım eşime bana bir şeyler oluyor gel diye kafam uyuşup, midem nasıl bulanıyor anlatamayacağım şekilde kendimi kötü hissettim eşim gelip tansiyon aletin deki rakamları görünce 5 e 3 düşmüş tansiyon hemen uzan diyor ben karnım ağrıyor uzanamam diyorum ama görüşüm de bulanıklaştı o boş ver karnını şimdi bayılacaksın diye beni kanepeye yatırıp ayaklarımın altına 3 kırlenti yığdı, o arada soruyor kanaman mı var diye yook dedim :)) hemen tuzlu ayran yaptı ben hala ama karnım da ağrıyor buskopan getir diyorum , o mutfaktan bağırıyor sakın kıpırdama ayakların yüksekte kalsın beynine kan gitmiyor şu an bayılırsın bak diye :))))))))))))))))yazık adamı deli ettim eşim sağlıkçı kökenli ne yapmasını gerektiğini biliyor şükür ama o ayakları kaldırıp yatmak o kadar iyi geldi ki kızlar , aslın da ben de biliyordum ama o an çok kötü olunca aklıma gelmedi , aklınız da bulunsun ani tansiyon düşmesi v.s. de ayakların altına yükselti bir şey koyup sırt üstü yatın
tuzlu ayranı içip buskopanı içince dirildim :))) bir de eşime hava atıyorum benim o yönden bünyem iyi ben hiç bayılmam ki diyeaz daha gidiyordun hadi oradan diyor böyle durumlarda hemen hastane de serum takılır diyor heheheheh
benim tansiyonum genel de düşüktür zaten 9-6 yada 9- 7 dir netten baktım sebeplerine
susuzluk
gebelik
dengesiz beslenme
aşırı ani kanama
endokrine bağlı sebepler (troid hormonları )
ama eşim tee öğlen teşhisi koydu dengesiz beslenme , su mu içmedin diyordu bir de :))
zaten ayın 21 ine doktor randevusu aldım bakalım değişik bir şey varsa çıkar elbet :)
bence salata sebze o kadar etkili olmuyor cnmRamazan da kabızlığı nasıl çözeceğiz ya salata desen yiyorum , sebze desen yiyorum nedir bu anlamadım su desen tamam gün içinde yok ama iftardan sonra da sahur da da 1 5- 2 lt oluyor
hadi kizzz yalan atma okadar işinin arasinda benimi dusunuyonÇok özledim ben seni ama
kadini nerden buldun nasil biri cnmAblacım bakıcımız başladı küçüğü ona emanet edeceğim büyüğü de kreşe yollayacağım çok da zorlanmam Allah’ın izniyle
en guzel temizlik taşınırken oluyorKızlar evi tuttuk anahtarı aldık şimdi boyacı sokacağız sonra da toplanmaya başlayacağız
Bu sefer elime geçeni götürmeyeceğim
Yavaş yavaş güzel güzel ayıklayacağım
Fazlalık ne varsa atılacağı atıp verilebilecek durumda olanları da dağıtacağım
Evimin düzensizliğini toparlayacağım böylece
Alllah kolaylik versin yaa oruc olanlara cok zor olurGünaydınlar kızlar...
Güya sahursuz oruç tutacaktım bugün, ama sahurda acaip iştahlı hissettim kendimi, irademe sahip olamadım.
Buraya yaz geldi bu arada, arabanın derecesi dün 43' üzerine gösteriyordu, resmen kaynıyoruz...
