Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olsun hızlı alınan hızlı verilir diyorlar, canını sıkma.
Şimdi kaçsın göremedim seni listede
Küçük oğlum dört yaşında canım dört senedir vereceğim yerde alıp verdim sürekli. Artık dur demek lazım kalıcı oldu yerleşti yağlar

son arayi kacta yapiyosun cnm
Nohut oldugu icin bulgur olmayabilirdi ama tartildigin icin bisey demiyorum :)) cuma kaccamagina saydim
Onu spor ertesinde izleme alışkanlığım vardı. Sporu bırakınca onu Da boşladım. Şimdi bi bölüm bakarım belkim
bende spor yaparken bakiyodum
Ondan biraktim heralde
guzelde bebegim oruc degilken bugun bari erken kapatdaydin
Listrden cikmak kolayda girmek zor işte :))
En iyisi biz listrye takilmadan devam edelim
Halaydayım canım ben tam yerindeyim yani
niranda hatayda

Dugun ne zamandi
Ben kaçıyorum, iyi geceler
son kacamagini yaptinmi

20 Temmuz’da canım. Niran Neresinde acaba yakınmıyız merak ettim valla

meliscim sana kirmizi et yaramiyormu acaba
Kabak yogurt olsa daha mi etkili olurdu acaba yarina
Bilmiyorum ki kaptanım. Et yiyince güzel veriyordum önceleri. Kabak yemiyorum ben ya
Afiyet olsun kuzum

Tamam kuzum yarın soz yazicam bende

Kapalıyım canım ama güneşlenebileceğim yerlere gideceğim. Bu aralar hep temizlikle geçiyor çok yoruluyorum boş kalsam yapacam spor

Daha varmis baya düğüne
Azimli sabirli istikrarli olursan 2 ayda 8-10kilo verebilirsin

Niran kendi cevaplasin bilmiyorum ben :))
Handandandan
İnşallah canım ağzından bal damlıyor inşallah veririz tüm arkadaşlar için istiyorum Allahtan. Ramazan’da zor biraz diyet işleri ama buna da şükür

Bilmiyorum ki kaptanım. Et yiyince güzel veriyordum önceleri. Kabak yemiyorum ben ya

Afiyet olsun kuzum
Kirmizi et çoğu kisiye yaramiyor cnm
Tavuk hindi balik daha hafif oluyor

Diyetin kral sebzesini yememen iyi degilmis :)))

İnşallah canım ağzından bal damlıyor inşallah veririz tüm arkadaşlar için istiyorum Allahtan. Ramazan’da zor biraz diyet işleri ama buna da şükür
Cogumuzun ramazanda dengesi bozuldu zaten cnm
Ama iftarda corba 1 ana yemek salata yogurt yense yeterde artar bile
Sahurda saglikli bi kahvalti

Sorma abla ya . Ramazan öncesi yapacaktım eşim ısrarla kalsın dedi. Ramazanda da çok zor. Vaktim de olmuyor pek. Neyseki bugün baya hallettim. Bir iki ufak şey kaldı
Kuzum kaciyormu iş niye kendine isgence ediyon :)) neyse bitirmisin rahatina bak sporunu yap artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…