- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.281
Madem istiyon hadi basliyalim cnmSana NEIN demek istiyorum Mefkuş, ne demek diyet yapmak istemiyorum, kilo vermek istemiyorum. Sen 60’lı rakamlarda ne kadar mutluydun. Motivasyonumuzu bir yakalasak 3’er 5’er gider eminim. Üstelik sen ne güzel spor da yapıyordun. Acilen başlıyoruz, ikimizde. Bak biz bu hafta da menü yazmazsak al bizi takıma geri, mecbur kalalım menü yazmaya da diyet yapmaya da. Bir hafta da derece almayalım, izin mağdurları listeye dönsünİnanıyorum başaracağız
Ya aslinda sadece dogru seyler yense zaten doyulur daBi kaç gündür sahur yapmiordum bugun yapicam bklm aslinda yapmak istiyorum ama kendimizi tok hissettigmz icin sadece su iciyordukk bugun yiyelim baklm belli iftara dhaa sakin olurum istah konusunda
Etiket yapmışın ama yazdiklarin görünmüyorMefkurem nasilsin abla bayadr denk gelemioz ha sen pek gözükmüyon diyet nasıl gidiyor tartıyla aran nasıl
Aynen oyle vala abla bi de hic spor yapamiyorum hele iki gundur daha da halsiz oluyorum havalar ısındı sabhtan enerjim varken sporumu yapayım iyisi sonra menümu de belirleryimYa aslinda sadece dogru seyler yense zaten doyulur da
Kendi adima aç gözlülük yapiyorum
Ama sen listedesin
Etiket yapmışın ama yazdiklarin görünmüyor
Cnm orucken sabahtan spor yaparsan susarsin aksama kadar nasil dayanicanAynen oyle vala abla bi de hic spor yapamiyorum hele iki gundur daha da halsiz oluyorum havalar ısındı sabhtan enerjim varken sporumu yapayım iyisi sonra menümu de belirleryim
Iftar oncesi de hic halim olmuyor cnm istemiyor iftar sonrasina birakicam o zmnCnm orucken sabahtan spor yaparsan susarsin aksama kadar nasil dayanican
Ya iftar oncesi yada iftardan 1-2saat sonra yapilsa daha iyi
Aaa niye ki
Hey Aallahm yaaaMefkurem [/USER] nasilsin abla bayadr denk gelemioz ha sen pek gözükmüyon diyet nasıl gidiyor tartıyla aran nasıl
Demiştim
Dalarım canım bu arada bende pek spor yapamıyorum oruçken cesaretim yok sonra ya dışarı çıkıyorum yada çocuklardan zaman bulamıyorum daha bu saat oldu uyutamadım. Nasıl bir program yapacağımı bilemedim tüm düzenim kaçtıYakaliyabildigin yerden dal sohbete cnm :))
Canım ağır yaşamlar izleye izleye tövbe est. çek benceŞuan yemekteyiz izleyip izleyip iç çekiyorum hahahaah
Sen zaten yeni basladigin icin ilk haftalarda spor yapmasanda olur cnmDalarım canım bu arada bende pek spor yapamıyorum oruçken cesaretim yok sonra ya dışarı çıkıyorum yada çocuklardan zaman bulamıyorum daha bu saat oldu uyutamadım. Nasıl bir program yapacağımı bilemedim tüm düzenim kaçtı
Bayadir onada bakmiyorum benCanım ağır yaşamlar izleye izleye tövbe est. çek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?