kuru meyveler sicak suda islatilip yada kaynatilirsa daha etkili cnmMerhaba kızlar Dün menümü yazamadım kusura bakmayın
Sahur yok
İftar
Tabak mercimek çorbası
Salata
1 kk peynir
10 badem
3 kuru kayısı
Hergün salata yiyorum kuru kayısı tüketiyorum fakat kabızlığım geçmiyor çıldırıcam artık moralim bozuluyor
bence guzel fikirBaharrr banami atican topu kizzz
cok guzel baslangic cnm tebriklerCanım valla hatırlamıyorum yeni üye oldum üçüncü günüm sanırım ödem atmışım 72 ile başladım hatta gram olarak yazmadım fazlası bile vardı şuan 70.700inanamadım tartının yerini değiştirip tekrar tartıldım aynı
tugcecim bence seninki bu kadar sorundan sonra aliskanliklarindan vazgecememek korkusuEvet belki de öyle olacak ama bizim ilişkimiz ilişki desen değil evlilik desen değil arkadaş hiç değil boşanmaya boşanamıyorız beraber hiç olamıyoruz.. Çocuk için konuşuyoruz gördükçe üzülüyorum bi yanım diyo ayrıl unutursun zamanla.. Bi yanım diyo belki düzelir.. Senelerdir düzelmemiş sanki şimdi düzelecek bende iyi değilim vallaen zorunda çift karakterli adamdan ayrılmak ya bi yandan diyorum seni bırakmıyor ilgileniyor seviyor yandan diyorum seni köle gibi eve haps ediyor şu bu valla deliricem
nirann sende takimin aile danismani ol en iyisiCanım konularına baktım da; düzelmez seninki....sadece sen sinir hastası olur çıkarsın....
Annen seni bir daha doğurmayacak....nedir bu bir piskopata kurban olma psikolojisi....
Sana iki kitap önereceğim, hemen okursan farkındalığın artacak ve keşke demeden bitireceksin bu evliliği
1- Kadın Çok Severse (Robin Norwood)
2- Kurban Tuzağından Kurtulmak, Kişisel Gücünü Geri Almak (Diane Zimberoff)
masallah cok guzel cnmDiyetisyenden geldim şimdi kilo bildirimi yapabilirmiyim
Geçen hafta bu gün
70.80
Bu gün
69.60
2.4 kg yagyakmışım 1,1 kg kas almışım yürüyüşün çok faydası oldu çok mutluyum,diyetisyenim ödülde verdi çikolata yiyebilirmişim tabi bitter ve iki parmak kadar
uyku duzenin ve menulerin dengelenirse dahada guzel olur cnmBende bugün 99.9 çıktım pazartesi 100.700 düm
oruc tutmuyon dimi cnmŞehir dışına cikicam diye ayrıldım ayrılmaz olaydım hergun diyete başlıyorum 2 saat sonra bitiyor
vavvvvvv bu neeee masallahhhhh cnmEvet gelsin bildirim o zamannnnn
Cuma gunu : 58
Bugun : 55.8
Fark : 2.2
Yuzde : %3.80
Eki Görüntüle 2269474 Eki Görüntüle 2269474
guzel tatlim tebriklerKilo bildirimim
Geçen hafta: 86.3
Bu hafta: 85.7
Fark: - 600
Yüzde: %0.70
gayet guzel istikrarla gidiyosun gulbecimGeçen Cuma 99
Bu Cuma 98.2
Fark -800
Yüzde %0.808
Kızlar yarın dışarda olacağım beklemek isterdim ama böyle durum
aksam kabagi daha fazla yiyip humus ve yufka olmasa daha iyiymis cnm03:00=== 1 haşlama yumurta
2 yk humus
Domates, salatalık
1 dilim tbe
20:00=== 2 yk kabak yemeği
2 kase domatesli tavuk çorbası
1 kase yoğurt
2 yk humus
Domates, salatalık, biber
1/8 yufka ekmek
0.5 lt su(daha epey içerim)
kisir yada pilavi tercih etseydin cnmIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur yok
0.75 lt su
İftar 20:00
1 kepce mercimek çorbası
3 kaşık kısır
1 büyük kase salata
1 servis kaşığı da bulgur pilavi
3 çilek
1 bardak ayran
Caydan sonra da bi sütlaç yicem snrm bayadr tatli yemiyorum en masum sutlu tatlılar gibi
Su 2.5 lt tamamlarım insAllah
Spor yok henüz
kofteyi daha fazla yiyip hurma yada karpuzu tercih etseydin cnmSahur
Haşlanmış yumurta
Bir kase yogurt
Yesillik tere ,roka,
2 adet gün kurusu kayisi
İftar
Yarim tabak mercimek çorbasi
1/6 pide tekli pide
2 köfte
2 kaşık yogurt
Salata
2 dilim karpuz
2 adet hurma biraz fazla kaçtı galiba
Spor yapamadım bu gün çok yogundum
onceki gunlere gorede soyluyorum cnmÖğlen 1 tarçınlı süt
Akşam 6 muz
Akşam 8. 5 ymk kş makarna
2 kepçe çorba tarhana
2lt su içildi 2.5 3 olur o
Saat 10 dada yürüyüşe çıkıcam paylaşırım
her zamanki gibi harika ececim,İyi akşamlar güzel ve Fit hatunlarrr
Menum
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
İftar
4 yk hindi sote
Yoğurt
Domates salatalık maydanoz
Su 1.5 - 2 arası olur
detoklarin günlük etkisi nekadar oldu cnm2.2 kiloyu getiren menü gelsin
Sahur
Kalin bir dilim ananas
Iftar
Kalin bir dilim ananas
Su icebildigim kadar icicem
kac beden giyorsun cnmBen sadece yeni evlendiğimde düştüm 55 e sonra tekrar 57-58 e yükseldim. 59-60 kiloydum evlendiğimde. Yani hiç çok zayıf olmadım. Simdi 61 li kilolardayım ama yüzüm çok inceldi. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Zayıflamak beni çirkinleştiriyor sanırım. Yüzümün toparlaması için ne yapmalıyım sizce.....
bende hic beceremiyom yaaaAy makyajmiii. Bana sorcan öyle seyleri son zamanlarda cok düşkünüm makyaj yapmaya
bahar gece aç karna yağ icip kurumeyve kaynat cnm belki wc ye etkisi olurBuda benim bildirim
Geçen hafta:69,4
Bu hafta :69
Fark:0,4
Yüzde :0,58
bende spor yaparken tele nasil bakiyon dicektimEki Görüntüle 2269556 leslie açtım bakalım kaç dk yapabilicem
Burda takılırken yapması iyi oluyor
ayyyy bunlar ogrencimi teroristmiHer girdiğim siniftan muhakkak birşeyler topluyorum...demir sopa(bahçe korkuluğunu sökmüşler) kocaman sıra parçaları...
Arabanın arkasına atıyorum, lazım olur belki diye...(trafikte adam dövecem)
cocugun degil boyle ana babalarin sucu bu genclik"Lan " a kurban olsunlar benim eniştem öğretmen geçen sene öğrencisi sınıfta bıçakla oynuyor enistemde müdüre götürmek için çıkarıyor merdivenlerden inerken enişteme arkadan yumruk atıp yuvarliyor kamera sadece yuvarlandigi noktayı görüyor , eniştem rapor alınca oda sahte rapor alıp sahte şahit bulup karşı dava açıyor ama çocuğun bir sürü bu şekilde davası var babası hep arkasını kollamis çünkü babalık bu sanan tiplerden baya ugrasildi eniştemin sahitlerini tehdit etmişler sonunda öğrencilere sorun olmasın diye okul değiştirme kaydı ile dava kapandı
cok guzel masallah cnmKilo bildirimi
Gecen hafta 78.3
Bu hafta 77.3
Fark -1
Allahımm sana geliyorumm inceliyorumm
Tabi daha yolum uzun
cok gecmis olsun cnm ins. Cabuk gecerBenim kızın ateşi var hafif ona bi ılık duş aldrdim bakalim insAllah duser ya dun sabah bi öksürük bi hapşırık devam etti gitti nolduysa bi anda pufffff
kubra yukarda bahara yazdigimi gece yap cnmmerhaba,
geçen hafta: 74,5
bu hafta: 74,4
fark: 0,1
yüzde: 0,13
kızlar kusura bakmayın bu hafta özellikle son 4 gündür hiç kaçamak yapmıyorum veremedim. kabızım ve acayip şişlik var. ben 17 nisandan yani kürtaj olduğumdan beri adet olmadım doktor 35-40 gün sonra olursun demişti belki adet günüm yaklaşıyor bu yüzdendir bilmiyorum
guzel gorunuyorbugün menüsü;
sahur
1 kase mercimek çorbası
iftar
yarım but fırında tavuk
salata
yarım kk beyaz peynir
ara
1 şekersiz Türk kahvesi
2 kuru kayısı
5 tuzsuz badem
herkes etegindeki taşları döksünÖldürdün beni ya, niye durup dururken döküldün
Ben de heveslendim itiraf etcem, başta bana biraz agresif gelmiştin ama sonra kankilop samimiyeti aldım @nanekekik
Yok cnm etmiyorumAy dur kız ölmesinler yazıkgene de özleseler iyi ederler Neler yapıyorsun kuzum, işe devam ediyor musun, neden senin de modun düşük bu aralar, alamanya nasıl, merkel bacıdan ne haber?
Sorularrr sorularrr..
Hatay sana göreymiş kız...gel bu taraflara, 6 ay rahat
geçmiş olsunBenim kızın ateşi var hafif ona bi ılık duş aldrdim bakalim insAllah duser ya dun sabah bi öksürük bi hapşırık devam etti gitti nolduysa bi anda pufffff
bende aynı durumdayım canım çıldırıcammmmmmRamazan da kabızlığı nasıl çözeceğiz ya salata desen yiyorum , sebze desen yiyorum nedir bu anlamadım su desen tamam gün içinde yok ama iftardan sonra da sahur da da 1 5- 2 lt oluyor
tamam abla hemen deniyorum inşallah işe yarar. Yarın başlayayım demişsin Bir başlasan modun da yükselir belkiyok cnm
Yoksunluk sendromu heralde :))
Gunduzleri sigara kahve olmayinca hic bisey yapamiyorum
egzersisi hic duymamistim ilginçmiş
sonucunu almisin zaten
kendini wc ye kapat arada
sahura kadar iciyorum ben hemde baya :))
kizlar soylemis zaten engel cnm
Sen kapalimiydin acikmiydin
Disari cikinca kollarini falan guneslensen
Çünkü gunes almadan vucuttaki d vit. Aktive olmuyor
Bide kan grubuna göre beslenmeye dikkat etsen
Iftar sonrasi spor yapabilsen cok iyi olur
yukarda yazdim cnm
Sorun motivasyon degil
Şu ara hic kilo vermek de icimden gelmiyor umursamamazlik var
peşimi birakin benim diyet yapmak istemiyorum
Yarin basliyalimmi menü yazmaya
inş. Daha fazla cikmaz cnm
Can sıkıcı ama olan olmuş artik
coook gecmis olsun cnm Allahtan eşin evdeymis
Simdi nasilsin
bence salata sebze o kadar etkili olmuyor cnm
Hep konustugumuz seyleri yapsana
hadi kizzz yalan atma okadar işinin arasinda benimi dusunuyon
kadini nerden buldun nasil biri cnm
en guzel temizlik taşınırken oluyor
Alllah kolaylik versin yaa oruc olanlara cok zor olur
kuru meyveler sicak suda islatilip yada kaynatilirsa daha etkili cnm
bence guzel fikir
cok guzel baslangic cnm tebrikler
tugcecim bence seninki bu kadar sorundan sonra aliskanliklarindan vazgecememek korkusu
Biraz mantikli ol cnm
nirann sende takimin aile danismani ol en iyisi
masallah cok guzel cnm
Ama takima dahil olmak icin paylasimini artirman lazim
uyku duzenin ve menulerin dengelenirse dahada guzel olur cnm
oruc tutmuyon dimi cnm
vavvvvvv bu neeee masallahhhhh cnm
Harikasin hilalim kapanışı guzel yaptin
guzel tatlim tebrikler
Ama kacamaklar olmasa eminim daha iyi olabilirdi
gayet guzel istikrarla gidiyosun gulbecim
aksam kabagi daha fazla yiyip humus ve yufka olmasa daha iyiymis cnm
kisir yada pilavi tercih etseydin cnm
kofteyi daha fazla yiyip hurma yada karpuzu tercih etseydin cnm
onceki gunlere gorede soyluyorum cnm
Menulerin kilona gore yetersiz dengesiz oluyor
her zamanki gibi harika ececim,
detoklarin günlük etkisi nekadar oldu cnm
kac beden giyorsun cnm
Kilon nerede toplaniyor
bende hic beceremiyom yaaa
bahar gece aç karna yağ icip kurumeyve kaynat cnm belki wc ye etkisi olur
Bide sicak limonlu su ic
bende spor yaparken tele nasil bakiyon dicektim
ayyyy bunlar ogrencimi teroristmi
cocugun degil boyle ana babalarin sucu bu genclik
cok guzel masallah cnm
İşlerde bitmis gözün aydin
cok gecmis olsun cnm ins. Cabuk gecer
kubra yukarda bahara yazdigimi gece yap cnm
Wc ye cikarsan belki yarina düşer tartin
Ayrica az yagli beslenmek dogru drgil
Yag degil karbon kilo yapar
guzel gorunuyor
Spor yapabiliyonmu cnm
herkes etegindeki taşları döksün
Sağol canımyok cnm
sonucunu almisin zaten
yukarda yazdim cnm
Sorun motivasyon degil
Simdi nasilsin
bence guzel fikir
tugcecim bence seninki bu kadar sorundan sonra aliskanliklarindan vazgecememek korkusu
Biraz mantikli ol cnm
masallah cok guzel cnm
oruc tutmuyon dimi cnm
guzel tatlim tebrikler
kac beden giyorsun cnm
Kilon nerede toplaniyor
Bide sicak limonlu su ic
cok guzel masallah cnm
guzel gorunuyor
Spor yapabiliyonmu cnm
Sana NEIN demek istiyorum Mefkuş, ne demek diyet yapmak istemiyorum, kilo vermek istemiyorum. Sen 60’lı rakamlarda ne kadar mutluydun. Motivasyonumuzu bir yakalasak 3’er 5’er gider eminim. Üstelik sen ne güzel spor da yapıyordun. Acilen başlıyoruz, ikimizde. Bak biz bu hafta da menü yazmazsak al bizi takıma geri, mecbur kalalım menü yazmaya da diyet yapmaya da. Bir hafta da derece almayalım, izin mağdurları listeye dönsünyok cnm
sonucunu almisin zaten
yukarda yazdim cnm
Sorun motivasyon degil
Simdi nasilsin
bence guzel fikir
Biraz mantikli ol cnm
masallah cok guzel cnm
oruc tutmuyon dimi cnm
guzel tatlim tebrikler
kac beden giyorsun cnm
Kilon nerede toplaniyor
Bide sicak limonlu su ic
cok guzel masallah cnm
guzel gorunuyor
Spor yapabiliyonmu cnm
Zaman çabuk geçiyor istikrarlı olursan bir bakmışsın hedefine ulaşmışsınayy inşallah. ben başlarken haftada 2 2 veririm diyordum. moralim bozuluyordu iyi gedin:))
meliscim sana kirmizi et yaramiyormu acabaKızlar gün boyu pencere, kapı dip köşe temizlik yaptım. Daha yeni oturabildim. Ben yarın tartılacağım. Menümü yazıp geçmiş yapayım
Menüm
Sahur
1 kaşık yoğurt
2 dlm peynir
Çay
İftar
4 kaşık et sote
1 kase cacık
Su:2.5 lt
uzun sureli aclik bana hic yaramiyor cnmtamam abla hemen deniyorum inşallah işe yarar. Yarın başlayayım demişsin Bir başlasan modun da yükselir belki
eskiden bahsetmistik ama niran tekrar gundeme getirdi :))Mefkurem bir de bu kan grubuna göre beslenmeyi deneyeyim ya sen daha önce de demiştin sanırım unutmuşum. haftayı öyle geçiricem
haklısın abla aynen daha iyi olabilirmisyok cnm
sonucunu almisin zaten
yukarda yazdim cnm
Sorun motivasyon degil
Simdi nasilsin
bence guzel fikir
Biraz mantikli ol cnm
masallah cok guzel cnm
oruc tutmuyon dimi cnm
guzel tatlim tebrikler
kac beden giyorsun cnm
Kilon nerede toplaniyor
Bide sicak limonlu su ic
cok guzel masallah cnm
guzel gorunuyor
Spor yapabiliyonmu cnm
saol cnm Allah razı olsungeçmiş olsun
Yakaliyabildigin yerden dal sohbete cnm :))Ya tüm konuları kaçırıyorum hep geriden geliyorum kızlar kusura bakmayın biraz yoğun geçiyor Ramazan dolayısıyla. Tek tek okuyorum yazdıklarınızı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?